-
תגובה להודעה: זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך...
תודה על המחמאות אבל סך הכל שאלתי ואין כאן כל עניין להפיץ שמועות או כל דבר אחר.
אם זו דעתו של חבר שלי זו זכותו ואין פרוש הדבר שאני מחפש אקשן ואני יכול להבטיח לך ידידי היקר שאני מגיע מתוך אמונה ולא בהכרח מתוך שיעמום.
אני לצורך העניין התנדבתי לפני מספר שנים במשמר האזרחי מתוך ידיעה שישנה הרתעה בשכונה שגובלת בקו התפר. מעבר לכך אין לי דרישות גרנדיוזיות או שיגעון גדלות.
באשר למה שחברי אומר לגבי הביטוח אם הייתי יודע מן הסתם לא הייתי מעלה זאת על גבי האתר.
בקיצור מאיר אני מעריך את אשר אתה עושה וכדי לפני שתתפוצץ שתשחרר איזו נפיחה קלה להרגע
שלום גם לך
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יקיר גרין
דרור/מאיר, מנסיוני הדל (חצי שנה עם מוסטנג GT), הייתי מוותר ... בטח עם משטרת ישראל ...
פה בארה"ב הגעתי לבית משפט כבר ... וזה כשאני נזהר על הכביש ומחרע על מסלול מרוצים ... לא הייתי רוצה כזה רכב בארץ!
שששש,
לי יש,
אמנם רק סמול בלוק 350 קיוביק אינטש,
אבל דרור יקר שלי הוא הולך לגדול,יש בדרך איזה סופר צארגר קטן,
אישתי קנתה לי מתנה רק שהיא עדיין לא יודעת מזה:mrgreen::mrgreen:
דרור,
יותר קשה לנגב נוזלים מהגג של הרכב
נ.ב נוסף
לא הבנתי מה לא מצא חן בעינך , הכונס??
http://i.ebayimg.com/01/!BPb8HRw!Wk~...1GOT1!~~_1.JPGhttp://i.ebayimg.com/01/!BPb8HRw!Wk~...1GOT1!~~_1.JPG
-
מאיר, פתחת בשביל זה דיון אחר, לא?
;);):D
הדיון הזה הוא שסתום השחרור של הפורום, לעניינים מסויימים. וכשמאיר ודרור מגיעים לדיונים על וויסקי ומכוניות מהירות, זה מפסיק להיות כיף...
אסף.
-
זהו נעלבנו,
הלכנו
תשארו עם העגלות
יאללה שרה הולכים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
כשמאיר ודרור מגיעים לדיונים על וויסקי ומכוניות מהירות, זה מפסיק להיות כיף...
אסף.
אבל מתחיל להיות כיף למאיר ולדרור.
אנחנו סיימנו להתקוטט על דברים מגעילים כמו משטרה. עברנו לדברים טובים. חג היום.
באמת חסרים בדיון הזה כמה ויכוחים מה עדיף - האם שבל SS? או קמארו-ינקו SC? אולי המי-'קודה בכתום-שחור? או אולי בכלל פורד מוסטנג GT500 או טורינו-טלדגה 428? גם הדודג'-מונאקו 440 של האחים בלוז טובה בשבילי.... ואם אני כל כך אוהב ב.מ.וו אז אולי גם 635CSI או 3.0CSL קופה?
רק מדברים על מכוניות מהירות, ומיד תוקפים אותי גם רעב וצמא.
האם נתחיל בנישנוש צלעות טלה קטנות? ואחריהן נטעם קוביות נתח קצבים מדמם?... אולי פרוסות דקות של סינטה מיושנת בעלת טעם בשרי חזק?... או אולי בכלל נפרוס לנו מגוש אנטריקוט מיושן של 4 ק"ג שמסתובב לו לאט לאט חצי מטר מעל לחצי חבית מלאה גחלים לוהטים?...
וליד הצלחת, מה נמזוג לכוס אולד-פאשן שמנמנה ?
גלנמורנג'י לה-סנטה שרי קאסק?...או אולי מקאלן-אלגנסיה?, אולי מאחד מבקבוקי הסולרה-ריזרב שמאיר מחביא בארון הקטן שלו?אולי סתם ג'יימסון-גולד עממי? או אולי בכלל - ברוח מכוניות השרירים האמריקאיות המדוברות - איזה בקבוק סילבר-ג'ק קטן ועצבן?...
וכמובן נקנח בסיגר טוב. בזה אני לא מבין - מה שמאיר מביא לי, אני מעשן. עוד לא התאכזבתי מהבחירות שלו.
בגלל שבחוץ יש מיתון ושוטרים והמצב חרבנא באופן כללי - בקרוב ייערך ערב כזה.
רק לכם זה לא כיף, אבל אתם עוד לא ראיתם את האור.
