1 קבצים מצורפים
תגובה: דיון על רכב אוטונומי, לרגל מאורע היסטורי
בהודעה לעיתונות הם מסבירים שרוב התקלות, בערך רבע מהן, קשורות במולטימדיה ומערכות מסוג זה. ברכבי יוקרה יש יותר מערכות כאלה, בדרך כלל הן גם יותר משוכללות. הם גם מציינים שיש מגמה כזאת שרכבי יוקרה מדורגים נמוך.
עריכה:
Most premium brands are below average: For most of the past decade, mass market brands have improved relative to premium brands, and this trend continues in 2020. Premium brands generally equip their vehicles with more complex technology, which can cause problems for some owners. Genesis (142 PP100), Lexus (159 PP100) and Cadillac (162 PP100) are the only premium brands that perform better than the industry average.
Infotainment is most problematic category: Almost one-fourth of all problems cited by new-vehicle owners relate to infotainment. Top complaints include built-in voice recognition; Android Auto/Apple CarPlay connectivity; touchscreens; built-in navigation systems; and Bluetooth[emoji2400] connectivity.
קובץ מצורף 129860
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Raccoon
בהודעה לעיתונות הם מסבירים שרוב התקלות, בערך רבע מהן, קשורות במולטימדיה ומערכות מסוג זה. ברכבי יוקרה יש יותר מערכות כאלה, בדרך כלל הן גם יותר משוכללות. הם גם מציינים שיש מגמה כזאת שרכבי יוקרה מדורגים נמוך.
עריכה:
Most premium brands are below average: For most of the past decade, mass market brands have improved relative to premium brands, and this trend continues in 2020. Premium brands generally equip their vehicles with more complex technology, which can cause problems for some owners. Genesis (142 PP100), Lexus (159 PP100) and Cadillac (162 PP100) are the only premium brands that perform better than the industry average.
Infotainment is most problematic category: Almost one-fourth of all problems cited by new-vehicle owners relate to infotainment. Top complaints include built-in voice recognition; Android Auto/Apple CarPlay connectivity; touchscreens; built-in navigation systems; and Bluetooth[emoji2400] connectivity.
קובץ מצורף 129860
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
במילים אחרות, אנשים מתלוננים שהרכב לא מזהה פקודות קוליות, הטלפון לא תמיד מתחבר בבלוטוס והשיקוף של האפליקציה למסך המולטימדיה לא עובר חלק.
אני יכול להבין למה יונדאי i10 ברמת הגימור הנמוכה יהיה יותר אמין מאאודי A8 ברמת גימור גבוהה.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
https://youtu.be/6v036bBD31o
מרשים מאוד. אבל עדיין, זה רמה 4.
באמת מדהים. שתי תובנות מהסרטון: הסינים נוסעים כמו מצ'וגעים, בתל אביב יהיה קצת יותר קל. הכבישים בשנג'ן מסומנים למישעי, בתל אביב יהיה יותר קשה.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
רק לי מפריע שהדביקו בעריכה את מה שרואים מהשמשה על דשבורד של מכונית אחרת? ולא טרחו להסוות את ההדבקה?
בדקה 02:05
הרכב עובר באור אדום?
הוא נכנס ב1:49 לצומת בירוק, וברבע החציה חסמו אותו. עד שהוא הצליח לפנות את הצומת כבר היה 2:05.
איזה גן חיות.
למי שמחפש פרטים, זה לקוח מפה-https://www.carscoops.com/2022/08/watch-deeproute-ais-driverless-suv-successfully-navigate-through-the-traffic-chaos-of-shenzhen-in-china/
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
רק לי מפריע שהדביקו בעריכה את מה שרואים מהשמשה על דשבורד של מכונית אחרת? ולא טרחו להסוות את ההדבקה?
לדעתי הכל לקוח מאותה מכונית באותו זמן, פשוט רצו להראות מה המצלמה רואה, בלי השטח המת של הקורות (שזה אגב ייתרון משמעותי על נהג אנושי). אגב מה שממש מרתק זה החלק שלמטה, שמראה את התרגום של התוכנה למה שרואים במצלמה.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
סאן פרנסיסקו. אני בדרך למוסך דוקאטי עקב דפיקות באופנוע שנשמעות בנסיעה.
עוצר בצומת שבה יש לכולם עצור. הגעתי ראשון אז זכות הקדימה שלי.
משמאל מגיע רכב של וויימו עם ראדאר על הגג. ללא נהג ונוסעים ברכב.
אני משתהה, מביט על הפלא, ואז הוא מבין שאני לא רציני, ונוסע, דורס לי את זכות הקדימה. האמת, זה הגיוני.
אחר כך נתקלתי בעוד כמה, עם נוסעים, ללא נהג.
הבעלים בחנות האופנועים אומר שזה אחלה שירות, והוא משתמש בו, והבעייה היחידה היא שלא ניתן לבקש ממנו לשנות מסלול תוך כדי נסיעה. אומר שזה בטוח יותר מכל נהג, במיוחד לרוכבי אופנועים ואופניים שבסביבה, וזה טוב להם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
סאן פרנסיסקו. אני בדרך למוסך דוקאטי עקב דפיקות באופנוע שנשמעות בנסיעה.
אז הנסיון לחוויה מתקנת עם אופנוע איטלקי פחות מצליח?
הכי קל היה לומר שאתה צודק, אבל האמת היא שזה לא קשור ליצרן. הפעם זו שרשרת בלויה ומקודם זה היה מצבר לקראת הסוף.
יותר עניין של בעלים שלא מקפיד/ מבין מספיק.