-
תגובה: אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אל תדאג דרור...
הם חשים את השטח הרבה לפני.
שמו פתיון לפני המלכודת ( הטבת מס לזמן מוגבל) והנה הם מבטלים אותה.
אגב, לא רק על רכישה אלא גם בשווי מס
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אני לא דואג. ממה יש לי לדאוג?
דאגות מגיעות כשלא יודעים מה יקרה. כאן אנחנו יודעים ממש טוב מה הולך להיות.
גם אין לנו מה לעשות בקשר לזה... כלומר יש מה לעשות, אפילו הרבה - אבל אנחנו עם של כבשים פחדניות. אז כל מה שהשלטון הרע הזה גוזר עלינו, מתקבל בשתיקה במקום בהבערת המדינה. ולכן - מגיע לנו.
-
תגובה: אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
הנה, הגיע זמן בחירות...
ואז נגלה שהשלטון האמיתי זה בכלל צבא של פקידים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
הכון.
מי ששולט הם הפקידים ולא הממשלה. תמיד זה היה ככה.
ובחירות זה סם ההזיה שהם מפזרים בכל פעם שקורה משהו שחושף את ערוותם.
ואז כולנו חוזרים לאותו דפוס התנהגות ישן ודפוק: מתחילים שוב להתקוטט בינינו. ימין מול שמאל, חילונים מול דתיים. וכו' וכו'
אינפלציה של מפלגות מרכז חסרות חוט שדרה, מצע ואידיאולוגיה, שהיום קמות ומחר נעלמות, שאם הייתי חובב קונספירציות הייתי מנחש שמי שיש לו האינטרס הגדול ביותר שיקומו עוד ועוד כאלה ויאכלו זו את זו, זה רוה"מ המכהן... כלכך גדול האינטרס של הפושע הזה, עד שלא אתפלא אם מפלגת השלטון היא שמעודדת ואולי אף תומכת בכאוס הזה.
הפרד ומשול קלאסי.
עד כאן פוליטיקה.
-
למרות הפיתיונות שהם מפזרים אני כבר שנים מצביע רק למפלגה בעלת אג׳נדה חברתית כלכלית בלבד אבל גם הם בסוף לא עוצרים את שטף המיסים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
והמסקנה היא שרק בכוח ניתן לשנות כאן משהו.
או שמה שקורה כאן מרגיש ממש טוב עבור הרוב. ואז קטונתי.
-
כן, חייבים להחליף את העם והפקידים... ויפה שעה אחת קודם.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיתאי נוה
אנחנו כבר מכירים את גרף ההתנהלות של המדינה בקטעים האלה.
תקנו תקנו ובסוף יכניסו לכם את הצינור. נותנים לכם זמן להשתעשע קצת.
אגב עמדות טעינה, סתם עלו לי בראש כל מיני אתגרים שאנחנו בכלל לא חושבים עליהם עד שלא התחלנו לרוץ עם זה.
למשל השכן שינתק לך את האוטו מהשקע ברחוב כי באת לו לא טוב. עכשיו תקום בבוקר לפזר את הילדים לגן.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
בבקשה
https://www.yediot.co.il/articles/0,...443360,00.html
אחת התוכניות של רשות המסים היא להטיל מס על הרכבים לפי כמות הנסועה - דהיינו רכב שנוסע הרבה ישלם מס גבוה יותר מאשר רכב הנוסע מעט. הדבר ישמש גם תמריץ להשתמש בתחבורה הציבורית ולהפחית את העומס בכבישים.
בקיצור נעבור מבלו , לתשלום מס לפי ק"מ .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferc
בבקשה
https://www.yediot.co.il/articles/0,...443360,00.html
אחת התוכניות של רשות המסים היא להטיל מס על הרכבים לפי כמות הנסועה - דהיינו רכב שנוסע הרבה ישלם מס גבוה יותר מאשר רכב הנוסע מעט. הדבר ישמש גם תמריץ להשתמש בתחבורה הציבורית ולהפחית את העומס בכבישים.
בקיצור נעבור מבלו , לתשלום מס לפי ק"מ .
תראו,
בתוך עמנו אנחנו יושבים, וכמו שהנהג הממוצע לא ייתן שייכנסו לפניו בנתיב חלילה, ככה המדינה לא תיתן שיפגעו בביזנס שלה. אנחנו חיים במדינה של דופקים ונדפקים, וזה עצוב מאד.
כל העידודים למיניהם זה הכל משחק תפקידים, מעניין את הסבתא הצולעת של הפקידים והפוליטיקאים האם ננשום דיזל מפייח או האם האוויר ייצבע בגווני ירוק בוהק.
מה שמגוחך זה שהם מפחדים מתת-מיסוי על הרכב האוטונומי, שבינו לבין יישום במדינת היהודים מרחק שנות אור (וזה בלי להכנס ליישום במדינות נאורות, כבר שייך לשרשור אחר שלא נגמר).
לא נותר לי אלא לגחך על ביטויים כמו "משרד האוצר יצטרך להתמודד בקרוב עם אתגר מיסוי המכוניות האוטונומיות והחשמליות"...
בדיחה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיתאי נוה
תראו,
בתוך עמנו אנחנו יושבים, וכמו שהנהג הממוצע לא ייתן שייכנסו לפניו בנתיב חלילה, ככה המדינה לא תיתן שיפגעו בביזנס שלה. אנחנו חיים במדינה של דופקים ונדפקים, וזה עצוב מאד.
כל העידודים למיניהם זה הכל משחק תפקידים, מעניין את הסבתא הצולעת של הפקידים והפוליטיקאים האם ננשום דיזל מפייח או האם האוויר ייצבע בגווני ירוק בוהק.
מה שמגוחך זה שהם מפחדים מתת-מיסוי על הרכב האוטונומי, שבינו לבין יישום במדינת היהודים מרחק שנות אור (וזה בלי להכנס ליישום במדינות נאורות, כבר שייך לשרשור אחר שלא נגמר).
לא נותר לי אלא לגחך על ביטויים כמו "משרד האוצר יצטרך להתמודד בקרוב עם אתגר מיסוי המכוניות האוטונומיות והחשמליות"...
בדיחה.
אולי זה עדיין רחוק, אבל שמדברים על הכנסות של 40 מיליארד שקל ממס על הדלק (בלו+מע"מ) בשנה!! זה בהחלט אמור להדיר שינה מעיני מי שאמון על תקציב המדינה כבר מעכשיו...
-
אהה...ואם מדברים גם על רכב אוטונומי, הרי שגם אין דוחות...תורידו עוד 180 מיליון שקל בשנה מקופת המדינה...
-
ומצד שני פחות נפגעי תאונות דרכים ומחלות ריאה.
או - בואו נשמור את הדיון הזה מעניין ולפחןת בכיוון טכנולוגי
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
תגובה: אלא מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
שטייניץ היה ונשאר חרטטן..
הטכנולוגיה מתקדמת יפה אבל יש עוד דרך ארוכה כדי שהיישום יוכל להוות החלפה מלאה של מנועי הבעירה הפנימית, בעיקר מבחינת טווחי נסיעה.
בנוסף יש את הכלכלה העולמית שעדיין נשענת על ייצור והפצת נפט - לא יוותרו על זה כל כך מהר - דרך אגב גם הכנסות המדינה נשענות חזק על מסי הדלק..
בקיצור אין לו ולא תהיה לו שום שליטה על הענין, מה גם שהוא בטח כבר לא יהיה בסביבה עד 2030, ומי יזכור שהוא אמר את זה.. גימיק שנראה טוב בתור הצהרת כוונות כללית והצטרפות לכיוון העולמי ותו לא.
זאת דעתי בלבד כמובן ויכול להיות שאני טועה.
הצחקת אותי לגבי הכנסות המדינה מדלק... כאילו יש איזה בעיה לשים לך מיסוי מטורף על חשמל לרכב. כמו שכולם עברו לסולר לפני 20 שנה כי זה היה זול חשבו שתפסו את אלוהים בביצים ... זה היה נכון לכמה שנים...
-
איך תפריד בין חשמל שהרכב לוקח לבין חשמל אחר בבית? היום הטעינה כבר מתבצעת בשקע רגיל ולא בשקע ייעודי..
-
מס נסועה יקראו לזה, וזה יצריך התקנת gps באוטו שלך, שדרכו תוכל לשלם גם מס גודש, דוחות מהירות וכו....
פתרון אידיאלי שבו כולם מרויחים.
(זת'ומרת, חוץ מהאזרח).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
איך תפריד בין חשמל שהרכב לוקח לבין חשמל אחר בבית? היום הטעינה כבר מתבצעת בשקע רגיל ולא בשקע ייעודי..
מעל צריכה מסויימת, יהיה תעריף שונה, הרבה יותר גבוה. כמו הגבייה של חשבון המים. אבל אני לא חושב שזה הולך לשם. יותר לכיוון שאיל ציין.
טל.
-
הייתי היום בכנס בנושא. עם נציגי ממשלה שהציגו.
דובר על התקן המחודש (עם 'היעלמותה' של בטרפלייס וזה שכבר לא צריך תקן מיוחד) ואימוץ של סטנדרט עולמי, דובר על הבעיה במיסוי (שכנראה לא יהיה על החשמל, אלא על הנסועה) אבל הנה מה שהשאיר הרבה אנשים באולם בלי אוויר
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3b20b1f558.jpg
אסף.
-
כבוד השר יכול להציע מה שמתפלק לו, איך אומרים - להציע לא עולה כסף. ואפילו לא דורש אינטליגנציית מינימום כתנאי מקדים.
-
ואהבתי את הצמדת המונח "בעיה" למונח "מיסוי". המדינה חייבת להמשיך לממן את המנגנון הציבורי המושחת והמנופח מאיפשהו, לכן רכב 'ירוק' בעצם מייצר 'בעיית מיסוי'.
העיקר בחרו באותם אנשים. מה לנו כי נלין.
-
המסקנה הפרטית היא - אם היה לי כסף להשקיע - הייתי קונה עכשיו כמה מכוניות אמיתיות, שומר עליהן במצב חדש ומוכר ברווח גדול ב 2035.
יחד עם מרשם לבנזין... רפואי...
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
אם נלמד מהרכבת התחתית, זו כנראה תהייה בעייה של הילדים/נכדים שלנו, ואותם ממילא לא יעניין שום דבר מחוץ למסך המגע ...