אל תהיה נאיבי.
זה רכב פתיון לגנבים - יש פה כל מיני תוכניות כאלה בטלוויזיה. כנראה שגם הגיע לארץ.
פשוט, הרכב כ"כ מבוקש.. רכב הפתיון האולטימטיבי...
Printable View
גם במקום ידוע יש מקום לטעויות ויש גם מקומות ידועים שהם טעויות . אותו בן אדם נדפק עם ארבעה רכבים . זה אומר דרשני. לגביו . לא לגבי הרכבים מפני שסביר מאוד להניח שהם מדגמים שונים או שנתונים שונים. ללכת ולפסול את כל המותג ועל סמך בחור אחד עם ארבעה רכבים , .
אולי הבעיה היא בבחור ובמותג שממנו הוא עשוי ? :))
שוב. אתה נאיבי.
ככה זה תוכניות ראליטי - תראה את הישרדות.
משדרים חודשים רבים אחרי האירוע.
אני מהמר שכבר תפשו ימבה גנבים ועכשיו רק עורכים את התוכנית, עם פרשנות של ההוא, עם האצבעות. שו אישמו זה??? זה מ"יצאת צדיק"..
gp1
בוא נסחף קצת, וניקח את בעל הרכב למוסך נתקן אותו, ואז הוא יעבור לJEEP
ואז שיתחילו תקלות ב-JEEP?
אתה בטוח שאתה רוצה את זה?
עדיף לך שישאר עם לנד רוברים...עליהם הוא כבר שם את המאנחוס...
כל מה שקשור לכריות הוא פשוט , במיוחד כשמנתקים את המערכת ממחשב הרכב כמעט בכל המשאיות והאוטובוסים מותקנות כיום כריות......:)
ברנרד
איזה תקלות בJEEP אני ברכב שלי החלפתי הכל חוץ מהבודי, ועדיין מורעל.
חכה... זה עוד לפני המאנחוס...
רגע, רגע, רגע?
תקלות ב-JEEP?
יותר מבדיסקברי?
אני לא זוכר את הנוסח המלא אבליש איזשהו משפט על כושים ונמרים ומשהו הפוך....
לינק מעניין שקשור לכריות בדיסקו http://fritzing.org/projectsland-rov...2-sls-adjuster
ברנרד
אצלי זה לא מייצג, אני מתעלל ברכב שלי, בצורה מוגזמת.
אל תחמיא או תהיה קשה עם עצמך (תבחר) - זה האוטו דפוק. כל הJEEP-ים ככה. זו הפרופוגנדה הקפיטליסטית האמריקאית העשירה, שהצליחה לסובב את כל האגדות והסיפורים על תקלות ה-JEEP ושתלה את המילה "דיסקברי" ו"לנד רובר" במקום...JEEP.
עמית. אני מתפלא עליך!
מה כל הסיבוך האנגלי האופייני הזה?
לא שלחתי לך, לפני כמה שנים, לינק לכל מיני שלטים (משדרים ומקלטים)?
קח אחד כזה, עם שלוש פונקציות/פעולות ותתחבר (בעלוקה) למתג/ים שעל לוח השעונים.
למה צריך לחתוך חוטים? להתחבר למחשבים? לקדוח?
אפשר, לחילופין (כמו שרמי עשה), להתחבר ישירות לסולנואידים ולקבוע מה בדיוק כל קפיץ יעשה, בלי "טובות" מהמחשב.
ואפשר, כמובן, לשלב בין השניים...
רק מסבכים ואח"כ מתפלאים שלא עובד..
בוא נגיד שהתאוריה שלך נכונה, אז למה הדיסקברים ממשיכים להיתקע.
נמרוד
כנראה שבאמת הלנד רובר מעט יותר יקר לתחזוקה וטיפה פחות אמין אבל איפה האמפטיה שלנו לחברים שנתקעו איתו?
לא מספיק הם סובלים גם ככה?
איפה רוח האתר, החברות והתמיכה שלכם?
אתם מאכזבים...
מי ניתקע, בועז?
כמה אתה רואה בלוחות? הביקוש עולה על ההיצע.
אתה לא קורא?
אפילו רכב "נטוש" שמציעים לגאול מיסוריו ולקחת לחלקים, לא למכירה!!!
