תגובה: פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
ההתנשאות לא תניב פרי...זה הדבר היחידי שבטוח במערכה הזאת...
Sent from my iPhone using Tapatalk
יניב איש רציני.
תנו לזה צ'אנס.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
יניב איש רציני.
תנו לזה צ'אנס.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...59988470_o.jpg
עם כל הכבוד, וכבר אמרתי שאני לא מזלזל בחיים ו"דומיו", וכל הרצון הטוב לשנות משהו... אני נאלץ להסכים עם בועז..(ממש חזון אחרית הימים)..
העיקר הוא לא "הנסיון לשנות" - לפעמים הנסיון, כשנעשה בדרך "מסויימת", עלול להביא לתוצאה הפוכה - או במושגים שחיים יבין "הדרך לגיהנום, רצופה בכוונות טובות".
גם אני למדתי, בדרך הקשה, שה"איך" לפעמים חשוב לא פחות מה"מה"...
יש דרך לעשות דברים ויש דרך לעשותם... קשים יותר.
להתלהם עם אגרופי "כהנה" ולקרוא ל"מלחמה" ולהסית "לא להתנדב", כמו שחלק (ואפילו מכובד) מאיתנו עושים.. לא יביא לשינויי הרצוי.
כמו שבועז אמר למעלה, למדינה יש גדול ועבה וכו'..
כשאתה יוצא ל"מלחמה" ואתה לא בדיוק פופולארי, רוב הסיכויים שרק תסית נגד עצמך את כל היתר... היתר שאתה צריך על מנת להשיג את המטרות שלך... ואם תרצה או לא - אתה צריך.
גם אם נשים בצד את הניסוח העילג וטעויות הכתיב/ה, עם כל הכבוד ליניב (שאני לא מכיר)... צילום של צעיר בגופיה עם משקפי שמש "אופנתיים" עם חיוך זחוח, זה לא בדיוק משהו שמעודד אותי "לבחור" בו כנציג שלי מול הרשויות..
זה בדיוק חומר שיועצי תקשורת של הצד "השני" יכולים לעשות בו שימוש.. נגדי - הנה הנציג "המכובד" הוא פשוט צ'חצ'חון חופים מתפרע... ייצוג הולם לחבורת פורעי חוק שמזלזלים בחיי אדם - וכך אנחנו מוצגים.
להשתלח בשוטרים ובפקחי משרד התחבורה, כמו שדרור עושה... מיותר ודבילי ומצביע על רמה נמוכה של ראיית הבעייה.
כך גם הקריאה שילכו להתעסק בדברים חשובים כמו רוצחים ואנסים - יש שוטרים שמטפלים באנסים ויש שוטרים שמתעסקים בעבירות תנועה ורכב..
בכל בוקר/שבוע/אירוע יש ישיבה/תידרוך בוא מעלים את היעדים ופועלים להשגתם... בזמן האחרון הוא "אכיפה של שיפורי רכב"... הבוחן/שוטר קיבל משימה ויוצא למלא..
מה דרור רוצה, שיסרב "פקודה"?
שיכריז שדגל שחור מתנוסס מעליה?
שיחליט שהמחוקק טעה והוא, השוטר/בוחן, דווקא יאשר?
שיחליט להעלים עין? אולי שגם יחליט שרצח למען/לטובת/בשל כבוד המשפחה, זה דווקא דבר טוב וגם יעלים עין מזה?
תפסיקו להתלהם כמו מפגרים, נגד השוטרים והפקחים, וגם לא להשוות לאחרים "שרק מילאו פקודה" - זו מדינת חוק דמוקרטית ויש "תיעדוף" של אכיפה ו... תורנו(שוב) הגיע... מסיבה כזו או אחרת.
צריך לשנות את החוק ולא להתלהם נגד אלה שאוכפים אותו..
ושינוי חוק לא נעשה על ידי צ'חצ'חונים בגופיות חוף וג'יפים ענקיים (גם אם הם חוקיים)...
ולבוא ולהסית נגד הממסד באופן אנרכוניסטי ובמקביל לנסות לקבל לגיטימציה "ממסדית", באופן של לנצח בבחירות ולקדם אג'נדה של "תחבורה בלבד", זה נאיבי וקיצוני ו.. לא ראלי ונועד לכישלון מוחלט..
ממש כמו המפגרים האלה שמנסים למסד את צריכת/עסקי המריחואנה באמצעות תשדירי שירות/בחירות של כל מיני "מעשנים"... זה אולי זוכה לפופולריות בקרב "אנשי הקהילה" אבל בציבור הרחב זה לא "תופס"... גם לא אצל חלק מהמשתמשים עצמם... עושה יותר נזק למטרה מאשר תועלת..
