שמי שמשלם לו זו חברת ליסינג....
Printable View
מקפיץ קלות:
מחליף עבודה וגם רכב.
נכון לעכשיו נשאר עם סטיישן, וזה המבחר:
1. I30CW - היה לי את הגרסה הראשונה (שנת 2010, זו עם הגג הנפתח). האבזור היה די בסיסי אבל בסה"כ היה סבבה
2. פורד פוקוס סטיישן - הרכב שיש לי היום. כבר בא לי להקיא
3. אופל אסטרה טורר - נראה לי אופציה נחמדה.
היתה לי היום שיחה עם קצין הרכב בחברה החדשה. ניסה להבהיל אותי עם תקלות באופל אסטרה "כל החברים שלי הקציני רכב....". מישהו שמע/מכיר/יודע על בעיות (כן, אני יודע שזו בעיה של הליסינג, אבל לא בא לי להחליף לרכב זמני כל שבוע).
לעומת זאת הוא מאוד לחץ בכיוון של הI30CW.
בקיצור - אשמח לחוות דעת של הפורום
אנחנו החלפנו רכב אחד מג'טה לאופל אסטרה סטיישן( דגם 2015 ) הרכב בן חודשיים הנהג מרוצה ממנו, אין בעיות מיוחדות.
אני מקווה שלא יהיו הפתעות וכשיגיע ה 2016 גם הג'טה שלי תוחלף.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
הפוקוס החדשה מגיעה עם אבזור אחר ויותר חשוב גיר אוטומאטי ...
לגבי האסטרה , היא לא יותר מידי מרווחת לנוסעים מאחורה , הנהיגה בה מעייפת (הטורבו לא נכנס לפעולה כמו בvw אלא יותר מאוחר) זאת אומרת שאתה כל הזמן לוחץ... ה i30 מאובזרת מאוד (מולטימדיה , גג נפתח , קרוז ועוד כמה שטויות ).
לא שמעתי על תקלות מיוחדות באסטרה וביונדאי , הפורד עכשיו רק הושקה...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מסכים לגמרי לגבי המרווח בספסל האחורי של האסטרה.
לגבי כל השאר, נהגתי בה קצת לא זוכר בעיה ספציפית.
אני הייתי בוחר ביונדאי אחרונה, פשוט כי זה מרגיש רכב אחר מהגרמניות. לא זוכר איך הפורד( היתה לי ב2010)
מישהו יודע אם הפוקוס-סטיישן-ליסינג מגיעה עם המנוע 1.5 150 כ"ס וגיר שישה הילוכים?
אגב, אני מתייחס לאבזור כפרמטר אחרון,
אני מחפש קודם נוחות, אח"כ שקט ובידוד רעש מהגלגלים ותגובת מצערת.
אה....... כושר גרירה גם חשוב.
ואני נאלץ לנהוג רק בגרמניות
הפוקוס החדשה אכן עם המנוע 150 כײס וגיר פלנטרי, כך שהנקודות החלשות מהעבר טופלו, עדיין הרכב קצת מיושן, מרווח רגלים מאחור מצומצם ואין מזגן מאחור, אם יש אוקטביה סטיישן הרי שזו הבחירה המועדפת בעיני,
אגב אין בעיית ביצועים באוקטביה גם במנוע 1200 למרות שהנתונים היבשים של המנוע לא מרשימים ביחס ל1400/1500 טורבו בפוקוס ובאסטרה.
אם הבחירה בין פוקוס אסטרה ויונדאי, אני הייתי בוחר בפוקוס. אלא אם פתחי המזגן מאחור ביונדאי מהווים שיקול.
איני סגור על פתחי מזגן מאחור ביונדאי, אם זה שיקול תוודא שאיני מטעה
תודה
גיליון אוטו האחרון (לא מוצא ברשת) - מבחן השוואתי בין אסטרהף פוקוס ואוקטביה סטיישין.
שוב האוקטביה מראה לכולם ששייכת לליגה אחרת.
בטח מול מלוכסנות העניים למינהן...
לגבי מגזין אוטו וחיבתו היתרה לתוצרת VAG , זה ידוע מזמן, חבל שלא בודקים את האמינות של הרכבים האלה, כי למרות שהרכב בליסינג, הזמן והטורח לתיקון תקלות תכופות רכב חילופי וכל הנלווים לא נעימים.
אני יכול רק לומר שהליסינג האחרונה של אשתי, קיה פורטה 2013, מוחזרת עם 60K ק"מ עם 0 תקלות מוחלט ואפילו עם המצבר המקורי.
לגבי האופל אסטרה שצויינה כאן לרעה, נא לשים לב שהרכב שנמכר היום חדש לגמרי, שונה מהדגם הישן, ומקבל חוות דעת מצויינות בעולם.
