6" מקדימה ו-8" מאחורה? לדעתי אתה מתבלבל עם דיסקברי.
Printable View
6" מקדימה ו-8" מאחורה? לדעתי אתה מתבלבל עם דיסקברי.
אני לא מתבלבל ואם כבר אלו אותם מתלים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
זה חילוץ או עיגון?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b199f5416a.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
אם חנן לא היה כותב לא הייתי שם לב. חתכו את החלקים המביכים מהסרטון. לפחות יש לי מזכרת.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...eea4fc0671.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
אכן משתמשים באותו המקום (מ 2 צדדים) ומחליפים בעוגנים בריאים כולל הברגים
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה לא הנושא, אבל העליתי אותו כתגובה לתמיהה 'איך זה ש...' בהתייחס לנקודות העיגון בדיפנדר החדש.
אסף.
https://youtu.be/kN0TD390odQ
אוי הצמיגים..
אסף.
כאב הלב רק הולך וגדל ככל שאני חוזר ומסתכל בסרטון...
מדוע לא יכלו לאמץ את הגישה של גיפ וסוזוקי?
הרי 2 החברות לא מפסידות כסף על הדגמים הקשוחים, נהפוכו (הרנגלר והגלדיטור הוא המותג הרווחי ביותר של קרייזלר ואולי של פיאט)
פורד רואה כי טוב ומחדשת את הברונקו...
למה לעזעזל להפוך את הדיפנדר לדיסקו?
טעות גדולה ומרה .
מעבר לכל מה שנאמר על הסרטון המביש , עוד נקודה שלדעתי לא התייחסו אליה - גובה ההגבהה.
בגלל שהם על הגובה המקסימלי, הם ללא מהלך.
התוצאה , רוב הזמן רק שני גלגלים (אלכסון) באמת יושבים על השטח טוב.
השילוב של רק שני צמיגים שבאמת עובדים, עם צמיגים שלא מתאימים, הרסני.
בשביל לעלות את משלט 21 לא צריך הגבהה של 40 סמ, אם הם היו "מעבירים" 10 ס''מ מגובה למהלך, הכל היה נראה אחרת.
My two cents
בסרטון השני זה לא מפריע לו.
אסף.
ולא עלה הנושא של ציריות של ל׳ר ...
בעיקר כשהעומס גדל כי רק שני גלגלים מניעים.
אז מה הם אומרים בסרטון השני
חייב להיות נהג סופר מיומן על מנת לנצל את הרכב?
קצת נוגד את הכוונה לא?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
לא מבין, מה ראינו בסירטון השני, קטע קצר של 10 מטר מתוך כל המשלט?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
"יש לנו חלון הזדמנויות, לפני שיצא האויר"
להכניס לפנתאון.
Sent from my H3123 using Tapatalk
[QUOTE=asafk;894736]בסרטון השני זה לא מפריע לו.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk[/QUOT
???
הם מפרפרים בכל הסרטים
הבעיה היא שהרכב הזה הוא בהגדרה הרישמית רכב השטח הטוב ביותר שמיוצר כיום על ידי לנד רובר.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
היי, חברים!
רק עכשיו (ו' צהריים) אני רואה את השרשור העמוס על הדיפנדר ב-משלט... לא היה לי כוח לקרוא את 14 העמודים בנושא, אבל אשמח להבהיר בדיוק מה היה שם, ומה אני חושב על הדיפנדר החדש.
1.נתחיל באחרון: הדיפנדר החדש אינו דיפנדר כמו שאהבנו, זה ברור, וזה בדיוק מה שהבריטים חשבו שהם צריכים לייצר, מסחרית. אני נוטה להסכים איתם, אי אפשר לעשות כסף מעכברי שטח כמונו. הם ויתרו עלינו מראש, כמה טוב שעוד יש רנגלר וג'ימני. ובארצות מסויימות, גם קרוזר סדרה 70.
הדיפנדר החדש הוא בעצם דיסקו-5 משודרג, עם רצפה (מרכב אחוד) מוצקה יותר, מתלים חסונים עם מהלך ארוך יותר, זוויות מרכב מצויינות (אבל לא בטן). אני משער שהוא יהיה לאין שיעור טוב יותר מלנד קרוזר או גרנד. בשטח לעומת זאת, הרנגלר ייתן לו בראש. בימים שאנשים מוציאים 500-600 אלף שקל על קרוסאוברים מפונפנים, אני מאוד שמח שיש רכב כמו הדיפנדר החדש. ולא נשכח, על שביל מהיר הוא מלכותי לחלוטין, ובכביש הוא מעולה גם כן. תא הנוסעים הוא הכי טוב ושימושי – לא הכי יוקרתי - בו נתקלתי, כולל כל האודי , ב.מ.וו ומרצדסים למיניהם.
2.לעננין המשלט – אין ספק שזה לא היה המקום לעשות השקת עיתונאים. מסתבר שהם טיפסו אותו כמה ימים לפני כן עם אותם דיפנדרים, נשמע מוזר, אבל אני מאמין להם.