אתה רוצה "לנצח" את הממסד - אתה צריך למצוא דרך לדבר בשפה של הממסד ולהיכנס לממסד ולשנות את הממסד תוך שימוש בחוקי הממסד... המהפיכה האחרונה היתה, אם אני לא טועה, באיזו ארץ ערבית שכנה.. והתוצאה לא ממש מצאה חן בעיני היוזמים... ואפשר גם להסתכל רחוק יותר בהיסטוריה של המהפיכות - אירן, רוסיה, קובה וכו'..
מהפיכות בד"כ לא כ"כ "מחזיקות"... עם יוצאי דופן כמו צרפת וטורקיה ועוד כמה..
ופה, זה כולה רכב... איזו מהפיכות אתם מצפים להשיג?
באמת נראה לך, דרור, שיבוא מישהו, שמאוד אוהב רכב ורוצה ג'יפ משופר, ויצביע למפלגה שתבטיח שינויי בתקנות התעבורה, ולא מעניין מה היא אומרת על ביטחון וחינוך וכלכלה?
כאילו, שהשמאלנים יגידו..."יאללה, נספח את השטחים אבל העיקר שאפשר יהיה להגביה את הסופה בלי בעייה"?
או שה"בועזים" יגידו "נו... אין ברירה - אם רוצים שאפשר יהיה לשים "35 ב-ZJ שלי.. נאלץ להחזיר את כל הגדה לערבושים... תשלום קטן.. נלך על זה"?
בחייייך!
קודם להיות ראליים ולא מתלהמים... אח"כ בוא נחשוב, ברצינות, איך מקדמים נושא... כל נושא.
ואפרופו יניב - כל הכבוד לו, לפי מה שאסף אומר (ונדמה לי שגם היה כתוב על זה בג'יפולוג)..
אז יש דרך לעשות את הדברים באופן חוקי... מה אתם רוצים?
רוצים שיהיה "שווה לכל נפש"? שיהיה זול?
לא יקרה - זה תחביב ולא מתאים לכל הכנסה... ותמיד לעשירים יהיה קל וזמין יותר.. גם לקנות וגם להתקין וגם ל... "הלבין" = לעשות חוקי.
כן.
כמו בועז (אני לא מאמין שהמתנח(ב)ל הקיצוני הזה ואני מסכימים...) ..אבל בלי להיות סנוב/מתנשא... אני חושב שחיים ודומיו/וחבריו/ושותפיו עושים נזק יותר מתועלת.
אני הייתי מנסה להצניע את "תרומתם" ובהחלט לא ממנה אותם להיות "נושאי הדגל" משום שהם רק יעוררו יותר "אנטי".
אולי הדיעות שלהם מייצגות אותי אבל הדרך שלהם וצורת הביטוי והצורה בה הם גורמים לי להיראות, בעיני אחרים, בהחלט לא מוצאת חן בעיני ומשום כך (לא בגלל שאני מתבייש בהם.. הם פשוט לא מדברים בשפה שיכולה להשיג תוצאה... גם אם אני מסכים עם "מה" שלהם) הם יגרמו לנזק.. גדול.
אני מקווה שעד שאחזור כבר תצליחו לפתור את כל הדברים האלה.. משום שבניגוד למה שהאשימו אותי בעבר, וגם עלה פה בקשר לכל מיני בעלי תעודות "פרוטקציה", אין לי מאכער ש"מעביר אותי"...
- - - Updated - - -
ועד שאני כותב... מפיקים כבר לקחים - פתאום יניב כבר עם עניבה ובלי משקפיי beach boy ואפילו שיער החזה המפואר... מוסתר.
צעד קטנטן בדרך הנכונה...
עכשיו צריך לחשוב איך מסתירים את "הדוד המשוגע" (אבל אולי החביב)... את כל הדודים המשוגעים.
אז אולי יקחו את הנושא קצת-קצת יותר ברצינות...
אני דווקא כן מתבייש בהם. ואין לי בעיה לומר את זה. אני לא רוצה שסוג מסויים של מעשים ייצגו אותי.
אסף.
כמה פלצנות.. לא ראיתי ולא שמעתי אף אחד שמרים קול זעקה בעקבות פוסטים על ריתוך דיפרנצילים של כל אלה שאין ידם משגת לקנות נעילה תיקנית .נהפוך הוא הם עוד קיבלו עיצות ועידוד על היצירתיות שלהם ועוד כהנה וכהנה. מספיק להכנס לפורום הבונים וכו. אז אני מציע לכם לא להתרעם על מי שיש לו מספיק כסף להשקיע בגיפ שלו. אם זה לא חוקי אז 80 אחוז ההגיפים כולל באתר הזה עלולים לרדת מהכביש. נכון שמשחר ההיסטוריה יש קינאה בבעלי הממון אבל תודו שבזכות ממונם וקשריהם יכול לבוא שינוי. אז תחשבו על זה. וסליחה שאני לא יודע לשים פסיקים ונקודות. אבל יכול להיות שאני יודע דברים שאתם מתקשים בהם.
פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
פומפוי.
קרא שוב בנחת את ההודעות האחרונות.
