מישהו יודע מה דעתם של בעלי האינטרס הכספי שבסיפור לעשות? היבואנים, המתקינים וכו?
Printable View
מישהו יודע מה דעתם של בעלי האינטרס הכספי שבסיפור לעשות? היבואנים, המתקינים וכו?
אנשים נסחפו לגמריי...
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...369e93b966.jpg
נו אתה מבין למה זה אנחנו?
תת רמה(רוב) הרשת החברתית הזאת...
שיהיה מובן למי שלא בענינים - זה חבר במועדון המליון המכובד, בערב שיצא גילוי הדעת שהאשים אותם.
הבחור קרא ואז ולקח את בנו לשיעור נימוסין והליכות. שהילד ילמד דרך ארץ ושאף אחד לא יגיד בחיים שהם ערסים!!!
הבחור שמו בבה ישראל אם אני לא טועה... בטח איש חביב
"אנחנו" זה קומץ, הרשת החברתית הזאת היא העם שלך והקהילה שלך, תנסה להבדיל אותה ממך ותשכנע רק את עצמך...אתה לא יכול להתעלם ממנה. בפוסט בפייסבוק כותב גם הבעלים של הרכב שמככב בכתבה ראוי לקרוא את דבריו.
האם גיפולוג הוא הבית של כולם או רק של "אנחנו"?
"הם" לא ה"אוייב"...
אלירן, כשהיה ויכוחים עם חיים 8 , כן או לאנראוי- כתבתי שלא פחות משזה ויכוח עקרוני , זה וויכוח תרבותי.
אני חושב שהעיקר הוא ויכוח תרבותי.
לא גזעני אבל תרבותי.
אני חושב שגיפולוג רואה את עצמו מעל ולא מתחבר לתרבות העממית ומבחינתי זו אחת הסיבות שנוח לי כאן ולא בהרבה פורומים אחרים.
הרמה של מרבית הגולשים היא האיכותית והגבוה בארץ.
מבחינתי זו תעודת איכות וכבוד שלא צריך להצניע.
אגב- הם לדעת המערכת ולדעתי האישית כן האוייב שהעיר את הדוב למרות שהתריעו בפניהם שיחדלו והם שמו זין
"הם" בטח שלא האוייב, והכוונה לא לכל מי "ששם", ו"אנחנו" זה לא רק אנחנו, זה גם אלה שלא פה בעצמם אבל אולי בנפשם...
אבל אין לה (לאיכות האנשים, רמת השיח שלהם ותרבותם) קשר לנושא. אולי אנחנו זה מועדון המיליון? מתי פעם אחרונה היית בבור? מיהו הרוב במדינה בין מחזיקי רכב השטח? האתר דואג לאינטרסים של כלל ציבור מחזיקי התחביב או רק אלה שהוא מזדהה עימם?
הלכתם רחוק. רחוק מדי.
זה סהכ תחביב.
פרופורציות בבקשה.
אסף.
תגיד מה שאתה רוצה על חיים ואולי גם תדייק אבל לקבוצה שלו יש כ9000 חברים/עוקבים
ולקבוצה החדשה שנפתחה לאור המצב יש כבר כ3000.
אתה מרגיש איתם נח?
אני לא כל כך...
זה שיש שם הרבה לא הופך את זה לנחשק או איכותי מבחינתי.
בכל יום עצמאות יש גם הרבה נופשים על איי תנועה וגם זה לא עושה את סוג הבילוי לנחשק מבחינתי
נקודות קטנות שלי על הדף האחרון בשרשור הזה:
.
.
.
מערכת ג'יפולוג מורכבת ממספר אנשים, שבפעמים רבות, וגם בפעם הזו, שונים בדיעותיהם ב180 מעלות.
אז אין כאן מה לדבר על דיעה של ה"אתר".
.
.
.
מדברים על "אויב" . אין כזה בסיפור הזה.
בכלל, זה מונח של תינוקות, שיסלח לי מי שמשתמש בו.
לי יש את האינטרס שלי, ולחבר מועדון המיליון יש את שלו, ולבוחן במכון הרישוי יש את שלו, ולאחראי התקינה במשרד התחבורה יש את שלו.
לפעמים האינטרסים האלה לא מתחברים. אין פה אויב ואין פה רוע, משום כיוון.
