מי אמר שפרדו די גרוע? שוב פעם אותם שניים שלושה שוכני פורום? כרכב שטח הוא טוב יותר מהקונקורנציה הישירה (טראנו, פאג'רו, טרופר). לעניות דעתי, כמובן.
Printable View
מי אמר שפרדו די גרוע? שוב פעם אותם שניים שלושה שוכני פורום? כרכב שטח הוא טוב יותר מהקונקורנציה הישירה (טראנו, פאג'רו, טרופר). לעניות דעתי, כמובן.
נמרוד על כמה ק"מ אתה עומד? לא רוצה לבעאס אותך אבל אם עוד לא הגעת קרוב ל 200k אז זה כלום, ולא רק לטויוטה, לכל רכב שטח, בסביבות ה 200k מתחילות הבעיות, בטויוטה סרן "בוכה", קושי בשילוב טרנספר, ייתכן ומזרקים(תלוי הרבה באיכות הסולר), חיישנים, מסרק הגה וכו'.
ברכבים שעבדו קשה ועברו התעללות(יוצאי מכרז וכו') זה יקרה הרבה לפני 200k.
רכבים אחרים לא שונים, עברתי כמה כלים בחיים וזה ממוצע הק"מ שמכלולים מתחילים לקרוס עבור רכב שנוסע ועובד.
רנו, לנדרובר וכו' לא יהיו אגדה ולא יהיו "אמינים" כי יש להם היסטוריה עטורה בתקלות וחוסר אמינות של שנים בדיוק ההפך מטויוטה, זה לא אומר שזה נכון להיום, ואותם קונים כי רוצים ולא כדי לשמור על מנייה, לשנות את זה יהיה קשה עד בלתי אפשרי, לעומת טויוטה שהיה לה מוניטין של אמינות לאורך כמה עשורים, אבל כשמתחילים ליישר קו עם המתחרים לגבי טכנולוגיה ומכלולים מתחילות הצרות, ואת זה רואים היום בשטח.
לגבי ההשוואה שלך של הויגו לעומת המתחרים, יש הבדלים בגישה לטיפולים בין מנוע 2500 ל 3.0, יש הבדל ענקקק בין הויגו להאנטר בהכל(ואני נוסע על ויגו להזכירך), אני לא ירשום פה עכשיו עוד מגילה אבל מי מהחברים פה שנוסע על האנטר וקורא את אשר כתבת יושב וצוחק. נכון שמאזדה וניסאן לא בנויים לשטח כמו האחרים, אבל גם הם לא פרייארים בכלל, ומבחינת אמינות של מאזדה אני יכול להביא לפחות 2 דוגמאות של רכבים שאני מכיר אישית.
אני מבין שכל שרשור בג'יפולוג יגיע בסוף לענייני טויטה ואמינות...
אם לא הייתי דיסלקט הייתי לוקח את ההצעה של נימרוד לבצע תחקיר שטח מלא על רכבי המכרז ומבין עם טויטה אמינה מול יצרנים אחרים או לא!
כל שאר המלל הוא על רקע אישי או תחושתי ולא יכול לשרת אותנו ...
אתה למשל.
זה קצת מרגיש כמו לנסות לשכנע דתי שאין אלוהים.
מצ׳עמם
בטח קורא.
ולא, לא הבנתי שאתה בעלים של ויגו או משתמש ע״ב יומי.
כן קראתי שמה שלא מתאים לאג׳נדה שלך הוא לא נכון/שולי מיותר.
והתרשמתי שאתה לא מבין שנסיון פרטי או התבוננות מהצד על כמה רכבי חברים הוא לא נסיון אמיתי שלא לומר בטל ב-60 ביחס להצעה של נמרוד אליך, לנתח את טפסי המכרז.
עכשיו,
כדי שלא תגיד שוב שאין לך יכולת לנתח את הטבלאות אני אלך בקו שלך:
אני אגזור משמעויות מהמקרה הפרטי שלי בלבד, ואשאר מרוצה,
זהו,
נגמר הדיון.
כבה את האור.
הדיון לא ניגמר לפי בקשתך.
אותו דבר לאג׳נדה שלך, כל מה שיש לך הוא הכי טוב, הדעה שלך היא הנכונה והצודקת, ולא ראיתי שאתה בעלים של פראדו, ויגו או כל דבר אחר שכתבת שיש לך ניסיון איתו או שאתה מכיר מקריאה ושמועות.
אני לא בנאדם של טבלאות ולא צריך כאלה כדי לדעת נתונים כלליים של תחזוקה ונזקים, להבדיל ממך שחי משמועות ואין לך ניסיון ממשי מלבד היילקס ישן, אני לא מתבונן מהצד אני מעורב בהכל(מה לעשות מתייעצים איתי כשצריך כולל ליווי במוסך), וניסיון של כמה פראדו ולנדקרוזר של שימוש יומיומי וטיולים לאורך תקופה ארוכה כן מלמד על הדבר הזה שאתה סוגד לו כל כך, אפילו הבעלים מודים בשקט מסביב המדורה(כיאה לבעלי המותג) על מה שנאמר פה.