אני אכוון אותך מעט.
הבעיה היא עם הסגנון של אלו שמרימים את המחאה.
יש חשש שהם יגרמו ליותר נזק מתועלת בשל הסגנון שלהם
במה אתה מתבייש? בתחרויות מלך הביצה או מלך הדיונה?
לי אין בעייה עם זה.. יש תחרויות כאלה בהרבה מקומות בעולם וחלק אפילו הפכו להיות תחרויות רב לאומיות (כמו הגירסה הפינלנדית/שבדית (או משהו כזה) של מלך ההר/גיבעה או המרוץ ההוא לראש ההר.. בארה"ב, שברח לי שמו) - יש גם תחרויות היתוליות אחרות של 4X4... אין לי בעייה עם זה, למרות שאני לא אקח חלק בתחרות כזו - אבל בהחלט אבוא לראות כלי רכב משופרים ולראות אם יש מציאות/פטנטים בקרב "נותני החסות"...
אני גם לא מתבייש באופן העילג וחסר הפשר שבו מתנסחים חלקם... לא כולם חכמים ומנומסים כמוני (:rolleyes:).. אז מה.
הם לא צריכים להיות חברים שלי ואני לא אמור לצאת לטיולים איתם.
יש מטרה משותפת (ולגטימית) ויש כל מיני סוגים של אנשים..
אין לי בעייה עם זה.
יש לי בעייה עם הדרך ומי אמור לייצג אותי.
וכש(מי שנראה או מתנסח כמו)צ'חצ'ח הוא זה שמציג את המטרה... אין סיכוי להשיגה.
אז מישהו "קלט" את הטעות והלביש את יניב בעניבה ו"הוריד" את כל סממני ה"ג'פאי המצוי" - יפה.
בואו עכשיו נמצא מישהו שיעשה הגהה ל"פרסומות" ויתדרך את "הנואמים"/נציגים איך מדברים נכון וננסה להתחבר לאיזה לוביסט "נכון" (משום שככה המערכת עובדת..) ולשוות אופי יותר "תרבותי" לדיון ולהסתיר את חיים 8/כהן (אני לא מכיר - אולי הוא בחור טוב ומלא כוונות טובות אבל.. לא ממש דמות לחיקוי וההבעה (לפחות בכתב) היא לא הצד החזק שלו (אני מקווה לפחות) ודומיו ו...
ויש איזה סיכויי שמשהו יתחיל לזוז לכיוון הנכון.
למה להתבייש?
אוי ברנרד. תמיד היית חרטטן. נחמד ומצחיק אבל חרטטן.
תעשה לעצמך טובה, אל תאבד את ה"נחמד".
המשטרה ומשרד התחבורה? אל תנסה להתנשא. ברור שיש חלוקת תפקידים במשטרה וכבר אין לי תלונות שהפשע משתולל והם לא עושים כלום. הם אף פעם לא עשו בדברים האלה, הם תמיד חיפשו את המטבע מתחת לפנס כדי שיישאר להם יותר זמן לעניינים אחרים, כמו להטריד מינית וכו'... כבר אין לי ציפיות מהם. בטח בחודשים האחרונים עם הטרור שמשתולל כאשר כמעט כל תקני השוטרים מופנים בעל כורחם לבט"ש נגד סכינאים (סוף סוף המשטרה עושה משהו מועיל וכל הכבוד לשוטרים האלה). למשרד התחבורע דווקא יש לי הרבה טענות - משרד ממשלתי מאובן, אנכרוניסטי, מכסת"ח, פושע. זה מקום רקוב. אז עלי אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה, כי למרות שאתה לפעמים קצת אידיוט (בנאדם שדבק בריינג'רובר ישן לא יכול להיות מוברג...)אני אוהב אותך ולא מתעצבן...
אבל את יניב אתה לא מכיר. אז תספור עד עשר עם "צ'חצ'חון חוף" ושאר ביטויים שאתה יורה מהמותן בלי לחשוב ואולי מעידים עליך, לא עליו. כשאני אומר לך שהוא "בנאדם רציני", אני מתכוון לזה. הוא מכיר את המערכת, יודע איך להתנהל מולה. כדאי לך להכיר אותו. אולי פעם, כשתחזור לכאן ולא תיתן לנייטיבס כאן עצות בהתכתבות מוורהיס, ניו ג'רזי.....
תזכור שזו מדינה מפגרת שבה מותר לבצע בצורה חוקית וממוסדת עם בדיקות מסודרות, שינויים במטוסים, בספינות ובבניינים (!!!) אבל במכונית אסור לך להחליף אפילו נורה... אז דווקא הצעד הנוכחי הוא בכיוון הנכון - לא בהפגנות וצעקות והתלהמויות אלא נסיון אמיתי למצוא דרך חוקית להסדיר את הנושא - משהו שמדברים עליו הרבה זמן פה - האידיאל מבחינתי זה TUV כמו בגרמניה - אז אולי אני הולך רחוק מדי... אבל כמו שאני רואה את זה, בגדול זה צריך להתמצות בבדיקה טכנית במכון בדיקה מוסמך, לא, לא קומפיוטסט או דינמומטר אלא כל אותם מכונים שמוסמכים לבדיקה ע"פ תקנה 308/309. בדיקה חד פעמית שתעלה קצת כסף, ברור, אבל תיתן גופשנקא חוקית לדברים כאלה.
