נשאר לנו רק לנחש מניין יש לך את המידע הזה, של מה קורה בפורום נשי מצומצם וסגור ללא גברים? :cool:
Printable View
אל תכליל. יש גם גברים כאלה. "נסיכות" אני קורא להם.
מצטרף אליך לטיול חבר שלא בעניינים של טיולי שטח.
גבר-גבר. קשוח, קר-רוח, כושר גבוה, ספורטאי. עבר קרבי. לבנון וכו', עובד בתפקיד בטחוני. מאצ'ו ישראלי טיפוסי.
כל עוד הכל בסדר, אז גם הוא בסדר. הרבה בשר ואלכוהול בחניון לילה, סיפורי גבורות ומעשיות, נופים, הוא מרגיש סבבה, נהנה מאוד.
אבל כשהעניינים מתחילים להיות קשוחים ובעייתיים ומפלס המתח והלחץ עולה, פתאום אתה נוכח שיש לך בג'יפ "נסיכה". הוא ממהר ובורח החוצה מהאוטו בכל פעם שהזויות לאורך ולרוחב קצת מלחיצות, אחר כך נמאס לו - ואתה מתחיל להבין את זה לפי סדר הסימפטומים:
בהתחלה הוא שואל כזה בשקט "מתי מתוכננים לסיים ולחזור הביתה?... לא, הכל בסדר, סתם כדי לעדכן את אשתי" (מה לעדכן, מי יעדכן ,אין קליטה כאן בכלל).
חצי שעה אחר כך מזכיר שכמעט שכחנו, אבל הערב יש שידור חי מליגת האלופות ומוטב שנחתוך לכביש כדי שנגיע הביתה בזמן ולא נחמיץ.
עוד שעה אחר כך הוא כבר לא מתבייש להתבכיין שאשתו תעשה לו את המוות כל השבוע אם לא יחזור בהקדם הביתה.
עכשיו כבר ממש לא נעים לך. בכל זאת חבר והוא לא נהנה והמצפון מציק לך... אז אתה נפרד מהקבוצה וחותך לכביש הקרוב. רוב הדרך הביתה תחלוף בשתיקה מעיקה, אתה תחניק את החמיצות עמוק בפנים. כמובן שתגיעו אליו הביתה שעה לפני תחילת הפרסומות שלפני המשחק. "הנסיכה" יתקבל בנישוקים ע"י אשתו שבכלל לא כועסת (ואם כן - זה רק כי חזר מוקדם מדי או בכלל למה הוא לא נשאר לעוד לילה במדבר...), הוא ייכנס למקלחת של חצי שעה לפחות בזמן שאתה כולך מטונף, מצטנף על פינה של כסא כדי לא ללכלך לאשתו את הריפודים של הסלון... תחליף איתה מילות נימוס מכובסות בזמן שהוא שר לו מתחת לדוש.
ואז יופיע האדון-נסיכה מהמקלחת, לובש טרנינג נקי ונעלי בית, כולו נקי וריחני ומסורק ומחייך מאוזן לאוזן, יכריז בקול שאשתו תשמע "איזה טיול פצצות היה לנו, הא?...", יפתח לו ולך בקבוקי בירה ושקית גדולה של גרעינים, יתרווח על הספה כמו פארוק ויצפה בכיף שלו במשחק הכדורגל (שאותך הוא בכלל לא מעניין) ורק לך התחרבש באמצע הטיול שחיכית לו ותכננת כבר זמן רב. ואתה הרי מנומס, תשב איתו עד סוף המשחק המשעמם-תחת (0-0 בסוף) תלגום מהבירה שלוקים קטנים בלי שום כיף ותישבע לעצמך בשקט אלף פעמים שזו הפעם האחרונה שהוא בא לטיול, גם אם יתחנן.....
זה סיפור אמיתי.
היה לנו פעם, מזמן, טיול קשוח באמת. רק אחד מהחבר'ה לקח סיכון והגיע עם בת זוגו. כל יתר הכלים - גברים נטו + כמה נספחים ג'יפלסים.
