לא סולח לך... :razz:
אחרי שנה וקצת עם הרכב הזה, אני יותר ויותר מעריץ אותו, רק שחשבון הבנק שלי פחות מעריץ אותי...
לגבי נוקיה, כל סדרה של ה 62XX פשוט מעולה.
Printable View
יש לכל חברות הסלולר דבר כזה שנקרא "מחלקה לשימור לקוחות". זאת מחלקה קצת סודית, כנראה, כי הם לא מעבירים אותך אליה ככה סתם, אבל אם הגעת - ידברו אחרת.
נסה ותראה.
דני
נ.ב. לגבי 6310 - אין ספק, טלפון עמיד ביותר. החלפתי לאחרונה רק כי רציתי מצלמה (וגם כי נגמרו הזכרונות).
טוב, עדכון שבועי...
באמת שרציתי כבר ללכת להחליף את הנבלה, אבל לא הזדמן לי, כי אני בנאדם עסוק. לא הלכתי.
אז הזבל הכחלחל (לא, לא שוטר - אלא המכשיר - סוני אריקסון 595) הזכיר לי לפני שעה שבכל זאת לא אתחמק מזה ושצריך לגשת מחר שוב לסלקום - המסך החל לרצד ונשרף/נצרב. ממש כך. המכשיר עובד פחות או יותר, אבל בלי מסך...
האמת? אני בכלל לא מעוצבן. זה כבר מגוחך. מצחיק אותי. את העצבים נשמור למחר.
כאן אני רק צוחק.
במרכז ההתשה אני הולך לעשות שמח מחר ...
אלא אם הם יפתיעו אותי בשירות טוב שלא מהעולם הזה. משהו שלא טריוויאלי שם.
אה
ללכת למרכז שירות בערב חג....מעניים מי יתיש את מי קודם....(-:
חג שמח
טוב, עכשיו חזרתי משם.
להפתעתי, היה כמעט ריק. כולם כנראה מבוהלים מהעומס הצפוי בערב החג ומעדיפים לא להגיע... סניף ההתשה היה ריק, ולהפתעתי גם לא התישו אותי אלא הפלא ופלא - קיבלתי שירות אדיב וסבלני. ונאמר לי רשמית שזה בהחלט בגלל ש"עברתי טרטורים" והם יוצאים מגידרם בהוראה מגבוה כדי "לשמר" אותי אצלם... לקוח אחר (פחות נחשב ממני כנראה) שישב משמאלי, לא קיבל שירות מתחשב שכזה. הוא המתין זמן רב, המכשיר שלו יצא מתיקון כשהוא מקולקל יותר ממה שנכנס, נציג ההתשה היה קצר רוח ודיבר אליו בגסות. לא מפתיע שהטונים עלו ומאבטחים הוזעקו להרגיע את הרוחות לפני שהדציבלים יהפכו לתגרת-ידיים.
כך או כך, אלי התייחסו מאוד יפה. בדחילו ורחימו אפילו. לקחו בלי ויכוחים את הסוני אריקסון W595 המקולל. הציעו לי מכשירי FULL-TOUCH משוכללים של סמסונג. מאוד מפתה, אבל עם הסטוריית הקלקולים שלי אני מפחד ממסכי מגע ומטכנולוגיה מיותרת, ש-99% ממנה מיועד מלכתחילה רק להתקלקל ולהזיק. אז "שנמכתי" במודע למכשיר הכי פשוט והכי צנוע שיכלו למצוא - אמנם מתוצרת נוקיה שאני לא סובל, אבל אני מקווה שה-3120 קלאסיק הוא מכשיר מספיק פשוט ומספיק טיפש כדי לשמש כטלפון זמני בהחלט שכל מה שאני דורש ממנו זה להחזיק מעמד שנה וחצי ועוד קצת, עד סוף ההתחייבות או עד לרגע שבו אורנג' ישלמו בנפש חפצה את שארית ההתחייבות שלי לסלקום - ואז אני עובר ל-SONIM XP1. עד אז - כולי תקווה שהשרשור הזה הסתיים. תחזיקו לי אצבעות וחג שמח לכולם.
דרור היקר,
מניסיון של 3 שנים עם מכשיר אחד בלי אף תקלה ובלי הצורך לעבור סיוט במרכז שירות אפילו פעם אחת.
אני ממליץ לך בחום לרכוש עצמאית או לנסות לגרד ממלאי מחסני חברות הסלולר את הסוני אריקסון K800I, נפל מסולמות ועף לי מהיד מאות פעמים, השיחה אפילו לא מתנתקת במקרה כזה, שלא לדבר על כך שהמכשיר שרד די יפה את הפגיעות ונראה על הכיפאק.
My 2 cents
עזוב אותי מסוני אריקסון. ברוך שפטרנו.
הזבל שלהם לא משהו אפילו בתור מחזיק ניירות.
