ארי, המצלמה הנוכחית עושה את העבודה. צריך רק לקבע אותה.
Printable View
ארי, המצלמה הנוכחית עושה את העבודה. צריך רק לקבע אותה.
את הסרטון הזה ביצעת עם מצלמה של סלולרי ? זה לא רע בכלל.
דיברתי אל ארי :)
דיי חברה אתם מביכים אותי:???: למען האמת יש לי קצת ניסיון עם הכנת סרטונים, וזה היה הפתיח. אז תכינו את עצמכם לסרט המשך מפציץ!
נ.ב חנן, צפה ביקור היום
חג שמח לכולם.
אני מעוניין לבדוק צמיגי 700/15 מקדימה.
באילת אין, אז אם יש למישהו צמיגים כאלו משומשים במצב טוב או חדשים במחיר שפוי...:rolleyes:
תודה.
700\15 אין אבל מנוע 550סוסים v8 יש במחיר שפוי אז אולי תתפשר על הצמיגים :confused::confused::confused::grin::gri n:
אלעד תודה
שלחתי לך הודעה פרטית וגם סוף סוף נפל לי האסימון והבנתי על ידי ארי שבית המסנן הגיע ממך.
אז שוב תודה.
חנן.
היי חנן..
תמיד תענוג לצאת איתך ועם GO -2 לטיול...תודה!!
יש קצת התקדמות עם הקרבורטור מחר אני ימשיך לחפש חייבים להכשיר אותה כמה שיותר מהר!;)
ארי
חנן,
מה שלומך? הרבה זמן לא יצא לי לשבת בכסא של הנווט;)
חס וחלילה שאני לא אישכח איך סוגרים את החגורה:p
חנן
נשארו לך כשלושה שבועות לסיים כבר את שמזמן סיימת...
מחכים לך בהקפות.
חנן, אתה לא תקוע בקפריסין, אתה תקוע בשירשורים אחרים ומתעסק בספייסרים.
לך תכין את ה GO2 שלך ותגיע להקפות.
נמאסת כבר עם התרוצים.
גל אני איתך!
חנן מה שלומך כבר הצלחת לחזור לארצנו הקטנה?
ארי.
אכן חזרתי , גל תכין תכוסית :D:D:D:D
ארי נדבר.
ביי
שמח לשמוע חנן,
אני בבית עד יום ראשון! קצת חופש ואז כניסה לקבע :grin::grin:
מחר אני ייצור איתך קשר
ארי.
טוב , אחרי היעדרות של כמה שנים לטובת בניית GO-2 התיצבנו ארי ואני על קו הזינוק של "באחה הקפות רביבים " נרגשים ומצפים. במשך הבוקר עוד ניסינו לטפל בבעיה בקרבורטור ומאחר שלאחר הבדיקות הרכב נשמע ונסע היטב זינקנו בשמחה ובששון. 25 ק"מ ראשונים עברו בטירוף חושים כשהרכב מגהץ נהדר והמנוע נותן את כל מה שיש לו לתת. ואז...שוב התחילו הקרטועים של סתימת דלק מעצבנת . הכח נפל וכשהגענו לעלייה אחת נבזית במיוחד אחרי סיבוב וללא תנופה שקענו באמצע העלייה ללא יכולת לזוז. בזמן נסיונות החילוץ לאחור נשמע רעש "רע" מהגיר והבנו שמשהו לא טוב קרה שם להילוך האחורי . לפתע הגיע מאי שם משפחה רכובה בלנד-קרוזר , שלפנו רצועה והחברה הנחמדים גררו אותנו לאחור , אז התיישרנו קבלנו מומנטום והמשכנו הלאה לסיום ההקפה הראשונה והאחרונה מבחינתנו.
סיכום נזקים: גיר הרוס וקרבורטור שזקוק לשיפוץ.
עכשיו אני צריך לעשות חושבים ולהחליט מה ואיך להמשיך, מנוע אחר ? גיר אחר ? לשפץ ? להחליף ?
נראה .
בינתיים נגיד שלום ולהתראות ותודה רבה לנועם על אחלה אירוע.
חנן.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1287926322
תודה לטל זוהר על הצילום היפה.