חחחח עכשיו אתה אומר 7 נוסעים? אז הטוסון גם ככה לא רלוונטי
אם אתה לא עולה בעבירות רקסטון יתן לך בסכום הזה את הרכב הרכב הכי חדש. בכביש ובשטח תקבל הרבה יותר מהטוסון ומעל ומעבר לצרכים שלך.
לך על מודל 2014 ומעלה
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Printable View
הוא ציין שלפי המוסכניק שלו זה משהו שיש בלנדקרוזר החדש.
בלנדקרוזר החדש אין ״זחל״ וזה טרנספר שרשרת אז הנמכת יחסי העברה זה משהו לא פשוט בכלל ואני בספק רב אם יש קיט מדף ככ מהר, ואם בכלל קיים מוצר כזה לטרנספר שרשרת.
הטרנספר של הפאגרו שרשרת או גלג״ש?
רק לי נראה שיש כאן טלפון שבור/פער משמעותי בשפה משותפת?
יש כאן סלט ניסואז
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
המוסכניק שלך צודק, רק לנדקרוזר הכי טוב הכי חזק והכי אמין, נותן בראש לכולם.
ולמי שלא הבין, זה יגמר בלנדקרוזר.
בגלל זה ובגלל שפה באתר יש חוסר בהירות בין לטייל בטבע ובין ללכת לשבור את האוטו.
הצעתי לבחור מההתחלה לשים מה שאפשר ולהמשיך להנות מהאוטו כל עוד אפשר.
הרגתם אותו ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
ואתה הצלת אותו? בגללך יקרה הנורא מכל - הוא ישאר עם הטוסון...
ואני אגיד דעה אחרת. בסופו של דבר העצות של המוסכניק שלו לא משוללות היגיון למרות שאני לא מסכים עם הקטילה של רקסטון או פאת'פיינדר.
הוא לא יפול אם הוא יקנה לנד קרוזר או פאג'רו bk.
יש אנשים רבים שרוכשים את הרכבים האלו גם כשהם בקושי או בכלל לא יורדים לשטח ובכל זאת נהנים מהם.
אבל קח בחשבון צריכת דלק של פחות מ9 ק"מ לליטר, הנסועה שלך די גבוהה ויש מכוניות יותר חסכוניות.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אם אני מסתכל על מה שפות"ש כתב בתגובה 99 אז הדברים יותר מסתדרים.
למוסכניק יש פאג'רו משנות ה90 כלומר Q כנראה משודרג מאוד לטיולי אקסטרים.
המוסכניק כנראה מספר לו חוויות ושופך עליו מונחים שהוא לא מבין וכאן אנחנו מקבלים סלט שלם.
היה כדאי שפות"ש היה ממלא את השאלון הנעוץ המלא ומקבל תשובות מלאות.
עדיין אם הוא יקנה פאג'רו או לנדקרוזר הוא לא ייפול. יש לו תקציב מכובד והמכוניות בסך הכל אמינות ושומרות ערך. כן צריך לקחת בחשבון שיכולות ליפול צרות כמו מזרקים או משאבות סולר אבל זה לא חייב. אם הוצאה לא צפויה באיזור ה10000 ש"ח זה יהיה משבר כלכלי אז לא כדאי להיכנס לזה.
לקרוזר יש יכולות יותר טובות בשטח טכני אבל לפי מה שאני מבין את הדרישות אז זה לא באמת נחוץ והייתי הולך על הפאג'רו שיותר זול ואפשר יהיה למצוא שנתון חדש יותר.
גם שיפורים מעבר למיגון לא הייתי עושה ישר על ההתחלה ומתקדם בהתאם לצורך ולחשק.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
המוסכניק שלך סיפר לך שלהחזיק רכב שטח דיזל גדול עולה אלפי ש"ח יותר בכל שנה ?
אני חוזר וממליץ.לך - פורסטר או דאסטר.
(למרות שבשלב הזה של הדיון הוא מתחיל להרגיש כמו מתיחה... )
אסף.
לגבי ה"זחל" המסתורי,
בלנדקרוזר החדש (2018) יש מצב "זחילה", שזה בגדול HDC רק שיודע לקבע מהירות איטית גם בנסיעה קדימה (לא מבין מה ה"חידוש" קיים בדיפנדר כבר מ2007 ובסופה מאז ומתמיד, שהמחשב לא נותן לרכב להכבות בלואו).
גיא זה בסדר אני לא נפגע מאף אחד, סה"כ שאלתי שאלה ומי שמחפש לרדת על אנשים זה עניינו. בכל אופן לגבי הזחל תסתכל בהשקה של הלנדקרוזר החדש בנמיביה בסרטון של יואב קווה או לחילופין באתר טויוטה העולמי, ובחזרה לעניין אני אבדוק ואתייעץ שנית לגבי הרקסטון/פאת'פיינדר וכד' האם זה מספיק, במידה ויש עוד הצעות על החלפת הרכב אשמח לשמוע, לגבי השבע מקומות זה בגלל שאנחנו חמש ובקרוב נהיה שש או שאקח חבר וכד' אז כבר צריך 7 מקומות, אף על פי כן נכון לעכשיו לא צריך אבל אם כבר אז כבר, תודה על העזרה ועל הזמן, בינתיים אני רואה שכל אחד נוטה לכיוון שונה, אגב מה עם טרופר או פטרול וכד'? מקווה שבקרוב יהיה מסקנה ברורה תודה
אתה מאד מתפזר.
לפי מה שאתה מתאר שאתה עושה עם האוטו ואתה רוצה מהאוטו כולל ה 7 מושבים.
אין הרבה אפשרויות.
ואם אתה מסתדר עם העבירות של טוסון כיום.
כל. ואני מדגיש. *כל* רכב שהוזכר פה. יעשה את העבןדה פי מאה ממה שאתה צריך.
מפה זה סתם קשקשת.
ענו לך. תמצא אחד הכי שמור ותקנה לבריאות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הבנתי ואני נוטה להאמין לך, אך איזה אחד מהם כדאי? ומה העלויות של האחזקה והקנייה בערך? חשוב מאוד שיהיה אמין תודה
על מה המוסכניק שלך ממליץ?
מה הוא אומר שכדאי? אני גם מתלבט, ויהיה מעניין לשמוע מה הוא אומר.
ממה שהבנתי מדבריך זה או פאג'רו או לנדקרוזר?
ממה שדיברתי איתו לנדקרוזר או פאג'רו אבל צריך לדבר איתו שוב ואעדכן