תגובה: המלצה לפנס יד נטען
אני משתמש בשנה האחרונה באופן אינטנסיבי, מעל לעשר שעות רכיבת שטח לילית באופניים בשבוע, בשלושה פנסים בו זמנית:
Serfas 550tsl. 550 לומנים.
עלה כ300 ש"ח. נטען ממטען מיקרו יואסבי. מחזיק בין שעתיים לשמונה, תלוי בעוצמה. מספק לגמרי גם לרכיבה מהירה עם תחושת בטחון ב40-50 קמ"ש בשטח. ניתן לקנות לו גם סוללה נוספת להחלפה מהירה.
הפנס הזה ממוקם על הכידון, כתאורה ראשית.
שני פנסים Serfas 255. 225 לומנים. כל אחד עם שתי סוללות AA נטענות. העוצמה לא מספקת לרכיבה מהירה ובטוחה. היתרון בהם הוא שהם זולים יותר, כ160 ש"ח לאחד, וניתן "לקנות עבורם חשמל מיידי" בכל חנות נוחות, אם רוכבים כמה לילות רצוף, ללא אופציית טעינה. זמן עבודה בין חמש לעשרים שעות, לפי העוצמה .
אחד מהם נמצא על הקסדה לראייה היקפית, והשני מאיר אחורה, לבטיחות ולתחושת בטחון.
הפנסים אמריקאיים עם אחריות לכל החיים, ושירות מעולה. קרעתי את אחת מתושבות הגומי של הפנסים ושלחו לי חדשה לביתי, ללא אף שאלה, בקשה לחשבונית, תאריך קנייה וכו'.
אני מחכה עכשיו לפניקס 41. דיווח נוסף כשיגיע.
לגבי אמיתות הלומנים: חבר הצטרף אליי לרכיבה עם פנס ב30 דולר שהוא קנה באמזון, עם 1000 לומנים תיאורטיים.
עוצמת האור היתה זהה לserfas255 במצב הנמוך ביותר. פחות ממאה לומנס.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
חנן אתה יכול לשים קישור לקניית הפנסים?
האם יצא לך לעשות איתם סינגלים מהירים בלילה?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Pedalim.Com
אני לא רוכב הרבה בסינגלים. כשאני כבר רוכב בכאלה, זה ביום.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
מקפיץ מהאוב עבור חבר שמעוניין בפנס.
בהמשך להמלצות פנס עם תמורה-טובה-לעלות, מצאתי את זה -
http://www.ebay.com/itm/WolfLight-WF...XnOekv5VVNdlYQ ואם אכן מדובר ב- CREE XM-L2 U2, אז כנראה זו העסקה הטובה ביותר שמצאתי.
החסרונות שבינתיים מצאתי (מבחינת החבר שמתעניין בפנס) - יש לו מצב אחד בלבד (דולק / כבוי, עוצמה מירבית) הוא היה מעדיף גם מצב של עוצמה נמוכה יותר עם יותר שעות פעולה לסוללה והיעדרות אפשרות לזום שמאד נוחה לשימושים המגוונים לקמפינג למשל (להבדיל אולי מהצרכים של רוכבי האופניים).
אם למישהו יש תובנות לגבי פנסים טובים בעלויות לא גבוהות שנרכשו לאחרונה - אשמח לעוד רעיונות...
הלינק שהבאת קצת חשוד, בתמונה כתוב אולטרה פייר והשם בכותרת אחר.
עקרונית ה 501B הוא פנס חמוד אבל ספציפית לקמפינג לדעתי האלומה שלו מרוכזת מעט.
לדעתי זום בפנס כזה לא ממש מביא תועלת, אתה יכול לוותר על זום, סתם מייקר, מוריד עוצמה ויכול להתקלקל.
ההמלצה שלי היא הפנס הזה:
https://www.aliexpress.com/item/Free...c-28e3dc84de9a
מאד עוצמתי, פיזור טוב, הרבה מצבים והוא אחיד לכל האורך, שזה נוח לאיחסון.
יחד איתו הייתי מזמין את המוצר הזה
https://www.aliexpress.com/store/pro...612.0.0.3Zutdo
עובדים יחד נפלא ונותנים פיזור מעולה לקמפינג.