כשקרה מה שקרה ונקלענו למצב קשה ובעייתי וגם מסוכן - פרצה בכל עוזה הדמורליזציה בקרב כמה מהנספחים-נסיכות, ברמה שאיימה על תפקוד הקבוצה ועל הסיכויים להיחלץ בשלום מהצרה.
הבחורה, למרות שלא נהגה וגם לא בעלת ידע/נסיון ג'יפאי ברמה שתפתור את הבעיות - נשארה יציבה ואיתנה וסבלנית ורגועה כמו צוק סלע. הקרינה את זה מסביבה - גם זה נתן לנו כוח נפשי ומוטיבציה לעשות מאמצים של 200% ולסיים את האירוע בשלום. לעומת חבורת הנסיכות המייבבות ממין זכר שיצרו משבר יש מאין.
לומדים מזה הרבה.
התחביב הזה שלנו, בינינו כן?.... במיוחד ככל שהוא מתנקז לרובריקת "טיולי גברים/עבירות/פתיחת מעלות/ואדיות" וכו' - כזה שהוא מאתגר לרכב ולאנשים, בדרך כלל מי שהכי נהנה ממנו, אם לא הנהנה היחיד - זה בדרך כלל רק הנהג!.... אם השותף/ים שלך לרכב הוא/ם ג'יפאי בעצמו/ם, אז הכל בסדר. הוא/היא/הם ייהנו ויעזרו והכל יהיה טוב.
אבל אם לא מדובר בג'יפאים - הם רק מיטלטלים וסובלים. חלקם בשקט ובגבורה וסבלנות אין-קץ, אחרים לא יכולים לסבול עוד ומוכרחים להתלונן - על החום/קור, על הגשם/שמש, על האבק בעיניים, על קפיצות, על שפ"צים, על הצורך לעזור פיזית - בכיוונים, בסחיבת אבנים, הם יתבאסו מליכלוך ידיים ובגדים בבוץ ובפודרה, ואז מישהו/י נופל/ת ונשרט/נפצע, אפילו משהו קליל ושטותי שפותרים בפלסטר, אבל הופך לדרמה.... זה סימן שהם לא יכולים עוד.
ואלה לא רק נשים - גם גברים. אוהו כמה גברים!..... הייתי מחלק את זה כמעט שווה בשווה!
אנחנו רק צריכים ללמוד מזה ולדעת לבחור בפינצטה את הפרטנרים שלנו לטיולים כאלה. בדגש על טיולים כאלה.
חשוב יותר - אם זה טיול עם משפחה, לדעת לתכנן מראש את הטיול ולמנן מראש ובאופן מאוד מדויק ומתחשב את דרגת הקושי/עבירות/הרפתקה, כדי שהנשים העדינות ו/או ילדים קטנים ייהנו ולא יסבלו משום דבר - החל מקשיי עבירות, דרך מזג אויר לא נעים חם/קר, דרך מקומות שהם סו-קולד "מסוכנים", כי הכי קריטי, הכי חשוב, לא לשכוח - שבני המשפחה שאינם עכברושי-שדה כמוכם, לא יוכנסו בעל כורחם למצבי סיכון. או כאלה שיגררו איתם מצבי סיכון. לרובנו המוחלט כאן כבר יש מספיק נסיון כדי לדעת מראש לקראת מה אנחנו נוסעים.
דרור מילים כלבבי.
פשוט כל מילה חקוקה בסלע.
במיוחד לגבי החבר
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
דרור... אני רק לא מבין למה בכלל נכנסת אליו הביתה.
זורק אותו בחנייה וביי ביי.
ולגבי הנשים, אל תשכחו שביולוגית יש להן בעיה ב"מכלול מערכת השתן שלהן" וכשזה לא עובר שטיפה כראוי..... ימשיך כבודו.
יש להן (לרובן) צורך להרגיש נקיות ולכן השהייה בשטח לאחר x שעות /ימים הופך להן ללא נעים, וזה לא משנה אם הן אוהבות אבק או לא.
בגלל זה הן קונות ומרכיבות מקלחות שטח עם חימום, משאבות ומיכלי מים מייצור מיוחד ומפרסמות על זה שרשורים בג'יפולוג כדי שכולם יקנאו. שלא לדבר על המיתקונים לשטיפת הכלים (הרב-פעמיים) וזה שישר אחרי זבח הבשר הן מתיישבות מעדנות על כורסאות השטח ושולחות את בעליהן הנרצעים לשטוף איתם כלים.
