רכס (ואחרים) - מי מייצר את הלוף ?
Printable View
רכס (ואחרים) - מי מייצר את הלוף ?
לוף זה ממש לא בעיה בפרט אם כשרות לא מפריעה לך
בכל מכולת בכפר ערבי תמצא לוף
מסתבר שלוף הוא מוצר בסיסי במטבח הערבי כשצ.ה.ל רצה להיפטר מכל הלוף שלו לפני שנתיים
חבר ערבי שעבד איתי הציע לי לקנות יחד איתו את כל הלוף ולשווק אותו במגזר הערבי
בכל אופן בירושלים וסביבתה בכל אזור של ערבים יש לוף
ובאבו גוש יש ב100%
ואני מאמין שגם באזור שלך אתה יכול למצוא למשל בג'יסר אזרקא
אני לא בטוח שאתה רוצה להכנס לג'סר אזרקא - זה כמעט כמו ג'נין שם ...פעם אחרונה שניכנסתי , כמעט לא יצאתי...
פרדיס הרבה יותר מוצלח ....
אמיר.
חיים, אתה מחפש בכוח את הפיתרון הכי מגעיל ובעיתי רק כדי להיות יוצא דופן!!!?
אם כן, לך חפש לוף ב"מעדניות" איכותיות בכפרים ערבים שכוחי אל.
אם לא, קפוץ לסופר הקרוב אליך וקנה שימורי בשר ימן המנין.
יש כדורי בשר משומרים, בקר ועוד ועוד. במחירם מעממים ביותר.
אם אתה ממש מחפש מעדנים משומרים איכותיים, קפוץ לטיב טעם ולא תתאכזב!
למה תמיד לחפש את הפתרונות הכי ביזריים ומגעילים?!
עד שאתם מזיזים את הישבן,שוחחתי היום עם היצרן שיש לו מפעל בכרמיאל.כל התוצרת שלו מיועדת לצה''ל ומה שיש בכפרים הערביים זה לא לוף אלא בשר משומר של עוף ולא בשר.
בשבוע הבא ניפתח כאן במרכז מחסן של היצרן וניתן יהיה לרכוש את המעדן האהוב כל כך על רבים מהמחסן עצמו או מחנויות יוקרתיות בסביבה.
סוף סוף אפשר יהיה לאכול גם בשר טעים שמזמן לא היה על המדפים.
יצרן בכרמיאל?
מייצר עבור צ.ה.ל?
עד כמה שאני יודע היצרן היה ריכרד לוי במפעל בחולון שניסגר
כשצ.ה.ל הוציא את הלוף מתפריט
בכל אופן אני שמח שמצאת את אשר חיפשת
מי היצרן עכשיו?
שם החברה הוא - יורוטק שרותים לתעשיה בע''מ.
מי שרוצה לרכוש בקניה מרוכזת קופסאות לוף לחירום בג'יפ - מוזמן להרשם כאן יחד עם מספר הקופסאות שירכוש.
לא להידחף ,יש לכולם.
או שאתה צעיר מיד,או מבוגר מידי-ריכרד לוי מעולם לא ייצר לוף-ריכרד לוי יצר את ה"בולי ביף" ,בקופסא מלבנית בצבע אדום ושחור עם ראש של פרה.הבולי ביף בניגוד ללוף שמצא לו לא מעט מעריצים(אני חולה על זה-בעיקר ישר מהקופסא בסנביץ עם בצל ועגבנייה) הוא מעין עיסת בשר בעלת טעם נוראי,שהיה לה יתרון אחד חשוב בשטח,שני ביסים והרעב נעלם,גם לא צריך לחרבן כמה ימים.
אני התאהבתי בלוף עוד בילדות שאבא שלי הביא מהמילואים קופסא והכין לנו ארוחה ערב.
בצבא אני פיתחתי מתכון,שחברי ליחידה אהבו כ כך,שלפחות פעם בשבוע ביקשו שאכין למרות שבמקרר לא חסרו לנו אף פעם שניצלים.
