תגובה: האינסטלטור - האנטר 2014
מישהו מכיר את זה:
US $2.17 25%OFF | 30*50cm 10mm Car sound insulation Rubber foam pad soundproofing Auto noise deadener isolation thermal insulator
https://a.aliexpress.com/_BOjc8C
אני שוקל לצפות את פנים הסגירה במשהו כזה כדי לשפר בידוד (בכל זאת יהיה שם מקרר ואוכל).
מה יכולה להיות היעילות של זה?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
מיותר, לטעמי. הארגז הרבה פחות חם ממה שנדמה לך. בוודאי קריר בהרבה מהקבינה כשהרכב עומד. יש לי מיכל מים מאלומיניום בארגז והמים תמיד יוצאים ממנו קרירים.
שלא לדבר על כך שבמקרים רבים גג הארגז מכוסה במזרונים ושאר ציוד הלינה, אז הוא מבודד מהשמש.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
ככה חיברו את זה אצלי, אולי זה יתן לך כיוון:
הגיאומטריה היא כזו שלחץ הבוכנה מקבע את המיקום בשני המצבים של החלון: סגור ופתוח. במצב הסגור זה פחות החלטי. בניעורים טובים של הטנדר זה נפתח, אז אי אפשר לוותר על מנגנון נעילה.
הקונפיגורציה של חנן לדעתי עושה שימוש בבוכנה קיימת שפורקה מאיזה יונדאי :) אם אני מחבר את הדיון ממקודם. בפועל זה נראה לי לוקח הרבה מקום.
עקרון המנגנון נכון. אתה צריך לוודא שבמצב סגור עיגון הבוכנה עובר את קו ה- 0 שהוא הקו המחבר בין ציר הבוכנה לציר הדלת. קו 0 כי בווקטור הכוח הזה אין מומנט. חצייה ימיה או שמאל מהקו מפעילה מומנט לכל אחד מהכיוונים ואז אתה יויצר מנגנון נעילה עצמי שמצד אחד פותח את הדלת ומצד שני מפעיל מומנט סגירה. את מיקום העיגון לכיוון הנעילה צריך לתכנן כך שמצד אחד יהווה נעילה מספקת (לא גבולית כמו שחנן מתאר) ומצד שני לא יהווה התנגדות משמעותית לפתיחה.
כיוון ומיקום הבוכנה תתכנן לפי איפה נוח להתממשק ובצורה שלא יפריע לשום דבר בארגז (מבחינת ציוד) המהלך שלה צריך להיות בהתאם לגיאמטריה, אם אתה קונה בוכנה לצורך המנגנון אין צורך להשתמש בבוכנה ארוכה יתר על המידה אלא אם אתה שוחט בוכנה קיימת:
לגבי הגומיות בחלונות, ספריי סיליקון גם במסילות במשקופים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moriseven
לגבי הגומיות בחלונות, ספריי סיליקון גם במסילות במשקופים
יטופל היום.
פשוט במסגרת המעבר לאינסטלטור הייתה לי היום תקלת אינסטלציה בבית.
קארמה [emoji12]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...eb9b13f678.jpg
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
de fox
הקונפיגורציה של חנן לדעתי עושה שימוש בבוכנה קיימת שפורקה מאיזה יונדאי :) אם אני מחבר את הדיון ממקודם. בפועל זה נראה לי לוקח הרבה מקום.
עקרון המנגנון נכון. אתה צריך לוודא שבמצב סגור עיגון הבוכנה עובר את קו ה- 0 שהוא הקו המחבר בין ציר הבוכנה לציר הדלת. קו 0 כי בווקטור הכוח הזה אין מומנט. חצייה ימיה או שמאל מהקו מפעילה מומנט לכל אחד מהכיוונים ואז אתה יויצר מנגנון נעילה עצמי שמצד אחד פותח את הדלת ומצד שני מפעיל מומנט סגירה. את מיקום העיגון לכיוון הנעילה צריך לתכנן כך שמצד אחד יהווה נעילה מספקת (לא גבולית כמו שחנן מתאר) ומצד שני לא יהווה התנגדות משמעותית לפתיחה.