יש ויש ויש.
אישתי למשל די מתעבת טיולי שטח. בהתחלה הייתי מפעיל עליה לחץ שתבוא ואז היא לא הייתה נהנית ורק הייתה מפעילה עלי לחץ לפרוש וגם אני לא הייתי נהנה.
למדתי לשחרר ופעם בחצי שנה היא מצטרפת וגם אז היא רוצה לצאת מהרכב ולצעוד בכל הזדמנות. לעשות טיול קל זה לא מה שמשנה כי אפילו לנסוע בפרייבט זה רע הכרחי מבחינתה רק על מנת להגיע לנקודה.
יש לי קבוצה שמוגדרת לגברים בלבד ושם אין את האישיו הזה בכלל.
יש לי קבוצה אחרת שכן יש שם זוגות ואף עם נשים שלא כל כך צעירות. הנשים הללו מצהירות שהן מעדיפות לישון בשטח יותר מאשר במלון, לא נלחצות ממסלולים אתגריים וכל עוד יש מקלחת שדה בלילה וגם זה לא חייב להיות כל לילה אז אין להן שום בעיה.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
תנאי הסף של הצודקת שלי השתנו עם הזמן והגיל מקלחת מים חמים חובה, לא ישנה על האדמה (או ברכב או מיטה באוהל) והיא אחראית על האוכל והאריזה.
באותו עניין - יש שוני עצום בין מה שאני לוקח לטיול גברים ובין מה שקורה כשהצודקת מצטרפת.
טיול גברים - הרבה קולה בירות וודקה ובשר במקרר (ומרק בחורף), סט בגדים להחלפה ומגבת ולפעמים לפי החשק גם מחמם המים למקלחת.
הצודקת מצטרפת- חייב גם לארגן את תיק הגג - אין מקום ברכב. ארבעה מזרנים, אוהל, מיטה, ים בגדים, תיק איפור, תיק טואלטיקה, ים אוכל כולל פירות ירקות, לפתנים סלטים ומה לא + ארגז נוסף ליבשים בקיצור אוכל בכמות שתספיק לגדוד-
עדיין כשלא קר מדיי כשפעם ב... מתארגן טיול זוגות (הילדים כבר גדולים ולא מטיילים איתנו ואם כן ברכב משלהם) היא דווקא שמחה לצאת בעיקר בגלל הקטע החברתי הארוחות וההפסקות המשותפות ופחות בגלל נסיעת השטח שלא ממש מעניינת אותה
באופן אישי אני אוהב לטייל למען הטיול ולא מעניינים אותי שפצים מעלות ושאר טופינים....אני מעדיף לעקוף...
כשיצאתי לטייל עם אישתי היא נהגה בשטח כי אותי זה לא מעניין וכך לה אין בחילה... מחכה שבכורתי תוציא רשיון...
היה לי העונג לשרת במילואים עם לוחמת (תותחנים) אוכלת שטח בלי מלח וגם כשעשינו קווים בשטחים שמחתי שהיא איתי בחפק- היה על מי לסמוך
מצער שאין עוד הרבה כמוה
לעומת זאת קיבלנו לאימון בצאלים סמבצית למפג״ד...רק השתחררה מסדיר....
לא יודע מי הגאון ששיבץ סמבצית מחה״א (טוענים שהוא הצבא הכי ידידותי לצהל... ;-) )
בגד׳ תותחנים שיוצא לשטח לשבוע ...הגיעה עם כפכפי אצבע ומגפי צמר אוסטרליות....
הייתי צריך לסבול אותה בגפ״ס כל השבוע...
מזל שהיו לנו שתי נשים שפרסו עליה חסות .....לא ידעה איך עושים צרכים בשטח..
כמובן שזו היתה הפעם האחרונה שראינו אותה
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
ולפעמים זה ממש מפתיע, חבר, בחור קשוח, לוחם, רוכב שטח, מטייל, האחרון שחייב מקלחת או השד יודע מה.