-
בארון הקטן שלו,,,,,,, גדול ,
מה עם הדודג צלנגר 1971 מנוע 7.2
אהההה,
זה הולך נהדר עם גק דניאלס סילבר ספיישל
ממש רד נק אמיתי,
ממש עכשיו גמרנו לחסל גלנפידיך סולרה ריזרב ספיישל אדישן הוא היה רשמית בן 18
ונח עוד 10 בבקבוק
-
דרור ומאיר
מכל הויכוח הלגיטימי הזה,
בהתחלה עשיתם אותי מיואש
אחר כך עצבני
אחר כך חרמן
ועכשיו גם רעב וצמא.
אנעל רבקום - לכו למילואים!!!!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
בארון הקטן שלו,,,,,,, גדול ,
באמת מאירק'ה, כחבר אני ממליץ: צא כבר מהארון!
אנחנו מבטיחים לאהוב אותך גם ככה. בלי משחקים של גבר, שגוררים אותך להתנדב ולקבל צ'קלקה כחולה, שנחשוב שאתה גבר גבר.
לך תתנדב במעון של אשתו של ינון. עדיף על משחקי השופוני עם ראש את"ן, במסגרת יחפ"צ, ליד חרבת שכפ"ץ, ביחד עם איזה סנ"צ, או תנ"צ, בעלי נשמה של מפלץ.
וד"ש לאשתך היפה.
יוני5
-
מסרתי לה ד"ש חם ממך,
מתחת לשכפ"ץ יש יחפ"ץ בלי שכפ"ץ,אבל בלי סנ"ץ
דרך אגב אישתך גם ביקשה למסור לך ד"ש :D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itayhi
הצחקת אותי!
כנראה שבגלל זה כל חודשיים אנחנו שומעים על נהג משאית שהרג איזה ילד ובאמתחתו 50/60/70/80 עבירות תנועה
קודמות...
ושוב הצחקת אותי (ולהצחיק אותי ככה פעמיים תוך דקה זה באמת נדיר...)
עצר אותי אופנוען של מתנ"א כאשר נסעתי בשול הדרך (הימני) ונתן לי דו"ח של 750 ש"ח על מעבר קו הפרדה רצוף (קו לבן).
לא עזר שניסיתי להסביר לו שהקו הוא צהוב! ויש הבנה בין המשטרע לרוכבי דו-גלגלי שמותר בעת עומסים לנסוע על השול.
נכון שמרשים לנו לנסוע על השול הימני הוא הוסיף אבל טען שאני נסעתי על שול לבן ולא צהוב.
ביקשתי, התחננתי שיבוא איתי 70 מטר אחורה ויראה במו עיניו שהשול צהוב ולא לבן.
הוא הגיש לי את הדו"ח בחיוך מזלזל ונסע...
אם הייתה לי אז מצלמה בסלולרי אולי הייתי מצלם והולך למשפט.
מכיוון שלא הייתה לי מצלמה ויש לי עבר נקי של 11 שנה ללא דוחו"ת ו/או נקודות העדפתי לשלם את ה750 ש"ח ולשתוק.
ממש עבירת "איכות"....
איתי
נזכרתי בזה היום שרכבתי על הדו"ג שלי,
ידידי,
נסעת על שול הדרך כמו כולנו
אלא מה בסוף כל שול יש תמיד "אי תנועה" האי תנועה הזה הוא קוו לבן בשפת הספר זה נקרא "ד 14" זהו קוו הפרדה לבן,
משמעו בדיוק כמו שחצית קו לבן רצוף,
כן כולנו עם הדו"ג עושים זאת ומי שיגיד שלא בעדינות לא דובר אמת ,
אבל זו עברה חמורה ומוגדרת כעברת בריונות לכן הדו"ח ולצערינו כי רב זו עברת אייכות,
אם תאמר לי שאתה נוסע עם הגיפ ולא משתגע מזה שהדו"ג חותכים אותך מכל כיוון אז.....
-
ואני שואל האם זה ניצול מיטבי של כספי המיסים???
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/880/138.html
נכון האיש פושע, אבל לעשות אחריו מצוד כגדול ברוני הסמים. נראה לי השקעת זמן, כסף ומשאבים במקום שיעשה כותרת במקום איפה שבאמת צריך.
דני
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danip
עדיף לנצל כספי ציבור על תשלום פיצויים במקרה של תאונה שהאידיוט הזה יכנס במשפחה וישאיר שם במקרה הטוב יתום או שניים. הכי טוב שכל אחד יסע איך שבא לו ובאיזה מהירות שבא לו וככה כולם יהיו מרוצים... הוא יסע על 200 (כשהו מאט כי בד"כ הוא על 260), שאיתי יסע עם האופנוע ויצחה קו הפרדה לבן ובמקרה הטוב יכניס רק את עצמו לבית חולים, ושכולנו ניסע ברכבים מוגבהים 8" עם צמיגים 37" בלי מוט פנרד ובלי מוט מייצב, אם צריך לעצור נוציא מקל מהחלון ונשפשף את הכביש עד שהרכב יעצור.
-
עד עכשיו הדיון הזה היה בעיקר ריגשי
והיות והמשטרה מעוררת בי רגשות מהסוג השלילי נמנעתי מלהביע את דעתי
אך הסיפור הזה עם הפורשה מרתיח אותי וזה למה?
