תגובה: הטיול האחרון שלי (ושלי.. ושלי ושלי! )
כל פעם שאני רואה את התמונות של השוט המחולל בגרפיטי הזה אני מקבל עצבים. אני לא שריונר, במלחמת יום כיפור לא הייתי אפילו בתכנון (כנראה שהסתובבתי איפשהו בתעלה יחד עם אבא), אבל כן קראתי את הספרים, וראיתי את הסרטים הדוקומנטרים, ושמעתי גם כמה סיפורים. אם הייתי תופס את הבנזונה חסר הכבוד הזה....
אני משער שפיזרו את הטנקים האלה כסוג של אנדרטות/תזכורות לציבור, למעשי הגבורה שצוותי הטנקים האלה הפגינו ברמת הגולן ב-73'.
היה ראוי שמדי כמה שנים יצבעו אותם בצבע צהוב-עפר צה"לי טרי ויתנו להם קצת יחס מכבד.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אין תמונה כתמונתו של האיש הגדול, שור הבר, צוק העיתים, הבליצקריג, הטוען והמוכיח, האורים והתומים, התל וגם העדשים, הלוגם והבוצע בשיניו, מכופף הבננות ומיישר הג'אנטים, אמת המידה לפיה בונים אמות מידה, ששערו מלבין ומכסיף רק מתוך הדרת כבוד, שחרמוניתו מתקשה להכיל את שריריו ומשקפיו, כמשקפי קלארק קנט נועדו רק להסתיר את מבטו מזרה האימה, הג'יפאי המקורי, האיש שתעשיות רכב קראה על שמו דגם כי פעם אחת ראו אותו תוקע נאד אז קראו לרכב "סופה" - מחלץ איזה פרצאצה ברנגלר טורבו סטנדרטי תחת. אשריך ברלי.
והנה אני גם בשלג
קובץ מצורף 137162
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אין תמונה כתמונתו של האיש הגדול, שור הבר, צוק העיתים, הבליצקריג, הטוען והמוכיח, האורים והתומים, התל וגם העדשים, הלוגם והבוצע בשיניו, מכופף הבננות ומיישר הג'אנטים, אמת המידה לפיה בונים אמות מידה, ששערו מלבין ומכסיף רק מתוך הדרת כבוד, שחרמוניתו מתקשה להכיל את שריריו ומשקפיו, כמשקפי קלארק קנט נועדו רק להסתיר את מבטו מזרה האימה, הג'יפאי המקורי, האיש שתעשיות רכב קראה על שמו דגם כי פעם אחת ראו אותו תוקע נאד אז קראו לרכב "סופה" - מחלץ איזה פרצאצה ברנגלר טורבו סטנדרטי תחת. אשריך ברלי.
והנה אני גם בשלג
קובץ מצורף 137162
הפרצאצה הזה הוא אני :cool:
וככה זה נראה מהצד השני
קובץ מצורף 137165
אבקש רק להדגיש שבהונגרית פרצאצה זה "אדם המפיק את המיטב מרכבו גם אם הוא סטנדרטי, אלא אם נדרש ברלי חילוץ, ואז זה בסדר כי ברלי זה כמו עוגן לכננת, רק מסתכל בג'יפ, הג'יפ יולד כננת, מרתך לעצמו את הדיפרנציאל מהפחד באימאשלי".
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Juv
גם אנחנו נסענו בשבת לראות שלג...
יציאה מהמרכז ב 0515, סיבוב יער אודם ועוז 77 וחזרה לפני הבלאגן הגדול.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
אני פחות מתחבר למה שאתה עושה עם הרכב. אנא שמור עליו נקי.
בברכה: זה שיקנה אותו בעתיד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
והנה אני גם בשלג
קובץ מצורף 137162
העברתי לפנטיאון!
מה לדעתכם יקרה אם דרור ברלי וצ'ק נוריס ינעצו מבט אחד בשני?
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
מה לדעתכם יקרה אם דרור ברלי וצ'ק נוריס ינעצו מבט אחד בשני?
כזה:
קובץ מצורף 137167
צוק העתים ומפריח היונים כבר קצת חתיאר, ובמינוס 1 קצת קר לו.
ולכן אחת הסטיות הגדולות שלו (חוץ מלקפל חלון קדמי בטיול שלג וללעוס ציריה), זה ללבוש את החרמונית האהובה שלו מימי המילואים. לפעמים הוא לובש אותה גם בבית.
שתי נשים כבר ברחו ממנו, כנראה גם בגלל זה.
תומר, אתה גאון.
ואני מת עליך.
5 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YoavR
אתה מצייר יפה, אבל היתי משקיע יותר בדמויות.
1 קבצים מצורפים
שקדייה חלוצה אחרי השלג בנחל כיסלוןקובץ מצורף 137255
Sent from my SM-J510H using Tapatalk
5 קבצים מצורפים