תגובה: החיים בגולה - זוית קצת אחרת או "מילקי זה לא הכל בחיים"...
אתם בכלל לא בכיוון, ניר וג'ו.
לא קניתי לגמד כלום..
אני אצטט את מה שחבר שלי(בעליו הגאה של WJ 2002, שממש שלשום קיבל חלקים מפה) כתב לי בוואטס-אפ - מילה במילה:
"מסוג המכוניות שכבר לא מוכרים, "רק תעשה טובה ותבוא תיקח". לכל סיר יש מכסה. מה שחשוב שיהיו לגמד נסיעות טובות".
וזה בדיוק כך - לא קניתי, לקחתי.
ושמשה עולה $175 ומשאבה קניתי ($134) וההרכבה תעלה עוד איזה $100 ו... זהו.
אפילו פה קשה לקנות דיסקברי 2004 במחיר כזה... שלשום ראיתי אחד 2003. רוצים $3400... ולמטה הוא שחור ומזיע כמו טייסון בסיבוב שישי...
זה של החבר מניו יורק, יבש לגמרי (ויש שמן).. בנתיים.
וניר.
כנראה פיספסת. כבר התייחסתי למקובלות של הגמד..
אמרתי לו שיש לו את הקורבט(גג נפתח... ), עד פברואר - לא רוצה.
"האוטו נמוך מידי, השמשה הקדמית נמוכה מידי, אין בלוטוט', אין מצלמת רוורס, ההגה קשה לו, האוטו נוסע מהר מידי, ויש רעש (אחלה רעש) וה...
בקיצור - ניחנח קרצייתי. מעדיף את הגרוטאה היפנית של האמא (מיצובישי אאוטלנדר V6).
טוב, מה אתה מצפה מילד שהתרשם ונרשם לנבחרת השח-מט של בית הספר וחוג דרמה, ולומד פסנתר, ורץ מאה מטר בשבע דקות...
סיפרתי לכם שהוא זכה במקום הראשון בתחרות "מי זוכר יותר מספרים מצד ימין של הנקודה ב-...פאי (3.14xxxxxxxx)?
אז ככה.
בארה"ב יש את יום ה-פאי (הארבעה עשר במרץ) ובתיכון הם עושים תחרות זיכרון כזו.
כל גמד שנרשם לתחרות עומד ומכריז כמה מקומות אחרי הנקודה הוא זוכר וצריך להתחיל לדקלם. יש ניקוד למספר המקומות שהוא זוכר, בתנאי שהוא עומד "במילה שלו". יענו, אם אמרת שאתה זוכר 10 מקומות וזכרת 9, אתה פסול. זה שאמר שזוכר 8 מקומות ואכן זכר/דיקלם, מנצח.
אז מקום שני אמר וזכר את המספר המרשים של 18 מקומות אחרי הנקודה.. באמת מרשים.
נחזור לגמד שלי.
כשהתאמן, אמרנו לו שיתאים עצמו למתחרים ושלא יעשה בושות... אם מישהו יעשה 10 מקומות, שיגיד שהוא זוכר 12-14.. לא להגזים. שלא יעשה בושות..
הגמד (כמו האבא שלו, לא הצליח להתגבר על עצמו) התחייב ודיקלם 80 מקומות אחרי הנקודה. 80!!!
בושות!
אמרתי לו שיש דברים שלא מספרים ושיחביא את התעודה שקיבל, עמוק במגירה.
לנעבעך כזה "רכב שרירים"? "הוט-רוד"? "ראט-רואד"? איזה טנדר ענתיקה עם מנוע LSx כמו שחבר שלי (ההוא מרמלה) הציע לו לפני שחזר לארץ בשבוע שעבר..
שעה לא היה מחזיק ברמלה... איזו שעה... עשר דקות והוא גמור.
בושות.
והקירבה לניו יורק לא קריטית.
עכשיו, כשאני שעה וחצי מניו יורק, אני מבקר בה פחות מאשר כשהייתי גר בגבעתיים:(.
אבל לא עוברים.
שכחתי לציין אבל במקרה לגמרי, המשרד הראשי של מיצובישי-פוסו בארה"ב, הוא בערך חצי שעה מהבית שלנו (נו... כשהדברים ב"שוונג".. הכל נופל במקום). להגיע לעבודה, לוקח לSHMBO פחות זמן מאשר לקח מהבית בגכעתיים למשרדי קומברס ברמת החייל...
חוץ מזה.
פה זה "קרוב"... כולם באים אלינו.
מי יבוא ל-L.A.?