תקרא שוב מה אסף כתב - אנחנו בעד שיפורים ורוצים שהעסק יתנהל בצורה בטיחותית וחוקית ולא פרטיזנית. תאמין לי שגם ל"צ'חצ'חוני חופים" נמאס להיות עבריינים. אני לא יודע אם אצליח להגיע מחר לאסיפה הזו (עבודה וכו') אבל אני מקווה שזה יתנהל בצורה רצינית ותרבותית ולא יהפוך לערסיאדה מתלהמת עם קריאות לנקמות.
כי הפעם העניין הזה בנפשנו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פומפוי
כמה פלצנות.. לא ראיתי ולא שמעתי אף אחד שמרים קול זעקה בעקבות פוסטים על ריתוך דיפרנצילים של כל אלה שאין ידם משגת לקנות נעילה תיקנית .נהפוך הוא הם עוד קיבלו עיצות ועידוד על היצירתיות שלהם ועוד כהנה וכהנה. מספיק להכנס לפורום הבונים וכו. אז אני מציע לכם לא להתרעם על מי שיש לו מספיק כסף להשקיע בגיפ שלו. אם זה לא חוקי אז 80 אחוז ההגיפים כולל באתר הזה עלולים לרדת מהכביש. נכון שמשחר ההיסטוריה יש קינאה בבעלי הממון אבל תודו שבזכות ממונם וקשריהם יכול לבוא שינוי. אז תחשבו על זה. וסליחה שאני לא יודע לשים פסיקים ונקודות. אבל יכול להיות שאני יודע דברים שאתם מתקשים בהם.
פחחח...
80 אחוז?
אולי תנסה 99%... יהיה יותר קרוב.
והאחוזון הבודד שלא עשו שינוי, זה בטח בגלל שאין כסף/זמן...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
פחחח...
80 אחוז?
אולי תנסה 99%... יהיה יותר קרוב.
והאחוזון הבודד שלא עשו שינוי, זה בטח בגלל שאין כסף/זמן...
אתה אמרת וזה נכון פשוט לא רציתי לפגוע.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
פומפוי.
קרא שוב בנחת את ההודעות האחרונות.
אני אכוון אותך מעט.
הבעיה היא עם הסגנון של אלו שמרימים את המחאה.
יש חשש שהם יגרמו ליותר נזק מתועלת בשל הסגנון שלהם
בועז. בקשר לסגנון. עניין של טעם וריח. אני כיוונתי לכותרת של השירשור ולחוקיות כלי הרכב
דרור.
אני מציע לך את אותה הצעה שנתן בועז לפומפוי - תקרא שוב..
אני לא זילזלתי ולא אמרתי שיניב צ'חצ'חון - אני אמרתי שבפירסומת לכנס, הוא נראה כמו צ'ח'צ'חון חופים... אתה קורא לכנס רציני ומצתלם עם גופיה וכו'... זה רציני?
פעם שופט מכובד ביותר (שאני מעריך מאוד.. כן יש כאלה) אמר לחבר שלי "אתה רוצה שיתנהגו אליך כמו גדול, תתנהג כמו גדול".
אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות - תתנהג ברצינות.
אתה רוצה שהממסד ישנה משהו בהתנהלות שלו - זה שתקרא למלחמה כוללת ותכנה את כל העוסקים במלאכה (בלי להבין כלו, אני חייב לציין) בשמות ותצעק שהם ממילא לא עושים כלום.. בכל נושא... איך זה יקדם אותך, מלבד שיחרור קיטור?
מה הקשר בין הצורך לטפל בסכינאות ובמחבלים בשבועות האחרונים, לבין הג'יפ שלך?
או שאתה אומר שהג'יפ שלך לא פחות חשוב מלהגביר עכשיו את הנוכחות בירושלים?
או שבגלל שיש מחבלים שצצים עכשיו מתת לכל אבן, צריך לעזוב את כל היתר, כולל את הטסטים וכו'?
מה הקשר?
אם החוק לא טוב - הוא לא טוב, ללא שום קשר אם אוכפים אותו עכשיו, אחרי שכמה שנים היו בשקט.
ומה אתה קופץ להגנת יניב - אני בטוח שכשאתה יוצא למשימה חשובה, של בחינת רכב חדש אולי אפילו באיזו מדינה ארופאית, אתה מתלבש ומתנהל "בהתאם" ולא מציג את עצמך עם כפכפים וגופיה וכו'.
