"מחיר טוב" זה דבר יחסי
במקרה שאתה מעוניין לשלם(מעל לעלות) אני יכול לקשר אותך .
שלחתי לו את המייל שלך.
Printable View
"מחיר טוב" זה דבר יחסי
במקרה שאתה מעוניין לשלם(מעל לעלות) אני יכול לקשר אותך .
שלחתי לו את המייל שלך.
הי
תודה על התשובות.
המטרה שלי היא בין היתר פיתוח לטלפון חכם, גוגל נקסוס S ניתן לפריצה בקלות יחסית? (אני יודע שסמסונג מייצרים אותו עבור גוגל)
תודה,
סער
תגדיר פריצה. והתשובה היא ככל הנראה כן. הפריצה באנדרויד מוגדרת קצת אחרת
כי הוא לא ממש סגור. בגלל שהמערכת בנויה על קוד פתוח זו לא ממש בעיה.
ההתאמות הקטנות הן קצת יותר איטיות לדוגמא ממשק SENSE של HTC לגרסה 2.3
לטלפונים שלה אין למצוא. אבל ברגע שיצאה 2.3 כבר היו למרבית המכשירים הנפוצים
גרסאות ROM מוכנים לצריבה.
בכיף.
אם אתה מדבר על פריצת ה- sim אז כן זה לא ממש בעייתי אפשר למצוא מאגריי מידע חינמיים של מערכות פתיחה, ואפשר גם בצורה פשוטה יותר לשלם לאתר כזה או אחר בעבור פתיחת הסים. לגבי פריצה של המערכת כמו שנכתב מעליי היא פתוחה אין ממש מה לפרוץ בה. צריך להוריד את ה SDK (בחינם) עדיף להבין במערכת לינוקס, ולהבין את הספסיפיקציות שגוגל מגדירה כחובה בטלפונים שלה. נקסוס המקורי היה המקום שבו גוגל הכריזה על הסטנדרטיזציה של סמארטפוני אנדרואיד, לא בדקתי את ה S אבל אני מניח שהוא עומד בסטנדרטים, ואין לך מה לעקוף או לשנות במערכת עצמה. ושוב כמו שהפנו אותך מעליי, xda-developer היא הקהילה הנכונה לשאלות כאלה.
תובנה קטנה, החלטתי לקנות סלולרי משוכלל יותר מהנוקיה הישן שלי, אחרי המלצות ממאוכזבי אייפון בחרתי בנוקיה N95 8GB, סגרתי עם המוכר על 350 ש"ח ויצאתי לדרך.
איזו אכזבה... לא תיארתי שאפול שוב על אותם תפריטים משמימים של הסימביאן, חיפוש WI FI לקח איזה רבע שעה, ה GPS נראה אנכרוניסטי, החומרה עדיין איכותית אבל קבורה בתוך ממשק משתמש מיושן מידי.
על אף הסכום הצנוע החלטתי לוותר, הטלפון הבא שלי חייב להיות ידידותי הרבה יותר ממה שיש לי כרגע בבית.
למי שלא הבין עדיין, אייפון 4 זה היסטוריה, !!
הדבר הבא זה השילוב המנצח של HTC Desire HD עם Android 2.3 , כל היתרונות במכשיר אחד החל ממערכת הפעלה מעולה עם קוד פתוח וגם פלטפורמה חומרתית מעולה, גם ה - HTC EVO 4G משאיר את המתחרים הרבה מאחור.
ה HTC DESIRE HD הוא יופי של מכשיר, אבל הוא חתכת בלטה בגודל ולא מתאים לכל אחד (הוא גם לא זול במיוחד).
ה EVO 4 גם הוא מכשיר מצוין וגם לו יש חסרונות. אותו דבר לגבי הגלקסי S, והממחליף S2.
לכל אחד יתרונות וחסרונות (מישהו הזכיר את ה DEFY ?).
עם דבר אחד אני מסכים, העתיד כנראה נמצא באנדרויד (הטבלה לא משקרת). החברה שעשתה הכי הרבה טעויות
הפעם היא נוקיה. הם פשוט אחרו את הרכבת ובסוף הלכו על פתרון אחד (מיקרוסופט בלבד), ימים יגידו אם זה מה
שקבר אותם או מה שהציל אותם.
רק שיהיה ברור, אני עם HTC Desire, בחרתי ב HTC בגלל שזה HTC.
HTC זול יותר מאייפון במעל אלף ש"ח
מישהו יודע להשוות בין ה HTC הנ"ל לגוגל נקסוס S ?
הדבר החשוב במיוחד אצלי זה היכולת להציג קבצי פלאש.
סער
כתבה מומלצת שמתחילה מהאייפון הראשון,
How Apple Outsmarts Its Competitors