יש לנו חברים באמצע הדרך, בסט. לואיס. שקט להם... לא באים חברים בכלל... חוץ מזה מרמלה, שלא נעים לו אז כשהוא בארה"ב (בערך פעם וחצי בשנה... כבר היה אצלי ארבע או חמש פעמים), הוא "קופץ" למיזורי... בדרך לווגאס (הוא מת על ווגאס).
כנראה שנשארים פה... בשלג והשלכת והבלוטים - שלא יהיה טוב מידי.
הבכור שלי פיתח תחביב משונה, נורא מתעניין בצבא ובנשק, פירגנתי לו לכבוד בר המצווה וטסתי אתו לפני שנה וחצי לקולוראדו לביקור אצל אספן הנשק הכי גדול באמריקה, שם יוכל לירות כמה שהוא רוצה בכל מה שהוא רוצה עד שימאס לו. כבר ירד הערב ולא נמאס לו, אבל נגמר לי הכסף ... חייב להודות שהיה כיף וגם אני לא התאפקתי למרות שהייתי בטוח שכבר יריתי מספיק בחיים.
עכשיו גם אחיו רוצה טיול 1x1, אבל להבדיל, אין לו שום תחום התעניינות שאפשר ליישם במקום כלשהו על הגלובוס ואני די שובר את הראש כי בכל זאת אי אפשר לקפח אותו יותר מדי...
אז אחרי מחשבה הגעתי למסקנה שהפתרון הוא לטוס לאן שאני רוצה,לעשות משהו שלי יהיה מהנה ולצרף אותו לנסיעה בתור תירוץ.
כל הסיפור הזה כדי להגיד לך שזו הזדמנות מצויינת בשבילך לממש עוד חלום מוטורי ועדיף יהיה שלא ישתמש בו בכלל והוא ישאר בשבילך ... או שהקדמת אותי וזה העניין עם הלנדרובר ... או שאני כותב שטויות כי השעה עכשיו 4 לפנות בוקר ואני לא נרדם.
שאלתי על הקרבה לNY בגלל העבודה של אשתך כמובן , אם היא עובדת יותר קרוב אז ברור שזו סיבה מספיק מוצדקת להישאר ולסבול בחורף.
לא חשבתי על LA אגב, הרבה יותר צפונה אבל לא ממש על שבר סאן אנדראס יש מקומות שדי מזכירים את הארץ מבחינת האקלים ולא תשמע בהם עברית.
ברנרד, איחולים על המינוי...שאפו ובגדול...
עוד יותר שאפו על הדיסקו ליורש העצר..... אצלי כמה שלא ניסיתי הצפונבוניות שלי לא היו מוכנות בשום פנים ואופן לקבל את הדיסקו דור 1 שהיה לי כרכב שלהן... אפילו הבטחתי להן לחדש אותו ולצבוע אותו באיזה צבע שירצו כולל ורוד בזוקה...לא עזר לי...
זה בגלל ששאלת .
עידו
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אתם בכלל לא בכיוון, ניר וג'ו.
לא קניתי לגמד כלום..
אני אצטט את מה שחבר שלי(בעליו הגאה של WJ 2002, שממש שלשום קיבל חלקים מפה) כתב לי בוואטס-אפ - מילה במילה:
"מסוג המכוניות שכבר לא מוכרים, "רק תעשה טובה ותבוא תיקח". לכל סיר יש מכסה. מה שחשוב שיהיו לגמד נסיעות טובות".
וזה בדיוק כך - לא קניתי, לקחתי.
ושמשה עולה $175 ומשאבה קניתי ($134) וההרכבה תעלה עוד איזה $100 ו... זהו.
אפילו פה קשה לקנות דיסקברי 2004 במחיר כזה... שלשום ראיתי אחד 2003. רוצים $3400... ולמטה הוא שחור ומזיע כמו טייסון בסיבוב שישי...
זה של החבר מניו יורק, יבש לגמרי (ויש שמן).. בנתיים.
וניר.
כנראה פיספסת. כבר התייחסתי למקובלות של הגמד..
אמרתי לו שיש לו את הקורבט(גג נפתח... ), עד פברואר - לא רוצה.
"האוטו נמוך מידי, השמשה הקדמית נמוכה מידי, אין בלוטוט', אין מצלמת רוורס, ההגה קשה לו, האוטו נוסע מהר מידי, ויש רעש (אחלה רעש) וה...
בקיצור - ניחנח קרצייתי. מעדיף את הגרוטאה היפנית של האמא (מיצובישי אאוטלנדר V6).
טוב, מה אתה מצפה מילד שהתרשם ונרשם לנבחרת השח-מט של בית הספר וחוג דרמה, ולומד פסנתר, ורץ מאה מטר בשבע דקות...
סיפרתי לכם שהוא זכה במקום הראשון בתחרות "מי זוכר יותר מספרים מצד ימין של הנקודה ב-...פאי (3.14xxxxxxxx)?
