מרוב שימוש במונח השתנה כבר כואבת לי הפרוסטטה....
אנחנו חופרים יותר מדיי....
Printable View
מרוב שימוש במונח השתנה כבר כואבת לי הפרוסטטה....
אנחנו חופרים יותר מדיי....
משתינים , חופרים , כורים ... בעיקר מבלבלים את המוח , ובשאר סתם כותבים שטויות , ועם כבר יש דברי טעם הם לרוב עוזרים למי שנגד כל מה שאתם רוצים להגן עליו .
עידו
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
וואוו. אילו האשמות.
אז קודם כל, הכל לא בא לי טבעי. הייתי צריך לעבוד על זה.
שנית, אם לא שמת לב, אני כותב כל מיני שמות, ללא קשר לחברים פה..או יותר נכון, ללא קשר "למה שעשו". לדוגמא, אין לי מושג אם לרענן יש קפיצים גבוהים או נמוכים ואת "מוריס" בכלל המצאתי (אני לא מכיר אפילו אחד בשם מוריס ולא יודע אם יש או אין לו רכב או ג'יפ או אופניים).
אז מי שמרגיש נפגע, כמו נמרוד או בועז או רענן או ינון (שם אמיתי וציינתי את זה) - קבלו את התנצלותי.
לא התכוונתי לרמוז שרענן התקין גלגלים גדולים או קפיצים קטנים ולהיפך... ואתה? אתה בכלל הצהרת שהכל אצלך במידות מקוריות אז ברור לך שלא התכוונתי לרמוז שאתה "עבריין" ובטח שלא אתן דוגמא "אמיתית" עם שם "אמיתי" של מישהו.
אני אשתדל לרענן את בנק השמות שלי אבל עד אז... אל תיקח ללב אם הזכרתי "בועז" שהתקין וו גרירה לא חוקי בדיפנדר שלו - אני לא מתכוון להשמיץ אותך בבעלות על דיפנדר...זה בועז "דימיוני" או דיפנדר "דמיוני" או וו גרירה חוקי למהדרין..
אני מקווה שאתה גם לא באמת מאמין שאני מכיר את מי שזחל מתוך האסלה של אסד ו/או שאכן היה מבצע כזה...
אני מקווה שהבהרתי את עצמי.
שלישית - אני יוצא מתוך הנחה שכל מי שנמצא פה עשה איזשהו "שיפור" לרכב ולכן, בהגדרה, הוא עבריין... מי פחות ומי יותר. אבל אין לי שום כוונה להגיד "התקנת גלגל "33 אז... סתום את הפה" או להלשין חו"ח... אני עדיין מפחד מהאמירה של דרור, עלמה שצריך לעשות למלשינים...
רביעית - הפסקתי לצטט אנשים "בויכוח" בגלל שפעם העלבת אותי קשות וקראת לי "אלוף המצטטים באתר" או משהו דומה... אבל אחרי קטילה שכזו, שאני שם דברים בפי אומרם במזיד ובאופן מגמתי ולא נכון...
אני לא אחפש יותר מידי רק אדגיש את מה שאמרת קודם ולא אחפש את הפוסט שהצעת למישהו, שאם לא מעבירים אותו טסט.. לתבוע.
אני מפרש כאלו אמירות/הצעות כהצעה למלחמה ("אמיתית" ולא סתם.. עולמית!) וכבר הסברתי למה.
אז אל תהפוך אותי ל...פלשתינאי... זה לא נעים לי.
גם רענן נעלב שהאשמתי אותו בחירחור מלחמה - רק אני הבנתי שהוא קורא למלחמה והפחדה ו..לא יודע מה?
כאילו, מה הוא ציפה כשסנט באלה שאומרים "שווייע שווייע" ואמר שהם תבוסתנים וצריך לעבור למוד "לוחם" ולא סביל? שהוא מגרינפיס?
אני, בהבנה המוגבלת שלי, הבנתי שהוא מעוניין במלחמה והרתעה, במילון ש/לי, זה שמישהו יפחד להתעסק איתך... יענו צריך לגרום לו לפחד.
