תגובה: שמן לגיר WJ מודל 2000. 45RFE
אני לא שמתי כלום. ישבתי בצד והמכונאי עשה את שלו.
לא ראיתי ATF+3 ראיתי רק ATF3. חפשתי לראות אם יש הבדל, לא מצאתי שום התייחסות בגוגל.
בסרנים רשום 80W90 או 75-140. תלוי בשימוש. אני לא גורר ולא HEAVY DUTY אז זה לא היה דחוף לי להחליף. אגב, בסרן האחורי היה מספיק שמן, בקדמי אולי 200 CC.
http://www.wjjeeps.com/service/maintenance_wj.htm
לא הבנתי מה הקשר לגרירה אם אתה קונה גיפ ישן יחסית עדיף לבצע ישור קו מבלי להסתמך על הבעלים הקודמים אני קניתי גרנד סטנדרטי מודל 2000 לפני חודש שלא ראה שטח אבל היה מטופל חובבני ביצעתי ישור קו ואין דבר שלא נגעתי ברכב חקרתי והחלפתי הכול לפי הספר כולל תוסףשמן לקוודרה בסרנים אני מטייל המון שטח בשנה ורוצה להנות מהגיפ ולא להיתקע באף מצב אז כמו שבועז ציין חבל על כל הסיבובים זה רק יגרום לך לחורים בכיס וייאוש מהרכב תבדוק טוב לפני שאתה רץ למוסכים ותאמין לי שתהנה מהרכב בהצלחה.
החלפתי בטרנספר. נשאר להחליף/לבדוק בסרנים וכנראה שוב להחליף לגיר לATF+3 לפחות אם כי אני מנסה להשיג +4.
תודה לעוזרים.
בגדול אין את השמן של מופר ATF+3, לא מייצרים, עברו ל ATF+4, אבל אם הכנסת שמן לא מתאים צריך לרוקן את כל השמן כולל טורק ופילטרים, והפעם שים שמן של מופר.
נמרוד
יש בחלק מהמוסכים מכשיר להחלפת נוזל ממסרת בשיטת דיאליזה. כך מוחלף 100 אחוז מהשמן.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
יש לי שמן תואם למופר (שמיועד לטרנספר 247) - אם אתה מעוניין, דבר איתי.
הי סער,
מקפיץ ...
איזה שמן תואם לנוזל מופר לטרנספר 247?
המקורי זו שחיטה לאור יום ללא משככי כאבים: 130 ש"ח לבקבוק (כמעט ליטר) !!
אייל
השמן שלו אצלי. אשמח למכור לך.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
תודה מיכה, לפעם הזאת כבר השקעתי במקורי.
אשמח באופן כללי (ואני מניח שיש עוד כמוני או יהיו כאן נוספים בהמשך) במסגרת שיתוף הידע, לדעת איזה תחליף קיים לשמן הטרנספר (247) של מופר, ואם הניסיון הקיים עם תחליף זה הוא טוב.
אייל