אתם סתם מייצרים יחסי ציבור גרועים לדיסקברי - נראה לי שלחוסר הביטחון העצמי שלכם וברכב העדין והפגיע ומצריך שיפור אינסופי (ראה את הרכב האדום של יוסי), יש חלק לא קטן לגישה הארסית והקנטרנית הזו...
לא נורא.
האצולה האנגלית יודעת לסלוח ולהמשיך..
יותר ביקוש מהיצע אתה אומר?
סתם בשביל הצחוק הרצתי חיפוש באיבי על כול מה שרץ בחודש האחרון
מחירים באדום=לא נמכר, ירוק =נמכר
תהנה
http://www.ebay.com/sch/Cars-Trucks-...&_skc=50&rt=nc
אפשר בקלות לפתח פה דפוס
מי שמבקש פחות מ$2000- מקבל, מי שמבקש יותר-לא מקבל.
בישראל ביז'ו, בישראל.
פה יש אינספור אפשרויות. מי בכלל קונה דיסקברי?
בכלל, פה הדיסקברי בכלל לא מיועד לשטח (בדיוק כמו ה-WJ).
כבר אמרתי, שני חברים שלי מניו יורק, קנו דיסקברי: אחד 2000 ב-$1800 והשני 2004 ב-$3400.
ה-2001 דרש תוספת של כמעט $3000 למצב מושלם (עכשיו הוחלף סטרטר) ונשלח ומשמש אותו בפנמה.
ה-2004 נדרש למשאבת הגה חדשה ועוד כמה קוסמטיקות = $2000.
הכל, כולל החלפת כל הנוזלים והפלטרים.
שניהם מרוצים עד הגג ולא מחליפים לשום דבר אחר..
בארץ זה סיפור אחר לגמרי- איזה עוד רכב שטח אמיתי (למשפחה וליומיום, לא להרד-קור בלי גגות) במחיר סביר/זול יש? דיסקברי וגראנד/צירוקי.
שניים יפים ומהירים ואחד .. אחד טוב...:cool:
לא ירדת לסוף דעתי,
איך זה שרכב יוקרה שעלה לא מעט בזמנו שווה היום פחות מטויוטה קורולה מצ'וקמקת מאותה שנה?
אתה לא חושב שאיפה שיש עשן יש אש?
אתה טוען שבישראל כן יש להם ערך? אולי, אבל גם הסטנדרטים שונים. לכם זה נורמלי שתחזוקת רכב זה עניין יקר.
פשוט מאוד.
- קנו אותו בתור רכב יוקרתי ולא עושים בו בכלל שימוש בשטח (רואים גם בתמונות) ופתאום, שני סרנים חיים ומשקל של כמעט 3 טון על רכב שהוא לא בגודל של האקספדישן שלי, פתאום לא נראים כ"כ מושכים...
- כבר הזכרתי שהזה רכב מאוד מכוער?
אולי בגלל זה?
http://www.landroverhell.com/
הי,
הלכתי לראות היום td5 נוסף, האוטו עצמו מאוד נחמד, אני מאוד מתלבט (לאו דווקא לגבי הרכב הספציפי הזה אלא בכלל לגבי ההחלפה).
מה שהצחיק אותי היה זה שהגעתי עם הצירוקי לראות את האוטו, עוד לפני שיצאתי מהרכב שלי, הבעלים ראה אותי ושאל למה באתי, איזו סיבה יש לי לרצות להחליף אוטו כמו שלי :)
סער
הוא כנראה יודע משהו שאתה לא...
בכל מקרה, זה נבלה וזו טריפה.
כאילו שחסרות תקלות ב JEEP שנתקעים בגללם.
כמה מהכותבים כאן בעלי זיכרון קצר.
לא קצר. סלקטיבי.
אסף.
עוד אתר אנונימי/מגמתי/מירשע/קנאי/רעעעע!, שעקבותיו, באופן ברור וחד משמעי, מגיעות ל-NSA...
ברור.
הרי ה-XJ הוא האבא של הפרופוגנדה ויחסי הציבור נוסח "איש המלבורו" - במיוחד בארץ הלבנטינית שלנו.
איפה ג'ו עכשיו, שיספר כמה XJ אפשר לקנות כאן בלירה?