כי תפקידה של המשטרה הוא למנוע!!! ולא לאפשר לאזרח לצאת לכביש בידיעה שהוא
הולך לבצע פשע לסכן את עצמו את ילדיו ואת המשתמשים האחרים בדרך
לא רק שמשטרה מעלה בתפקידה ונתנה לפשע להיתבצע השוטרים תאבי הכותרות
נתנו לנהג להגיע ל200 קמ"ש (מספר עגול ויפה נראה טוב בעיתון נשמע מצויין ברדיו) כשהם יודעים שיש ילדים ברכב ,אני מבין את העיניין של לתעד את העברה אל אם העיניין הוא רק למנוע את הסכנה אפשר היה להוריד אות מהכביש גם ב130-140 או לעצור אותו על משהו אחר, לעכב אותו לחקירה להביא את חומר החקירה לפני שופט ולתת לשופט לטפל בו בצורה חוקית! אבל כל הפסטיגל הזה של המשטרה לא נועד למנוע פשע להביא לירידה בתאונות הדרכים או ליצור כוח הרתעה אמיתי כל המטרה הייתה כותרות פופליזם אינפנטילי של ארגון רקוב שעושה הכל גרוע ממניעים מושחתים ושגעון גדלות ועוד מתגאה בזה
מי יתן ויקום מנהיג אמיתי אחד עם ביצים ויזרוק את הארגון הזה לעזאזל ויתחיל הכל מאפס עם אנשים איכותיים ובעיקר ישרים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dudu
עד עכשיו הדיון הזה היה בעיקר ריגשי
והיות והמשטרה מעוררת בי רגשות מהסוג השלילי נמנעתי מלהביע את דעתי
אך הסיפור הזה עם הפורשה מרתיח אותי וזה למה?
כי תפקידה של המשטרה הוא למנוע!!! ולא לאפשר לאזרח לצאת לכביש בידיעה שהוא
הולך לבצע פשע לסכן את עצמו את ילדיו ואת המשתמשים האחרים בדרך
לא רק שמשטרה מעלה בתפקידה ונתנה לפשע להיתבצע השוטרים תאבי הכותרות
נתנו לנהג להגיע ל200 קמ"ש (מספר עגול ויפה נראה טוב בעיתון נשמע מצויין ברדיו) כשהם יודעים שיש ילדים ברכב ,אני מבין את העיניין של לתעד את העברה אל אם העיניין הוא רק למנוע את הסכנה אפשר היה להוריד אות מהכביש גם ב130-140 או לעצור אותו על משהו אחר, לעכב אותו לחקירה להביא את חומר החקירה לפני שופט ולתת לשופט לטפל בו בצורה חוקית! אבל כל הפסטיגל הזה של המשטרה לא נועד למנוע פשע להביא לירידה בתאונות הדרכים או ליצור כוח הרתעה אמיתי כל המטרה הייתה כותרות פופליזם אינפנטילי של ארגון רקוב שעושה הכל גרוע ממניעים מושחתים ושגעון גדלות ועוד מתגאה בזה
מי יתן ויקום מנהיג אמיתי אחד עם ביצים ויזרוק את הארגון הזה לעזאזל ויתחיל הכל מאפס עם אנשים איכותיים ובעיקר ישרים
טוב שנמנעת מלהשתתף בדיון כי מה שאתה עושה עכשיו זה טועה ומטעה את כולם כי אין לך כנראה מושג מה קרה שם.
להלן השתלשלות האירועים כפי שקרתה באמת ולא כפי שפורסם בטלויזיה :
האדון הנכבד בעל הפורש נעצר ע"י שוטר בוחן תנועה רכוב על אופנוע של מתנ"א ת"א ונמצא כי לוחית הרישוי שלו אינה תקינה, היה ציפוי שחור מוזר על כל הספרות והרכב הורד מהכביש.
לוחית הרישוי נשלחה למעבדות ובבדיקות נמצא כי ברגע שמוקרן על המספר פלאש כל הלוחית הופכת לשחורה (זה לא כמו המדבקות הרגילות, זה משהו מיוחד שלא נראה עדיין).
הממצאים הועברו לאגף התנועה שהחליטו לעקוב אחר הרכב, ואכן לאחר שלושה ימים הרכב שוב נסע עם אותה מדבקה על הלוחית וכפי שכן נראה בטלויזיה, לא ממש היה צריך להמתין שיגיע ל 200 קמ"ש זה קרה תוך 7 שניות בדיוק ! והרכב נעצר. זה בדיוק מה שהייתי מצפה מהמשטרה שתעשה ועל זה בדיוק צריך לבזבז כספי ציבור !