היחיד שהייתי ממש מוכן לייחס לו רוע, זה אותו אחד עם אגזוז פתוח שבפס אחד, ברחוב הרוא"ה ברמת גן ב0200, מעיר עשרות אלפי אנשים ותינוקות, והורים שכבר לא יישנו באותו לילה.
והאמת היא שגם הוא לא באמת עושה את זה מרוע טהור. הוא עושה את זה כי הדינמיקה הקבוצתית של האופנוענים/ג'יפאים/"חובבי" רכב מסביבו והמגזינים שהוא קורא מאפשרת את זה. כי לא חינכו אותו בבית. כי הוא אטום. כי אין אכיפה. כי וכי... לא בגלל שהוא באמת אומר לעצמו באותו רגע "בוא נחרב לעשרות אלפי אנשים את הלילה" .
.
.
.
.
פייסבוק מול אתרי אינטרנט:
הם אותו דבר, בגדול, בהקשר המדובר. (יש שם בעייה אקוטית של ארגון המידע ובעיות אחרות, אבל זה לא רלוונטי לשרשור הזה) .
אין כאן רע וטוב.
ההבדל בין ג'יפולוג לקבוצת פייסבוק כזו או אחרת, הוא בניהול. לא בפלטפורמה.
אם היינו מנהלים את האתר הזה בפייסבוק, הוא היה נראה טוב בדיוק כמו האתר הזה.
האנשים שכאן מתנהלים טוב יותר, כי מי שלא כאן, זה מי שלא מקובל עליו סגנון הניהול כאן, או שהוא ממש לא מסוגל לכתוב בצורה שאנחנו מגדירים כמקובלת.
סוג של דרוויניזם ג'יפולוגי, אם תרצו.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
הקבוצה של חיים אין לי הרבה מה לומר, לקרוא לפעילות הזאת, לבוא "להיתחרע" על איזה דיונה מסכנה? על איזה מעלה? בשביל מה? לעצבן את כל המדינה עלינו? ספורט זה לא.
הקבוצה החדשה, הישג יפה, מה יעשו ומה יקרה עם זה? לא יודע.
אני כן יודע שכנראה בין מי ששם נימצאים גם אלה שעשו את השיפורים הדרסטיים ברכבם, כל השאר כנראה תומכים בהם נפשית וריגשית, יופי להם. בת'כלס זה המצב שהגענו אליו וגם הרבה בגלל הרשת הזאת, אם היו מתאפקים ולא מפרסמים כל שטות אולי זה היה נמנע/נדחה? כנראה שלא נדע לעולם.
אני סה"כ מ 2001 בתחביב ה 4x4, מאז זאת כנראה דרך חיים... אולי זה רק אני...
אולי לרוב הרשת הזאת אין קשר, אבל נוכחת לדעת שכמעט כל העם שם, תראה מה קומץ שפרסם כנראה כמה דברים עשה לקהילה שלימה.... איזה נזק, כולנו עבריינים, כולנו מתפרעים...
בבור הייתי פעם אחת לפני שנתיים או שלוש, לא היה אף אחד פרט לעוד חבר, עדיתי סיבוב 20 דקות הבנתי את הפואנטה ואמרתי שלום, לא בשבילי תודה.
מיהו הרוב? כנראה אלה הרכבי שטח הרכים(ועוד כמה x קצת יותר מהקשוח) שרק רוצים לטייל ולהגיע למקומות יפים ושיעזבו אותם בשקט.
לדעתי האתר דואג לכולם, אפשר לראות את זה בכתבות השונות.
אני חשבתי על זה אחר כך.
מה יהיה אם אני אפסיד?
יהיה לי קשה לרוץ [emoji12]
מסכים לחלוטין עם עניין הדרך חיים.
המצב הזה שבו אנחנו חייבים להצניע ולהסתתר לבל יראו ויגלו אותנו זורק אותי לתקופות אחרות לגמרי... לא רוצה להיות שם.
אני חושב שכל הבלאגן הזה הוא בכלל יוזמה של SHMBO. תראו כמה ברנרד מתעסק וכותב וחופר בזה, אין לו זמן להציק לה. עם העבודה החדשה, אין לי ספק שיש לה את הכוח להניע כזה סיפור.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
עוד צילום של מכתב שרץ בווצף שבטח כולם ראו את זה.על ידי בחור שעובד במכון טסטים בראשון לציון כנראה שמשרד התחבורע פתח במלחמה על רכבי השטח.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...29&oe=56E43E11
מנהלים בבקשה....
