אז מה זה אומר, בשטח, פחית או בקבוק??
Printable View
אז מה זה אומר, בשטח, פחית או בקבוק??
אם יש את הבירה שאתה אוהב בפחית ואין לך בעיה מלשתות מפחית או שבמילא אתה מוזג לכוס, אם כל הדיבורים האלה עם חימום וקירור נראים לך מטופשים ורק נפח איחסון חשוב אז פחית מנצחת
אם לא איכפת לך איזה בירה אתה שותה כל עוד זה נקרא בירה אז בטיב טעם וכו יש בקבוקי 2 ליטר במיוחד בשבילך.
אם אתם חברה שיוצאים לערב ויש צידנית שאפשר למלא בקרח אז החביות 5 ליטר יהיו מעולות
בחביות 5 ליטר חל שיפור מסויים, יש בנדיקטר שהיא בירה טובה.
ה-750 למניהם הן באמת נחמדות ונותנות הרגשה חגיגית: קאסטיל רוז', קריק, לף ולאחרונה גם כמה ישראליות טובות כמו בזלת
וגם MC CHOUFFE / LA CHOUFFE בירת אייל מעולה וחזקה .
עידו
למי שלא מכיר - תערוכת בירס היא גולת הכותרת של תרבות הבירה בישראל בתאריכים 10-11 אתם מוזמנים להגיע, לראות ובמיוחד לטעום כמעט את כל מה שיש לתעשיה המקומית להציע.
מחיר כניסה רשמי 70, יש קופון בפייסבוק שמוריד את המחיר ל50. בעבור זה מקבלים כוס וחמישה קופוני טעימה. עלות חמישה קופוני טעימה נוספים 30 שקלים.
מומלץ ואפילו חובה להגיע עם נהג מיועד או במונית.
בתערוכה בדרך כלל יש בירות שהוכנו במיוחד עבורה, או השקות חדשות. השנה יש את הבירה של בלייזר, של מתי המקלל וסוג חדש של הדובים.
מי שנפתחו לו בלוטות הטעם בעקבו השרשור הזה מקומו שם, מי ששתה עד היום רק מותג בירה אחד ופיתח סקרנות זה המקום לקבל את ההלם לגודלה של התעשיית הבירה הישראלית
אפשר לינק לקפון
אפשר לינק לפייסבוק של הארוע
למה קשה לכם לענות תשובה פשוטה בהתייחס לנתונים???
כשאתם יוצאים לשטח אתם לא הולכים לסיור בירות אצולה של עלית הממלכה הבריטית או ברחבי הקיסרות הגרמנית. תהיו יותר מציאותיים רבאק!!!
בשטח כל בירה היא חגיגה רק שתהיה קרירה מינוס. הפחית תספק את הסחורה בהחלט ועדיף אחת ביד משתיים על העץ...
ואם אני יכול לדחוף לצידנית המלאה לעייפה ממילא, עוד כמה פחיות אז הרווחתי בגדול.
טל.
אם סופרים את סימני השאלה והקריאה אפשר לטעות ולחשוב שאתה ממש כועס... כבר מהתגובות הראשונות כתבו שבהתייחס לנתונים היבשים פחית מנצחת, הדיון מאז הספיק להתפתח לעוד המון כיוונים אחרים.
זה שמבחינתך כל מיץ שעורה שכתוב עליו בירה ראוי לשתיה (אפילו בשטח) זו דעתך... זו לא עובדה גורפת וכוללת.
+1
גם בשטח לא צריך להתפשר. כמו שאנחנו לא מתפשרים על איכות הבשר, הוויסקי והבולמים
אני לא מתפשר גם על איכות הבירה. אין תחליף ל IPA טוב כשחם.
ולכל המתעניינים חפשו את התוכנית Brew Dogs במקרה הפרק האחרון (עשירי עונה 2) היה על
בירות ב LA. ואם אני זוכר נכון הפרק הראשון (בעונה הראשונה) היה על סאן דיאגו.
בואו נעלה שלב...
מכל אלו שצידדו בבקבוק, מי מוכן להתערב על כסף שהוא מזהה את ההבדל במבחן טעימות?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
אפשר לארגן תחרות/ניסוי במפגש הבא, אני בחוץ אגב...
(אורן...חשפת אותי!)
הבעיה היא שאני לא רואה בארץ בירה איכותית בפחית.
היינקן, גולסטר מכבי ואורנג'בום הבנו. מה עם איזה ALE?
עדיף הודי או אמריקאי. אבל גם מנזרי אני מוכל לנסות
כזו וכזו.
בירה איכותית לא שותים מפחית. זה לא קטע פלצני. זו עובדה. אפילו גינס בפחית מצליחה לזעזע את החיך הממוצע.