https://lh3.googleusercontent.com/-F...482-no/021.jpg
Printable View
מדוע כל המנוע צבוע בצבע אחיד ?
חבל. מקובל לצבוע את הבלוק בלבד , התוצאה כאילו טבלו את המנוע בתוך דלי שצבע והרימו לייבוש.
המנוע הזה נראה כאילו הוא ברח מכבאית.
חברים, תסתכלו על חצי הכוס המלאה!
לפחות לא צבעו את משאבת הדלק.
רוב החלקים שצבעו חוץ מבלוק המנוע והראשים מוחלפים ברוב המקרים לחדשים כגון מכסה השתומים לניקל והפולי לאלומיניום ועוד. זה רק לצורך אטימה בצביעה בדרך כלל. (אני מקווה)
טל
בדיוק כך טל, בדיוק כך , יאללה חברה עוד דאחקות , הכל באהבה
עבודה כמו בחו"ל , הוצאת כל החרטום לביצוע עבודה מדוייקת
עבודה כמו בחולון :)
עכשיו ברצינות גם השלדה הולכת לקבל טיפול / ניקוי / צבע ?
עידו
זה עבודה כמו בחולון???? הכל ייטופל לרמת הבורג,https://lh5.googleusercontent.com/-Y...482-no/040.jpg
כל הנ"ל תבניות פח לפני חיתוך ניקוי יישור והלחמה
מה שרואים מעלה זה לאחר חיתוך השחזה וניקוי מוחלט של החלודה ובנית הקורה מחדש
בואנה, האוטו רקוב.... גם ברמה של סופות. חתיכת שיפוץ אתה עושה.
[QUOTE=מאיר רוטברג;5525עם טעות תכנונית של שברולט (הקורה הימנית) [/QUOTE]
אממ?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
מאיר, בבקשה אל תיקח את זה אישית
טעות תכנונית? הקורה הימנית? מי המציא את זה? איך זה שבארה'ב עוד לא גילו את זה?
לידעתך, הגג הוא חתיכה ניפרדת מהבודי, הוא מולחם בהלחמת עופרת באמצע הקורות הקדמיות ואחוריות, מליונים של רכבים יוצרו ככה בלי כול בעיה.
להזכירך יש לי את אותה עגלה, רק שנת 70 ואין לו אפילו טיפה חלודה, מדוע? כי הוא בילה את חייו בדרום ארה'ב, את שלך הבאתה מהצפון מזרח ורואים, כולם שם רקובים ולא משנה כמה יפה הוא נראה מבחוץ,
למען הדורות הבאים:
לא לקנות רכב קלסי משום מדינה חוץ מ: קליפורניה, נבאדה, אריזונה, ניו מקסיקו או טקסס. רכב מכול מדינה אחרת יהיה רקוב וחלוד וזה נורמלי. שלא תגידו שלא ידעתם.
עוד משהו:כול העבודה ה"יסודית" הזאת לו שווה כלום בלי POR15, החלודה תחזור בלי אטימה מוחלטת.
בנוסף למה שהדוקטור מעליי כתב, אני לא מבין איך עושים "עבודה יסודית" בלי להעיף את כל הצבע והחומר הישנים מכל האוטו ולא רק מהחלקים הרקובים לעין.
אם אתה באמת לא רוצה שהחלודות יחזרו כדאי שהפחח שלך יתחיל לרוץ עם דיסק פיבר על כל האוטו ויתחיל מ0.
סבלנות , החיפזון מהשטן
למען הסר ספר, הערות, הארות, דאחקות וכו מתקבלות ברוח טובה, שהרכב יהיה מוכן נעשה השקה(כלומר תרוץ להפגש לבירה)
כל פרוייקט של רכב זה סיפור אהבה!
לומדים כל הזמן ולא משנה מה הגיל אלא הפרוייקט שמחדש כל הזמן.
יש לי חבר בשם מנו, שבנה פרוייקט דומה במשך "5 שנים" ועדיין יש עוד פינישים ותוספות שמוסיף כיד הכיס.
פורד מוסטנג פאסטבק, הביא אותה מוזנחת היתה זרוקה בחצר קוצים בארץ, חלודות, פירק אותה לגורמים, נשאר רק שסי!
ריתח, הלחים, כל הפח מגלוון, ייבא חלקים מחו"ל שלא יכול לשחזר, המון תוספות וחידושים, אט אט הרכב התחיל לקבל צורה.
היום כל הרואה את הרכב פשוט מת מקנאה, אחפש תמונה בהמשך להמחשה.
המון זמן, סובלנות, $$$$$$ וכל זאת כי זו ההנאה שלו+שריטה, לא כל אחד בנוי לכאלו הרפתקאות ארוכות.
אז מאיר כל הכבוד, כל עצה שווה זהב, לא להיתפשר בפחחות וצבע כי זה יקבע המון בתוצאה הסופית.
בהצלחה
נתן