טיול של שלושה ימים, הצטרף לג'יפ של חבר אחר, אני לא יודע מה נפל עליו אבל הוא היה חייב גלידה וסיגריות, לא משנה כמה הסברנו שזה לא קשור בשום צורה, בשניה שראה את כביש 40 מרחוק התיישב לנו על הצוואר שניסע לקנות גלידה.
מפה לשם המארח שלו החליט לחתוך יחד איתו הביתה.
אצלנו במושב פשתה תופעה של טרקטורונים הדוהרים ומשתוללים בכבישים הצרים שבין הבתים.
זהו השואו שלהם כך הם מרגישים וכך הם מבטאים את גבריותם....
ואז מגיע הבן הקטן ואומר לי :" אבא, אני חושב שהסיבה להשתוללות הזו, זה בגלל שלכל הרוכבים האלו יש זין קטן"
צודק. אבחנה חדה ומדויקת.
כשאתה חוצה את 40 במיישר לקפוץ לקנות גלידה זה עיקוב של שלוש שעות בשקט.
השמועות האלו הן בעיקר מ"נסיכות" שלא מסוגלים להשלים עם זה שנשים מתפקדות בשטח יותר טוב מהם.
אחד הקטעים הטובים היה כש"נהג" שקע עם האמר, ובזמן שחיכו לחילוץ אחת מהן נכנסה ויצא מהשקיעה. כשהגעתי לחלץ הוא היה עסוק בלפתח תאוריות שלמה היא יצאה בפוקוס.
(מצד שני לא חסר להן פדיחות)
לא הבנתי למה שאם נניח שהיא לסבית אז היא גם צריכה להיות נהגת פחות או יותר טובה.
אבל אם היא לסבית (=מעדיפה נשים ולא גברים) אז גבר מילואימניק היא מעדיפה פחות.
לגיטימי לגמרי להיות לסבית, תכלס... אני מבין אותן לגמרי, הגוף הנשי הרבה יותר מעניין מהגוף הגברי. וזה הגיוני לגמרי להימשך אליו.
גם אני לא הבנתי, אבל כנראה שאצל אחרים המשווואה עובדת.
מי שמצטרף אלי בפעם הראשונה אני מיד מזכיר לו שאם הוא תלוי בכל מיני פריטים כמו סיגריות וכו' (ומי כמוני מבין את מי שקופצת עליו הדודא הפתאומית לסיגריה כאן ועכשיו ואצלי מותר לעשן בג'יפ!....) - שיתארגן מראש על זה. אפילו שאני משתדל שלי תמיד תהיה בטיול קופסת-סיגריות-חירום בקונסולה. אבל לפעמים עישנתי אותה והיא נגמרה.... אז אם כבודו מכור ברמה כזו שלא יוכל להחזיק מעמד בלי, שידאג לעצמו למלאי. כנ"ל בירות ספציפיות וכו'. לגלידות באמת אין לי פתרונות (אין לי מקרר. עדיין). גם לא למניקור/פדיקור, עיצוב שיער, מזון טבעוני, מיטות שיזוף וריצפת פרקט לאוהל.
לא מאמין נגמרו הסיפורים
בדיוק מה שלא רציתי להזכיר.
הזיכרון שלי כבר לא משהו בגילי, ודברים מעורבבים לי מהטיול הזה. :)
... וזה מתקשר לכותרת של הדיון "שטויות שנשים עשו" בדיוק - הכוונה כנראה לאמהות שילדו אתכם... [emoji16]
התובנות שלי מהשרשור הזה
יש לי מזל עם אשתי, כל עוד לא מדובר על משהו קיצוני אז בכייף מבחינתה.
יש כאן מלא תגובות קורעות ומלאות הומור חיובי.
היתה כאן הזדמנות נדירה למעט חברה חשוכים וסקסיסטיים להוציא זוהמה החוצה.
מה אנחנו נזירים?ממתי אסור לדבר על "סקס"..?? כל עוד בפירוט לא עובר את גבול הטעם הטוב...הכל בסדר..פוסטרים בעילום יותר נוראיים ממה שאנחנו קוראים פה ..
אישית מיכה לעוד סיפורים,
קורעים ללא ספק.