לטובת חיים אני מצרף את המתכון-1 קופסא לוף,מקוצץ לקוביות קטנות,1 בצל גדול מקוצץ,2 עגבניות חתוכות לגודל של סלט.מתגנים את הבצל,כשהוא שחום מוסיפים את הלוף,משחימים אותו ואז מוסיפים את העגבנית.מוסיפים כף של כמון,כפית כרכום,כפית קארי,כפית פפריקה חריפה,מלח.ויש לכם מעדן ענק-ללא טעם לוואי של קופסאת שימורים.
דרור הראל
הזיקנה זה דבר "אכזרי" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תגידו, אתהם הוזים או מה??
מתרפקים על מעדני הלוף?? חיים על הזיכרונות ?.
תקשיבו זה דראק מצוי עם חומר משמר
נראה לי כי השטויות של ההומו הרגו אתכם ,
הלוף זה הכי טעים !!!!
אתם תמשיכו עם לוף אני אמשיך עם פוייקה של אוסובוקו ואז נחשוב עליכם מתענגים על המעדן האלוהי לבית פושון פריז,
בשר משומש , אופסססס קציצת בשר משומר בקופסאת שימורים
אני מסכים לגמרי עם מאיר - הלוף הוא אחת הסיבות העקריות שחברה מהדור שלי החליטו לא לחתום קבע... אחרי כל השיפורים והשידרוגים לרכבים, לא הגיע הזמן לשדרג את המזון? גם אם לשעת חירום - עדיף למות ברעב (בריאים)...
חיים - אתקשר אליך ביום יומיים הקרובים בקשר לכיסויי האלומיניום מרוג ששאלתי עליהם כאן.
יש כאלו שעוד זוכרים בשקיקה את הנסיעה על הגפ"ס !!!!
כנראה שאם אתה אוכל מספיק חרא, הכול נראה לך נהדר...
להזכיר לכולם - ההרשמה לקופסאות לוף החלה. החלוקה מוגבלת ל-10 קופסאות בלבד.
ההרשמה תסתיים בתאריך 17.12.08. ראו הוזהרתם.
מישהו יכול להדריך אותי כיצד להגיע למנוע של המגבים??
אני צריך לתקן אותם בגלל הטסט.
תודה.
בוא נרשום
מגבים כבר מחזיר בגלל הטסט
מזגן יש
רדיו יש
מה עם המושבים האחוריים אתה לא חושב שצריך אותם לטסט?
והשינוי מבנה על ההומו ?
הצחקת אותי עם המגבים:p:p:p:p
השרטוטים נותנים תמונה כללית ,אך אם הבנתי נכון הפירוק מתחיל מתא המנוע מתחת לשימשה ולא מבפנים??
איפה יש שם מקום למנוע של הוישר??
מישהו כבר פירק את זה ויודע לתת הנחיות מעשיות?
חיים , מה עלות קופסא ? תרשום לי 4.
חיים, לא עדיף ללכת על ביף ג'רקי (בשר מיובש) כמו באוסטרליה התור מזון חרום?
מזון חירום?!? :confused:
מה קורה איתכם... איפה אנחנו כבר נמצאים? שטר של 100 שקל במקום חבוי באוטו זה הכי הרבה חירום שצריך.
במחשבה שנייה, חיים-
במקומות שאתה נוסע, ועוד לבד, ייתכן מאד שארגז של לוף יהיה ההבדל שבין להזעיק את כל כוחות הבטחון לחילוץ של תמהוני רכוב ע"ג עב"ם שנחטף לשטחים, לבין שידול החוטפים לשחררך לאלתר תמורת המפתח לארגז האלומניום הסודי שבתוכו מסתתרים אותן קופסאות שימורים לא ברורות...
או במילים אחרות-
מי שלא חווה עשרות ילדים רודפים אחרי הג'יפ, יחפים ועם בגדים קרועים, תו"כ צעקות עזות של: "לוף, לוף!" (במבטא ערבי בדואי...), לא יודע למה באמת משמש המוצר הזה בצבא!!!
בתאבון!
(מאחד שמדי פעם עושה את הטעות הזאת וזולל קופסא שלמה תו"כ סיור כדי להפיג את השיעמום/רעב ואח"כ מצטער על זה עד יום השחרור מהמילואים...)