אפילו עם המחיר הזה של המשלוח זה יוצא משתלם...
Printable View
אפילו עם המחיר הזה של המשלוח זה יוצא משתלם...
מחיר באמת טוב מאד.
שים לב שבחבל הזה אין קרס בקצה אלא רק timble בקצה אחד והקצה השני לא סגור. אצל הסינית אתה מקבל קצה אחד עם קרס וקצה שני עם timble או מה שתרצה להזמין (ללא שינוי במחיר). בנוסף אצל הסינית הוא גם מצופה נגד UV ומושחל עליו שרוול נוסף באורך מטר משמשונית נגד שחיקה מסלעים.
לא הבנתי מה בדיוק קרה?
לדעתי זה אינטרס של כולנו לדעת אם היתה בעיה (ובפרט אינטרס שלי, כי עד עכשיו המלצתי על המוכר הזה).
אם הוא לא עושה אותך מרוצה, תן לו פידבק שלילי. זה צריך להיות איכפת לו לאור הדרוג הגבוה שלו.
במידה ואתה צריך להוסיף סופית, יש לא מעט יוטיוב המראים איך לעשות את זה צעד אחרי צעד, לא צריך להיות מומחה.
טמיר, ציינתי שהלכתי על החלופה שהצעת. וביקשתי מהם עוד סופין והסכימו תמורת תוספת 5$ כמו שאמרת והסכמתי בתודה ודמי המשלוח ציין שזה 45$ ולא 55 כפי שמצוין באתר...בינתיים זה הולך חלק ומצוין...
שאני מסתייג בסוף...כי הכל על הנייר/מסך עכשיו...בעוד שבוע שבועיים בטח יגיע וכנראה אעדכן שמניח שהכל בסדר...תודה ושב על ההמלצה ותודה גם לאחרים שהמליצו וזו העדפה אישית במה לבחור...אצלי לעומת החלופה הסינית...זה היה בנקודות ולא בנוקאווט
החבל הגיע...תודה לממליצים (טמיר)
כמעט הזוי...זה יגרור דיפנדר עמוס ? :) פלאי הטכנולוגיה....אם הייתי מוצא חבל פישתן עבה הייתי מעדיף לפחות נראה גזעי