נמרוד פיספסת את הקטע שבו הוא סיפר כי אכל את המיונז בכפות על מנת לנקות את הקופסאות
Printable View
נמרוד פיספסת את הקטע שבו הוא סיפר כי אכל את המיונז בכפות על מנת לנקות את הקופסאות
הוזכר באחת התגובות הצורך שלך להכיר את חיבורי ידית הטרנספר כדי לתפעל תקלות....
חיים אתמול נסעתי אחריך בואדי ערה לכיוון צומת מגידו... הייתי צריך לצלם כדי שיהיו גם תמונות כשההומו נוסע!
אז היום מצאתי גיר וטרנספר, במידה ואצטרך להם לאחר בדיקת התקלה. מחר יתברר הכל.
זה יצא לי ממש בסדר היות ובכל מקרה אני אמור לעבור טסט אצל אבישי,כך שאשלב את שני הדברים ביחד.
בינתיים מסתבר שכל ענין המיונז הינו טעות ,ועכשו אני מעביר את כל התכולות לבקבוקים של פרי-גת הריבועיים. ניתן לראות את המעבר בתהליך בתמונה המוגדלת של נמרוד. בוודאי הבנתם שהצריכה של הבקבוקים האלה גדלה מאוד אצלי במשפחה.
אני מנצל את ההזדמנות להגיד תודה נוספת לענבר שחילץ את הגרוטאה מהשטח.
אני בטוח שגם רופא המשפחה שלך סבור כך.ציטוט:
בינתיים מסתבר שכל ענין המיונז הינו טעות
אסף.
חיים,
זה המינימום שיכולתי לעשות ;)
והסיפור מהכיוון שלי,
לאחר שסיימנו לבלוס את הקבבים והסטייקים בדיוק בשלב של הקפה פתאום מגיח דיסקו בעליה, מדרדר קצת ושוב מתקדם וכך מספר פעמים. מבט אחד הספיק לזהות את הגריל המיוחד של הדיסקו הכי מפורסם בארץ!
אמרתי לחברים שנראה לי שאני מכיר אותו למרות שמעולם לא נפגשנו פנים מול פנים אבל כנראה שההיכרות הוירטואלית מספיקה ומיד נגשתי לבדוק איך אפשר לעזור וכמובן להגיד שלום לחבר הפורום המכובד.
כל נסיונות שילוב הטרנספר נכשלו ולכן נאלצנו להיחלץ לכביש הקרוב בגרירה.
ענבר
בקיצור, הטרנספר באמת לא שולב עקב מרווחים גדולים מדי שנגרמו עקב שחיקה. זה מה שהבנתי מאבישי במוסך דברת. מחר אני אעלה אליו לראות את הטרנספר המפורק. בינתיים רכשתי גיר וטרנספר שהיו משודכים למנוע הזה בעבר,ומהם אקח רק את הטרנספר, והגיר יועמד למכירה או יהיה אצלי לצורך פתרון של הצרות הבאות,שבוודאי יגיעו ברצון.
מה שחשוב זה לסיים את התיקון עד הטיול של סוף השבוע הקרוב, לאחר שנעשה את הטסט השנתי, שהוא צרה בפני עצמה.
חיים, אני זוכר שבתחילת הרעיון של הדיסקברי (אי שם לפני איזה 200 עמודים) אמרת שאתה הולך על דיסקברי מתפרק כי אין לך תקציב לדיפנדר נורמלי, שהוא הרי הרכב המתבקש.
האם עד היום לא הגעת לרמת הוצאות המתקרבת/עוברת מחיר דיפנדר?
בראייה לאחור, אתה חושב שהפרויקט היה כדאי?
בברכה,
גלעד
בוודאי שכדאי,
אחרת איך יכולנו לקרוא לדיפנדר הומו??
