תגובה: היכן רוכשים נעלי רד באק במחיר נוח באיזור המרכז/ השרון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
אז אם כבר תחליפים לא יקרים, KSP נכנסים כעת גם לתחום הנעליים (מכירות באינטנט) ומציעים מבצע מעניין - מגף אוסטרלי במחיר השקה של 175 שח לימים הקרובים:
נעלי בטיחות Nomad S1 מגף אוסטרלי
הזמנתי את הנעל הזאת במסגרת מבצעי יום שישי השחור. אני לא מרוצה.
קודם כל, לקח מלא זמן עד שקיבלתי את המשלוח, אבל נניח שזה בגלל יום שישי השחור.
שנית, אין מידות ביניים ככה ש-44 קטן עלי ו-45 ענק עלי.
שלישית, החיבור בין כיפת הברזל הקדמית לשאר הנעל בולט, ככה שאני כל הזמן מרגיש אותו באצבעות.
רביעית, הנעל מאוד כבדה.
חמישית, הסוליה חורקת על בלטות ברמה שאי אפשר להסתובב עם הנעלים האלו במשרד.
בקיצור, אני חוזר לרדבק הישן והטוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Coresh
הבלנסטון 585 בצבע Rustic brown בחנות "הצעד הנכון" ביהוד נראה בעיניי שונה מאותו דגם בחנויות אחרות שבהן הוא נמכר.
בצעד הנכון הגוון נוטה לאפור יותר וכלל לא דמה בעיניי ל- Rustic brown אלה יותר ל-Rustic Grey, בעוד שבחנות אחרת שבדקתי (אליטל), וזוג נעליים של חבר שקנה במודיעין, הדגם הזה אכן נראה בגוון חום חלודה.
בדקתי את העניין בשני משלוחים שהגיעו לצעד הנכון, ובשניהם ה-585 נראה אפרפר יותר מאשר חום, זו הסיבה שלא קניתי שם, לא אהבתי את הגוון.
פרט לכך הכל נראה מקורי וחדש, גם הבלנסטון וגם הרדבק שנמכרים שם. לבלנסטון יש מדבקה שמעידה שהיבואן הוא קולנוע חדש, שזה היבואן הרשמי של בלנסטון, ושהמוצר הוא סוג א'.
מישהו יודע מה הסיבה להבדלי הגוונים בצעד הנכון?
אולי תאורה?
נורות מסוגים שונים יכולות ליצור הפרשי גוונים...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
הבלנסטון 585 בצבע Rustic brown בחנות "הצעד הנכון" ביהוד נראה בעיניי שונה מאותו דגם בחנויות אחרות שבהן הוא נמכר.
בצעד הנכון הגוון נוטה לאפור יותר וכלל לא דומה ל- Rustic brown אלה יותר ל-Rustic Grey, בעוד שבחנות אחרת שבדקתי (אליטל), וזוג נעליים של חבר שקנה במודיעין, הדגם הזה אכן נראה בגוון חום חלודה.
בדקתי את העניין בשני משלוחים שהגיעו לצעד הנכון, ובשניהם ה-585 נראה אפרפר יותר מאשר חום, זו הסיבה שלא קניתי שם, לא אהבתי את הגוון.
פרט לכך הכל נראה מקורי וחדש, גם הבלנסטון וגם הרדבק שנמכרים שם. לבלנסטון יש מדבקה שמעידה שהיבואן הוא קולנוע חדש, שזה היבואן הרשמי של בלנסטון, ושהמוצר הוא סוג א'.
מישהו יודע מה הסיבה להבדלי הגוונים בצעד הנכון?
למה אתה חוזר על אותה התגובה מלפני שעתיים?
נשלח מהנייד
מתנצל על פרסום ההודעה הקודמת פעמיים, משום מה היא לא הופיע בגרסת המובייל וחשבתי שהיא לא פורסמה, לכן ניסיתי שוב. רק אחרי מעבר לגרסת ה-Desktop ההודעה הראשונה הוצגה אצלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
אולי תאורה?
