תגובה: טויוטה לנד קרוזר 2003-2005 , כזה גרוע ???
גם היום טויוטה בצמרת סקרי אמינות ושביעות רצון של לקוחות.
וגם אם לא תמיד במקום הראשון, הרי שהם יהיו בין שלושה או חמישה הראשונים.
אז נכון שהסקרים האלה מודדים עוד כמה פרמטרים מלבד אמינות נטו, ונכון שלא כל לקוח בא עם אותן ציפיות אבל כל אלה בסופו של דבר תירוצים. מדובר במכוניות ברמת איכות גבוהה.
[נעבור למיטסובישי
הראשון שעבדתי עלין היה טרדיה שנת 82, הרכב היה מודרני ומעניין, אבל היה בנוי חרא, הברזל היה חרא, הבניה היתה חרא, הצרות היו רבות.
מבחינת אכות הזכיר רכב אמריקאי מאותם שנים, כרגיל מוניטין נרכש בעבודה קשה, ומיטסובישי רכשו מוניטין של זבל(רכבים לא אמינים) ולכן קיפלו את הזנב בין הרגליים ועזבו את ארה'ב וגם פשטו רגל.
חומר למחשבה.[/QUOTE]
איזה לכלוך כוללני ולא רלוונטי.
ברשותי פאגרו Q קצר בנזין שנת 2000
אני מזמין אותך להתרשם איך מרגיש/נשמע/מתנהג רכב בן 15 שטופל טוב, וגורם לי הנאה מרובה
יותר מזה, אני לפעמים חושב על הרעיון להחליף ולא יודע למה. אין הרבה אופציות, ולצרכים שלי גם העלות מול תועלת מצויינת במיוחד.
אני מציע שנתמקד בעובדות ולא בפסיכולוגיה של צרכנים שעברו שטיפת מוח.
טויוטה LC (ולא ארקו) הוא רכב שלדעתי מהווה דוגמה מצוינת לייצור רכב ברמת איכות בינונית ואפילו ירודה במספר תחומים. מי שמכיר ולמד את שיטות ניהול האיכות של טויוטה יודע שהממצאים בשטח בנוגע ל LC מעידים שהחברה לא יישמה בעצמה את שיטות האיכות שהיא כל כך מתהדרת בהם.
יצרן איכותי לא יאפשר שליקוי בטיחותי כל כך משמעותי כמו קריסה של הבול גוינט במתלה הקדמי של רכב שטח שמתיימר להיות אכותי, יחזור על עצמו במספר כל כך גדול של רכבים...ללא ביצוע פעולה מתקנת מיידית כמתחייב ממתולוגית האיכות של טויוטה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שולץ האיום
[נעבור למיטסובישי
הראשון שעבדתי עלין היה טרדיה שנת 82, הרכב היה מודרני ומעניין, אבל היה בנוי חרא, הברזל היה חרא, הבניה היתה חרא, הצרות היו רבות.
מבחינת אכות הזכיר רכב אמריקאי מאותם שנים, כרגיל מוניטין נרכש בעבודה קשה, ומיטסובישי רכשו מוניטין של זבל(רכבים לא אמינים) ולכן קיפלו את הזנב בין הרגליים ועזבו את ארה'ב וגם פשטו רגל.
חומר למחשבה.
איזה לכלוך כוללני ולא רלוונטי.
ברשותי פאגרו Q קצר בנזין שנת 2000
אני מזמין אותך להתרשם איך מרגיש/נשמע/מתנהג רכב בן 15 שטופל טוב, וגורם לי הנאה מרובה
יותר מזה, אני לפעמים חושב על הרעיון להחליף ולא יודע למה. אין הרבה אופציות, ולצרכים שלי גם העלות מול תועלת מצויינת במיוחד.[/QUOTE]
ליכלוך? כוללני?
אולי בעיות הבנת הנקרא?
מה הקשר בין הרכב שלך למה שכתבתי?
אולירק לא להתעצבן אדון גבריאלמה הקשר בין מה שרשמת לנושא ההודעה?