-
תגובה: דאסטר .. טוב או רע לשטח ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
איבדתי אותך... לא ראיתי פה רייס, גם לא "בבונים .. מתחרעים ... לא יודע ..."
חלקם ניסו וניסו וניסו ורק כשהבינו שאי אפשר בלי - נתנו.
++.
Slowly..
-
דאסטר .. טוב או רע לשטח ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
שמת לב מה כתבתי כשציטטת אותי?
אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם דאסטר היה עולה שם.
(או לפחות מנסה...)
אין לדעת
אני לא יודע איפה זה. אבל נסעתי במקומות שניראים יותר לא קלים מהמקום הזה.
ובכל מקרה. צירפתי את הסירטון הזה כדי להראות שגם רכבים אחרים לפעמים נוסעים מהר. ממש מהר. אפילו מהר עד כדי לקפץ באויר. אולי אפילו בצורה שיכולה לסכן את המבנה שלהם או לקרוע צמיג.
הדיון שאליו זה מתקשר הוא הדיון שדאסטר חייב לנסוע מהר מידי וזה מסוכן כי הוא דאסטר. וכל שאר ריכבי השטח של הקונספציה נוסעים לאט כי יש להם יחס נמוך בתיבת ההעברה. אז הנה כמה גיבורי על ולפחות סופה דיסקו והיילקס סרנים חיים אני מכיר באופן אישי. וחלקם מתועדים נותנים באם אמא של הגז ... אפילו היילקס סרנים חיים רחמנא לצלן ;)
זה לא בא להגיד שדאסטר היה עולה שם באיטיות מלכותית או עולה בכלל ... רק שגם אחרים לפעמים נוסעים מהר. מידי.
עכשיו תמשיכו ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
נהיה מעייף הסיפור הזה... אבל אין ספק שאתה נהנה להיות "כלב-תחת" (זכויות שמורות לנמרוד) אחרת לא ברור למה אתה מחפש את הוויכוח הסתמי הזה או למה אתה מעלה לנו תמונות של גלגל באוויר עם מהלך מתלה אחורי אפסי :-).
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אין לדעת
יותר לא קלים?
בעל מקרה, אני מכיר את המקום, זוית הצילום לא משקפת את רמת הקושי והזוית.
כשעברתי שם לפני כמה חודשים, עם הגמל, ויתרתי כי הייתי לבד.
Slowly..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
יותר לא קלים?
בעל מקרה, אני מכיר את המקום, זוית הצילום לא משקפת את רמת הקושי והזוית.
כשעברתי שם לפני כמה חודשים, עם הגמל, ויתרתי כי הייתי לבד.
Slowly..
איפה זה ?
-
אם אני לא טועה זה ביער להב. יש שם אזור משחקים עם עליות קשות למדי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ariel-ro
אם אני לא טועה זה ביער להב. יש שם אזור משחקים עם עליות קשות למדי.
זה מה שגם אני מזהה.
Slowly..
-
גיא, לא ברור מה אתה רוצה להבהיר/להראות לנו, בסירטון רכבים שרובם נעולים כפול עם גודל גלגל פי כמה, צמיגי שטח וכמובן תיבת העברה אמיתית וכנראה חלקם גם עם יחסים נמוכים מהמקור, ועדיין חלקם היתקשו מעט.
יש הבדל גדול ברמת העבירות פה לבין שאר המעלות שהעלו פה, דרדרת ואבנים בגודל של אבטיחים ומדרגות סלע חלקות וכנראה רטובות.
אם הם נתנו בגז וקיפצו, הדאסטר אם היה רוצה לעלות פה היה צריך להיות מוצנח מ- c-130 בסוף המעלה.
-
אני סבור שאם הם נאלצים להתפרע שם. זה לא המקום בשבילם. ונהיגה כזאת עלולה לגרום לנזק. זה לא קשור לדאסטר. זה קשור לטענה שאי אפשר לנסוע עם אוטו שאין לו יחס נמוך או צמיג גדול כי הוא נאלץ להתפרע. אז הנה רכב שכן עונה לכל הדרישות האפשריות ועוד ועדיין משתוללים.