קח בחשבון שגם בלינק שלך וגם בשלי הוא לא כולל סוללה שזה סיפור בפני עצמו.
דיון מעניין. אני באופן אישי מאוד מתחבר למוצרים שאמורים לשרת אותי בשטח. אני תמיד מעדיף מוצר איכותי ,גם אם הוא יקר.
אם הבדל המחיר בין חו"ל לארץ סביר ,קרי עד 30%, תמיד ארכוש בארץ,זה שווה לא רק בגלל השירות המקומי אלא גם בכלל הכלכלה המקומית.
בנוסף מאחר ואני לא חי בשטח,אלא כ 6 פעמים קמפינג עם המשפחה,תמיד מעדיף סוללות ראשוניות. הכוונה לסוללות חד פעמיות ולא לטעינה. משום מה הכל הנסיון שלי ,תמיד נטען, לא טעון (הילדים משחקים ושוכחים ליידע ), רוכש עוד חבילת סוללות והראש שקט.
באופן אישי יש לי כ 4 שנים שני פנסים של לד-לייזר ,פנס מטורף מבחינת חוזק,עמידות ללחות,חול,ועוצמת אור עצומה. יש לי גם פנס ראש של פטזל,סוס עבודה בן 8 שנים.
זה בדיוק ההבדל בין מוצר איכותי למשהו אחר. מחזיק שנים והכי חשוב אמין.
אבל כל אחד את השיקולים שלו.
ההצלחה בבחירה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
savyon
הייתי מציע את ה-
INOVA T4R,
יש לו אחריות, עריסה לטעינה ברכב, בטריות ניתנות להחלפה, אחריות
אבל הוא עולה יותר מ-100$
וחוץ מזה אני בעל אינטרס, כך שזה לא ממש יפה להציע אותו...
(אבל הוא אחלה פנס)
אינובה ,פנס מצויין ואיכותי.
סביון מה הנייד שלך ?
ארז,
אתה שאלת שאלה די כללית, ואיך שהוא התשובות הן של רוכבי אופנים, ולא בטוח שזה מה שאתה מחפש.
את מה שהיה לי להגיד כתבתי פה-
http://www.jeepolog.com/forums/conte...93%D7%A0%D7%99
אבל אני אנסה לסכם לך את התמצית -
אני בספק שהפנס בקישור שלך מגיע באמת ל 1200 לומן, אבל כל עוד מסתפקים בעוצמה של עד 1000 לומן, פנסים עם סוללה אחת ומנורה כמו ה XML עושים את העבודה.
שאלות כמו פיזור אור? גודל? זום? שכל אחד יעשה את החשבון שלו.
בהנחה שזה לא לאופניים, והמטרה להעביר לילה בשטח, אני העדפתי סוללות 26650 (ולא 18650), הפנס טיפה יותר שמן אבל הסוללה עם 20-25% יותר אנרגיה.
אם אתה רוצה לעבור את ה 1000 לומן לעבר ה 1500 פלוס, זה מייקר את הפנס (גם הדרייבר וגם הלד ) וזה כבר מחייב סוללה 26650 או שתי סוללות (גם 18650 יכול לדחוף 1500-1800 , אבל זו כבר צריכה להיות סוללה באמת טובה).
בדרישות האלו, אני לא רואה שום סיבה לשלם יותר מ 23-25$ לפנס שכולל מטען ורפלקטור אלומינים טוב ולכיוון ה 12-14$ , לפנס זום פשוט.
CONVOY שצירפו פה, נחשב למותג סיני סביר בהחלט.
כמה שזה נראה זניח, מטען USB מובנה נראה לי יתרון חשוב, תמיד אפשר לטעון בקלות במשך היום.
תודה לעונים.
בוודאי שאיני סבור שפנס שכזה מקיים את ההצהרה של למעלה מ-1000 לומנס. נראה שדווקא לשימוש שעבורו מחפשים פנס - הזום היא תכונה שימושית ומאפשרת שימוש ורסטילי יותר בפנס.
מטעמים פרקטיים - מעדיפים סוללות 18650 (יש כבר מלאי קטן, לרבות מטענים וקופסאות אחסון :) ).
שוב תודה.
ארז