נורות מסוגים שונים יכולות ליצור הפרשי גוונים...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
חשבתי על זה, אבל אני לא חושב. צילמתי כמה תמונות להשוואה מול נעל חומה באליטל ובצעד הנכון, וראיתי שיש הבדלי גוונים ב-585.
עדכונים נוספים: ביקרתי בחמד לחי השבוע, וגם שם הגוון של ה-585 נטה לאפור יותר מאשר לחום, בדיוק כמו בצעד הנכון. הנעל היתה עם תאריך ייצור של נובמבר 2019.
לעומת זאת, הייתי השבוע גם בחנות מוסרי בחולון, וה-585 היו בגוון מושלם בעיניי של חום עמוק, תאריך הייצור של הנעל היה דצמבר 2019.
נראה לי שהגוונים בדגם הזה משתנים בכל סדרה ייצור.
כנראה מפעל אחר בסין
Sent from my iPhone using Tapatalk
שלום חברים
מתעלק על השירשור , לאחר שהרדבק האחרונות התפרקו (הסולייה, הנעל היתה כמו חדשה) והלכו לעולמם,
מחפש לקנות חדשות אך לא סגור על המידה (האחרונות היו 9 אוסטרלי והתחושה היתה שקצת גדול),
אולי מישהו קנה לאחרונה ויכול להפנות אותי לחנות באזור ת"א רבתי שמחזיקה מלאי של נעליים(לא ע"פ הזמנה) שאוכל למדוד.
אם מכירים מקום שמוכר בימים אלה במחיר מבצע אשמח לעדכון :-)
תן לי לנחש: לא נעלת אותן הרבה זמן?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אורי.ר
שלום חברים
מתעלק על השירשור , לאחר שהרדבק האחרונות התפרקו (הסולייה, הנעל היתה כמו חדשה) והלכו לעולמם,
מחפש לקנות חדשות אך לא סגור על המידה (האחרונות היו 9 אוסטרלי והתחושה היתה שקצת גדול),
אולי מישהו קנה לאחרונה ויכול להפנות אותי לחנות באזור ת"א רבתי שמחזיקה מלאי של נעליים(לא ע"פ הזמנה) שאוכל למדוד.
אם מכירים מקום שמוכר בימים אלה במחיר מבצע אשמח לעדכון :-)
יש מלאי של רדבק ב "צעד נכון" אבן גבירול 4-6, יהוד-מונוסון. 450 ש"ח לזוג.
אתה יכול להתקשר לוודא אם יש מה שאתה צריך 03-632-0710, תבקש את גבי מנהל החנות (זה יותר מחסן מאשר חנות)
רדבק במבצע ב- 399 ש"ח כולל משלוח בוואלה שופס:
https://www.wallashops.co.il/%E2%80%...7%94/pi9dtubok
המבצע רץ כבר ימים, לא פורסם מתי צפי להסתיים.
תודה חברים על התגובות
רכשתי "בגרעין" בתל אביב יש להם מלאי למדידה למי שמחפש (יש כרגע מבצע 469 + הנחה 4% חברי מועדון, כולם חברים :-) ) 450 ש"ח
בנוסף נאמר לי שיש את הנעלים גם ברשת H&O למי שמחפש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אורי.ר
תודה חברים על התגובות
רכשתי "בגרעין" בתל אביב יש להם מלאי למדידה למי שמחפש (יש כרגע מבצע 469 + הנחה 4% חברי מועדון, כולם חברים :-) ) 450 ש"ח
בנוסף נאמר לי שיש את הנעלים גם ברשת H&O למי שמחפש.
זה מחיר די גבוה... לא ממש מבצע
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
זה מחיר די גבוה... לא ממש מבצע
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
צודק ממש לא מבצע אבל כך הוא מופיע אצלם כמבצע :-)
המחיר בוואלה יותר טוב אבל אין את המידה המבוקשת 43
לצערי לא מצאתי יותר זול ממש הייתי חם לקנות נעליים (לא נורא)