הנקודה היא דיי ברורה לדעתי. סלף אקספלנטורי ;)
-
1 קבצים מצורפים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אני סבור שאם הם נאלצים להתפרע שם. זה לא המקום בשבילם. ונהיגה כזאת עלולה לגרום לנזק. זה לא קשור לדאסטר. זה קשור לטענה שאי אפשר לנסוע עם אוטו שאין לו יחס נמוך או צמיג גדול כי הוא נאלץ להתפרע. אז הנה רכב שכן עונה לכל הדרישות האפשריות ועוד ועדיין משתוללים.
הנקודה היא דיי ברורה לדעתי. סלף אקספלנטורי ;)
אני חושב שהשאלה המשלימה היא:
האם גם להם היו מציעים לא לעשות את המעלה (כפי שדורון העיד על עצמו ביושר) או להיגרר ע"י רכב אחר שאין לו בעיה שם?
הרי זה מה שטענו כנגד הדאסטר - שזה "לא מתאים לו" אם הוא צריך לסוע ככה...
-
מצטער... כנראה שאנחנו לא רואים אותו דבר.
לא ראיתי שמישהו מהם הגיע בטיסה מתחתית העליה עד לסופה עם דוושה דבוקה לפח.
כן לעשות/לא לעשות הסכמנו שכל אחד יעשה מה שבא לו.
דורון העיד על עצמו שהיה שם לבד, חכם מאוד מצידו לא לנסות, במקרה ותקלה כלשהי היה צריך להזעיק חבר.
עוד הבדל, סוג הרכבים, הם כולם באותו סטנדרט פחות או יותר.
ג׳יפון (באופן כללי)שמצטרף למסלול שמוגדר "עבירות" ואין לו low כן יצטרך להיגרר ע"י רכב חזק, וכן יצטרך ל$€\% את האוטו כדי לעבור.
ולא, הכוונה לא לדאסטר, דאסטר עובר בכל מקום.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
לא ראיתי שמישהו מהם הגיע בטיסה מתחתית העליה עד לסופה עם דוושה דבוקה לפח.
אז כניראה לא ראית את הסירטון ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
דאסטר עובר בכל מקום.
לא .. לא סרקאזם :) .. אף אחד ( חוץ מנימרוד ( ואייל )) לא טען שדאסטר הוא נינג'ה מאסטר .. רק בקשו לא לשלוח את הדאסטר הביתה פיפי ולישון רק כי הוא זול או קטן ולא מבין ..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אין לדעת
ובכל מקרה. צירפתי את הסירטון הזה כדי להראות שגם רכבים אחרים לפעמים נוסעים מהר. ממש מהר. אפילו מהר עד כדי לקפץ באויר. אולי אפילו בצורה שיכולה לסכן את המבנה שלהם או לקרוע צמיג.
הדיון שאליו זה מתקשר הוא הדיון שדאסטר חייב לנסוע מהר מידי וזה מסוכן כי הוא דאסטר. וכל שאר ריכבי השטח של הקונספציה נוסעים לאט כי יש להם יחס נמוך בתיבת ההעברה. אז הנה כמה גיבורי על ולפחות סופה דיסקו והיילקס סרנים חיים אני מכיר באופן אישי. וחלקם מתועדים נותנים באם אמא של הגז ... אפילו היילקס סרנים חיים רחמנא לצלן ;)
זה לא בא להגיד שדאסטר היה עולה שם באיטיות מלכותית או עולה בכלל ... רק שגם אחרים לפעמים נוסעים מהר. מידי.
עכשיו תמשיכו ;)
אף אחד לא אומר שלתת בגז במעלה זה נכון. אף אחד גם לא אומר שזה לא נכון, כשהדרכים האחרות נכשלות. כל מה שאנחנו אומרים זה, שלדאסטר אין דרכים אחרות.
אני חושב, שלי באופן אישי, זה היה מוסיף מתח לא נעים לטיול, אילו הייתי צריך לעלות כל עלייה במהירות גבוהה ממה שהורגלתי אליה.
במכשולים כאלה תופס המשפט "לאט ככל שאפשר, מהר ככל שצריך" ועם דאסטר אי אפשר כ"כ לאט, ומצד שני צריך די מהר.