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
נזכרתי בזה היום שרכבתי על הדו"ג שלי,
ידידי,
נסעת על שול הדרך כמו כולנו
אלא מה בסוף כל שול יש תמיד "אי תנועה" האי תנועה הזה הוא קוו לבן בשפת הספר זה נקרא "ד 14" זהו קוו הפרדה לבן,
משמעו בדיוק כמו שחצית קו לבן רצוף,
כן כולנו עם הדו"ג עושים זאת ומי שיגיד שלא בעדינות לא דובר אמת ,
אבל זו עברה חמורה ומוגדרת כעברת בריונות לכן הדו"ח ולצערינו כי רב זו עברת אייכות,
אם תאמר לי שאתה נוסע עם הגיפ ולא משתגע מזה שהדו"ג חותכים אותך מכל כיוון אז.....
להניח הנחות מאיר יקירי זה טוב ויפה, אבל מכיוון שלא היית שם אז ההנחות נשארות הנחות ולא הופכות לעובדות...
נסעתי על השול! הארוע המדובר היה כ-200 מטר אחרי המחלף (מחלף "השבעה" לכיוון צפון במקרה הנ"ל).
בתוך מחלפים/צמתים/השתלבויות אכן ישנם קטעים המסומנים בלבן.
בעדינות אומר את האמת ואגיד שכמו ילד טוב בקטעים שכאלו אני נכנס חזרה לזגזג בתוך התנועה ולא חוצה פס לבן! [SIZE=2] (בלשון עבר, הקטנוע למכירה עקב חוסר רצון לשלם 3500 ש"ח בשנה ביטוח).
אחד הדברים שמורה הנהיגה שלי אמר וחרוטים לי בראש כבר 11 שנה הם "קו לבן מבחינתך זה קיר. נקודה."
אני יודע שאתה/ם בטוח/ים שאני עובד עליכם ושאני בטח לא טלית שכולה תכלת אבל עם הקטנוע הקפדתי על חוקי התנועה הרבה יותר מאשר עם רכב פרטי. למה? ככה. אולי בגלל הסיכון הרב שכרוך ברכיבה על דו"ג.
במשך 10 חודשים נסעתי על הקטנוע יום יום, 6 ימים בשבוע מהוד השרון לאזור התעשייה בחולון, וחזרה.
בהמון מקומות יש את המשולש הלבן שאתה מדבר עליו ובהן צדק מעולם לא עליתי על קו לבן שכזה.
המקרה הנ"ל היה נטו הכנסת עוד דו"ח שטותי ולא אמיתי (ובטח שלא "איכותי") כדי למלא את המאזן היומי.
איתי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itayt
טוב שנמנעת מלהשתתף בדיון כי מה שאתה עושה עכשיו זה טועה ומטעה את כולם כי אין לך כנראה מושג מה קרה שם.
להלן השתלשלות האירועים כפי שקרתה באמת ולא כפי שפורסם בטלויזיה :
האדון הנכבד בעל הפורש נעצר ע"י שוטר בוחן תנועה רכוב על אופנוע של מתנ"א ת"א ונמצא כי לוחית הרישוי שלו אינה תקינה, היה ציפוי שחור מוזר על כל הספרות והרכב הורד מהכביש.
לוחית הרישוי נשלחה למעבדות ובבדיקות נמצא כי ברגע שמוקרן על המספר פלאש כל הלוחית הופכת לשחורה (זה לא כמו המדבקות הרגילות, זה משהו מיוחד שלא נראה עדיין).
הממצאים הועברו לאגף התנועה שהחליטו לעקוב אחר הרכב, ואכן לאחר שלושה ימים הרכב שוב נסע עם אותה מדבקה על הלוחית וכפי שכן נראה בטלויזיה, לא ממש היה צריך להמתין שיגיע ל 200 קמ"ש זה קרה תוך 7 שניות בדיוק ! והרכב נעצר. זה בדיוק מה שהייתי מצפה מהמשטרה שתעשה ועל זה בדיוק צריך לבזבז כספי ציבור !
פעמיים גבר לשוטרים האמיצים.
זה מה שהייתי מצפה מהם לעשות בעוד כמה תחומים חוץ מציד של עברייני מהירות ועוד יותר - ציד כותרות. אם הם היו כל כך יעילים ומלאי מויטיבציה מול פושעים פליליים כפי שהם מתפקדים בנושא המהירות והתנועה בכלל, לא הייתי מצייץ אפילו מילה נגד המשטרה.
בינתיים איתי, בכל שעה על הכביש אני נתקל באיזה 20-30 חבר'ה במשפחתומטיות הכסופות שנוסעים 60 קמ"ש בנתיב שמאלי בכביש מהיר, לא זזים ימינה גם אם תשתגע עליהם עם הבהובים וצפירות, ומתפלאים מה פתאום עוקפים אותם מימין ולמה מתעצבנים עליהם... הם גם עבריינים וגם מסוכנים פי אלף מהאדון עם הפורשה, אבל המשטרה לא עושה כלום איתם כי זה לא יתפוס כותרת.
