אביגדור, אני הרכבתי את הראש אתמול, לא פרקתי את האומים{נראה מיותר}ולא היתה בעיה להתאים את האטם.
ולגביי "ואם הבנת הכל אז למה אתה שואל?" צודק עדיף בירה.
Printable View
אביגדור, אני הרכבתי את הראש אתמול, לא פרקתי את האומים{נראה מיותר}ולא היתה בעיה להתאים את האטם.
ולגביי "ואם הבנת הכל אז למה אתה שואל?" צודק עדיף בירה.
לגבי האומים, לא ניתן להפריד אותם מהבורג, הם מחוברים בצורה קבועה.
נשארה השאלה לגבי המלצות, אם מישהו מכיר.
אביגדור
אביגדור, במנוע מדגם כמו שלך הברגים שונים מעט, כמו שתיארת, האום הוא חלק מהבורג.
עדכונים:
היום הבאתי את הראש לשיפוץ אצל "הדייקן" בפתח תקווה. התרשמות ראשונית טובה מאוד, התרשמות סופית תהייה בהמשך.
הצינור ממשאבת הדלק לכיוון הקרבורטור, נמצא שלם. מה שנשבר זהו החלק במשאבה שאליו מבריגים את הצינור. יש למישהו מושג כמה עולה משאבת דלק לCJ?
נשארה שאלה לגבי ניקוי הבוכנות. מהכתוב בדיון זה הבנתי שלא כדאי לנקות. שאלתי מכונאים נוספים וחלקם ענו כך וחלקם כך. מה לעשות? אני עצלן לא קטן, ולכן האפשרות לא לנקות קוסמת לי, אבל מצד שני, רק לחמור מראים חצי עבודה, אז???
בבוכנה מספר 4 יש אבנית (על פני הבוכנה העליונים ועל דופן הצילינדר). אני מאמין שמזה כבר לא אוכל להתעלם...
אביגדור
אהלן אביגדור
מצטער שלא עניתי עד עכשיו פשוט אין לי אינטרנט כבר שבועיים וכרגע אני על מחשב של חבר.
שלחתי לך ה"פ לגביי בית מלאכה אבל אני מבין שכבר שלחת את הראש לשיפוץ.
סבבה שיהיה בהצלחה.
כמה דברים כלליים.
האומים שעל הברגים- הם חלק מהברגים. לא ניתנים לפירוק מהבורג.
לגביי לנקות בוכנות- אני את שלי ניקיתי.
אם אתה יכול- תנקה, אבל לא לרמה שתגיע לבוכנה עצמה. נקה ליכלוך גס כמו אבנית וכו'. את השאר אם בא לך תשאיר. אני ניקיתי.
הבדל בצריכת השמן אני ממש לא רואה.
לגביי הרכבה- יהיה לך יותר קל אם תרכיב קודם את הסעפות לראש ולאחר מכן את הראש לבלוק.
אם יש לך שאלות,
אתה מוזמן להרים טל'. כרגע אין לי אינטרנט.
0507700247
והכי חשוב- מצב רוח קרבי, ולא לפחד להרכיב. אין הרבה מה לטעות. וגם אם יהיו טעויות, הן לא כאלו שלא תוכל לתקן בחמש דקות נוספות.
בהצלחה!!
-ארז 8) -
טוב, היום הורכב, הונע ועבד!!!
שתי בעיות \ תהיות:
1. מהו המומנט שצריך לסגור את הברגים של הפסנתר? לא מצאנו בצ'ילטונס ולא בספר הצבאי. בכל מקרה אני מתכוון לבצע חיזוק ברגי ראש עוד אי אלו קילומטרים, ואז אוכל לודא סגירה נכונה.
2. יש איזה רעש המזכיר בריחת ניצוץ. איך אני יכול לדעת ניהכן הבריחה? או אולי זה בכלל משהו אחר? רעיונות יתקבלו בברכה.
ההרכבה ערכה כ 4 שעות, בסך הכל ללא בעיות מיוחדות (סעפת פליטה נכנסה בעזרת לום, ובורג אחד של הפסנתר נשבר והוחלף באחר - יש ספריים אצל השכנים...).
תודה לכל מי שעזר, מעשית, טלפונית ומורלית!
אביגדור
כנראה שאי אפשר להחליף ראש בלי לגזור את אחד הבגים של הפסנתר:)
גם לי זה קרה בדיוק.
ונכון, לא מצויין בספר הצבאי לאיזה מומנט להדק אותם
אני הידקתי למומנט של 50-60 ליברה בערך
סגרתי לפי רגש.
סך הכל אלו ברגים שהחוזק שבו אתה סוגר אותם לא ממש משנה- כל עוד הוא לא יפתח, או לחילופין- ייגזר בסגירה.
וכמובן,
מברוק
:D :D :D :D :D :D
-ארז 8) -
בדיוק בגלל סיבות אלו אני מחפש את המומנט הנכון, ולא לפי רגש...ציטוט:
סך הכל אלו ברגים שהחוזק שבו אתה סוגר אותם לא ממש משנה- כל עוד הוא לא יפתח, או לחילופין- ייגזר בסגירה.
אביגדור