תתחדש.
Sent from my Pixel using Tapatalk
Printable View
תתחדש.
Sent from my Pixel using Tapatalk
נראה מעולה (תתעלם מכל מקלקלי השמחות).
חיפשתי את המק"טים באתר של ome ויש לי מספר שאלות:
לפי האתר הלכת על סטאפ מקדימה שמיועד לשאת משקל של פגוש ברזל מקדימה מבחינת הקפיצים. אבל מבחינת בולמי הזעזועים מקדימה זה ההמלצה ללא משקל נוסף מקדימה.
האם זו הייתה הכוונה?
אם כן מדוע?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
הדף הקטלוגי של OME עבור היילקס ויגו:
קובץ מצורף 114402
שלושת הקפיצים הקדמיים האופציונאליים, 2883, 2884, 2885 - זהים לחלוטין מכל בחינה (מספר כריכות, עובי, קבוע קפיץ) למעט הבדל של בגובה החופשי. 2884 ארוך יותר ב15 מ"מ מ2883, ו2885 ארוך בעוד 5 מ"מ. המטרה שלהם היא לדייק מאד במידת ההגבהה. אני ביקשתי את 2884 או 2885 (ההבדל בינהם באמת זניח).
זה המפרט של הקפיצים, מודגשים הקפיצים הרלוונטיים:
קובץ מצורף 114403
מאחורה אלו הקפיצים הרלוונטיים, גם פה אתה יכול לראות שEL043R וEL044R הם בדיוק אותו קפיץ (4+2 עלים, אותו קבוע קפיץ בדיוק) עם הבדל רק בגובה החופשי. שני הקפיצים הבאים באמת קשים יותר, עם 5+2 ו6+2 עלים, וזה באמת לטנדרים שעמוסים הרבה ובאופן קבוע.
קובץ מצורף 114404
אני כל כך אוהב את הסטאפ הזה, מהשיפורים ועד לזיווד. חלום שלי.
נמרוד לא הצלחתי לזהות את הגי'פ האדמדם (ככה זה ניראה בתמונה ) שאחריך , זה עם הגריל הכסוף ?
נראה מליון דולר!!
תיקון ששכחתי לכתוב עליו: מגן מיכל דלק מקורי מפלסטיק נשבר במהלך החורף האחרון, החלק הקדמי שלו נתלש לגמרי. לפני פסח קפצתי לארוע מכירת עודפים של אספיר במגדל העמק. מכרו שם פלטות מיגון אלומיניום מעודפים, או משומשות, במחיר אחיד של 150 שקלים לחתיכה. לא היה מגן של ויגו אבל היו כמה חתיכות אלומיניום שנראו בגודל מתאים, ולקחתי אחת שכנראה נועדה ללנדקרוזר. התמונות מסבירות את תהליך ההתאמה לטנדר. התכנית הייתה לעשות כזה דבר עם חתיכת פח שחור 2 מ"מ, אבל האלומיניום של אספיר חסך עבודה.
שלב ראשון - קיצור חיתוך המיגון לצורה של המיגון המקורי פחות או יותר.
קובץ מצורף 115405
קובץ מצורף 115404
שלב שני - הכנת תושבות/ספייסרים בין הפלטה למיכל הדלק, עם חורים לברגים לתפיסה זהה למקורית, לרצועות שחובקות את המיכל. הפרופיל הוא 25X50 מ"מ.
קובץ מצורף 115408
קובץ מצורף 115407
קובץ מצורף 115406
קובץ מצורף 115409
המיגון החדש לפני הרכבה. הצבע השחור שימש לסימון המיקומים הנוכנים לחורים.
קובץ מצורף 115403
מורכב על הרכב.
קובץ מצורף 115411
קובץ מצורף 115410
הצמיגים גמורים.
טויו MT, שנתיים וכמה חודשים על הרכב, כ40,000 ק"מ. בשנה האחרונה נסיעה יומיומית בשטח קל. לקראת עונת הטיולים הקרובה יוחלפו, ככה הם נראים:
קובץ מצורף 116216קובץ מצורף 116217
255/85r16??
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
235
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
החלפתי את הטויו בגודייר חדשים. 40,000 ק"מ, נשארו עוד כמה מ"מ של קוביות. סה"כ צמיג מצויין, נשאר מאוזן ודי שקט עד הסוף.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4305c4a2a7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...81e5cdecac.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...14de50fcbf.jpg
שתף נמרוד.
זה קאבלר?
מחירים, איך הוא מרגיש מבחינת משקל ודיווח בהמשך.
אני כנראה אצטרך להחליף סט בעוד כשנה ואני מסתכל על הגודייר כאופציה הכמעט יחידה
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
40k זה מעט..
דורון 40k זה עובדה. מעט או הרבה, לא יודע. עם צמיגים אחרים - גודייר ובי-אף - אורך החיים היה דומה. הייתי יכול לסחוב עוד כמה אלפי קילומטרים עד החורף אני מניח.
בועז - במידה הזאת, 1,070 שקלים לצמיג (כולל הכל).
הטויו אצלי יחזיקו פחות מאצלך בזכות הנעילה האוטומטית.
בהתחלה חושבים על המחיר הזול שלה אבל את ההפרש לנשלטת משלמים בצמיגים
גם אני מתחיל להסתכל על האופציות לשנה הבאה, וכרגע בראש זה או (עוד פעם) BF/KM2, או ה-MTR החדש.
למרות שהתחילו ״הדלפות״ רשת שיש BF/KM3 חדש בקרוב.
אתה צודק. אבל למרות הנסועה הקטנה שלי בשנה הבאה ישאר לי בשר כמו שהיה אצלך וכל זאת עם חצי מהנסועה.
הנעילה האחורית האוטומטית ועם הטרנספר המקורי עושה שמות בצמיגים