3.קצת נתונים: נהגתי בדיפנדר הלבן בנזין, עם 400 כ"ס. זה פי כמה וכמה סוסים מכפי שאתה רוצה במקום כזה, ומנוע הבנזין אינו מסוגל לספק דחף איטי ומבוקר; הדיזלים היו הרבה יותר טובים שם, למרות שגם הם פירפרו צמיגים בצורה מוגזמת. למען הסדר הטוב, את כל המעבר עשיתי בשתי רגליים עם ברקס וגז משולבים. כמו כן, לכל הדיפנדרים יש נעילה אוטומטית של מרכזי ואחורי. אין לך שליטה בזה. לדעתי, הנעילה האחורית לא תיפקדה ב-100%.
4.הורדנו לחץ אוויר מאחור ל-25 (מלפנים 35), אבל זה ממש לא סיפק מספיק אחיזה. הצמיגים רנגלר דואלר AT, 255/60R20. רחבים מידי, רגישים. ניתן להזמין את הרכב גם עם חישוקי 19 אינץ' (חתך 65) וחישוקי 18", חתך 70. אין צורך להסביר לכם איזה הבדל עצום זה היה עושה.
5.המכוון היה ג'יפאי מיומן מאוד. הוא ראה שהעסק לא אוחז מספיק, ולכן עודד אותי להתקדם יותר בנחרצות. לפני הפגיעה במדרגה הוא אמר "ימינה", ואמנם, רואים בסרטון שההגה מופנה לגמרי ימינה. או שהוא טעה בהערכת הרדיוס, או שההגה לא היה אפקטיבי, עם הנעילה וכל המשקל מאחור. אני חושב שהוא היה יכול להספיק לעצור אותי, אבל הוא בכלל לא אמר לי עצור. אני כמובן, לא ראיתי כלום, נסעתי על טייס אוטומטי.
6.אני חושב שהטראקשן באמת לא תיפקד כמצופה – כל הגלגלים מפרפרים יותר מדי, גם הקדמיים שאינו נעולים (וה-TC היה אמור לבלום אותם). לפני כמה שנים עליתי באותו מקום עם דיסקו-4 ועם הדיסקו TDI300 הישן שלי. עלינו בזהירות ולאט, ללא כל דרמה.
7.מעבר לכל זה, מבאס אותי רצח להיות הג'יפאי הראשון שריסק דיפנדר, ועוד לעיני המצלמה... עופר אוגש אמר בוודאות שזו טעות מכוון, גם אני חושב כך, אבל זה באסה. גם בלי שיגדירו אותי כנהג "אגדי", יופט פויומאט...
8.אז זהו, זה הסיפור על כיבוש המשלט. בוודאות, זה לא היה המקום להיות בו, עם המכוניות האלה.
9.אם יש עוד שאילתות, אשמח לענות
רמי, בלי קשר לדיפנדר הזדמנות לציין שאני מאוד אוהב לקרוא כתבות שלך מ"אוטו" שנים אחורה החל מ G כלשהו באירופה, סופה, ניבה, דאסטר (המקורי) ומה לא.. כן גם הדיפנדרים הראשונים בארץ.
תמשיכו.
Sent from my H3123 using Tapatalk
היי רמי, עליתם מהנתיב השמאלי , או מהמעקף הימני?
עלינו מימין. הנתיב השמאלי קל יותר, אבל יש בו מדרגה ספציפית, גבוהה מאוד.
כל הסיפור ממחיש את נחיתות האלקטרוניקה ביחס למכניקה, עם מהלך מתלים טוב. בסופו של דבר, עם כל הנעילות והטראקשן, בסוף אתה מתקדם על חיכוך של שני צמיגים בלבד. עם מהלך טוביש לך כפליים אחיזה, לפני שמתחילים להפעיל אלקטרוניקה
רמי, יפה כתבת וכל הכבוד על הכנות.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
הדיפנדר החדש אינו מייתר את הדיסקברי? יש מקום לשניהם בשוק?
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
משער?
בשביל ״לשער״ יש מקלדת ומסך.. בשביל מה עליתם לשם?
ממך ציפיתי להרבה יותר.
גם לכרוך גרנד צרוקי 2020 יחד עם לנדקרוזר יחד?
רכבים שונים מאד.
בנזין חזק מידי?
לא נשמע רציני, במיוחד כי תוכנות התאמה לשטח של הרכב מתיימרות לפתור בדיוק את זה (עע תגובת מצערת מבוקרת יותר).
על פניו, מהתיאור המילולי שנתת נראה שאתם בעצמכם לא ממש הבנתם איך לאכול את החיה החדשה הזו.
זו השורה התחתונה?
רמי תודה על התשובה הכנה והמפורטת!
בסרטון נראה שאף אחד לא החזיק גז קבוע... כדי לאפשר ל"קסם" לעבוד..
האם זה רק נראה ככה הוא באמת ככה.
לי נראה שכל הזמן המכוון עוצר את הנהג מלהתקדם .. גם עומד בכיוון הנסיעה וגם צועק עצור עצור..עם כל התקדמות..
לפעמים גם זה לגיטימי אם נזהר עד מאוד ורצה לראות ששום פלסטיק לא נתלש עם התקדמות הרכב. .....
דבר אחרון, לחץ אוויר מתאים לתוואי השטח... למדתי מקריאה בספרים שלך (עוד לפני שקיבלתי רישיון יש לציין)..
35psi מקדימה?!
יש סיבה? צמיגי ספייר היו שם בשפע.. ובסרטון עם הפאנצ'ר אף אחד לא התרגש כמו התלישה של הפלסטיק...
Sent from my SM-A530F using Tapatalk