אני היחיד שהבנתי כך - רק אני , עם המוח המניפולטיבי שלי?
לא נראה לי.
ומלחמת עולם שתקרה, לפני שיורידו אותנו מהכביש... לא נשמע לי כמו קריאה לוודסטוק 2...
ועוד משהו..
ה"גזירות שהציבור לא יכול לעמוד בהן"... זה לא מה שאתה מתכוון או רומז...
ואם כבר, לא צריך לגזור גזירות... הגזירות כבר קיימות מזמן והן נאכפות ואנשים מורדים מהכביש ומתקנים ומשנים ו... הרבה דברים כבר המון שנים.
והציבור "עומד בהן".. קוראים לזה לאכוף את החוק...
משהו כמו זה של המריחואנה...שגם לגביו אמרו שהציבור לא יכול לעמוד בו...
תזכיר לי על איזה "ציבור" אנחנו מדברים ולמה הוא לא יכול לעמוד בזה?
האיסור לשנות מבנה הוא כל כך לא סביר וכל כך .... בנפשותינו שפשוט אין אפשרות לעמוד בו? כאילו... זה הרבה יותר גרוע מ.. מע"מ של 17%? או גרוע הרבה יותר מ-55% מס הכנסה? ומהירות מיירבית של 120 קמ"ש... זה כלום לעומת האיסור להתקין "31 בצעצוע כמו הסמוראי, נכון?
את כל האלה אפשר לסבול אבל "שינויי המבנה"... עבר את הגבול - בזה הציבור לא יכול לעמוד, נכון?
אז אני רוצה להגיד לך שאחותי, עם הקורולה שלה, עומדת בזה בלי שום בעייה. וגם אישתו של ינון ולמיכאל אין שום בעייה לא להגביה את האודי ספורט שלו (כל הדמויות וכלי הרכב המוזכרים, ביחס להן.. אמיתיים לגמרי).
תרדו מהעץ.
אתה מדבר איתי על "הוכחות שאינן מתפרשות" וכו' ועוד כל מיני דברים, שלדעתי לא רלוונטים לדיון/ויכוח (תכף בכל ישיבה בבית קפה ושיחה, תבקש אסמכתאות?) - תראה לי פס"ד אחד של מישהו שעשה הגבהה של "רק "2.5" ובית משפט קבע שזה לא ממש עבירה ואפשר להשאיר.
או שמישהו תבע/נתבע וזכה באישור בימ"ש להשאיר את הגלגל הגדול "רק" במידה/מידה וחצי ממה שרשום ברשיון.
או מישהו עם מגן חזירים שהתעקש להשאיר אותו מותקן, וזכה בתביעה נגד הרשות משום שבתקנות התעבורה לא מוזכר "חזירים" ולכן זה מותר.
תפסיק/ו להעלב מכל שטות ותפסיקו, כך פתאום, לדרוש הצהרות שיעמדו בכל דיני הראיות ולשון הרע והדיוק המדעי..
כל אחד נהיה לי עורך דין פתאום..
מדברים ומתווכחים ולא מדייקים על קוצו של יוד..אז מה?
אני לא מאשים אף אחד ולא מלשין על אף אחד ואם אתם לא מתכוונים "מלחמה", אז אל תכניסו "מלחמה" בתוכן שלכם ואם כן, אל תיללו שהבינו/ציטטו אותכם לא נכון.
ותתרכזו בנושא.
חזקת החפות.
אתה יודע את ההבדל בין נאשם לעבריין.
ובנתים רובנו אפילו לא נאשמים ולא נחשדים.
מאחר ולא הוכח שמי שהתקין קפיצים ו/או בולמים חליפיים הוא עברין, ומאחר והסוגיה כולה ניתנת לפרשנות כזו או אחרת ושום בית משפט לא דן בה, וכל שכן לא הכריע בה, הזהר בלשונך!
מישהו עוד עלול לפרש את הסוגיה לא נכון.
אפשר להסכים על זה?
אגב, אני לא דואג לעצמי.
