נגמר המקום מתחת לכיסאות ומאחורי המושב האחורי?
Printable View
נגמר המקום מתחת לכיסאות ומאחורי המושב האחורי?
מאחורי המושב האחורי אני לא מאחסן דברים כי צריך להקים את כולם כדי להגיע. מתחתיו יש את התיק כלי עבודה ועוד כמה דברים שלא צריך יותר מדי וזה כבר יותר מדי.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כיסוי מושב משולב כיסים כמו שהיה לגאדגיפ?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ציוד החילוץ הקבוע שלי, וכלים שנמצאים קבוע רכב מאוחסנים מאחורי הכיסא האחורי.
הדברים שנשלוף במצב שגם ככה נוציא את הנוסעים מהרכב.
2 רצועה צהובה, רצועת ריסון, שאקלים (רכים), מכפיל לכבל כננת, שלט כננת, סט מפתחות, מזוודת בוקסות, פוקסלינה, לום, מפתח גלגלים, ידית הארכה מאלומיניום (צינור ממטרת גדש..), ערכת תיקון פנצרים, אזיקונים, ע״ר נוסף לזה שמתחת לכיסא, הג׳ק המקורי של הרכב ובטח עוד דברים קטנים.
בקיצור, יש שם המון מקום לציוד שלא צריך בשליפה מהירה.
זה לא הכיוון. ציוד חילוץ ושאר אלו - בארגז לא בקבינה. כאמור - הבעיה היא עם הרבה דברים שונים שכן צריך באופן יומיומי.
הגב של המושבים הקדמיים כבר מנוצל היטב ורק לדברים שלא מפריעים לברכיים של הנוסעים. למשל שכמייה או אפוד זוהר.
אז נשארה התיקרה....
אסף.
איך הוא חיבר את זה לגג? (בסרטון מדלגים על זה)
ברור. באוטו שלו.
בינתיים מצאתי ברנש עם פוראנר שנתן לי רעיון טוב. בדיוק פיסת הרעיון שהיתה חסרה לי.
אסף.
גוגל מלא ביצרנים שישמחו למכור לך את המוצר שאתה מחפש ב 1200-1500 שח לערך.
לעומת זאת, אם מדובר רק בכמה דברים קטנים, אולי גם כזה יעזור
US $10.80 30%OFF | Car Center Console Organizer Tray Armrest Storage Box Auto Container Glove Organizer Case For Toyota Hilux 2004-2014
https://a.aliexpress.com/_m04fGrW
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
כיוון אחר - אם תמצא איך להצמיד חתיכה של "מערכת חיבור טקטית" (יש לזה איזה שם פורמלי שברח לי מהראש, זה מה שיש כיום באפודים ותיקי גב) לגג, תוכל לחבר לה מגוון של נרתיקים ופאוצ'ים לפי הצורך.
רק לדוגמה - https://www.511tactical.com/bags-pac...ments.html?p=1
לא יודע כמה השמשה הולכת אחורה בהיילקס, כמה התקרה גבוהה, ואם יש מקום לכזה דבר אבל יהיה די קל לבנות משהו כזה (עם או בלי קונסולה מרכזית שנמשכת אחורה):
קובץ מצורף 136970
כמובן שצריך לחשוב מה קורה כשעפים קדימה בתאונה. בדיסקו זה עובד.
אני עם קונסולה שכזו של Outback כבר שנים - מאחסן בה את הקבנוס כוננות.
ו-2 מכשירי קשר, ועוד קצת פיצ׳פקס, אבל קודם כל את הקבנוס כוננות.
מתחבר על הברגי מראה ומנורת תקרה.
יש דגמים שונים לרכבים שונים עם תאים או עם רשתות גומי…
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...27837ce8d4.jpg
פעם היו יבואנים שהביאו לארץ…
אם זה הכיוון שאתה מחפש.
אני יותר בכיוון של molle.
היה לי בלק-אאוט. אבל הברנש עם הפוראנר פתר לי אותו.
עובד על זה.
אסף.
אתה לא בגי'פ פיקוד, ולא בעמדת שליטה אחרת, אתה נוסע לטייל, תנסה לשמור על סביבה כמה שיותר מרווחת ופנויה.
תנצל נפחים קימים עד הסוף (ושזה יגמר, תעביר דברים לארגז, כמו שעשית עם הציוד חילוץ).
אל תוסיף שיטחי אכסון חדשים על חשבון המרווחים הפנימים.
My two cents
אתה די צודק וזו הסיבה שעד כה לא עשיתי משהו כזה.
אבל.. מתחיל להיגמר המקום.
אסף.
אז תפסיק לקחת ג'אנק (אומר מי שיש לו משום מה 3 משקפות באוטו, וכל מיני קופסאות קרטון עם מנורות שרופות, ושלוש קילו ניירת מהבנק מלפני עשור, וכל חוט חשמל שהוא מוצא ואוסף כי "שיהיה", ועוד ועוד. למעשה אני חושב שיש לי באוטו יותר ג'אנק שלא קשור לרכב, מאשר השטויות שהיו לרכס בשרשור "ההוא"...).