אמזון עודכן ואין מיסים עד 150$!
דוגמא למוצר שהיה אצלי בעגלה. עולה 95$, משלוח בעלות 55$, ומס 0. עד אתמול היה מס.
כיף.קובץ מצורף 150197
Sent from my Pixel 9 using Tapatalk
Printable View
אמזון עודכן ואין מיסים עד 150$!
דוגמא למוצר שהיה אצלי בעגלה. עולה 95$, משלוח בעלות 55$, ומס 0. עד אתמול היה מס.
כיף.קובץ מצורף 150197
Sent from my Pixel 9 using Tapatalk
למישהו יש מושג איך אפשר להגיע לנציג אמזון בישראל בכל הקשור לקניות (לא AWS וכו) ???
החשבון שלי לכאורה נפרץ, נגנבו ממנו 1200 שקל בהונאה של gift card, שהפורץ שלח לעצמו.
אמזון מורחים אותי בנושא כבר חודשים.
מה שפעם היה הגביע הקדוש של שירות לקוחות הפך ממש לפח אשפה. אמזון נפלה גם, ללא ספק.
באמת שלא יכול להסביר שינוי כזה דראסטי, פניתי אליהם 10 פעמים !
הם רוצים שאני אתנהל מול צד שלישי שהוא ספק הגיפט קארדים, משהו הזוי. זה הרי הכל קרה בפלטפורמה שלהם.
יש למישהו כיוון למענה אנושי כלשהו?
נמאס לי מכל הנציגים ההודים שלהם.
תודה
אין דבר כזה נציג אמזון ישראל...
בלי להכיר לעומק את הפרטים, כנראה אתה צריך להתנהל מול דירות הלקוחות שלהם בסבלנות ובנימוס ולדרוש אולי לדבר מול מנהל.
תוכל לפרט קצת על הונאת הגיפט הארד?
נשלח מהנייד
https://amzn.to/49jv5HJ
מבצעים מעניינים לסוף השנה...
אסף.
אני משוכנע שיש לאמזון בישראל עובדים שמטפלים בכל המורכבות של הכנסה של אלפי חבילות ביום לפה.
אי אפשר לנהל את זה במיילים....
-----------------------------------------------
מעבר לכך, פניתי לאמזון בשיא הנימוס, אני קונה שם לפחות עשור בלי שום תקריות שלא זכו לטיפול.
בנושא הגיפט קארד, אמזון שלחו לי מייל שיש פעילות חשודה בחשבון, נכנסתי וראיתי שמישהו נכנס לחשבון, קנה גיפט כארד ושלח אותו לעצמו.
מיד שיניתי סיסמא ופניתי לאמזון, הם הצליחו לבטל גיפט כארד אחד, והשני כבר יצא לביצוע.
פניתי אליהם ואמרתי להם לטפל גם בשני, ואחרי המון פניות הם לבסוף לבסוף שלחו אותי להתנהל מול ספק הגיפט כארדים.
עכשיו....אין לי שום יחסים איתו, לא רשום אצלו, ואין לו את פרטי האשראי שלי, הכל היה דרך אמזון, ולכן הם צריכים לטפל בזה ואני מתעקש על כך, אחרת תשמע, האשראי שלי לא בטוח שם.
ושם זה תקוע.
הם שוב הבטיחו לחזור אליי תוך 24 שעות, עשינו אסקליישן ובלה בלה בלה בלה.....כלום....
(מיותר לציין שלא פרצו לי לשום חשבון אחר בשום אתר, זה פאק כלשהו של אמזון).
מעניין...
הם בדרך כלל חותרים לשיחת טלפון אבל הלינק שהם שולחים לא עובד בישראל.
באמת שזה אירוע כל כך פשוט ומובהק....
שמעיד שמשהו באמת נדפק במדיניות השירות שלהם (שהייתה פעם מצויינת).
בדיוק זה....
יחד עם האופנה החדשה שהכל מתנהל בפלטפורמת עזרה מובנת ללא מייל וללא כלום, לא מאפשר מעקב יעיל אחרי "התיק".