מישהו יושב מזייף מסמכים כמו ילד בן 6 בוורד, מעיף בוואטספ וצוחק על כולם, ואנשים אוכלים את זה בתיאבון ועוד ממשיכים להעיף את השטות הזאת גם פה.
הטמטום חוגג.
כ"ט באלול יצא ב13 בספטמבר.
כ"ט זה ערב ראש השנה, וה15 בספטמבר יצא בחג שני.
חרוצים שם במשרד התחבורה.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
זה יצא מהאגף הבכיר להסברה ויחסים בינלאומיים... במשרד התחבורה... [emoji3]
מוכן להתערב שזו עבודה של חיים.
לא שמתי לב לתאריכים אבל יש כזה דבר ( אגף בכיר להסברה ויחסים בינלאומיים) לא יודע מה תפקידו אבל זה קיים
http://he.mot.gov.il/index.php?optio...9-52&Itemid=98
זה לא האגף הרלוונטי אבל לא משנה.
ללא ספק מישהו מחמם את האוירה בכוונה ובילדותיות.
אנחנו יודעים בוודאות שכל הסיפור בכלל לא הגיע לרמת השר, בטח לא בספטמבר, ועל עניין התאריכים אין מה להכביר מילים, כ"ט אלול ו15 בספטמבר השנה לא היו אותו יום. אין לנו שליטה על מה שקורה בוואטסאפ או בפייסבוק. אבל בג'יפולוג לא מקובל להפיץ מסמכים מזוייפים, ולכן חיים, שוב, קנה ביושר חסימה מהפורום הזה.
אגף בחיר [emoji23]
ואני חושב שהתגובות באמת מתחילות לקבל פרופורציות אחרות לגמרי וזה.. טוב. טוב מאוד:).
כבר אני רואה שכל מיני חכמולוגים מתחילים לקפל את הזנב בין הרגליים ולנסות ל.. התחמק.
מרגישים שהם הולכים להפסיד?
בועז - לא יכול לרוץ, אז תלך. זה יאריך את התענוג.
ו-SHMBO...
רק שתראו לאן הרוח נושבת.. בעולם.
זה לא סוד - החברה שלה, חברת האם, העולמית, החליטה שלא צריך רכב 4X4 "אמיתי" והסירה מקו הייצור את המשאית היחידה בגסמנט שהיתה 4X4 עם LOW וגיר ידני - אין יותר!
מישהו החליט שלא צריך/כדאי לייצר.
ככה אנחנו, עם התחביב/דרך חיים שלנו, בפני העולם/ציבור - לא ממש צריך.
וה"זיופים"... נראה לי מזה קטעים... ושאשכרה מישהו יושב וכותב את הזה ושיש מישהו שבודק את לוח השנה...
בועז - תפסיק לכתוב את זה. אתה נותן להם, לזייפנים, חומר "לימוד". והם ישכללו את הזיופים עד ש.. לא נוכל יותר להבדיל...
תרגיע - אתה גורם לנזק למאמץ הלאומי שלנו.
ולסיום (לפני שאני נוסע לקנות כלים לתיקון הדיסקברי... באמת יותר מידי זמן פנויי יש לי).
בשירשור אחר (או פה.. כבר הלכתי לאיבוד) שאלתי אם ברצינות מישהו שורף/שרף חולצה של ג'יפולוג...
איזה דביל.
זה כבר מעבר לבבון או "40 או מליונר אגוצנטרי או משהו כזה.
זה פשוט בן אדם דביל ורדוד ומפגר וילדותי ו... כל הדברים הבזויים שיש.
ואם הייתי יודע מי הוא, הייתי מפרסם את שמו ותמונתו ומביע את דעתי עליו בפומבי ומראה אותו בתור דוגמא - "אני לא כזה!"
איזה עצוב, שמישהו מגיע לשפל מדרגה שכזה... ואני בטוח שהוא מחשיב את עצמו "לאדם מהישוב".
גועל. איזו רמה.
ואני בטוח "שמועדון המליון" הוא לא כזה...
וכמו שכבר אמרו...
במקום בו שורפים חולצות, ישרפו גם... קפוצ׳ונים...??
אסף.