אביעד אני מקווה שזה היה בציניות כי עד כמה שזכור לי זוקיאדה 2010 הייתה ב-12.3.10 וזוקיאדה 2011 הייתה אמור להיות ב11.3.11
שזה בעצם הפרש מדויק של שנה ויום :)
Printable View
ערב טוב לכולם
אחרי המון המון טלפונים וחישובים למיניהם הוחלט שהמפגש יידחה לתאריך 25.3 שזה בעצם שישי לא הקרוב אלא בעוד שבועיים ,אנחנו נורא מתנצלים אם זה לא ייסתדר לחלק מהאנשים בבקשה עשו מאמץ ותבואו , הוחלט לדחות את המפגש כי נכון לעכשיו התחזית אומרת שביום שישי יירד גשם מידי פעם מצפון הארץ ועד צפון הנגב . נכון שזה יכול להיות טפטופים או אפילו תצא השמש - אבל אי אפשר לקחת סיכון כי מספיק שבבוקר יצאו כמה עננים אפורים ואנשים יוותרו על המפגש ויעדיפו שלא לצאת ולא נדבר על זה שמספיק 15 דקות של גשם וזה הרס לנו את המפגש כי גם הדוכנים לא בנויים לזה וגם זה פחות נעים - אנחנו מעדיפים ללכת על בטוח הרבה הושקע במפגש ועד היום חולקו פליירים על 500 רכבים לפחות , אני רק מבקש מכולם שיעזרו לנו להפיץ את זה ולהעביר לכולם שהמפגש נדחה , זה מאוד לא יהיה נעים שאנשים שלא חברים בפורום או בפייסבוק יגיעו ליער בן שמן ויגלו שאין שם כלום - ביומיים הקרובים אני יקבל פליירים חדשים עם התאריך המעודכן אני יעלה את הקובץ החדש וכמובן מי שירצה יוכל לקבל חבילת פליירים להפצה
תודה רבה על ההבנה
רותם יעקובי
רותם יעקובי.אני יכול להבין את החשש ממזג האויר ביום שישי הקרוב אולם מאידך בתהפוכות מזג האויר " בחורף " האחרון אף אחד לא מבטיח לנו מה יהיה בעוד שבועיים. אנשים הסתמכו על התאריך הנוכחי ,פינו אותו ואני לדוגמא עוד שבועיים אהיה 3 ימים בדרום. לדעתי ניתן להערך עם יריעות ניילון גדולות במידה ויהי צורך ( גשם ) שיחוברו בין מכוניות חונות במיוחד עבור המציגים/סוכנים במידה ויש. חבל להירתע מאי אילו זרזיפי גשם פוטנציאלים.
ערב טוב יובל
שוב כמו שאמרתי ההחלטה לדחות את המפגש הייתה לא פשוטה
לקחנו בחשבון שייתכן ואנשים לא יוכלו להגיע , וגם לנו זה יוצא פחות מתאים
אבל בשורה התחתונה אנחנו והמציגים נצטרך להיות שם מ-7 בבוקר כמו בשנה שעברה ולתכנן את הכל
וחשבנו וחשבנו וחיברנו את כל הנקודות יחד והגענו למסקנה שיותר מתאים לדחות את המפגש כי גשם יכול להזיק למפגש .
ואם עושים ארוע כזה אז עדיף לעשות אותו כמו שצריך בלי סיכונים .
יריעות ניילון זה לא רלוונטי כי לא נתחיל לקנות עכשיו 200 מטר של יריעות ניילון ונכסה את כל הארוע
אני מאוד מצטער שזה יצא ככה אבל אין מה לעשות זה מה שקבע לנו מזג האוויר
תודה על ההבנה
רותם
חבל שדחיתם, לצערי ב25.3 אני לא יכול להגיע.
קצת גשם זה לא סוף העולם, אפשר היה לארגן יריעה גדולה בין העצים...
רותם - דבר איתי.
נא לעבור לשרשור הזה -
http://www.jeepolog.com/forums/showt...3%D7%97%D7%94-.