כאיש העולם הגדול וכאיש תקשורת, אני בטוח שאתה מבין כמה חשוב ה-"אך"... עוד לפני שאתה פותח את הפה עם ה-"מה".
אז אולי במקום לתת לי(זה שמטיף ממרומי האולימפוס... כאילו שאני איזה חיים סבן) בראש, תעשה שימוש בידע וביכולת ובכישרון שלך ותעזור ליניב לנסח מודעות (ומודעות), שיקדמו את המטרה...
ודרך אגב.
בגלל ראייה צרה, כמו שאתה מציג - להסתכל על מטרה אחת וכל היתר... לסתום את האף ולהצביע.. - המשרדים הממשלתיים נראים כמו שהם נראים ואתה מקבל את המשטרה שאתה משלם עבורה...וכך גם את המחוקקים.
מסתכלים על "החשוב" (שטחים/דתיים ו... זהו בערך) וכל היתר מוזנח... כך משרד החוץ וכך משרת התחבורה וכך משרד המשטרה... כל מיני שיירים שאף אחד לא ממש רוצה ונותנים לאידיוטים לנהל..
כבר אמרתי פעם - מה אתה(לאו דווקא אתה, דרור אתה=כל אחד מאיתנו) מתעורר עכשיו ומתלונן... איפה היית בבחירות?
"צעד בכיוון הנכון".
"כי הפעם העניין הזה בנפשנו".
נכון - אז אל תחרבו את זה בהתנהלות ילדותית ואנרכיסטית ומתלהמת ו..צ'חצ'חית.
תנסה להתמקד במה שמנסים להשיג, במקום להשתמש בהזדמנות להראות כמה כל המשטרה חרא וכל משרד התחבורה חרא וכל המדינה חרא וכל המתנדבים חרא ו... הכל חרא..
לא תגיע רחוק עם זה... בערך אחרי ה"חרא" השני, יפסיקו להקשיב לך ואחרי ה"חרא" הרביעי כבר תישאר לבד באולם המו"מ...
אתה רוצה שיתייחסו אליך (אלינו..."אליך" לא מכוון לדרור... סתם צורת ביטוי) כמו גדול.. תתנהג כמו גדול.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פומפוי
אתה אמרת וזה נכון פשוט לא רציתי לפגוע.
בועז. בקשר לסגנון. עניין של טעם וריח. אני כיוונתי לכותרת של השירשור ולחוקיות כלי הרכב
למה לפגוע - כולם יודעים מה הם עשו ולא עשו באוטו שלהם... אין אחד שהוא "מקורי"... ואיך אמר דרור - אי אפשר להחליף נורה בלי אישור.. ותראה לי אחד שלא "החליף נורה".
כולם וכולנו עבריינים.
ו"הטעם והריח"... זה בדיוק העניין ואין טעם לנסות "לכסות" על זה.
גם אתה לא תישאר במקום שהריח בו לא נעים לך.. ולא תאכל יותר מידי, ממשהו שלא טעים לך..
אם הסיגנון לא "מתאים"... עם כל הכוונות הטובות, לא תשיג מה שאתה רוצה ואפילו תגרום לנזק.
והנזק הוא לכולנו.
אז אמירות כמו "לפחות הם מנסים"... לא ממש יעזרו כשיחלטו באמת להחזיר מלחמה לכל הצ'וחים האלה שעושים כנסים...
אח"כ לך תסביר שהם לא התכוונו "ככה", הם רק מתנסחים גרוע..
כן - פה הסיגנון והטעם והריח חשובים עוד יותר מהתוכן... הם אלה שיגרמו לכך אם בכלל מישהו יקשיב לתוכן ואם יקחו ברצינות מספקת/ראויה את התוכן..
אני בטוח שיניב לא יבוא לכנס עם גופיה ושיער חזה מציץ - אז למה לפרסם את הכנס ככה?
וטעויות הכתיב/ה? זה באמת מחוייב המציאות... לבן אדם רציני?
אתה היית פונה לעו"ד, שמציג עצמו עם גופיה וכותב מכתבים בשגיאות כתיב? - היית בורח ממנו, גם אם בחור טוב ורציני..
תפסיקו לעשות הנחות לשטויות שאנשים עושים... מתוך כוונה טובה.
אני מוכן לקבל את העובדה שיניב גולן הוא רציני וזאת על סמך עדות אנשים שאני מעריך.
אני משוכנע שככזה הוא בטח לא מודע לסגנון המודעות המופצות על ידי חיים ועל הנזק התדמיתי שזה יוצר...
לגבי משרד התחבורה-
אני חושב שהוא עובר בידים של השר כץ מהפיכה די גדולה בהרבה תחומים בידי שר בעל יכולות ביצוע טובות ובעל גישה חיובית לרכב שטח.
אלמלא היה נגנב ממנו הטרקטורון לפני כמה שנים אז ניתן היה לראותו מטייל על הטרקטורון באזור כפר אחים.