זה לא גורע מכך שבשאר 99 האחוז של הטיול לדאסטר יש הרבה יתרונות.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בוזי
במהירות גבוהה ממה שהורגלתי אליה.
זה תמצית כל הדיון, באחד העמודים הראשונים כתבתי שזה דורש שינוי מחשבתי ולמרות שאני יודע ורגיל שבאים למכשול לאט .. פה צריך לבוא יותר מהר .. ויותר מזה, כשהאוטו מצליב במקום לעזוב גז .. צריך להמשיך לתת כדי שבקרת משיכה תתחיל לעבוד.
והתרגלתי .. עכשיו זה לגמרי רגיל בשבילי ...
הנה, הודעה מספר 14
http://www.jeepolog.com/forums/showt...l=1#post715247
-
רגיל לגמרי פלוס העובדה שהרגשת את הצורך לנעול דיפ אחורי...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
דאסטר .. טוב או רע לשטח ?
להבדיל משאר הרכבים עם יחס נמוך בתיבת העברה. צמיגי 31 ומהלכי מתלה של מטר. שהם נועלים את הדיפרצניאלים שלהם רק בשביל הפוזה כי זה לא ממש משפיע בשטח ? .. אתה מתכון ;)
אם היה לי איך כניראה שהייתי נועל גם מקדימה ...
-
וואלה,
כנראה שיש פה כמה סרטונים, כי גם אני לא ראיתי השתוללות. אפילו לא משהו שמתקרב בקצת לסרטונים מהעשוש ומהסכינים.....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
זה תמצית כל הדיון, באחד העמודים הראשונים כתבתי שזה דורש שינוי מחשבתי ולמרות שאני יודע ורגיל שבאים למכשול לאט .. פה צריך לבוא יותר מהר .. ויותר מזה, כשהאוטו מצליב במקום לעזוב גז .. צריך להמשיך לתת כדי שבקרת משיכה תתחיל לעבוד.
והתרגלתי .. עכשיו זה לגמרי רגיל בשבילי ...
הנה, הודעה מספר 14
http://www.jeepolog.com/forums/showt...l=1#post715247
לבוא מהר זה לא טוב. זה רע. זה מסוכן. גם בדאסטר וגם ברנגלר. אתה מנסה לחלוק על זה, אבל זו פשוט ג׳יפאות גרועה. לא יעזרו לך כל הדוגמאות שבפוקס זה עבד, גם אלף פעמים.
עם רנגלר עושים את זה רק בלית ברירה (או מחוסר ידע/מקצועיות/רצון להשוויץ), ועם דאסטר זו הדרך היחידה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בוזי
לבוא מהר זה לא טוב. זה רע. זה מסוכן. גם בדאסטר וגם ברנגלר. אתה מנסה לחלוק על זה, אבל זו פשוט ג׳יפאות גרועה. לא יעזרו לך כל הדוגמאות שבפוקס זה עבד, גם אלף פעמים.
עם רנגלר עושים את זה רק בלית ברירה (או מחוסר ידע/מקצועיות/רצון להשוויץ), ועם דאסטר זו הדרך היחידה.
או שלא נוסעים למקום שאי אפשר ... או שעושים מה שאפשר כשנוסעים ... סה לה וי ..
יש הבדל קטן בין אסור/ אי אפשר / אוי ואבוי / מצלמת מהירות לעליה במעלה ציריה ... ובין מטיילים .. ואםיש משהו - עושים מה שאפשר.
הדבר החשוב במשפט הוא ה"מטיילים" .. אף אחד גם אם הוא ממש אידיוט לא ייקח דאסטר לטיול שהכותרת שלו היא עבירות אקסטרים ( או עבירות בכלל ) זה בכלל לא על השולחן.
-- לפחות לא מבחינתי -- !!! --
אבל אני לא אמנע מלטייל רק כי יש לי דאסטר. זה טיפשי לגמרי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
להבדיל משאר הרכבים עם יחס נמוך בתיבת העברה. צמיגי 31 ומהלכי מתלה של מטר. שהם נועלים את הדיפרצניאלים שלהם רק בשביל הפוזה כי זה לא ממש משפיע בשטח ? .. אתה מתכון ;)
אם היה לי איך כניראה שהייתי נועל גם מקדימה ...
