אולי הכי טוב לעשות את זה בזמן המפגש?
( אם תתנו רמז שזה בסביבה)
חנן- שוב, הדבר היחידי שאני זוכר כמפחיד מהמסלול הזה הוא שבילים שנסחפו קצת ויצרו שפצים צרים ורעים.
כל השאר במסלול דווקא נהיגה מהנה בלי צורך במכוון
Printable View
אולי הכי טוב לעשות את זה בזמן המפגש?
( אם תתנו רמז שזה בסביבה)
חנן- שוב, הדבר היחידי שאני זוכר כמפחיד מהמסלול הזה הוא שבילים שנסחפו קצת ויצרו שפצים צרים ורעים.
כל השאר במסלול דווקא נהיגה מהנה בלי צורך במכוון
המסלול מאופיין ברובו בירידות תלולות ודרדרתיות תוך כדי הצלבות לערוצי נחל וטיפוס דומה מהערוץ, שפצים דווקא לא נוראים ומסוכנים, הקטע של הריצרץ שבועז זוכר מלפני שנתיים שונה כיום בגלל גשמים ששינו את אופיו, שם חייבים להצמד לקירות כדי לא ליפול לצד, נעילות מאפשרות לקחת את הקטע לאט ובטוח, ללא נעילות ונסיעה מהירה עלולה לגרום לנזק.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
מקום המפגש עוד לא נסגר סופית, למיטב ידיעתי, אבל האיזור הזה הוא לא אחת מהחלופות שהועלו.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
טוב ...
אז אחרי שהסבירו לי בצד את אופי הפוליטיקה שמאחורי העניין הזה.
אחרי ש חנן פרש.
אחרי שישנתי על זה ...
הגעתי למסקנה שאני מוותר.
לא חושב שאי אפשר לעשות את המסלול הזה .. אבל כפי הנראה בקטע של העליה המצולמת יהיו נזקי פח.
לא מתאים לי ולאוטו.
אז הנה הקטע של הבגרות, מוותר.
יש מספיק מסלולים שעוד לא עברתי ככה שלא לחוץ על זה ספציפי.
צר לי.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
מדרום לצפון, רכב קטן יחסית ומוגבה עם זוויות טובות ונהג מצוין - יש מצב.
זה יהיה מבחן עליון לבקרת האחיזה. כנראה יהיו כמה עצירות קרור לABS.
לא הייתי בשום אופן מנסה את מעלה הפודרה בעליה (מצפון לדרום) בלי LOW, אלא אם יש לך מנוי חופשי חודשי אצל הפחח.
יש לי דווקא .. אבל הפחח אמר 'עד כאן' !!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
אולי זה החיסרון הכי גדול של הדאסטר? "כולם" מסתכלים עליך מלמעלה ואתה מוצא עצמך נגרר לדיונים אין סופיים/קריאות טיגר/הסרת כפפות וכו, קצת מעייף לא?
למעלה עם הפודרה והקירות יש מעקף מצד ימין(אם באים מצפון לדרום) שהוא בלי נזקי פח אבל עדיין עליה עם הצלבה לפי הזכור לי, הוא דווקא פחות מטריד.
יותר מטריד זה הכניסות ויציאות מהערוצי נחל ששם אתה בטוח תגרד גחון וטמבונים ויש חשש אפילו לתלישה, שלא לדבר על משיכה בכל מעבר כזה.
אז תבחרו מסלול אחר שיהיה יותר נוח בתור האתגר הראשון.
כי אין לך צמיגים מתאימים, כי אין לך זוויות גישה ונטישה ראויות בלי לפרק טמבונים, כי אין לך מהלך מתלה ראוי והרכב יצליב ויתאמץ הרבה יותר ממה שאתה חושב.
אה וגם כי עשיתי את הציר הרבה פעמים עם רכבים שונים, פעם אפילו מיד אחרי שטפונות שהרסו אותו קפוט ואם הוא היה קשה לדיפנדר קצר נעול כפול עם צמיגי mt וטרופר שבר פרונט אקס באחד מהמעברים שהיה קשה, וטרופר אחר ניכנס לשפ"צ עד לכדי כמעט התהפכות.
אם אתה חושב שאתה שונה אז קדימה למה לדבר באוויר כמו כל השירשורים?
לפי הזכור לי סובארו הוציאו טיול לנחל צין, מה עם הדסטר?
נחל נקרות עשית?
מצוק ההעתקים מדרגות לכפר נוקדים או הפוך(בלי מעלה עוזי)?
נחל אילות/חורשה?
מערד הר כפון, הר קומות, בקעת צבאים?
כיוון שעשיתי את נחל פרצים הזה לפני כחודשיים, עם כמה כלים ממשפחת ג'יפ- סופות, סיקסים וגראנדים, ואפילו, רחמנא ליצלן, טנדר מזדה אחד, וכולם סיימו אותו ללא נזקי פח או פלסטיק (חוץ מהטנדר מזדה ששבר פלסטיק קטן דווקא במעקף של המעלה המדובר), אני לא חושב שיש בנחל הזה משהו מיוחד מעבר למבחן, שהוא מהות השרשור.
ודי לחכימא...
חבר'ה , למרות שאני אשמח לטייל ,לקבל בשר ,בירה והומור בחינם... עזבו את הרכב , דסטר זה לא jeep, גם לא wk , יש המון הבדלים ולא צריך לפרק את אחד הרכבים על קיר בשביל לראות את זה...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ראיתי גם די מקס במצלעות עובר בלי דרמות