למשטרה ממש לא אכפת מתאונות - היא רק צריכה כל הזמן את יחסי הציבור.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בינתיים איתי, בכל שעה על הכביש אני נתקל באיזה 20-30 חבר'ה במשפחתומטיות הכסופות שנוסעים 60 קמ"ש בנתיב שמאלי בכביש מהיר, לא זזים ימינה גם אם תשתגע עליהם עם הבהובים וצפירות, ומתפלאים מה פתאום עוקפים אותם מימין ולמה מתעצבנים עליהם... הם גם עבריינים וגם מסוכנים פי אלף מהאדון עם הפורשה, אבל המשטרה לא עושה כלום איתם כי זה לא יתפוס כותרת.
באותו משקל אם תיסע ברכב שטח עם קפיצים גמורים שהשילדה יושבת על הבאמפסטופ ורכב כזה לא בטיחותי בעליל אז אף אחד לא יעצור אותך ותעבור טסט בלי למצמץ כי הרכב נמוך..
דרור,
לדעתי עניין המעקב אחרי בעל הפורשה הזו מאד לעניין ומאד לגיטימי כשזה קשור למניעת תאונה עתידית בכביש.
דוקא במקרה הזה כשהבינו שמישהו עושה מעשה במכוון כדי לעבור על חוקי התנועה ולסכן את כל מי שנמצא על הכביש אז המארב הזה בדיוק במקום כדי לעצור אותו לפני שהוא גורם למוות מיותר כי מי שנוסע בכביש ציבורי בארץ במהירות כזו הוא סוג של רוצח שקט איך שלא תסובב את זה.
(התיקון כי התפלק לפני הזמן..)
-
למצילים יש אימרה: "מציל טוב הוא מציל יבש". כלומר, מציל שמונע את הבעיות לפני שהן קורות, ומראש לא נותן למי שלא יודע לשחות להגיע לאזור מסוכן, בכלל לא צריך לקפוץ למיים להוציא טובע.
הפעולה של המשטרה כלפי מר פורשה 200 היא בעיני מניעה נכונה. כל זמן שאנחנו לא באוטובאן, אני לא בעד 200. אם הבחור על כביש 6 בחמש וחצי בבוקר, הוא והציפורים - מצידי, שיסע להנאתו גם 300. אבל בכביש 4, אין מקום ל- 200 קמ"ש.
זה לא גורע מחוסר התועלת שלהם בעניינים אחרים... אתם יודעים כמה מטרטרים אותי על הגשת תלונה לבחור שטס, עקף על פס לבן 3 פעמים ברצף בצורה מטורפת בלי שדה ראייה, ובפעם האחרונה כמעט מחק את עצמו, ועוד שני רכבים שה יה לוקח איתו, ועוד טרקטורון מסכן שהיה בשוליים?
-
שבת האחרונה, 10 בבוקר, כביש 1 בין לטרון לבין שער הגיא. הכביש ריק כמעט
ללא רכבים. מה עומד בצד ? שוטר עם ממל"ז. אם היה נוסע עוד כמה ק"מ ועולה
על כביש בית שמש היה תופס כמה עקיפות על קו לבן.
לפני 4 שנים, הנגר שלי חונה ליד הבית שנמצא בשלבי בנייה, בשכונה שלא גר בא
אפילו לא בנאדם אחד. הוא יצא להביא משהו מהאוטו ומתעכב, אני יוצא לראות מה
קורה. בוחן רכב שוכב מתחת לטנדר ומחפש ברגים רופפים. הרכב עבר טסט
שבוע לפני בלי שום מעכר. אחרי 40 דקות מתחת לאוטו הוא נתן לו קנס על 250
שקל, על מה ? על זה שלא היה מטף. חוקי ? כן, מסריח ? מאוד. האוטו אפילו
לא היה בנסיעה. מנהל העבודה סיפר לי באותו יום שפעם בשבוע מגיעים לשם
בוחנים ועוברים לו על טרקטורים שנוסעים בתוך האתר בנייה. להזכירכם, לא גר
שם אפילו בנאדם באותה תקופה.
שבועיים אחרי, אני יוצא מהמשרד של המנהל עבודה, נוסע 50 מטר עד לבניין שלי,
בלי חגורה, חוקי ? לא. תפס אותי שוטר ונתן לי קנס (לא הייתה לי עבירת תנועה מעל
10 שנים). שוב, אין שם אף אחד, שכונה שהיא אתר בנייה אחד גדול. מסתבר שהשוטר
מוכר על ידי כל הפועלים. פעם בכמה ימים הוא מגיע לחלק דוחות.
שביקשתי שיתן לי אזהרה או משהו בסגנון, אמר לי, אם תשלח מכתב בטוח יוותרו לך.
אז שיגידו לי שהוא לא עומד על מכסת דוחות או משהו בסגנון.
עוד סיפור מעניין, אמא שלי, מעל 30 שנה רישיון, נוסעת ברכב הפלאפון מצלצל, עונה:
אומרת: "שנייה אני עוצרת בצד ועוצרת" - השיחה הייתה מחו"ל מאבא שלי.