ש לנו אחד כזה בבית (3120C)
קצת קשה להוציא ולהכניס סים לטלפון הזה מכיוון שהמכסה די רגיש,
הוספתי מגן סיליקון בכמה שקלים כדי שהוא יהיה פחות רגיש לנפילות.
עובד טוב מאוד כבר כמה חודשים - רמקול דיבורית אינו מרשים
ל 'ג' שתחיה.
יש כזה כבר כמה זמן של חברת פלאפון.
לא שמעתי על תלונות כלשהן.
מצד שני, זה לא נוקיה של פעם ( כן .. .פעם נוקיה וטויוטה בנו דברים לתפארת ! )
אתמול הייתי במרכז השירות של אורנג', חיכיתי אולי 8 דקות, ישבתי עם נציגה מאוד סבלנית. שעשתה כמעט כל מה שרציתי. חייכה ודברה לעניין.
אני מודה שהגעתי קצת חשדני וקצת מוכן לקרב .. ( לא הייתי במרכז כזה שנים ) ויצאתי עם חיוך...
כניראה יש תקווה !
:)
ניגמרה האידיליה ...
דרור ... מכיר את זה ?
http://tluna.co.il/
עכשיו אני מכיר.
בינתיים הנוקיה 3120C לא עושה יותר מדי בעיות, כלומר עושה בעיות כמו כל זבל סלולרי, אבל בקטנה: יש בעיה של סוללה שנגמרת תוך פחות מ-24 שעות (רק בסטנדביי, בלי לדבר בכלל, היא החזיקה קצת פחות מ-48 שעות) פעם אחת הוא כבה ללא הסבר למשך כמה דקות, ועוד פעם אחת שלא מצא רשת... בשאר הזמן כל מי שמדבר איתי לא שומע אותי טוב/לא שומע אותי בכלל...(אבל אני דווקא שומע מצוין). כל זה בחודש אחד... אני לא מתרגש כי בהשוואה לצעצועים של סוני-אריקסון זה באמת בקטנה, עדיין לא מעצבן אותי די הצורך כדי לגשת לבזבז את זמני היקר במרכז השירות...
סאגת סלקום לא נגמרת...
הבוקר המכשיר (בן חודש, להזכירכם) שוב לא מצא רשת. בנוסף לבעיות שאוזכרו בתגובה הקודמת, הבנתי שהוא כבר מתחנן לטיפול, ובחשש לא קטן אשפזתי אותו במרכז השירות.
שעה אחר כך נמסר לי מכשיר חדש. אני מסומן אצלם כלקוח בעייתי במיוחד אז הם משתדלים. באמת. היו נחמדים ואדיבים, טרחו לציין במפורש שהמכשיר היה באמת פגום ושבהעברה למכשיר החדש לא מחקו כלום. אכן כלום לא נמחק. כל התמונות שם. גם כל מספרי הטלפון... אלא שפנקס הטלפונים התחרבש. לא להאמין, אבל פעם שניה שזה קורה אחרי הטיפול שלהם. בפעם הקודמת עם סוני אריקסון, הפעם בנוקיה 3120. שוב כל השמות, האותיות והמספרים התהפכו להם.... ענק.
חשבתי שבמקום לשבת ולערוך מחדש כל שם בנפרד, אבחר בהגדרות את המספרים מזיכרון ה-SIM, אבל גם הם התהפכו... הצילו!.... לא היה מנוס מלשבת ולהקליד מחדש מאות על מאות של מספרים. זה כבר לא לעניין.
אני מודה שאני שוגה שוב ושוב כשאני מגיע לשם.
אני מודה שאני שוגה שוב ושוב שאני בא רק ביום שישי, בלחץ הגדול, כמעט לפני הסגירה...
אבל מה אני אעשה? זה הסניף הקרוב לבית, שעובדיו כבר מכירים אותי וחוששים מהסצינות שלי, ואולי זה טוב במידה מסוימת. ויום שישי הוא הזמן הפנוי היחידי שיש לי. אז למה זה קורה כל הזמן? למה טקסטים מתהפכים ומתערבלים? הם יודעים על הבאג הזה במכשירים ומתעלמים? או שהטכנאים סתם לא בודקים בגלל הלחץ?...
רשלנות? חוסר תשומת לב? זלזול וחוסר מקצועיות? הכל יחד?
קטונתי. אני כבר מיואש מהם וחבל על העצבים. בקצב הזה - אישפוז כפוי אחת לחודש של הטלפון אצל הליצנים האלה, נשארו לנו עוד 17 אישפוזים... העיקר שהפז"ם דופק וסוף ההתחייבות לסלקום מתקרב. כשמספר חודשי ההתחיבות יירד לסיפרה אחת, אני יודע שכבר לא אהיה שם יותר.
