בוקר... מוקדם.
אסף.
Printable View
לא עניתם אם אפשר לבוא ללוות את המסע.
מה בעניין הניווט.
מקבלים מסלול של אותו היום בבוקר?
נוסעים בשיירה עם מוביל?
להביא איזה gps ונקבל קובץ?
ללוות את המסע, על המסלול - נבקש שלא. נציב כמה מרשלים בדרך לסיוע וregroup בנקודות קריטיות וזהו.
אבל כולם מוזמנים להצטרף לחניוני הלילה ולטייל בין לבין. העונה מתאימה ביותר והאזור מגוון ועם המון מסלולים.
לגבי הניווט. בערך כמו שאייל כתב בהזמנה למסע.
בתחילת כל יום תקבלו רשימת נ.צ. כדי לנווט מאחת לשניה. חלק מהם יהיו מסומנים ובהם תצטרכו להצטלם כדי להראות שהייתם שם. התמונות המדליקות / מפגרות / מעבירות את רוח השטות של המסע ביותר יצ׳פרו את בעליהן. הנ.צ יביאו אתכם עד לאמצע / שליש הדרך שם יחכה לכם מרשל עם מעטפה ובה רשימת ה נ.צ. הבאות. אין מה להביא ג׳יפיאס. כמו שכתבתי באחת ההודעות הקודמות - תביאו מפות.
כיוון שזה מסע ולא תחרות נמליץ לנסוע בקבוצות של 3-4 גרוטאות יחד. אתם בהחלט תזדקקו לעזרה הדדית.
עזרה ממי שלא משתתף במסע אסורה בעקרון, פרט לרכבי השטח שאנחנו נעמיד במקומות הכי בעייתיים. הם או יעזרו לכם או יסתלבטו. תלוי. מצד שני מה זה השטויות האלה אסור מותר. זה לא איזה חוק, אבל זה פחות כיף.
אלו בגדול הפרטים, נפרסם אותם בהרחבה כשבכל יהיה סגור, עד כמה שאנחנו מסוגלים לסגור דברים...
אסף.
חניון לילה נשמע נחמד. איפה הם יהיו?
שלום אסף
אני זוכר שכתבת זאת אך אני לא מצליח למצוא את מספרי המפות שהיו בשימוש לפי המסלול המתוכנן.
it goes without saying
כמובן שאין להשתמש בקבוצת החילוץ בווטסאפ באירוע ״גרוטולוג״.
כפוף לכללי האירוע, אני אהיה בסביבה לכל אורך האירוע עם הג׳יפ שלי.
ברור שתהינה תקיעות. זה מהות האירוע.
אני אהיה שם לחלץ באישור המארגנים באותם המקומות שלא ניתן לסתדר לבד או באמצעות עזרה מהקבוצות האחרות.
אהיה עם קשר, ערוץ 6 אמריקאי. יש לי 8 מכשירי קשר. נא הביאו מכשירים ניידים מהבית, לא בטוח שיספיק לכולם.
לביא 054-4382475.
11, 12, 13.
אסף.
נו... שחררו פרטים...
שעת כינוס באנדרטה, שעת זינוק...
כמה משתתפים....
:confused:
סוף סוף סגרנו את כל הפרטים והתיאומים.
שעת תחילת המסע 0700.
נבקש מכל המשתתפים וגם מהסייענים להיות בזמן, היום הראשון יהיה ארוך...
אסף.
ניחוש מושכל מתי יגיעו לחניון הלילה ביום הראשון?
אני מקווה שלפני החושך. זה התכנון בכל מקרה.
אסף.
איך להיערך עם אוכל? מתוכנן זמן להפסקת צהריים, או לבנות על סנדוויצים?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
יש מצב טוב שאתצרך. יש הרבה מה לחתוך.
אין בעיה. אבוא עם הסכין הטובה שלי :-)
איזה גריל יש לך? גדול? אם יעזרו לי (וזו הרבה עזרה כי הוא כבד נורא) אני יכול לבוא עם הגריל החדש שלי. יש לי עגלה שאפשר לשים אותו עליה. אבל צריך לבוא לעזור לי יום-יומים לפני.
ב 0700.... תדריך קצר ולדרך.
אחרי זה נמקם את הסייענים.
אסף.
- - - Updated - - -
מבחינת אוכל - איש איש לעצמו. תרצו - תעצרו. המסע מתוכנן בקצב טיול.
אסף.