נכון. צמיגים c הם צמיגי מסחריות. צמיגי חורף עם חריצים יותר עמוקים לפינוי מים מסומנים m+s
אסף.
Printable View
נכון. צמיגים c הם צמיגי מסחריות. צמיגי חורף עם חריצים יותר עמוקים לפינוי מים מסומנים m+s
אסף.
אחרי כמה ימים של נסיעה בכביש + טיול שטפונות ונסיעה כל היום על כבישים רטובים, הגעתי לכמה מסקנות .
לפחות בכל מה שנוגע לבעלי הרנגלים ( רעשי רוח חזקים וסרן חי מקדימה ), ההבדי ברעש תוך כדי נסיעה עם חלון פתוח קמעט ולא קיים ועם חלון סגור כבר לא שמים לב להבדל. נוחות הנסיעה זהה בין שני הצמיגים ( בכל מקרה לא נסיעה מפנקת כמו ביפני גדול ). מי שקונה רגנלר בכל מקרה לא מחפש נסיעה שקטה וחלקה
לגבי הנושא היותר חשוב מבחינתי שהוא בטיחות הנסיעה. אז ככה, לשמחתי עדיין לא נקלעתי לאף מקרה חרום, אבל בנסיעה יומיומית במהירות של 120 קמ"ש לא שמתי לב לאף הבדל בין ה MT ל AT. היום עשיתי כמה נסיונות לבילימת חרום בכביש רטוב כולל בירידה במהיות של 80 קמ"ש, לדעתי אין הבדל בין סוגי הצמיגים. כמובן שהכל מבוסס רק על תחושה אישית שלי ולא על מכשירי מדידה, אבל לדעתי יש לי מספיק ניסיון בכביש בכדי להעריך זאת.
נסיעה בבוץ זה כבר עולם אחר :cool:. לעומת מצבים שבהם אני יודע בוודאות הייתי נתקע בעבר, כולל נסיעה בעיסה חרסיתית דביקה,היום כל מה שהיה צריך זה הרבה גז כשקשה והאוטו לא עוצר. הבדל מדהים לעומת צמיג AT
עם מה שאסף כתב למעלה אני מסכים חלקית . אחרי 200,000 קמ"מ לפחות על ה KO2 אני חושב שהוא צמיג מדהים גם לכביש וגם לשטח, כמובן שבבוץ קיים הבדל אבל השיקול בחיסכון למי שעושה 40,000 ק"מ בשנה יכול להיות משמעותי .ממוצע הוצאות של 2000 ש"ח בשנה לעומת 7-8000 ( בהנחה שכל מה שנרשם לגבי הבלאי של ה MT נכון . את זה אני אגלה בהמשך ).
בנסיעת שטח טכנית ובעבירות קשה ( לא אקסטרים כמו כמריר וכיו"ב ) ובממוצע של טיול כל שבועיים הוא נתן כל מה שאני צריך, וכל זה עם 0 פנצ'רים לאורך הדרך.
מה שאני רושם כאן מתיחס רק לגבי ה KM2 ( אין לי כמובן שום קשר עסקי עם BFG ), כל שאר צמיגי ה AT שיצא לי לנסות וזה די הרבה היו ערמת זבל בשטח.
הבחירה שעשיתי הפעם היא יותר אמוציונלית ופחות מהראש, אבל לדעתי להיות בעלים של רנגלר ולא להרכיב עליו צמיג שטח לפחות פעם אחת זה פספוס ענק. אולי בהמשך ההוצאות והמשפחה ישנו אותי קצת, נחכה ונראה :D
גם אני בכל מצב מעדיף km2.
כל פעם שניסיתי אחרת התחרטתי, כולל מקסיס ואכילס.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk