איפה שהוא גם היום, במעבר בין דופן הכלי לדופן המסוק, מתכלב מנקר על הרצפה..
או שוכב על הדלת האחורית החצי פתוחה ומסתכל על הנוף..
Printable View
או, אם הוא נהג, במושב הנהג, ומקבל טפטופים של שמן הידראולי על הקסדה.
אני די בטוח שיסעור מיוצר בסודי סודות ע"י לנדרובר.
לכבוד אסף -
מצורפים שעורי בית. תדפיסו וציירו ביד חופשית. קנה מידה 1:20, גלגלים 33/10.5 צמודים לפינות, אורך רוחב וגובה בדיוק.
די מהר רואים למה לא סרן חי (מבזבז נפח עצום) ולמה טעות לחשוב על זה כרכב מרוץ (כי זה פשוט לא - צריך לעטוף 9 אנשים בקובית הגנה הרבה יותר קטנה ממה שברכב מרוץ עוטפת 2. אין מקום למתלים של רכב מרוץ).
אגב,
מבלי להכנס יותר מדי לפרטים, יש סתירה חמורה בין חלק מהמספרים לחלק מהדרישות המבצעיות
אז עכשיו אתה רואה שאין מקום לסרנים, יופי.
אף פעם לא אמרתי רכב מרוץ, ובטח לא של שני מקומות- תודה לאל שמפרטים אני עוד יודע לקרוא בלי משקפיים.
"טכנולוגיה של רכבי מרוץ" -זה הפתרון המתבקש פה עם הדרישות שלהם.
אני למשל לא רואה איך תפוחים סטנדרטיים של היילקס/תושבות ותיבת הגה ,גלגלים 33,למשל מתמודדים עם ירידה מסולעת עם חטוטרת של 1.5 טון על הגב.
אני כן רואה תושבות ל JMX ,שגם אם מתקתק הוא בחיים לא ייגזר -כי הכדור תפוס בין שתי תושבות ע"י בורג גרייד 9 "3/4 .
תיבת הגה הידראולית מעולם המרוצים RACK & PINION בחיים לא תגזר עם אותה חטטורת על הגב.
מה אורך הציריה בהיילקס ?,ממה היא עשויה ? מהלך מתלה ? חטוטרת להזכיר
לא מבין מה הפחד להשתמש ברכבת כוח טיפשה מוכחת ולבנות את הכל חדש מסביבה? בסה"כ ברזלים .
אם ראש אט"ל כלכך פרנואיד ,שישמור לעצמו בכספת את כל קבצי הייצור .
מתלים נפרדים ,דורון,מתלים נפרדים
אני יודע שאין מקום לסרנים ברכב בכזה גודל, גם אסף יודע הוא סתם מציק. אם לא היתה דרישת אורך קיצונית היה אפשר להסתמך על רכב מהמדף. שלדת היילקס, ובוודאי 70, יכולה לעשות את כל מה שנדרש שם, ברמה דומה לדפנדר.
זה בדיוק המקום להכנס לפרטים. אם אתה מוצא סטירות פיסיקליות במסמך עצמו - שתף.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ואין לך מקום למתלה או מהלכי מתלה שמצדיקים שימוש ברכיבים "אקזוטיים", וגם אין שום דבר בדרישות הביצועים שמצדיק מהלכי מתלה או גלגלים ענקיים גם אם היה מקום.
למה לא?
שום גלגלים ענקיים, למשקלים המדוברים ,לחוזק מכלולים, אין סיכוי לעמוד ביעד של 1.5 טון עצמי עם גלגל גדול מ 33.
לא מבין למה אין לי מקום למתלה ,בכל קונפיגורציה ,מהלך סגירה הוא מהלך סגירה , מה רע אם היית יכול לפתוח לפחות עוד 3 אינטצ' עם אותה זווית היגוי?
1.9 עקבה.בסה"כ לבחור דיפ' מתאים, חישוק עם אופסט הכי חיובי שיש , ועם אפרייט נכון אפשר להגיע לציריה מספיק ארוכה שתיתן לך את זה. והכל בולט פרוף ,הרבה יותר מטנדר סטנדרטי. הרבה יותר בסדרי גודל.
אה, שכחתי - לעניות דעתי הצולעת
טוב. נתקדם.
לקחתי את הטנדר. אגב... ראיתם את הדימקס החדש? איזה יופי. נראה לי שתיקנו את הטעות במיקום הציריות אבל לא בטוח . אז נדבר רגע על הפורד.
אני רוצה לקחת את המתלה הקדמי קומפלט ולשים את כולו כמכלל מאחורה. הבעיה היא שהשילדה לא מתאימה לא ברוחב ולא בגובה - כי היא מתרוממת מאחור כדי להכניס שם סרן.
אסף.
אז כבר אפשר לעשות מהקיר אש אחורה שילדת צינורות....
אסף.
אבל טל עדיין נצטרך לסחוב משולשים ספייר לימין ושמאל... אי אפשר להסתפק במשולש אחד חלופי... (:
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
תעשה גוגל על מתלה קדמי של ריינג'ר ותראה מה אתה צריך לסחוב...
לריינג'ר יש משולשים משופרים. עם מיסבים קצה... בעצם יש לו מלא שיפורי מתלים 'מעולם המירוצים'.
אסף.
https://btffabrication.com/products/...l-spring-truck
ראיתי... לא רציני..
Sent from my SM-A530F using Tapatalk