ואתה יכול להישאר מרוצה מ"התופעה" החבוטה והישנה הפרטית שלך כמה שאתה רוצה, עדיין זה לא קרוב למציאות של היום.
אז אל תקנה.
ותן לפראיירים לשלם.
כל עוד הם נהנים, מה אכפת לך? תעמוד בצד ותצחק מתחת לשפם.
די, הוצאתם את המיץ מהדיון המיותר הזה, והרגתם את האתר. הריב הדבילי הזה נמצא בכל שרשור, על אף שיש אחד ספציפי שמיועד לו, ואתם טוחנים את אותם מים כבר שלושה חודשים. חלאס.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
תחזור לדף הראשון ותראה על מה התחיל הדיון, בכלל לא בכיוון של זה אלא של הסוחרים ומחיר שכדאי/רצוי/מומלץ לשלם על רכב ממכרז, כל רכב, ועצם העובדה שהבעלות היתה מדינה.
יש מי שדאגו לימשוך את הדיון לאן שצריך מסיבות כאלו ואחרות.
אני בטוח שלא יקנה רכב כזה, טויוטה בפרט.
אולי, ואולי לא.
כאיש מדע במהותי, אני באמת לא יודע להגיד מי צודק, הדעה של מי רלוונטית יותר, נכונה יותר, מבוססת על מידע, מנופחת יותר או פחות, מי באמת מדבר מנסיון ומי מנפח ומקדם, במכוון או לא, שמועות. וכל זה כמובן עובד לשני הכיוונים. אני לא אומר לנדב שהוא טועה - דעתו היא דעתו.
אבל, כאיש מדע, יש לי מדגם סטטיסטי, נפלא, אמיתי לגמרי - השוק. מורכב ממאות אלפי עסקאות כל שנה, אנשים קונים כלי רכב חדשים ומשומשים, כל אחד משיקוליו בוחר, הם מושפעים אחד מהשני, מעיתונות, מאתרי אינטרנט, חלקם חכמים יותר וחלקם פחות, ובסוף יש תוצאה. כולנו מיוצגים במדגם הזה בבחירה שלנו מה לקנות, ואם אנחנו עושים חיתוך לפי קטגוריה של כלי רכב שמעניינים אותנו, ורואים שהשוק מתמחר, לצורך הדיון הזה, טנדר טויוטה במחיר גבוה יותר מכל טנדר אחר - מבחינתי, זה הכי קרוב לאמת שאפשר למצוא, לשאלה "מהו הטנדר הטוב ביותר". אם לחזור לנושא דיון זה, מכרזי רכב, אז בכלל מדובר כאן על סוחרים, שעליהם אי אפשר להגיד שהם מטומטמים ולא מבינים, זהו מקצועם, סוחר שהיה טועה במכרזים באופן קבוע היה פושט רגל.
אני מיוצג במדגם הזה בקטנה בבחירה שלי לקנות טנדר טויוטה ובמחיר שהסכמתי לשלם. מה שמשעשע, מסתבר, זה שגם נדב מיוצג בבחירה שלו (או של מי שהחליט עבורו) בטנדר טויוטה!
אתה צודק, דעתך היא דעתך ומי אני שיגיד שאתה טועה...
נתת דוגמה יפה, המושב מורכב מחקלאים, הויגו שאני מכיר החליף ניסאן ווינר 4x4 הדגם עם 133 כ"ס, שגמע מעל חצי מיליון ק"מ בלי יותר מידי היתרברבות, והאוטו עבד קשה תאמין לי.
את הטויוטה הבחור לא בחר, בחרו בשבילו החברים שלו, ביום בהיר אחד הוא הגיע איתה בלי שום התראה, מבסוט, הטויוטה עובדת הרבה פחות מהניסאן גם בגלל שינוי העבודה, את המעללים שלה כבר כתבתי...
חבר מושב אחר המשיך בקו עם האיסוזו והחליף את האיפון הותיק בדימקס 2007 אם אינני טועה, האוטו המשיך את העבודה של קודמו שהיא יומיות ושיותר קשה משלנו, הוא לא צעיר אבל מפגין אמינות יפה, לא חף מתקלות אבל שלא כמו בטויוטה ניגמרות ביום טיפול במוסך ולא השבתה של כמה ימים.
ולגבי השוק, שוב חזרנו לאותו מקום, מחיר שקובע בנאדם אחד וכולם אחריו, מה יקרה אם המחירון יצנח ויירד מתחת לכולם? הרכב יהיה פחות אמין? יהיה לו יותר או פחות ביקוש?