אז ככה.
בארה"ב יש את יום ה-פאי (הארבעה עשר במרץ) ובתיכון הם עושים תחרות זיכרון כזו.
כל גמד שנרשם לתחרות עומד ומכריז כמה מקומות אחרי הנקודה הוא זוכר וצריך להתחיל לדקלם. יש ניקוד למספר המקומות שהוא זוכר, בתנאי שהוא עומד "במילה שלו". יענו, אם אמרת שאתה זוכר 10 מקומות וזכרת 9, אתה פסול. זה שאמר שזוכר 8 מקומות ואכן זכר/דיקלם, מנצח.
אז מקום שני אמר וזכר את המספר המרשים של 18 מקומות אחרי הנקודה.. באמת מרשים.
נחזור לגמד שלי.
כשהתאמן, אמרנו לו שיתאים עצמו למתחרים ושלא יעשה בושות... אם מישהו יעשה 10 מקומות, שיגיד שהוא זוכר 12-14.. לא להגזים. שלא יעשה בושות..
הגמד (כמו האבא שלו, לא הצליח להתגבר על עצמו) התחייב ודיקלם 80 מקומות אחרי הנקודה. 80!!!
בושות!
אמרתי לו שיש דברים שלא מספרים ושיחביא את התעודה שקיבל, עמוק במגירה.
לנעבעך כזה "רכב שרירים"? "הוט-רוד"? "ראט-רואד"? איזה טנדר ענתיקה עם מנוע LSx כמו שחבר שלי (ההוא מרמלה) הציע לו לפני שחזר לארץ בשבוע שעבר..
שעה לא היה מחזיק ברמלה... איזו שעה... עשר דקות והוא גמור.
בושות.
אולי תשלח אותו אליי לחודש? נלמד אותו כמה דברים שלא לומדים בבית ספר.
Sent from my SAMSUNG-SM-G530AZ using Tapatalk
לא!
שישאר ככה.. כמה שיותר.
בןת אל תשחיט את דור העתיד :rolleyes:
תודה על הרעיונות.
אבל...
אצלינו יורד הרבה גשם (עכשיו לדוגמא, ירד יומיים רצוף... גשם אנגלי) והעלים לא יבשים, כמו בסירטון ההוא.. הם כבדים ולא "צפים" על הדשא מה גם שאת הבלוטים זה בכלל לא יכול להרים (הם נקברים בתוך הדשא) - אבל רעיון נחמד שבהחלט שווה ניסוי.
כיסויי לבריכה - ברור שיש. בחורף הבריכה מכוסה. הבעיה היא בתקופה שלפני "הסגירה" (סגירה = הוצאת כל המים מהצנרת באמצעות לחץ אויר, סתימת כל פתחי הבריכה (של המים) עם פקקי גומי יעודיים, הכנסת חומרי לוחמה ביולוגית (הבריכה מלאה במים - לא מרוקנים) למים ע"י מצוף ושיחרור איטי, כיסויי הבריכה)...
אני אכנס לטאפטוק ואעלה תמונות מהימים האחרונים - שלחתי בוואטס-אפ לחבר'ה שהגיעו לווגאס.
התבלבל לך הכול עם העלים הבלוטים ...
קצת מיקוד ... תערוכה ... תמונות ... הסברים... סיפורים וכו'
עידו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
התבלבל לך הכול עם העלים הבלוטים ...
קצת מיקוד ... תערוכה ... תמונות ... הסברים... סיפורים וכו'
עידו
מה יש לספר, רק חזר מואגס איפה טרף המון בשרים לשלכת ובלוטים.....מה כבר יש לספר ?
Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
זהו שלנו אין .
אבל לברנרד יש יכולת לקחת יום רגיל ולספר אותו כך שהיה לו טעם ריח והמון צבעים .
עידו
הייתה יכול להצטרף. ..לא היה מזיק.
נכון .
אפילו מועיל ,
עידו
נשמע כמו תרוץ....ואתה יודע מה אומרים אצלינו על תרוצים נכון?
החיים בגולה - זוית קצת אחרת או "מילקי זה לא הכל בחיים"...
הברנרד הזה הוא אוייב הבקר הגדול ביותר שפגשתי.
אחרי כמות מטורפת, הרבה אחרי שאחרון הסועדים סיים הוא עוד ממשיך, ואז, כשנדמה לך שהוא גמור הוא משחרר חור בחגורה ומתחיל כאילו הרגע הגיע...
בכל המסעדות ״אכול כפי יכולתך״ שביקרנו, הפסידו עליו בגדול.
לא ברור מאיפה הוא שואב את היכולות
רק בקר?...ומה אם כול השאר?