אני חושב שזו שעת כושר והזדמנות טובה ליצר כמה תקנות למסלול שינוי מבנה.
לא חושב שזה יכשיר מפלצות עם la וכו׳.
אתמוך רק בדמות יצוגית למאבק כי הסגנון הוא העיקר
ואני כותב מהר ולא עושה הגהה ועשה טעויות כתיב מביכות... גם כן לא רציני:(.
- - - Updated - - -
ואני שומע דברים אחרים לגמרי על אותו כץ... ממקורות "יודעי דבר"..
אני לא חוזר בי מדברי - משרדים שזוכים לשיירים ולמנהלי משרד שהם ברירות מחדל... עם דגש על מחדל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamir128
כן, חלאס עם ההתנשאות.
לפחות יש מי שמנסה לעשות משהו.
מי שטוען שאפשר לעשות את זה יותר טוב ופחות עילג, אדרבא, שיעשה, ואם לא עושה, לפחות שלא ילעג.
הלעג הזה והציניות מאד מגבירים את השנאה והקיטוב.
יש לנו אינטרס משותף, לא לשכוח, למרות חילוקי הדעות או הסגנון.
חמישה כיוונים שעל האדם להסתכל ולזכור בכל בוקר ובעיקר בתחילת שבוע !
קדימה - כדי לדעת לאן הוא הולך...אחורה - כדי לזכור מאיפה הוא בא...למטה - כדי לראות שהוא לא דורך על אף אחד...לצדדים - כדי
לראות מי תומך בו בשעת צרה...ולמעלה - כדי להיזכר שיש מי שתמיד מסתכל רואה ושומר עליו ! שיהיה לכולכם שבוע טוב ומבורך
כוח,עוצמה, נחישות, ודבקות במטרה, זו הנוסחה:
חברים מחר יש כנס חשוב הושכר אולם מגיעים המון חברים גיפאים, יגיע עו״ד שיתן לנו סקירה בנושא ויציע דרכים לתקוף את הנושא בבית המשפט. כמו כן, יניב יסביר את מה שידוע לנו כרגע על נושא התקינה לרכבים שאנחנו בוחנים. מעבר לזה, יגיעו אנשים נוספים שמומחים לנושא התקינה ויסבירו לנו מה מותר היום ומה אסור.
אני מקווה שנצא מאוגדים מהכינוס הזה עם החלטות ברורות של איך ממשיכים מכאן ואילך. רבק די אם האנטי כולה כנס מי שרוצה להגיע מוזמן בכיף ומי שלא גם טוב ומי שרוצה לדבר ושמבין מוזמן גם להרצות.
תודה ולהתראות מחר.
ברנרד, אני לא מתבייש באף אחד מהדברים שכתבת.
אני רק מתבייש שאדם ספציפי - אותו חיים - מציג עצמו כמי שדואג לי ולאינטרסים שלי. הוא גורם נזק, ולא מבין את זה. אני רואה אדם שעוסק במניפולציות ושקרים, מרים אירועים לא חוקיים בכל מיני קומבינות, ובשורה התחתונה נותן מוטיבציה לגורמי אכיפת החוק לסמן קהילה שלמה כמטרה. וא עושה את זה בחריצות ראויה לציון.
אני מתבייש בזה שככה אנחנו נראים בעיני ציבור רחב, ולא מפחד לומר את זה.
חבל שכנראה אנשים רציניים עם כוונות טובות ארגנו כנס עם אג'נדה רצינית - נסיון למצוא דרך חוקית למסד את נושא השיפורים (אגב נושא משותף לכל מועדוני הרכב, לא רק לג'יפאים) - והנה בא אותו חיים ולוקח קרדיט על הכנס, תוך כדי שהוא כבר הופך את זה ל"הפגנה", ובזה מרחיק הרבה אנשים טובים שהיו יכולים לתרום. אני למשל, עובד בתחום לא מעט שנים. עזרתי ללא מעט אנשים כולל כמה גולשים כאן באתר לאשר שיפורים כאלו ואחרים בצורה חוקית. אני מכיר את המשרדים ואיך לעבוד איתם ומולם, מכיר אנשים שעובדים בצמתים של אישורים וקבלת החלטות, אבל אני לא אגיע לכנס שמי שכאן בשרשור הצהיר שהוא בין מארגניו הוא חיים.
אני בתחביב הזה כבר הרבה שנים, בשביל לטייל ולהנות מהטבע ומהשטח, לא כדי להילחם באף אחד. והנה בא מישהו שהופך את התחביב שלנו למלחמה, נהנה לעשות דווקא לגורמי אכיפת החוק, להראות להם שהוא יותר חכם מהם, וכבר שנים מתבטא בצורה נמוכה, מסית ומתלהם כלפי כל מי שמעז להעיר לו על פגיעה בטבע עאו על כל דבר אחר.
