תגובה: פרויקט ויטרה ארוכה
המייסבים, מייסבי הקצה, נשחקים ומקבלים חופשים (דופקים) מהר יותר מ"תפוחים" או בושינגים. ובמיוחד אלה, שהם לא ברמות המחיר העליונות.
אם יש אפשרות זמינה אז אני דווקא בעד המייסבים האלה, רק שיש לקחת בחשבון את הבלאי שלהם - זה כמו מה שאסף אמר על מייסבי הקצה בבולמי מירוץ.
אני לא בקיא במבנה של הזרוע בויטרה - יותר מכיר את הלנדרובר, שם ניתן להחליף את כל תושבת המייסב/תפוח וגם להתקין ספייסר... ברגים - אבל האם לא זול ומהיר יותר לחתוך את תושבת התפוח ולרתך מבנה שיקבל לתוכו תושבת תפוח, שניתן להחליף בבוא היום?
אם כן, אפשר, מראש, לתכנן את התושבת לגובה/הגבהה הרצויים.
- - - Updated - - -
תאמין לי - אני מכיר את כל היתרונות של מייסבי הקצה, למיניהם. בריינג' שלי, מלבד בבולמי הזעזועים, יש כמה זוגות כאלה... שאני מחליף (החלפתי..) על בסיס די קבוע.
זה יותר בלאי ויותר תחזוקה ויותר גמישות ויותר מהלך ויותר רעש ויותר נקישות.
אםיודעים ומקבלים את כל זאת - מצויין.
ברנרד בנושא הזה אני לא מסכים איתך, מיסב, ולו הפשוט ביותר, טוב יותר לדעתי מתפוח. הרבה פחות חופשים והרבה פחות תחזוקה. תפוחים צריך לגרז כל הזמן ולפקח עליהם. מיסב איכותי יחזיק המון זמן. חוץ מזה, אני מדבר על יוניבול של 1" של FK, לדעתי לא פחות.
אמיר, אתה יודע שאתה בכל מקרה צריך לבוא נכון? יש לי משולש שבניתי לבאגי, אפשר להשתמש בחלקים שלו לבנות לך משולש לרכב שלך, רק צריך לקחת מידות. (אם יש לך תמונות של משהו קיים אשמח לראות) מיסבי קצה ג'וני ג'ויינט של קורי אנטרפרייז ויוניבול של FK 1". משולש גיבור.
טוב. אלה כבר לא מייסבים פשוטים...
נשמע טוב.
קצת עבודה בסופ"ש
החלפתי בולמים ק'+א' לחדשים מאיזה יצרן סיני. הישנים במחסן וכבר יש עליהם קורי עכביש מהרכב. הנסיעה מרגישה נעימה יותר יחסית.
נראה שההחלפה של הגומיות בדלתות עזרה לבלום את הגשם, אם כי רואים בפירוש את המים בנקודות הנושקות את תושבות הגגון. נראה מה יקרה עם התחזקות הגשם.
לצערי את הברגים הסוררים של הלוקרים לא הצלחתי לפתוח עם חולצים ייעודיים, עכשיו אאלץ לגשת לאופציות אלימות יותר.
מה שאומר שגם את השלג השנה אני אפספס...
עזוב שטויות.
תראה תמונות:)
זו ויטרה רגילה בנתיים... אבל מחר אני מקווה לתמונה חביבה
1 קבצים מצורפים
הבעלים הקודם (יד1) הוא גרמני אמיתי ולכן שמר תיעוד די מרשים של היסטורית הרכב. בין היתר את טופס ההזמנה המקורי ממכשירי תנועה משנת 1994. שכמובן יש בו טעות כי הרכב הוא אוטומט ולא ידני.
האילתי הזה אשכרה עלה לת"א כדי לבצע הזמנה לויטרה, חזר לאילת ואח"כ עלה שוב בשביל לאסוף אותה מהסוכנות ולהביא אותה בנסיעה לאילת...
קובץ מצורף 94838
http://www.jeepolog.com/forums/attac...8&d=1420457574
מחיר הרכישה - 75 אלף שקל. הלוואי היום על מחירים כאלה...
עדכון קל מהנעשה עד כה - שיפוץ לוקרים שהיו תקועים ומלאי ג'יפה. עכשיו הכל מנגן יפה וחלק.
סט מגבי סיליקון.
מפצל שקע מצית עם usb שקיבלתי מתנה ;)
זהו בערך...
חצי שנה אצלי ובסהכ עושה מה שמצופה ממנו.
הגגון עבר שימוש ועמד בציפיות.
הגומיות שהוחלפו במשקופי הרכב הוכיחו עצמן נהדר בסופות האחרונות ואוטמות מים ורוח.
חודש הבא טסט, אני מתכוון לסיים את יישור הקו שעוד לא התחלתי אפיחו ולהעביר אותו רגיל מכיוון שהוא מקורי עד העצם, כנראה אזדקק רק לציגים רעננים יותר כי שלי בני 5.
אחרי זה נתחיל להטמיע את השדרוגים.
חזק הקטע עם היד ראשונה.
מה עם המדף? :rolleyes:
סופ״ש הבא אהיה במרכז , אתה מוזמן ..
המדף (ים) בתכנון אבל אשמח להפגש.
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 96295
אלמנט נוסף למדף
מאפשר מעבר ל2low .
קיט עדיף על הtwinstick אחרי שקראתי ביקורות שלפעמים הידית שם קופצת
מגניבבבבב
אבל ברקע רואים כמה אקזמפלרים של הדבר האמיתי - וולבו TGB/C303....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
איזו מפלצת..
Sent from my Ass
האמת, נראה קצת סיוט... לא בניה איכותית משהו. אבל הכוונה טובה.