מהצד נראה כמי חיקוי של BF..
Printable View
כנראה שהגיעו מגרמניה ...
באמת. אפשרי להביא צמיגים לבד ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE
בחמישי אלך לבקר בל. כ.
נראה מה עם הייליפט משומש במחיר מצחיק. או חיקוי כלשהו ..
Sent from my iPhone using
Tapatalk[/QUOTE]
בכמה מוכרים את ההיליפט בל.כ?
את הצמיגים קניתי אצל ג.מ. פורטל - לא יודע אם הם יכולים להביא כל צמיג או רק מה שעבר כבר תקינה בארץ...
דבר עם גדי 054-4876528 (אם לא עונה, ווטסאפ...)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2f0c44eaf3.jpg
אנסה, נדב. תודה.
פעם שוחחתי איתם. הוא לא היה מוכן לקבל שיש צמיגי שטח מלא במידה שלי. הוא התעקש שהדבר היחיד שאפשרי זה להחליף גנט וגלגלים במידה של סמוראי.
אולי עכשיו ישתכנע.
;)
שלח לו קישור לצמיג הספציפי ...
שלחתי לו .. בתגובה הציע לי שוב להחליף מידה לא חוקית או בי אף חצי חצי ....
אומר שזה הספציפי. הוא פורטוגלי אסור ביבוא.
ממליץ בחום על צמיגי זוארץ,
הביא לי סט של 5 צמיגים מדגם ומידה הזוייה פה בארץ, גם במחיר אטרקטיבי מאוד.
עוד מעט 3 שנים על הרכב.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
גיא, מתוך עניין-
מהי המידה הלא חוקית? כי באזור המידות שלך לא מצאתי שום דבר שטח מלא בלי לשנות ג'נט/לעלות בקוטר/ברוחב.
לדעתי האישית-
לא הייתי הולך לצמיגים עלומי שם רק בשביל ה"שטח מלא". אין לך מושג מה איכות הצמיג בכביש ובשטח.
BF חצי חצי לדעתי נותן את הטוב משני העולומות. אתה נוסע לא מעט עם הרכב, חצי חצי של BF אגרסיבי, מחברה מוכרת עם ביצועים טובים מאוד(בטח שיותר מצמיגי כביש..)
המידה ברשיון ( היחידה שיש באוטו דטה ) היא
215/65R16
98H
יש כל מיני
https://www.tyresdirectuk.co.uk/prod...-21565r16-96q/
https://www.tyresdirectuk.co.uk/prod...kar-215-65r16/
למשל .. שהוא כמעט .. כי זה Q ולא T
אף אחד לא מאשר מידה אחרת ברשיון .. יש בעולם אבל היבואן לא מתעניין ..
נראה ..
ישנם ברוסיה למשל צמיגים שהם לשלג, עם ניטים או בלי .. אבל נסיעה בישראל לא תתאים להם, פה השלג טיפה חלש ..
צמיגי A/T של BF דווקא קיימים במידה שלך, אמנם קוד מהירות S, והם נחשבים לטובים. אמנם לא שטח מלא אבל נראים לי מתאימים היטב לרכב.
אם אתה רוצה יותר מזה, אולי תשקול להחליף פלטפורמה ...
למה להחליף פלטפורמה ?
האוטו הזה מושלם למדי עבורי כפי שהוא, לרצות לנסוע יותר בבוץ או לפחות להיות יכול להוריד יותר אויר בשטח בלי לצבוט גלגלים זה כבר סיבה להחליף לג'יפ צ'רוקי מוגבה מטר ונעילה לכל פינה וכל חלון ?
לא באמת .. :)
חלק מהכיף שבאוטו .. מעבר לשימושיות המדהימה שלו .. ולרב גוניות .. היא התחושה של הכיף, לצאת מהבית בבוקר להסתכל על האוטו ולהגיד לעצמי .. "זה שלי !"
אני חושב שיהיה לי יותר יפה עם שנורקל וצמיגי 100% .. ולו רק בגלל היופי והפוזה .. ( אם נזניח לרגע את היתרון האמיתי בצמיגי 100% )
על אנשים שהחליפו גראנד צ'רוקי בדאסטר כולנו כבר שמענו ..
עכשיו יש כבר מי שמחפש להחליף את הפרייבט של היום יום לדאסטר ..
מי אמר צ'רוקי ??
במיוחד שחשוב לך רכב חסכוני בדלק ...
אם אתה רוצה אותם בשביל היופי - תיהנה :)
(ובשביל להוריד אוויר עם שקט נפשי, ה- BF שציינתי בהחלט יעשו את העבודה ...)
לגבי הצמיגים האלה - Nortenha - זה יצרן פורטוגלי ומדובר בצמיגים מחודשים (remould). ציור הסוליה אכן מועתק מ-BF KM2.
צמיגים מחודשים מקובלים מאוד באירופה בקרב חובבי השטח ובעיקר בנישת השטח מלא/בוץ.
המצדדים יגידו שהמשמעות היא שזה לא בהכרח רע - המקטרגים יענו להם שלשימושי שטח שממילא פוצעים והורסים ומפרקים את הצמיגים, זה מספיק וחבל להשקיע הרבה יותר בצמיג חדש.
בכל מקרה - בשיטוטיי במשעולי הבוץ האירופאיים נתקלתי ביותר משתמשי צמיגים מחודשים מאשר על צמיגים רגילים. סימן שיש לזה שוק שם.
אין לי מושג לגבי מה שמותר בישראל. אני לא אתפלא אם אסור לחלוטין ובטח בתירוץ כלשהו של ''בטיחות'' (כלומר מישהו לא שילם שוחד/מספיק שוחד למי שצריך).
ואחרי סופ''ש עם דאסטר 4X4 דיזל (קיבלתי בשביל להוביל טיול מועדון) אני שוב מאוהב. זה האוטו הכי נכון בשוק הישראלי היום.
בארץ זה נפוץ במשאיות, אבל אלו צמיגים שבנויים מראש כניתנים לחידוש.
״re-gruvable”
כמות צמיגי המשאיות המחודשים שמתפרקים על הכביש (ושאת החלקים שלהם ניתן לראות זרוקים בכל שול) גורמת לי לחשוב למה לעזאזל זה חוקי על הכביש.
אגב, פעם אחת ראיתי בלייב איך סוליה כזאת מתפרקת, ואת הנזק שהיא עשתה לבחורה המסכנה שנסעה אחרי המשאית. (במבט ראשוני, הגריל, הוונטה והרדיאטור שילמו את המחיר, לכו תדעו מה עוד).
בתור רוכב אופנוע, לא יהיה אכפת לי אם תהיה קצת יותר רגולציה ופיקוח על המפעלים שעושים את זה . גם ככה עפים עליי יותר מדי דברים ממשאיות.
אם לא אז לא ...
יש פה במחיר 1200 שח ל4 גלגלים כולל הכל ..
גריפ מקס חצי חצי שאני לא מוצא תמונה עכשיו ..
אז כניראה שזה מה שיהיה ..