בדקתי את מידות היצרן לרכבי ואני לא חורג בהן.
דרור, תודה על הסדר, ההסברים והעובדות.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
מי שמאריך בשיחתו - יקוצו בני אדם בדבריו. (שלמה אבן גבירול)
ברנרד אתה ממאיס עלי האתר.
בועז... מה נהיה לך?
ויכוח לשם הויכוח?
אתה באמת רוצה לנהל דיון/ויכוח/שיחה עם אבן שושן וקדמי וחנה בבלי, צמוד לכל אחד?
חזקת החפות... מאיפה הבאת את זה לכאן?
אני גם לא חושב ש"בבון" שאנחנו מתכוונים, עונה להגדרה הזאולוגית שלו. אז מה, אתה לא מבין למה הכוונה?
ואם כבר פתחת את הדלת.. לפי ההנחיות שפורסמו פה, אלה שכבר ידועות.. גם אתה לא עובר טסט.
ותקרא לזה חף מפשע או ללא עוול או איך שתרצה...
אז למה להיכנס לעניינים פרטניים. אנחנו לא מדברים על מקרה כזה או אחר.. מכלילים.. ככה שאף אחד לא חייב להרגיש שפוגעים דווקא בו.. אלא אם הוא מתעקש.
ואשר.
אני מצטער שאתה מרגיש ככה. אני אנסה להשתפר.
באמת.
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
ברנרד,
השקפתי היא שכל הדיונים האלו לא היו צריכים בכלל להתקים או לפחות לא בפומבי.
וגם עכשיו מוטב מבחינתי וימחקו.
אולי אני שוגה שאני מגיב להם אבל חשוב לי לשמור שלא יהיה נזקים נוספים.
האם אני פועל נכון? לא בטוח
בלדעתי הפרשנות שאתה נותן לענין שינוי מבנה אינה נכונה.
גם לדעת אנשי מקצוע שדיברתי איתם.
לפרשן את זה לחומרה ולהציג את השקפתך כעובדה אע״פ שמעולם לא הוכחה ככזו זו טעות יסודית לטעמי שיש לה השלכות עומק ומוטב להימנע ממנה.
סיפור אמיתי: עד לפני זמן לא רב, בעלי רכבי האספנות העבירו את הרכבים שלהם טסט דו שנתי. לאחר הידברות בין מנהלי מועדון החמש ופקידי המדינה שונתה התקנה לרכבי אספנות. והיום עוברים טסט פעם אחת השנה בלבד. (רכב בן 30 ומעלה!! ). סתם חומר למחשבה.
ברנרד,
אני מסכים עם בועז,
נסחפת בגישת ההתפלפלות המשפטית לכיוונים לא מועילים.
לא כל דבר צריך להכין על מגש למישהו אחר.
בועז עם כבר בור חופרים , מנהרה / מכרה כורים.
ממש אבשלום קור ... גם סוג של כ/קורה[emoji12]
עידו
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אדון אבשלום חום לוריה ...
אתה באופן שיטתי טועה בין האותיות "א" ו "ע" במילים אם או עם .
אם - התניה למצב שיקרה , דוגמה - אם לא תאכל, יבוא שוטר ....
עם - שילוב של עוד משהו , דוגמה - אני עם בעז באותה דעה שיש לנו באתר פרשן משפטי לחומרא של משרד התחבורע שלא מונה ע"י אף אחד ....
נא לתרגל ...
רענן
ברנרד אדם יקר ואהוב, עם כישרון כתיבה משובח. תרגיעו בבקשה לפני שהוא יעלב ברצינות.
לוריה אומר לו הרבה זמן שישקיע במילקי יותר והוא לא מקשיב. נגרר לשרשור המחורבן הזה ששום דבר טוב לא יצא ממנו...
גניסלב- חזק!
המקור של זה לדעתי הוא ילקוט הכזבים של דן בן אמוץ וחים חפר-
קובץ מצורף 104073
מעייף הדיון הזה.
אני מבין שאין מה לומר, אז למה לומר את זה בכל כך הרבה מילים?
אסף.