הוא משקר לאנשים שלו ומספר להם חצאי אמיתות וחצאי אגדות, משקר לנו, כאן, ובסוף עוד מעלה פוסט צדקני בסגנון אימרי פלדמן על אנשים שמעוותים את המציאות. "הפוסל במומו פוסל".
הוא הסית נגד "מריחי הכלניות" עוד לפני שהיה חוק ספורט מוטורי, אי אז הוא סתם הגן על "זכותו" להרוס כל חלקה טובה בטבע. עכשיו הוא עושה אותו דבר אבל מתכסה באיצטלה של "מגן הספורט המוטורי". ואתם קונים את זה. הוא לא השתנה, הוא רק למד למכור את אותו חרא במילים יותר יפות.
גם כאן באתר כל דיון שהוא משתתף בו הופך ברגע לביוב, לא משנה כמה רציני הוא היה קודם.
ולכן אני כן מתבייש בזה שהוא זה שייצג אותי ולא משנה איפה.
הלוואי שהיה כאן אירוע מלך ההר הגבעה או העמק כל חודש, חוקי ומסודר ובמחצבה שבה אין פגיעה בטבע או כל דבר דומה. הלוואי ונוכל כולנו לאשר כחוק צמיגי 40 אינצ' על סמוראים, טריוסים ורנגלרים. הלוואי ששוק ה 4X4 יגלגל מליונים בחודש על שיפורים ונראה תרבות שבה הדברים נעשים כהלכה ובאור יום ולא במחשכים ובקומבינות. אני ממש בעד, ממש רוצה שלכל אחד יהיה החופש לעשות מה בראש שלו בלי לפגוע באחרים. אני בעד, לא נגד. ובכל זאת אני נגד מה שהאיש מייצג - שזה ההיפך מכל מה שאני מאמין בו. אני כאן כדי להנות ולא כדי להילחם. הוא כאן כדי להילחם ולהוכיח משהו.
בינתיים הדרך של לעשות דווקא ולצאת למלחמות לא מוכיחה את עצמה. להיפך. הנזקים עצומים וחיים הוא לא הפתרון. הוא הבעיה.
מעולם לא היתה פלגנות בקרב קהילת השטח כמו שיש היום. לדעתי הפילוג הזה לא נולד סתם. הוא נולד כתוצאה מהסתה פרועה ברשתות החברתיות של מעט אנשים עם השפעה - כמו שיש ברשתות החברתיות - על קצת יותר אנשים. ומשם כדור שלג שאת תוצאותיו אנחנו רואים גם כאן. במקום לשבת יחד סביב מדורה ולהנות מהחיים, עסוקים במלחמות זה בזה, אנשים עם תחביב משותף וכיף משותף נלחמים אחד בשני על.... על מה בעצם?
שים לב, ברנרד. זה לא עניין עקרוני. זה עניין אישי נטו ואני, אישית, מתבייש באישיות מסויימת שאני אפילו לא מכיר אישית שמתיימרת לייצג אותי.
אסף.
פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
אסף
יש לך יתרון על פני אחרים.
אתה מחזיק מפתחות לשופר מרכזי בתחום.
אתה מכיר ומחובר לאנשים רציניים יותר שמובילים כנראה באמת את המאבק הזה.
תהיה המבוגר האחראי ותגרור לכאן את יניב גולן או אחד הרציניים ותייתר/ תחסום את מי שלא מיצג אותנו נאמנה.
מנהיגי המאבק צריכים לדעת לדבר לכל ציבור בשפה שלו. חיים לא יביא לו מפה הרבה קליינטים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ברנרד, אני לא מתבייש באף אחד מהדברים שכתבת.
אני רק מתבייש שאדם ספציפי - אותו חיים - מציג עצמו כמי שדואג לי ולאינטרסים שלי. הוא גורם נזק, ולא מבין את זה. אני רואה אדם שעוסק במניפולציות ושקרים, מרים אירועים לא חוקיים בכל מיני קומבינות, ובשורה התחתונה נותן מוטיבציה לגורמי אכיפת החוק לסמן קהילה שלמה כמטרה. וא עושה את זה בחריצות ראויה לציון.
אני מתבייש בזה שככה אנחנו נראים בעיני ציבור רחב, ולא מפחד לומר את זה.
חבל שכנראה אנשים רציניים עם כוונות טובות ארגנו כנס עם אג'נדה רצינית - נסיון למצוא דרך חוקית למסד את נושא השיפורים (אגב נושא משותף לכל מועדוני הרכב, לא רק לג'יפאים) - והנה בא אותו חיים ולוקח קרדיט על הכנס, תוך כדי שהוא כבר הופך את זה ל"הפגנה", ובזה מרחיק הרבה אנשים טובים שהיו יכולים לתרום. אני למשל, עובד בתחום לא מעט שנים. עזרתי ללא מעט אנשים כולל כמה גולשים כאן באתר לאשר שיפורים כאלו ואחרים בצורה חוקית. אני מכיר את המשרדים ואיך לעבוד איתם ומולם, מכיר אנשים שעובדים בצמתים של אישורים וקבלת החלטות, אבל אני לא אגיע לכנס שמי שכאן בשרשור הצהיר שהוא בין מארגניו הוא חיים.