2 מרגע הרכישה אוטומטית ויש ספרות מדעית מוכחת בעניין בעל הדיסקו עובר מטמורפוזה
קוסמית והינו מאמין כי ריכבו האלוהי נטול תקלות ,
כל תקלה שיש מייד צוללת למעמקי השיכחה ובעל ההומו אופס סליחה בעל הדיסקו משוכנע
ואף עובר מכונת אמת כי במקסימום , גם יענו אותו הוא יודה כי ב 100.000 ק"מ האחרונים אפילו השמן היה נקי וזך,
העיקר הוא ששחטנו את הפלסטיקה,
לעזאזל הטרנספר
העיקר שיש חיים רכס,רק שיהיה לנו בריא וחזק ושימשיך כך וייתן לנו הנאה מרובה ממנו
מאיר...
המטמורפוזה אינה בלעדית לבעלי לנדרובר בלבד.
כול ישראלי מצוי ישבע בחיי ילדיו שהרכב שלו הוא סופר אמין ומעולם לא התקלקל.
רק להכניס דלק ולנסוע...
רק אחרי הרבה אלכוהול ושיחת סחבקים פתאום יתברר שהוא החליף מנוע ושיפץ מאפס את כול הבודי החלוד (סופות)
מוני,אני להבדיל מהרבה אחרים לא צריך אלכוהול להודות הרי אני כל פעם שם את הפרוט שכולם יילמדו מהנסיון שלי ,
נ.ב לי אין בעיית חלודות,
ולא חיי בהכחשה ,
כמעט הכל פיבר :D
רק איפה שנשאר פח מחליד:rolleyes:
כולם להירגע. שכחתם שאני בוגר וואזים במשך 6 שנים. מבחינתי הרכב הזה אמין להפליא. חוץ מהעובדה שתמיד אני מעדיף שכל המערכות המיכניות ברכב יוחלפו על-ידי ובכך אני מגדיל את הבטחון שלי ברכב.
לגבי ההשקעה - גלעד - אני רחוק ממחיר של דיפנדר ,מה עוד שהרבה דברים אני עושה לבד. חוץ מזה ,מי שואל כמה עולה לו המאהבת אם הביצועים שלה סבירים.
מי יכול לומר לי את ההבדל בין טרנספר שהיה לי דגם HRC2202 לבין החדש HRC2806 ??
רכס, במקרה שלך קנית מאהבת בזול ועשית לה ניתוחים פלסטים בכל מקום אפשרי במקום לקנות דוגמנית "אורגינל" :)
מה שחשוב בתחביב ללא קשר לשום דבר אחר ,זה אם אתה נהנה ממנו. ברגע שהוא גורם לך אי נוחות במקום הנאה - תחליף אותו.
אתמול התבשרתי ,לאחר הרכבת הטרנספר החדש,שבכלל הבעיה היא עם הגיר.
היום פורק הגיר ומחר נרכיב את הגיר החדשו ונקווה לטוב.
ככה קיבלנו גיר וטרנספר חדשים, טרנספר רזרווי וגיר שיתוקן וימתין לתורו.
בכל דבר רע ,יש גם טוב.
דרך אגב;
מה משקל הדיסקברי לפני תחילת התהליך?
ומה משקל ה...ו לאחר סיום התהליך?
לא בדקתי על משקל ,אך בטסט הקרוב יהיה הנתון הזה רשום בתוצאת הבלימה.
לא ניראה לי שמשקלו השתנה ממשקלו בעת גמר הייצור,היות וכל מה שהוספתי קוזז במה שהוצאתי.
היום עשיתי את הנסיעה הראשונה עם הגיר והטרנספר החדשים.הם מייצור 98 לעומת 94 שהיו במקור. יש הבדל נוסף היות והגיר הזה ירד ממנוע דיזל והוא מחוזק לעומת הבנזין עקב המומנט השונה בין שניהם.יחסי ההעברה לא השתנו ,אבל כמה נעים להחליף עכשו הילוכים בטרנספר - ממש חמאה.
יש קצת קולות של נגיעות מכניות שלא ברורות מהיכן הן מגיעות ,אך בהמשך אבדוק אם משהו לא מחוזק כראוי.בינתיים הוא נסע חלק כ-50 ק''מ.
בשבת יהיה לו מבחן ראשון בשטח ואז נדע אם הצליח הניתוח.
?????ציטוט:
יש הבדל נוסף היות והגיר הזה ירד ממנוע דיזל והוא מחוזק לעומת הבנזין עקב המומנט השונה בין שניהם.
אסף.