שוטר נתן לה דו"ח, חוקי, כן. שלחנו מכתב שמסביר את השתלשלות העניינים, פלאפון חדש
בן שבוע, רכב ישן לפני מכירה, הוזמן רכב חדש (עם דיבורית) היה אמור להגיע עוד מספר ימים,
שיחה מחו"ל, נעצרה מיד לפני שהשוטר אמר לה לעצור (צוין בדו"ח). על מה לא ביטלו את הדו"ח ?
כי כתבנו שאין לה עבירת תנועה מעל 10 שנים, ומסתבר שהקודמת הייתה 9 שנים לפני כן על
65 בתוך העיר, ממש עבריינית תנועה מועדת.
התאפקתי התאפקתי, אבל גם לי די נמאס משוטרים שחושבים שלהם מותר (גם דוגמאות כאלה יש).
מכאלה שעוברים ליד עבירת תנועה ולא מתייחסים (חנייה על מדרכה באזור שמסומן גם כאזור חניה
לרכב כיבוי וגם מסתיר את שדה הראייה בצומת בעייתית עם תאונות כל מספר ימים) ומכאלה שחושבים
שמדים כחולים מגדילים להם את האיבר (גם בחה"א יש מדים כאלה וגם שם יש יהלומים בקצה).
-
וואלה יש לך מזל. מזל גדול.
כי העבירות של אמא שלך, מבחינת מאיר, הן "עברות איכות". ולא סתם איכות, אלא יותר מתקנה 'ד 14' שלא לדבר על תקנה 'ב 52', שהיא גורם מספר אחד לתאונות.
אבל אל תכעסו על מאיר, הוא אף פעם לא נותן דוחות לעברות שאינן עברות איכות מתחת ל 'ז 12'.
אבל אז ידידי,
תאכל את כל ה'ז', 12 פעמים, גם מהיחפ"ץ, גם מהשכפ"ץ, גם מאיזה סנ"צ שלא קיבל תפקיד מידיו של איזה תנ"צ.
התדעו ילדים, מיהו המפלץ?
בדיוק! התפלץ!!!
יוני5
-
לגבי כל האתר בניה, אני מבין את העצבים שלך.
לגבי הסיפור עם אמא שלך - עזוב את הקטע של הביטול והקטנוניות המפגרת שלהם עם המכתב, אבל אתה לא יכול לבוא בטענות לשוטר שכתב את הדו"ח. כי אני רוצה לראות פה את האחד שיגיד שפלאפון ליד האוזן (וגם בדיבורית) הוא לא גורם לתאונות. והרבה. ואני בטוח ש80% מהאנשים שנעצרים על דיבור בטלפון טוענים שהם "רק ענו ועצרו בצד". אי אפשר לצפות מהשוטר שיאמין לאחד ולשני לא. כי אולי מהצד שלך זה מוצדק, אבל מהצד שלו - לא.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itayt
עדיף לנצל כספי ציבור על תשלום פיצויים במקרה של תאונה שהאידיוט הזה יכנס במשפחה וישאיר שם במקרה הטוב יתום או שניים. הכי טוב שכל אחד יסע איך שבא לו ובאיזה מהירות שבא לו וככה כולם יהיו מרוצים... הוא יסע על 200 (כשהו מאט כי בד"כ הוא על 260), שאיתי יסע עם האופנוע ויצחה קו הפרדה לבן ובמקרה הטוב יכניס רק את עצמו לבית חולים, ושכולנו ניסע ברכבים מוגבהים 8" עם צמיגים 37" בלי מוט פנרד ובלי מוט מייצב, אם צריך לעצור נוציא מקל מהחלון ונשפשף את הכביש עד שהרכב יעצור.
איתי
ברור שהאדם פושע (כתבתי את זה) אבל לי זה נראה כמבצע של המשטרה כדי להראות שהיא גבר גבר ושאף אחד לא יעבוד על משטרת התנועה, במקום להשקיע כסף בהגנה על האזרח מפני דברים שהם לדעתי חמורים לא פחות אבל לא משקיעים שם. כמו הבטיחות האישית של חקלאים ואנשים שגרים בפריפריה. כמו לסגור כספומטים בלוד וכו'. נראה אותם עושים שם פעילות מונעת.
דני
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danip
איתי
ברור שהאדם פושע (כתבתי את זה) אבל לי זה נראה כמבצע של המשטרה כדי להראות שהיא גבר גבר ושאף אחד לא יעבוד על משטרת התנועה, במקום להשקיע כסף בהגנה על האזרח מפני דברים שהם לדעתי חמורים לא פחות אבל לא משקיעים שם. כמו הבטיחות האישית של חקלאים ואנשים שגרים בפריפריה. כמו לסגור כספומטים בלוד וכו'. נראה אותם עושים שם פעילות מונעת.
דני
דני אחת הפעולות של משטרת התנועה היא מניעה ושיטה יעילה למניעה היא להראות שדברים נעשים ובכך למנוע מאחרים לבצע את העבירות, כשבעל הפורש הבא שיצא לכביש עם מספר לא קריא ועם רגל כבדה על הגז, יחשוב פעמיים.
