אני יכול להגיע רק אחה"צ בשישי,
את הנ.צ. אעביר בפרטי אחרי שחיים יסגור מי מגיע, שלא תבינו לא נכון- לא מדובר בשמורה או במקום אסור בלינה אבל כתפיסת עולם אני לא נהנה להפיץ באינטרנט היכן אני ישן בלילה.
Printable View
אני יכול להגיע רק אחה"צ בשישי,
את הנ.צ. אעביר בפרטי אחרי שחיים יסגור מי מגיע, שלא תבינו לא נכון- לא מדובר בשמורה או במקום אסור בלינה אבל כתפיסת עולם אני לא נהנה להפיץ באינטרנט היכן אני ישן בלילה.
קובי , מוסכם שעצים עליך.
דורון, אם אתה לא בא בבוקר ,זה אומר שאתה מצטרף אחרי שסיימנו עם המצוק, שלדעתי זה בערך בשתיים בצהריים.
לאחר מכן יש לנו שעתיים לתנועה עד לחניון, שאתה אמור לנווט אליו.
השלט מוכן והוא צריך לעלות כאן בתמונה.
רצ"ב תמונת השלט
בשבת - זה היה כאשר המשלחת היתה אמורה לצאת ליום אחד. אך לאחר מכן לפי דרישת הציבור העינין הוארך ליומיים ולכן רק הגיוני שהעליה למצוק תהיה ביום הראשון כדי שביום שבת נתפנה לטיול שטח.
מה עוד שביום שישי אנחנו ממש קרובים למצוק עקב הכניסה בבשור ליד אשלים.
תעשה מאמץ להיפטר מהשטויות ולהגיע ביום שישי בבוקר. מה כבר יכול להיות יותר חשוב מטיול שטח.
חיים,
למה לא להפוך את הכיוון? להתחיל ביום שישי מדרום, לעשות את בור ציפורים, לעלות (צפונה) להר נצר, ומשם "לזרום" בנחל משורה צפונה עד לנקודת הלינה.
את שבת נקדיש "למעלה-נוף" ונצא צפונה לאשלים.
מי שרוצה יטיל יומים.
מי שרוצה יגיע ביות שישי אחה"צ (בדרך הקצרה- מאשלים) ישר לנקודת הלינה.
?????????????
זו הצעה טובה שיש לה יתרונות,חוץ מהחסרון שבשבת עלולה להיות תנועת פקחים מוגברת לעומת יום שישי.
אז להלן השינויים בתכנית ולוח הזמנים החדש.
08.05.09 יום שישי.
0930 מפגש הצפוניים בבית קמה - המתנה 15 דקות ונסיעה דרומה.
1115 מפגש עם הדרומיים בצומת ציפורים ארוחה במקום סמוך.
1215 כניסה לשטח בציר שיימסר בהמשך.
1630 כניסה לחניון לילה.
09.05.09 יום שבת.
0800 שבת בבוקר - השכמה,ארוחת בוקר והתקפלות.
0930 יציאה לכיוון ''מצוק נוף''.
1230 הגעה למצוק,טקס הצבת השלט ,צילומים, כתבות וויכוחים.
1400 יציאה משטח המצוק ,חילוצי רכב, וארוחת צהריים.
1530 תנועה לכיוון כביש אשלים.
1600 פיזור צפונה/דרומה.
צירים לנסיעה במסגרת טיולי השטח -כולל נ.צ. לחניון לילה, באחריות דורון ובכפוף ללו''ז הנ''ל. מועד ביצוע - 10 שעות.
חבירות מאחרים בהתאם לנתוני לו''ז וצירי נסיעה/חניה.
חברים,
בצער רב אני נאלץ לפספס את הטיול המתוכנן. אחרי שאתמול סיימתי להרכיב חזרה את הגיר והטרנספר (החלפתי משאבת קלאצ') ויצאתי לנסיעת מבחן, התחיל רעש צורם ומוזר מכיוון הקלאצ'. למרבה הצער, אין ברירה אלא לפתוח שוב את כל העסק. מפאת חוסר בזמן אני אקדיש את סוף השבוע לעניין, ובזמן שאתם תסקרו את מצוק נוף, הנוף היחידי שאני אראה יהיה הרכב שלי, מלמטה...
אם כך, מישהו אחר יצטרך לדאוג לעצים למדורה, למרות שהגזעים כבר נוסרו יפה-יפה עוד אתמול, ככה שאם למישהו בא לבוא ולאסוף אותם...
רכס-מה שבינינו, נמשיך בפרטי\טלפון
טיול נעים ומוצלח-קובי
אז כמה שרדו את המשלחת? למי צריך להמתין בבית קמה ולמי להמתין בצומת ציפורים?
נא התפקדו מחדש ומי שיש לו טנדר,מוזמן לקבל עצי זית אצל עודד בכפר שמואל - על הדרך לבית קמה.
אפשר לתאם איתי כניסה ביחד לכפר.
אתמול עלתה הבהמה לבדיקת צריכת דלק. אצל גרשון . 750 שקל - לא זול.
התברר מה שידעתי שחסר בצד שמאל חיישן חמצן ולכן צריך לרכוש שניים חדשים.עם צריכה של פחות מ-4 אין הרבה ברירות.
גם הטרמוסטט כנראה לא עובד אצלי,ואחליף אותו בחדש - שימו לב 82 מעלות לפתיחה למנועי בנזין ולא 88 מעלות של דיזל - מה שבלנדרובר לא יודעים. המחיר 50 ש''ח,ואין אותם אצל ג'קי.
