תגובה: ביטול תרמוקאפל בכיריים?
לא מצליח להבין...זה נראה כאילו אתם צריכים את אישורו של יוני לגבי העניין. יוני לא חושב שזה תרמוקפל, לא מסתדר לו עם ההגדרות שהוא מכיר, לא מסתדר לו לפי הבנתו ומורשתו, סבבה. זכותו. מה כל ההתעקשות הזו שמישהו יאשר לכם את המידע/ההבנה שברשותכם??
אתם הבנתם איך זה עובד, איך זה בנוי, ומה ההגדרה הנכונה לו? הוכחתם במידה סבירה שזה זה? יופי! כאן זה נגמר. תמשיכו הלאה. זה מיותר, זה ווכחני, זה קטרני, אפילו קצת קטנוני, וזה מוציא את החשק לנהל דיון כאן, כל דיון!
(ואפרופו עם כל הכבוד לג'יפולוג...אין כאן באמת דיונים מדעיים אקדמיים...זה גם לא באמת מקומם. יותר בכיוון של דיבורים סביב המדורה על הנושאים שמעניינים אותנו...).
טל.
אתה אולי לא שמת לב,
אבל מקובל בימינו בפורום לחפור לכל נושא את הנשמה, עד שהצלחת לשכנע את כוווולם שאתה הצודק, ורק הדרך שלך היא האפשרית.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ולגבי הדיון - תנו ליוני לעכל שהוא אולי מבין בחיישנים ואפילו בתרמוקפלים, אבל לא בהכרח במה עושים איתם. או לא בכל מה שאפשר לעשות איתם.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
צר לי אסף לסתור אותך, אבל למרות שאתה צודק לגבי הטמפ', לקחתי טמפ' K ובדקתי טמפ' להבה, היא אכן מגיעה לסביבות 800 מע' צלזיוס, ממה שאני מכיר, שסתומי הבטחון מופעלים או מכאנית, או עם מתחים הגדולים לפחות בסדר גודל, כלומר חצי וולט ומעלה וזה בטח לא עם מה שמוגדר כטרמוקפל סטנדרטי.
אז ראשית צודק טל, ולא צריך לקבל את אישורי לכל דבר ועניין (לפחות כל עוד הדמוקרטיה וחופש הבחירה שולט במחוזותינו), אבל על מנת להוכיח לי שאני טועה, אם זה באמת חשוב לך, קח שסתום גז סטנדרטי ותבדוק מה מפעיל אותו. חיישני הטמפ' עלי.
צחוק הגורל, היום, שסתום הבטחון של המנגל שלי התחיל לעשות בעיות..
בברכה,
יוני5
יוני, עלי, תכירו בבקשה.
https://www.aliexpress.com/item/Gas-...371741593.html
600 מעלות 25mv
דרך אגב יוני,
עלי יכול לעזור בהרבה דברים. במקום לנחש, אפשר לשאול אותו, ויש לו הרבה תשובות.