אני לא בטוח שאסטרה 2016 כבר נמכרת בארץ, עדיין מוכרים את דגם 2015
אתמול עשיתי נסיעה קצרה עם אסטרה חדשה.
מדובר בדגמים החדשים של 2016.
רכב נוסע טוב ונעים. מגיב יפה במהירויות נמוכות ובינונית. ככה-ככה בגבוהות.
מערכת כיבוי מנוע במצב עמידה - פעם ראשונה שנהגתי ברכב עם כזאת. מניח שצריך להתרגל, בכל מקרה מרגיש מוזר.
הרכב הרבה פחות מתנדנד ו"רך" מהפוקוס הנוכחית.
מושב נהג קשיח ועוטף. מרגיש קצת קטן, לפחות לי.
רוחב מושב אחורי (בנקודה בה 3 ישבנים של 3 ילדים יפגשו את גב המושב) - 114 ס"מ. בדיוק כמו בפורד פוקוס הנוכחית.
מדידה זריזה בI30CW גילתה כי רוחב המושב שם באותה נקודה 120 ס"מ. אי לכך, נבחרה היונדאי.
תודה למסייעים
אני חושב שבקריטריון רוחב ספסל אחורי הפלואנס / מגאן סטיישן מנצחות, אבל אין לי מספרים מדויקים.
חייב לכם עדכון על הסיד. אנחנו חוגגים בקרוב זוגיות בת שנה ו30 אלף קילומטרים. בתכנית טסט וטיפול ראשון.
אבל כנראה קצת שיעמם לה אז היא התחילה לבקש צומי. האמת שטויות - מכה מורגשת בהתנעה ובדימום, קצת רעידות בסרק. בטח תושבת גיר (לפי תחושה שלי). גם נוסעת מדי פעם בשבילי כורכר (במסגרת העבודה) אז זה סביר. לקחו אותה לאלבר ובזמן הזה נתנו לי לאון סטיישן....
עם הסיד היתה לי תחושה שזה ממש אוטו אירופאי שאין לו במה להתבייש. אבל כל הזמן היה לי ספק שאולי אני מפספס משהו. ובכן. אחרי שבוע עם מכונית באמת מהשורה הראשונה של המכוניות הארופאיות בקטגוריה המראש לא מדהימה הזו - אני חייב לומר שהסיד בהחלט לא צריכה להרגיש נחותה ליד הלאון. ברוב הדברים היא אפילו עולה עליה. והכי מפתיע - אותי לפחות - הלאון לא מרגישה עליונות בתחום הדינמי של השלדה ומתלים. בקיצור... חוץ מהמנוע... וגם זה בקטנה... הסיד מכונית טובה יותר.
ואז החזירו לי אותה. עם פתק מהרופא שאין שום רעש. אבל החליפו דיסקים (כי אמרתי שיש טיפה רעידות בסרק). מאז הרעש התגבר ונוסף רעש חדש של שפשוף של מתכת מסתובבת בפלסטיק מתא המנוע. לא נראה לי שזה קשור לזה שכששאלתי מה עם האוטו אמרו לי בטלפון שמחכים לשמאי. ובכלל לא הכנסתי אותו עם תאונה. אבל שטויות העיקר שהחזירו לי אותו. ויום אחרי נדלקה הנורת מנוע. אבל זה בסדר. אין בעיה לסוע ככה עם רעש ונורה דולקת עד הטיפול. לפחות זה מה שאומרים באלבר.
מה שאני מנסה לומר אם מישהו פספס הוא דווקא מסר למי שחושב לקנות מכונית מחברת ליסינג. גם מכוניות טובות (והסיד באמת מומלצת) אפשר לקלקל בלי בעיה.
אסף.
אם כבר...
לא מזמן החזרתי את ה i30cw
אחרי 3 שנים
150.000 קמ
0 תקלות או בעיות מיכאניות. באמת שום תקלה .
2 סטים של צמיגים הוחלפו.
האוטו נוסע מגעיל בכביש.
רועש מהמנוע ומרעש כביש.
מתלים מהגרועים ביותר מיומו בראשון ועד החזרתו.
מנוע אנמי .
אבל
אמין
בגאג ענק
הרווח בין השורות צפוץ ועם סלקלים הנהג/נוסע מחבקים את הדשבורד.
מאז יש לי מגאן סטיישן. עד כה היא עדיפה בכל הפרמטרים.
חסרון אחד עד כה- אין מד טמפ' סביבה...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
אלבר מנסיוני עם כמה אחרות הם הנוראים ביותר.
קובעים ולא באים לאסוף את הרכב
הרכב חוזר מטיפולים ופחחות מתחת לכל ביקורת.
לעיתים קרובות הרכב נתקע הרבה זמן במוסך בגלל שלא נתנו אישור עבודה וגם אחרי שהעבודה הסתיימה.