דרור, אחרי שתסדר את המספרים ותחבר אותם לשמות הנכונים(גם אני מכיר את הבעיה הזאת מקרוב בסלקום) אני ממליץ לך לסנכרן אותם לאאוטלוק במחשב וככה הכל ישמר לך ותוכל אחרי תיקון לעשות סינכרון מהמחשב למכשיר והכל יהיה מסודר, בהצלחה :)
המחשב לא מזהה את המכשיר.
זה מוזר
אם תרצה אני אשמח לנסות לעזור בתמיכה טלפונית או מישהו מהחבר'ה שקרובים אליך פיסית ...
יש פה לא מעט אנשי מחשב טכניים.
מגיע לך !
אין מילה אחרת.עם אתה מעדיף ללכת למרכז התשת הלקוחות במקום לסיור משמח ביקבי עמק האלה.
אז מגיע לך.
אני ממש לא מבין אנשים צעירים ואינטיליגנטיים שמשתחררים מהצבא והולכים לעבוד במקומות האלה.
זו הרי לא קריירה לחיים, רק לאסוף קצת כסף לטיול או ללימודים.
כל עבודת מלצרות בבית קפה הכי עלוב משתלמת יותר ומלחיצה פחות מעבודה כנצגי שירות של חברת תקשורת. להקיא מהם.
בינתיים, למעט איכות שמע ירודה שמנסיוני המועט אופיינית לטלפונים של נוקיה, המכשיר לא עושה לי בעיות.
העניין הוא שאתה מקבל בכל פעם מכשיר מחודש = מכשיר שהתקלקל למישהוא ועבר תיקון \ מכשיר שהתקלקל למישהוא ועבר תיקון והתקלקל לעוד מישהוא ועבר עוד תיקון ובכלל הוא יכול להיות שיבוט של שלושה מכשירים שהתקלקלו לשלושה מישהואים שונים.
כשאתה קונה מכשיר חדש ופשוט זה לא קורה בד"כ (בד"כ כי עדיין יש מכשירים בעמדות שירות שמגיעים לשם מלכתחילה)
מצטרף לכל השאר, תקנה מכשיר מחברה חיצונית, תאחסן את המספרים על מקור חיצוני ליתר ביטחון ותשכח מכל הבעיות האלה, גם עלות המכשיר מתגמדת אל מול הטרטורים, הזמן המבוזבז והעצבים.
נ.ב אתה לא אמור להגיע למצב שבו אתה מקליד את הזיכרון שלך מחדש או מתקן אותו (כן אני יודע שזה באשמתם!) תגבה את המספרים על כרטיס חיצוני שיהיה בבית, ואם קרתה פאדיחה כמו שהכל התבלבל שהם יסדרו את זה, שיעתיקו חזרה למחשב, יסדרו ויחזירו.
דרור, אוראנג' הוציאו את סונים מהמכירה לפני חצי שנה. פשוט בגלל שכמעט אף אחד לא קנה.
לפי מה שהבנתי, החזירו את כל מלאי המכשירים החדשים ליצרן.
ואם מישהו מכיר איזה מפיץ שעוד נשאר לו, אני רץ לקנות.
בדיוק כמו במכוניות, היום אנשים רוצים את ההכי חדש, הכי עדכני, הכי זול, והכי מאגניב וצבעוני ומשוכלל. :mad:
כי מחר יצא משהו עוד יותר חדיש, ובכל מקרה כולם ירוצו להחליף.
באשר לעבודה בחב' סלולאר - חלק מסטודנטים שאני מכיר אכן עובדים שם, בגלל המשכורת וגמישות בשעות. ולא מעבר לכך. ולא, הם לא מניאקים.
בהחלט כן. 300$ לדגם הפשוט לפני מכס, עם אחריות ל3 שנים שאין לי מושג איך אפשר לממש אותה בארץ במקרה הצורך. יש בשחור, ויש גם בשחור-צהוב-קטרפילר.
לפי מה שהבנתי המכשיר במקור פתוח לכל כרטיס סים, ועם תפריט במגוון שפות כולל ספרדית, גרמנית, ערבית ורוסית, למי שאחת מאחת מהנ"ל עוזרת. אין עברית, וגם לא הייתי ממליץ לך לעשות לו גיור מלא לעברית, אחרת אתה מסתכן שוב בתקלות מפגרות בתוכנה.
http://www.sonimtech.com/
רחמים, הייתי בטוח שזה נגמר מזממממממןןן.
חבל......
לא היה עליו פרסום בשום מקום. עד היום פגשתי רק אחד עם מכשיר כזה, דרך אורנג', גם הוא לא קיבל אותו בקלות. משום מה הם די החביאו אותו. אז שלא יתללננו שלא הצליחו למכור אותו.
שאלתי איזה נציג שלהם לפני יותר מחצי שנה על המכשיר הזה, והוא לא ידע על מה אני מדבר. חבל!
אם מישהו מכיר מפיץ שלהם, גם אני קונה אחד.