יש לדברים האלה סטנדרטים ושמות מאוד ברורים. יצרן לא יכול לכתוב ברצינות נתון אחד ולטעון שהוא מתכוון לאחר.
הנתון הרלוונטי להתנעה הוא cca, או בשפת הליפו, נדמה לי שקוראים לזה c.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
Printable View
יש לדברים האלה סטנדרטים ושמות מאוד ברורים. יצרן לא יכול לכתוב ברצינות נתון אחד ולטעון שהוא מתכוון לאחר.
הנתון הרלוונטי להתנעה הוא cca, או בשפת הליפו, נדמה לי שקוראים לזה c.
יש אפשרות שאתה סוגר מעגל ונכנס לקישור, קורא את המפרט בראיית איש מקצוע בתחום החשמל ונותן שורות תחתונות של מפרט מול המציאות שנדגמה?
זה שהמוצרים ״לא בדיוק״ לפי מה שכתוב זה די ברור מראש, אבל גם הם לרוב לא כאלו חצופים לברוח מהמציאות עד כדי הבדל בין 68 ל-5.
אני קראתי את המפרט הזה קודם. אי אפשר להתייחס למפרט ברצינות כי הוא לא כתוב באמות מידה מקובלות, עם יחידות מקובלות. אם הייתי חשדן, הייתי טוען שזה מכוון, כדי שלא יואשמו בשקרים. במקרה הטוב יותר מדובר פשוט בחוסר הבנה של היצרן בתחום.
מה הכוונה?
כתבתי כבר: לכתוב ערך של קיבול באמפר שעה, ללא ציון המתח שבו הקיבול הזה נמדד (ועוד במכשיר שיודע להוציא מתחים שונים לגמרי אחד מהשני), זה נתון חסר משמעות.
לכתוב: starting current 300A ולא לכתוב CCA זה אומר שאתה לא מחויב לתקן שעל פיו נמדד CCA, תקן שלוקח בחשבון טמפרטורה, משך התנעה ומתח מינימלי.
ברוב ההתכתבות במייל עם סינים, האנגלית שלהם עילגת מאד.
אני בטוח שחלק מהניסוח העמום קשור לתרגום אוטומטי.
לדעתי המוכר/סוכן הסיני הבודד לא עושה הרבה מעבר לcopy paste למה ששולחים לו מהיצרן.
חלקם מהלכים טוב מאוד על הגבול הדק שבין נוכלות לטעות תמימה.
דורון
יש מצב בבקשה שאתה עורך ניסוי קטן למען הכלל. תחבר את היחידה (טעונה לגמרי) במקום! המצבר ותספור לנו כמה התנעות אתה מוציא מהיחידה הזאת.
כמובן שתפרט על איזה סוג רכב / מנוע.
ואם יש עוד חברה עם מוצר דומה אז אתם גם מוזמנים לערוך ולפרסם פה את הניסוי.
יואב
בוא עם הסיקס ונבדוק.
אתה מוזמן גם אליי לזכרון
דורון אני מצטרף לבקשה....
Sent from my iPhone using Tapatalk
זכרון קצת רחוק, תודה על ההצעה.
אני לא מתלהב לבצע את זה על ההיילקס, מסיבה פשוטה שרצף ניתוקים והנעות כזה יכול לשגע את האזעקה והמשבת ברכב.
אבל כנראה מיצרן אמיתי... שעומד מאחורי המספרים שלו.
יואב,אל תשכח לפרק שלושה פלגים.
יואב,
אתה נוסע קצת רחוק בשביל משהו שאתה יכול לקבל כאן....
תבוא תיקח. אני זמין מחמישי :)
ד״א, אני הצלחתי לגמור את המצבר של הברלינגו בניסיונות סרק להתנעה. חיברתי את הסוללה והצלחתי לנסות עוד הרבה פעמים עד שהבנתי שאין סולר :)
לא ספרתי כמה פעמים, אבל זה היה לא מעט בכלל...
רבע שעה זה רחוק?
לקח לי קצת זמן, אבל אני חושב שהבנתי... :)
המכשיר הזה נותן מתחים בין 5V ל 15V ומכאן למעשה הנגזרת של המספרים המפוצצים שכתובים עליו.
נפל לי האסימון כשראיתי את אותו מכשיר שכתוב 16800MAH ובסוגריים לידו 50800MAH , שימו לב שמדובר פשוט בערך שהוא כפול 3 ...
מכאן שה 68800MAH הוא למעשה בקירוב/בערך ל 22700MAH כאשר מדובר בצרכנים של 15V שזה למעשה הערך הקרוב מתח הרכב.
נ.ב.
ו... גם זה נתון מעבדה יבש שצריך להוריד ממנו איזה 15% בערך...
איפה אפשר לרכוש בארץ POWER PACK שיכול להניע מנועי דיזל כגון L/C .
תודה מראש
רמי
דורון,זה רבע שעה יותר מלעצור בבוקר בסיבוב עם הכלבה ;)
יואב שכן שלי....