ידידי אתה מנסה להוציא אותי דו פרצופי... זה ילך.. ניקח את מועדון הפאגרו שאליו אני "שייך" חלק מהחברים שם נועלים בדרך כזו או אחרת את הדיפ הקידמי מותחים מתלים, דוחפים ספייסרים, עולים במידות צמיג ומעבירים את הרכבים שלהם במקומות לא להם - כמריר ושות - לרוב מסיימים עם צלקות.
החלטת שעבירות קשה זה מה שעושה לך את זה? כנראה שהפאגרו (Q) קטן עליך או יותר נכון המתלה הקדמי שלו ושאר מכלוליו לא הכי מתאימים... חלק מהחברים הבינו לבד ועברו לרכבים עדיפים/מתאימים יותר וחלק נשארו "תקועים". אבל אני אחזור שוב על מה שכתבתי - בכיף. שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
ידידי אתה מנסה להוציא אותי דו פרצופי... זה ילך.. ניקח את מועדון הפאגרו שאליו אני "שייך" חלק מהחברים שם נועלים בדרך כזו או אחרת את הדיפ הקידמי מותחים מתלים, דוחפים ספייסרים, עולים במידות צמיג ומעבירים את הרכבים שלהם במקומות לא להם - כמריר ושות - לרוב מסיימים עם צלקות.
החלטת שעבירות קשה זה מה שעושה לך את זה? כנראה שהפאגרו (Q) קטן עליך או יותר נכון המתלה הקדמי שלו ושאר מכלוליו לא הכי מתאימים... חלק מהחברים הבינו לבד ועברו לרכבים עדיפים/מתאימים יותר וחלק נשארו "תקועים". אבל אני אחזור שוב על מה שכתבתי - בכיף. שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב.
ח"ח !!!!
הכל בטוב .. אני בסה"כ מעביר את הזמן עד למפגש הסודי .. שם אני אישית אזמין את כל המקטרגים להסתכל מקרוב על הנינג'ה-דאסטר שלי עם טיפת ג'ין וטוניק בשביל המוראל. :)
( כמובן אם יהיה מיקום למפגש הסודי .. )
-
אנחנו מחכים למסלולים שהם לא עבירות, מעלה רמון ושות'...
שם רוצים לראות את הדאסטר(הנעול) שלך.
-
סתם אנקדוטה,
נזכרתי שפעם אמרו שרכב שטח אמיתי הוא כזה שיש לו כנף ישרה לשים עליו קפה.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
סתם אנקדוטה,
+1
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
בשביל זה צריך שנדע איפה המפגש ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
סתם אנקדוטה,
זה מוציא מהמשוואה גם את הסאניונג ..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
מתי?
Slowly..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מתי?
Slowly..
כבר הצהרתי שעונת הטיולים תתחיל רשמית אחרי שהמשפחה של אשתי תחזור הביתה .. בנתיים אני על תקן נהג תיירים / משעשע תיירים / מדריך במוזאונים לתיירים .. אין טיולים ( למעט גיחה של שעה וחצי לכרמל אתמול )
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
או שלא נוסעים למקום שאי אפשר ... או שעושים מה שאפשר כשנוסעים ... סה לה וי ..
יש הבדל קטן בין אסור/ אי אפשר / אוי ואבוי / מצלמת מהירות לעליה במעלה ציריה ... ובין מטיילים .. ואםיש משהו - עושים מה שאפשר.
הדבר החשוב במשפט הוא ה"מטיילים" .. אף אחד גם אם הוא ממש אידיוט לא ייקח דאסטר לטיול שהכותרת שלו היא עבירות אקסטרים ( או עבירות בכלל ) זה בכלל לא על השולחן.
-- לפחות לא מבחינתי -- !!! --
אבל אני לא אמנע מלטייל רק כי יש לי דאסטר. זה טיפשי לגמרי.
פה אני מסכים איתך.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
הדאסטר שיעמוד בתור בבקשה...הטוארג היה ראשון בתור הזה...
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk