מי אמר שאני רוצה לקנות מהם ?
Printable View
מי אמר שאני רוצה לקנות מהם ?
הקטלוג הכללי של אולדמן הוא מקור מידע מצויין ומקיף. חפש אותו באינטרנט.
אני מאמין שיש בו גם את דגמי BP51.
אסף.
יש בו, אבל אין בו מידות רק התאמה לדגמי רכבים ...
בסוף הקטלוג יש מידות.
אסף.
לא של הPB51
אני לא אוהב להציק לבעלי עסקים אם אני לא מתכוון לקנות מהם, מרגיש לי לא הגון..
זה לא קשור אליהם, ברור לי שהרבה אנשים חופרים ומבלבלים להם במוח ובסוף לא קונים כלום. זה קשור אלי, אני לא רוצה להיות אחד מהאנשים האלו אם מראש אני יודע שבכל מקרה לא אקנה מהם אלא אביא בזול יותר מחו"ל ...
זה ראוי לציון.
אחרי הצבא יצא לי לעבוד בחנות ריקושט גדולה, אתה שעה עם לקוח, מתאים לו תיק מודד איתו את כל הנעליים בחנות, בוחרים דגמים, ברור לך מהשיחה שזה מישהו שאשכרה רוצה לקנות ואז הוא רושם והולך. היינו משתדלים לזהות אותם אבל זה לא תמיד מצליח.
לגבי הנפלד, זה בסדר, הם לא יתאמצו ממילא.
אני דווקא רציתי מאוד לקנות מהם בולמים. גם בעקבות הכתבה הזאת. אפילו יצא שנדפקו הקודמים בדיוק כשהתפנה סכום לקופת הטנדר.
התגובה האיטית שלהם למיילים וחוסר הרצון לעזור בבחירה יאש אותי. התחדשתי בסט של חברה אחרת.
עד היום אני מצטער. אבל אז לא היה לי חשק להתעסק איתם.
הנפלד לא ערוכים לתת מענה ללקוח הפרטי. אולי זה ישתנה בעתיד. אבל כרגע יש שם צוות מצומצם מאוד שדווקא די מתאמץ.
אם בכל זאת החלטת לפנות אליהם ישירות כדאי להצטייד בסבלנות.
מכוון שהנפלד לא מפרסמים בג'יפולוג אני נמנע מכל תגובה שעלולה להתפרש כקידום המוצרים שלהם אבל "הם לא יתאמצו ממילא" זה כבר קצת מעליב...
נדב - שלחתי לך הודעה פרטית.
התנצלותי. לא התכוונתי לאיזו פגיעה אישית.
החוויה שלי היתה שהם לא התאמצו. אבל באמת זה לא מבדיקה מקיפה או נסיון ארוך, אלא שיחה או שתיים בטלפון ואימייל אחד. הייתי צריך להסביר טוב יותר ולא להתנסח ככה.
אחת הסיבות שפניתי אליהם היא לקבל המלצה על מי כן יכול לתת מענה ללקוח פרטי. רציתי להחליף גם את העלים ולקבל המלצה מוסמכת לשילוב כל המרכיבים. עד היום אין להם הפניות כאלה באתר, רק הזמנה לפנות אליהם להמלצה. פניתי אליהם. נשארתי בלי המלצה.
מצד שני כשהייתי צריך אישור בדיעבד לטובת רישום ההגבהה לרכב, הנפלד נתנו מענה בלי בעיה למרות שעבר הרבה זמן מהקנייה.
עדכון מהנפלד:
יש ערכת BP-51 גם לאיסוזו דימקס 2012 והלאה.
https://arb-usa.wistia.com/medias/nsaeqtmd5k
(זאת בנוסף לטויוטה לנדקרוזר והיילקס 2005 והלאה, ג'יפ רנגלר, וניסאן פטרול, מבחינת רכבים ששווקו בישראל).
צקצוקים מעצבנים מהבוקסה התחתונה מתלה קדמי ימני. קיבלתי קיט בוקסות תחתונות חדשות באחריות. בהחלפה התגלה שהגומיה שאוטמת את מיסב הקצה קרועה. יתכן שזה נגרם בגלל הידוק על הליפט בזמן ההתקנה. בכל מקרה החלפתי את כל הקצה התחתון בשני הצדדים והשקט חזר.
קובץ מצורף 130311
קובץ מצורף 130310
האם הקיט הזה שמחייב חיזוק שילדה לא עלול לגרום נזק לרכב?
הצקצוקים מהמיסב הכדורי של הבולמים הקדמיים חוזרים.
https://youtu.be/CJte-44HPfI
כנראה שאין ברירה אלא להחליף כל שנתיים. הפעם בעצמי.
פרוק יחידת קוילאובר קדמית בהיילקס די סטנדרטי, שני ברגים גדולים מחזיקים את המשולש לתפוח, מנתקים מוט הגה (צריך חולץ תפוחי הגה מסוג כזה או אחר) ומוט מייצב, מזיזים את הנבה כולה הצידה (קושרים לשלדה) והבולם יוצא יחסית בקלות.
כדי לחלוץ את המיסב הכדורי השתמשתי בקיט בולג'וינטים ובבוקסה 1 אינץ' שהתאימה בול לקוטר של המיסב (35 מ"מ)
קיט עולה 160 שקלים. מיסב כדורי, שתי דיסקיות קפיציות ושתי גומיות אטימה. הוראות פשוטות וברורות.