חיישני החמצן עולים אצל ג'קי 850 שקל ליחידה ,כך שאם מישהו רכש אותם באינטרנט ניתן לקבל אותם ב-50 ליש''ט או משהו דומה וזה כבר הפרש גדול.
בינתיים גרשון חיבר את המחשב לחיישן הבודד כדי שיתן שרות לשני הצדדים. אני מקווה שזה יפחית את הצריכה הפראית שלו במשהו, אך אי אפשר להימנע מרכישת שניים חדשים.
היי חיים,
לצערי לא מגיע, פמ"ב אשמח.
תהנו ואל תשברו.
גיא רדר
זיו - 9:30 בית קמה
הכל מוכן , השלט על הגגון.
התכנית כנ''ל.
חבירה על כביש 6 בתדר 3.
מגיע.
ניפגש בבית קמה.:p
ד"א,אין לי מכשיר קשר ואשמח אם למישהו יש ידני להשאיל לי לטיול.
מגיע אחבור בכביש 6 או בבית קמה..
חזרנו.
סוף סוף נשברה הציריה הקצרה. הציריה הוחלפה בשטח על ידי מורי ועכשו אני זקוק לחלופית.
מי שמוכן למכור ,אשמח לקנות ממנו.
במשלחת היו 5 כלים.
שלמה
מורי
זיו ורשף
דורון
ועבדכם.
תמונות , כתבות ,הערכות ואפילו סרט וידאו - בקרוב כאן.
חיים
אכן השורה התחתונה שלך מסכמת את המצב...
מעלה "נוף הצוק"...לא כל כך נורא...
נהניתי, נעמה לי החברה ובעיקר מסיפורי חיים שבמציאות עם האפקטים הקוליים נשמעים פי אלף יותר טוב מהאות הכתובה...
לפחות שלושה מבין החבורה זקוקים לאישפוז פסיכיאטרי להגדרתו של חיים כי הם עלו..
במחשבה נוספת אפילו דרור עם הרכב של המיבחן ההשוואתי היה עולה שם...
היה אחלה של טיול עם אחלה אנשים!
תודה לרכס ולכולם.
"מצוק נוף" נכבש ע"י שלושה רכבים:אני,שלמה,ודורון (כולם עלו בנסיון ראשון)
המדרגה די פשוטה לג'יפים "אמיתיים".
רכס קיבע את השלט וכולם יצאו מרוצים.
עכשיו צריך לקבוע תאריך לאיזו עלייה שמצאנו תוך כדי ("קצת" יותר קשה :p)
בלי תמונות, התיאור הוא כמו כוסות רוח למת - יאללה, תעלו משהו שנדע מה הפסדנו...
תמונות לשם המחשה יש גם דוגמן ..
הרסתם את הסיפור....
בעוד אני עורך את התמונות, כל הסיפור דלף וכל המתח הלך....
הציריה
מורי יורד את מעלה צוק-נוף
מורי "במעלה האחר"
רגע האמת של חיים - תמונה 29 .
חיים רכס (בפינה הימינית התחתונה) עומד משתאה, בזמן שהסמוראי של מורי, מדלג בקלילות על המדרגה באמצע המצוק.
רגע האמת של הדיסקו - תמונה 50.
בחזרה מהמצוק, במדרגה של חציית הנחל, הדיסקו שובר ציריה, ומתיישב.
אחח..
את סיפור המעשה עוד צריך לערוך..
החל מפספוס חניון הלילה שבעטיו זיכנו בגוש בשר, והחבירה ה(כמעט) מקרית בבוקר, המשכו ב"חשיבותו של מחסן החלפים לנוסע בדד-או האם ישבר דוקא מה שאין לי על הרכב??" ועד לשאלה האם אבחנתו של עולל השטח הלו הוא נכדו של חיים שהשפיעה על סבו להפריז בגדלותה של המדרגה..
ורק אני נשארתי ללחך אספלט עם וולבו XC60.
משלחת נוספת נדרשת, בדחיפות.
הייתי חייב, לא יכולתי שלא להגיב, תירו בי
חיים האם מתברר שלא כצעקתה?
איפה הסיפורים על הבישולים, למה חיים לא כותב, המון שאלות נשארות כאן פתוחות ביום ראשון בבוקר שלאחרי טיולי הגיבורים שלנו?
האם הדיסקו הסולרי (ככה זה נראה בתמונות, אני יודע שהגגון הזה הוא לא סולרי) אפשר לכם ליצור חשמל באמצע הנגב?
whisky
אני עדיין משאיר את הבמה לדורון בכדי שיספר מנקודת מבט אובייקטיבית לפני שאני מספר מנקודת מבט סוביקטיבית.
וחוץ מזה עוד לא עלו תמונות וסרט וידאו כך שכל הסיפורים לא מגובים בבשר.
תגידו, אתם פגומים לגמרי?!?
מהמדרגה המחורבנת הזאת עשיתם כזה סיפור??:confused:??:rolleyes:??
עשיתם צחוק מהעבודה.
ברוך
רק לא ברור לי למה אתה נוקט בלשון רבים..
קרא שוב את התיאורים של המשתתפים ותבין מה דעתם..להבדיל מדעתו של חיים רכס..
מזכיר קצת את משלט 21... :p