אין לי שום ויכוח עם נושא חלוקת המשאבים במדינה, קצת מידי למשטרה, לתשתיות, למלחמה בפשע וחינוך לבריאות ואפשר להמשיך עם זה לעד, אבל זה מה יש ועם זה צריך לנצח. יש כאלה שאומרים סוללים כבישים בהתנחלויות, מחלקים כספים לישיבות, וכו'. כל נושא חלוקת המשאבים במדינה תלויה בנקודת הראות של כל אחד מאיתנו.
דרור היקר, אני מניח שלא ניתן לרצות אותך וזה בסדר אבל אני לא זוכר שראיתי בשום בית קברות חלקה של מישהו שנסע בכביש בנתיב שמאלי ב 60 קמ"ש (אולי את זה שקיבל התקף לב מעצבים מאחוריו). זה עבירה מעצבנת אבל לידיעתך היא כן נאכפת זה רק לא תופס כותרות כי זה לא מעניין אף אחד. תנסה לנסוע בכביש 20/4/2/1 באיזור המרכז בשעות שאין פקקים בנתיב השמאלי ותגלה מהר מאוד שעוצרים אותך לשול הימני וכורתים איזה עץ לכבודך:-)
-
זה בסדר. אני גם לא ראיתי חלקה של בעלי פורש שנוסעים 200... לא שאני מצדיק נהיגה ב-200 קמ"ש בכביש ציבורי שקצב התנועה בו הוא 110 קמ"ש במקרה הטוב, חוקי או לא. בינתיים נהרגים כאן מעל 400 בניאדם בשנה שחלק ניכר מהם נוסעים דווקא לאט או ביצעו עבירה מסוכנת כמו עקיפה מימין כתוצאה מהתעצבנות על זה שנסע לאט.... אני רוצה לקוות שלהבטחה שלך לגבי אכיפת נסיעה בנתיב השמאלי יש סימוכין.
זה כבר מתחיל להיו תמשעמם - אבל אפיל והמשטרה בעצמה מודה שמהירות לכשעצמה אינה מסוכנת - עובדה שבאירופה נוסעים במהירויות כאלה כעניין יומיומי ואין שם יותר תאונות מאשר כאן. נהפוכו.
הבעיה היא הפרשי מהירויות, אבל גם זה לא אכפת למשטרה. המשטרה פשוט אוכפת את החוק - חוק דבילי, מיושן, ארכאי, אבל זה החוק. החוק אומר 100? אוכפים 100. וזה שנוסע 200 הוא "רוצח".
נהג הפורשה הזה פשוט אידיוט. לא כי הוא נסע 200 או 250 (שהאמת? חוקי או לא - זה ממש לא מפריע לי, כי כידוע אני הרבה יותר מוטרד מעבירות אחרות על החוק) אלא כי הוא חשב שאם הוא ידביק את הציפוי על המספר לא יתפסו אותו. כמה מכוניות כאלה כבר יש? בודדות, ולכן גם היה כל כך קל למצוא ולתפוס אותו. רוצה לנסוע מהר? קנה לך משהו פופולרי ונפוץ בצבע כסוף-מיטלי, תדביק את הציפוי על הלוחית וסע לשלום. נראה אותם מוצאים בעל מזדה כסופה שנסע 180...
-
כמו שראיתם בסרט, דיבור במכשיר קשר (שזה כמו טלפון) בזמן נסיעה במהירות כמעט כפולה מהמהירות המותרת, אינה גורמת לתאונות. אם זה מה שהשוטר עושה ועוד מראים את זה בטלוויזיה, זו המסקנה שלי.
מה, לא?
עוד מסקנה שלי היא שלא צריך פורשה בשביל לנהוג ב 200 קמ"ש. אפשר גם בסתם משפחתומטית ששייכת למשטרת ישראל. לא חבל על הכסף של ה911?
אסף.
-
למי שפיספס את כל ההצגה:
המשטרע בפעולה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
לא חבל על הכסף של ה911?
אדומה עם ספויילר מאחור???
אביגדור
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itayt
דני אחת הפעולות של משטרת התנועה היא מניעה ושיטה יעילה למניעה היא להראות שדברים נעשים ובכך למנוע מאחרים לבצע את העבירות,
תנסה לנסוע בכביש 20/4/2/1 באיזור המרכז בשעות שאין פקקים בנתיב השמאלי ותגלה מהר מאוד שעוצרים אותך לשול הימני וכורתים איזה עץ לכבודך:-)
איתי
צר לי. המשטרה מקבלת הרבה יותר מידי תקציב. היא לא מחלקת אותו נכון.
יש למשטרה מספיק כוח אדם ואמצעים. היא לא מחלקת אותם נכון.
יש למשטרה מספיק עבירות תנועה איכותיות, הורגות, להתמקד בהן. היא לא מחלקת את הכוחות והמשימות שלה נכון.
המשטרה מנוהלת גרוע מאוד. ברמת הבזיון. סדרי העדיפויות שלה, בכל התחומים, לקויים מהיסוד. מפכ"ל גרוע אחרי מפכ"ל גרוע, שר ליצן אחרי ליצן, ראשי אגפים אימפוטנטים בזה אחר זה. טובי אנשיה פורשים והנותרים מצטיירים כאנשים קטנים, שבחיים האמיתיים לא היית נותן להם לנהל עז ושתי חסות.