יש אותם פה כמו שסובארו DL (המקורית, לפני הליאונה) היתה פעם בארץ - פה קונים 3-4 לשחק ולבנות אחד לשטח...
אם היו יודעים כמה עולה הרכב הבסיסי הזה בארץ, היה קם כבר לובי בקונגרס, ללחוץ על ישראל להקל על ייבוא XJ משומשים לארץ...
וברצינות, סער.
אני, שמכיר את הריינג' (לפחות) מרמת הבורג, אהיה האחרון שיהלל את האינג'ינרים האנגלים כגאוני הדור ולא אהיה הראשון שיכנה את העובדים האנגלים שיכורים ארורים - ולא בחיבה..
אבל, לרכב בן עשר ויותר, פשוט אין יותר תמורה עבור המחיר - נקודה!!!
כל שנתון של הדיסקברי המגעיל הזה, נותן יותר מכל רכב מקבלי, באותו שנתון - הן בשטח והן בכביש/יומיום - חד וחלק!
לבעיות המובנות והידועות והמעצבנות שלו (כל רכב ודור הלמידה שלו - ראה בעיות ההתחממות המטופשות והבילתי נגמרות של ה-ZJ) יש פתרונות ידועים וזולים יחסית ומי שהתמזל מזלו (ובדק טוב ואצל מי שמבין - והחלק האחרון חשוב מאוד) ומצא דיסקברי טוב (ויש כאלה והרבה ותצקצקו שם בשורות האחרונות) לא יחליף אותו.
לא צריך להגביה, לא צריך למגן, לא צריך לחזק, לא צריך גלגלים גדולים, לא צריך מאכר לטסט - איך שהוא, מקורי הוא יותר עביר, יותר נוח, יותר מרווח, יותר מפנק מכל הקונקורנציה הקולנית.
והיה והחלטת לשפר - נעילה (אוט' או נשלטת), ציריות ו...זהו בעצם - יעבור בכל מקום שהבחור הפוטוגני השקיע עשרות אלפים, בכדי לעשות את אותו הדבר.. אם פחות מקום, פחות מרווח לבירכיים ולראש ויותר רעש וצילצולים..
רק חבל שהוא כזה... מכוער.
אבל נראה לי שעל זה כבר התגברת...
הייתי מציע לך לעבור בכלל לריינג' רובר 2000-2002 (לא 1996-99!!) אבל... חבל עליך.. מספיק האלפא :)
אה אה, עד כן.
מה בדיוק היה הבדל במחיד (כחדש) בין XJ לדיסקו ב(סתם נגיד) שנת 99? (יותר מכפליים?)
כמה XJ נמכרו חדשים ושרדו עד היום לעומת הדיסקו?(יותר מכפליים?)
לעומת זאת, הXJ משנת 99 כמה עולה היום? ובא נעזוב מצב מכני כרגע
באיזה מהם תקבל תמורה טובה יותר לכסף (אמינות, מחיר חלפים-תיקונים-שדרוג)?
שכבר לא לדבר....אתה יודע מה היתה הנקמה האולטמטיבית למלחמת העצמאות? (1776)
הדקה שאנשי המכירות בביואיק הצליחו לשכנע בריטי מטומטם לקנות את הפח זבל מאלומניום שאף אחד לא רצה בחינם.(אני אישית מאד גאה בהם)
לדעתי....המשא ומתן היה חייב להיות ככה:
http://www.youtube.com/watch?v=WtUN4F4Jt_M
מה נקמה? חשבתי שהאמריקאים ניצחו... (טוב, הם לא מודים שקיבלו עזרה מהצרפתים).
גו', אתה מתפרץ לדלת פתוחה.
אתה לא עוקב אחרי - אני אומר שה-XJ הוא רכב בסיסי במחיר בסיסי (ואין בו בכלל הרבה שיכול להתקלקל - לחבר שלי הוא עבד יופי עם גלון שמן שמילא בכל חודש + שני גלון מים + שני צילינדרים שלא עבדו בכלל, במשך יותר משנה... עד שגנבו לו אותו.. אז קנה אחר וכשזה גסס, במקום לתקן, קנה עוד אחד).
רק בארץ הוא שווה את משקלו בזהב - יותר מ-ZJ ו-WJ ביחד..