אני בתחביב הזה כבר הרבה שנים, בשביל לטייל ולהנות מהטבע ומהשטח, לא כדי להילחם באף אחד. והנה בא מישהו שהופך את התחביב שלנו למלחמה, נהנה לעשות דווקא לגורמי אכיפת החוק, להראות להם שהוא יותר חכם מהם, וכבר שנים מתבטא בצורה נמוכה, מסית ומתלהם כלפי כל מי שמעז להעיר לו על פגיעה בטבע עאו על כל דבר אחר.
הוא משקר לאנשים שלו ומספר להם חצאי אמיתות וחצאי אגדות, משקר לנו, כאן, ובסוף עוד מעלה פוסט צדקני בסגנון אימרי פלדמן על אנשים שמעוותים את המציאות. "הפוסל במומו פוסל".
הוא הסית נגד "מריחי הכלניות" עוד לפני שהיה חוק ספורט מוטורי, אי אז הוא סתם הגן על "זכותו" להרוס כל חלקה טובה בטבע. עכשיו הוא עושה אותו דבר אבל מתכסה באיצטלה של "מגן הספורט המוטורי". ואתם קונים את זה. הוא לא השתנה, הוא רק למד למכור את אותו חרא במילים יותר יפות.
גם כאן באתר כל דיון שהוא משתתף בו הופך ברגע לביוב, לא משנה כמה רציני הוא היה קודם.
ולכן אני כן מתבייש בזה שהוא זה שייצג אותי ולא משנה איפה.
הלוואי שהיה כאן אירוע מלך ההר הגבעה או העמק כל חודש, חוקי ומסודר ובמחצבה שבה אין פגיעה בטבע או כל דבר דומה. הלוואי ונוכל כולנו לאשר כחוק צמיגי 40 אינצ' על סמוראים, טריוסים ורנגלרים. הלוואי ששוק ה 4X4 יגלגל מליונים בחודש על שיפורים ונראה תרבות שבה הדברים נעשים כהלכה ובאור יום ולא במחשכים ובקומבינות. אני ממש בעד, ממש רוצה שלכל אחד יהיה החופש לעשות מה בראש שלו בלי לפגוע באחרים. אני בעד, לא נגד. ובכל זאת אני נגד מה שהאיש מייצג - שזה ההיפך מכל מה שאני מאמין בו. אני כאן כדי להנות ולא כדי להילחם. הוא כאן כדי להילחם ולהוכיח משהו.
בינתיים הדרך של לעשות דווקא ולצאת למלחמות לא מוכיחה את עצמה. להיפך. הנזקים עצומים וחיים הוא לא הפתרון. הוא הבעיה.
מעולם לא היתה פלגנות בקרב קהילת השטח כמו שיש היום. לדעתי הפילוג הזה לא נולד סתם. הוא נולד כתוצאה מהסתה פרועה ברשתות החברתיות של מעט אנשים עם השפעה - כמו שיש ברשתות החברתיות - על קצת יותר אנשים. ומשם כדור שלג שאת תוצאותיו אנחנו רואים גם כאן. במקום לשבת יחד סביב מדורה ולהנות מהחיים, עסוקים במלחמות זה בזה, אנשים עם תחביב משותף וכיף משותף נלחמים אחד בשני על.... על מה בעצם?
שים לב, ברנרד. זה לא עניין עקרוני. זה עניין אישי נטו ואני, אישית, מתבייש באישיות מסויימת שאני אפילו לא מכיר אישית שמתיימרת לייצג אותי.
אסף.
אתה יכול להיות רגוע אני לא מיצג אותך ולא מתימר ליצג אף אחד,הרבה חברות פונים אלי על מנת שאפיק להם ארועים ולכולם אני אומר לא גדול כי בתחלס הם מעונינים בקהל הרב שמגיעים לארועים שאני עושה. פנו אלי מספר חברים טובים ובקשו שאפרסם את הארוע ואתן יד לנושא והסכמתי כי זה ארוע שנוגע בכולם לא רק בגיפאים. אני לא לוקח קרדיט על הארוע תהיה רגוע רק מפרסם אותו כי מה לעשות אני יודע איך להביא המונים לארועים. יניב גולן ועוד כמה חברים טובים נרתמו לעניין ואני עוזר להם להגיע לקהל גדול. דרך אגב אני מחר לא אהיה שם אני בכנס קבלנים בצפון תרגיש חופשי להגיע,נציגים של דרך השטח ספורט מוטורי עממי יהיו שם.
+++++++ לאסף.
יש הרבה בושה לספר שהגיפאות היא תחביב ולהיות מקושר לתדמית הקולנית והדורסנית שנוצרת בשם "העממיות" .
Sent from my SM-G900F using Tapatalk