מי נפגע? אנחנו. מי משלם, הן בקנסות והן במיסים והן באבדן הבטחון האישי שלנו? אנחנו. מי אוכל ושותק? אנחנו.
כשאני קורא למחאה ציבורית רחבה נגדם, אני משדל להניע או לתדלק תהליך מתוך אכפתיות. זו הארץ שלנו. אנחנו נוסעים בה, נלחמנו בה או עליה, משלמים בה מיסים, מטיילים כאן וחיים כאן. דם יזע ודמעות במלוא מובן המילה. כולם יושבים, מקטרים, משטרה ככה ומשטרה ככה. אולי תעשו משהו שיביא לשיפור המדינה הזו, במקום לשבת וליילל כל היום?
-
ציטוט מהטור של מאיר שלו במוסף לשבת של ידיעות אחרונות 24.4.09
הפרחים למשטרה
בתחילת השבוע שמענו על הצלחה גדולה מאוד של המשטרה.מתברר שבעליה של מכונית
"פורשה", שנהג לנסוע במהירויות גבוהותב מיוחד, משח על לוח הרישוי שלה ציפוי שמנע את
זיהויו על ידי המצלמה המשטרתית. אך לא משטרת ישראל תמחל על כבודה ועל עלבונה! היא
חיפשה את הפושע במבצע בילוש מתוחכם,היא איתרה אותו, היא הציבה עליו עוקבים ואורבים,היא שלחה ניידות גלויות וניידות סמויות-ובסופו של דבר תפסה אותו על חם!
מה אומר לכם, נרגעתי. עכשיו הבנתי איפה היו כל הניידות וכל השוטרים כשצריך אותם באמת.
כשסתם מכוניות, לא בהכרח מין "פורשה" מחוצפת שכזאת, עוקפות אותי בשוליים ובקו לבן,חותכות אותי באור אדום ולא עוצרות בעצור,כשמשאיות נדבקות לי לזנב, כשטרקטורונים משתוללים בשטח,ברחוב,בחוף הים. בדיוק אז יוצאות הניידות לציד ה"פורשה"-במלוא הכוח,
במלוא המשאבים,ומערך שלם של דוברות ויחסי ציבור דוהר אחריהם באורות כחולים מהבהבים. כי המלחמה בתאונות מלחמה חשובה,ואם לא נלכוד את ה"פורשה" הזאת לא ננצח בה.
-
זה לא עניין של ניהול רע.
זו הוראה מפורשת מלמעלה. יש מדיניות ברורה שמוכתבת לאחר מחשבה תחילה - המשטרה תמיד אוכפת רק את מה שעושה לה כותרות חיוביות ומכניס כסף לקופת המדינה. אבל במקרה של הפורשה הלבנה - נכנס חזק מאוד עניין הכבוד.
פורשה כזו שדוהרת עם מספר מטושטש ולועגת למערך אכיפת המהירות זו התרסה ויריקה בפרצופה של המשטרה. זה כמו האופנובנק בשעתו, שעשה שוב ושוב צחוק מהקצין ההוא עם השפם, איך קראו לו? שוגון?... ואם זה לא מספיק, השודד ההוא צבר לעצמו אהדה הולכת וגוברת בציבור. אני זוכר איך אנשים מחאו כפיים ושתו לחיים בכל פעם שהודיעו ברדיו שהשודד דפק עוד בנק. זה הוציא את המשטרה מדעתה.
הרי בינינו, הפורשה הזו לא באמת מסכנת אף אחד. היא רק מדגימה איך אפשר לנצח בקלות את מערך אכיפת המהירות המיותר שהמדינה המזורגגת הזו משקיעה בו מיליונים, כדי שיאפשר לה לשדוד מאיתנו מיליארדים. ממש כמו שהאופנובנק לא פגע לרעה באיש ודפק רק את הבנקים - יקיריו של השילטון. גם כאן וגם כאן יוקרתה של המשטרה נשפכה לקנטים. הכבוד שלה נרמס. וכשמדובר בכבוד וכשיש תקשורת שמלבה את הלהבות, המשטרה כבר לא רואה שום דבר ממטר - לעזאזל התאונות, לעזאזל הכל. עכשיו זה עניין עקרוני שלא יעבור לסדר היום.
גם בעל הפורשה וגם האופנובנק הגזימו. לא חשבו עד הסוף. אחד שידע שכל המשטרה בעקבותיו ובכל זאת לא התאפק ויצא לשדוד עוד בנק. השני - שלא הפנים שבכל הארץ הזו יש אולי עוד 5 או 10 מכוניות כמו שלו, וזה רק עניין של ימים עד שיתפסו אותו. טיפשים.
מכל הסיפור הזה - הדבר היחיד שמעניין אותי עכשיו זה איפה אפשר להשיג את המדבקה הזו למספר...