כיוון ומיקום הבוכנה תתכנן לפי איפה נוח להתממשק ובצורה שלא יפריע לשום דבר בארגז (מבחינת ציוד) המהלך שלה צריך להיות בהתאם לגיאמטריה, אם אתה קונה בוכנה לצורך המנגנון אין צורך להשתמש בבוכנה ארוכה יתר על המידה אלא אם אתה שוחט בוכנה קיימת:
תודה רבה, זה עשה לי הרבה סדר וגם מצאתי אזור חזק פוטנציאלי להתחבר אליו.
קובץ מצורף 132145
תתחדש! איזה כיף. חלום שלי טנדר כזה!
רק כעת קלטתי שקנית רכב.
איזה יופי, אני ממש שמח בשבילך. הדילמה של להמשיך בתחביב, למכור ולהישאר עם כאב לב וכו-היא ללא ספק קשה. שמח מאוד שמצאת את מקומך
[emoji120][emoji120][emoji120]
1 קבצים מצורפים
מתקדם ב-BABY STEPS.
לקנות רכב ממושב חקלאי זה אומר שהרכב הגיע בעיקר מלוכלך!!! מבחוץ זה פחות רגיש אבל הפנים היה טינופת רצינית. אחרי 3 סבבים של ניקיון הצלחתי להגיע לרמת ניקיון שאני מרוצה ממנה. זה לא מושלם ולא ברמת דיטיילינג אבל זה ממש בסדר ונעים להכנס לאוטו.
הוצאתי את הקומפרסור לחניה ועברתי על כל מקום באוטו להוציא את כמויות האבק והחול. הניקוי, בשילוב עם תרסיס סיליקון גם פתר בעיית התקיעות בחלונות החשמל ועכשיו הכל עובד חלק ויפה.
עוד נקודה מעצבנת היא התא למשקפיים מלא הסכים להסגר. אתמול פירקתי אותו ולבחון את המנגנון וראיתי שפעם היה איזה פין שנשבר/עף. חתכתי מסמר למידת אורך הרצויה וקיבעתי אותו למקום בלחץ + נגיעה של סופר גלו וואללה זה עובד!!!
לגבי המושבים לא היה הרבה סיכוי, כמות הכתמים מחליאה, קצת חורים מסיגריות וקרע נאה שמושב הנהג. את הקרע במושב הנהג הטלאתי + השלמה של ספוג, לא בצורה הכי יפה אבל פרקטית ושלוש פעמים שיפשפתי את המושבים ושאבתי ללא הועיל. הפתרון היה סט כיסויים פשוט מאוטו דיפו (119 ש"ח) שאפילו נראה לא רע. התקנתי לבד ומתחתי אותם ככל האפשר על המושבים וסה"כ אני מרוצה. היתרונות הם:
1. כך אוכל לבחון האם המושבים של ההאנטר כאלה גרועים עבורי ואם אני צריך להתחיל לחפש מושבים של רכב אחר מפירוק להחלפה.
2. אחת לתקופה אפשר לקנות סט כיסויים חדש ולהחליף.
בגזרה היותר מעניינת, הזמנתי היום מלא רכיבים של חשמל וברגע שהם יגיעו יהיה אפשר להתחיל לעבוד על הארגז הדיגומים + רדיו חדש, כזה שה-USB גם יעבוד בו.
בנוסף הזמנתי בוכנות מדוד עלי לדלת הכנף. זוג בוכנות בארץ היו עולות בין 250-450 ש"ח, תלוי בחנות. אצל דוד עלי 2 זוגות יצאו עם עודף מ-15$ ואם הם לא יחזיקו תמיד אפשר לקחת את אותם נתונים ולקנות משהו איכותי יותר.
צריך עוד לבנות תושבות לבוכנות ובנושא זה, איפה באיזור כפ"ס קונים מטר פרופיל 90 מעלות, 40X40X4 מ"מ?
קובץ מצורף 132242
משהו בגוגל שלך דפוק, כי בוכנה בארץ עולה 15 שח:
(תוצאה ראשונה בחיפוש, היו עוד המון):
https://www.shavit-home.co.il/items/...%92%D7%9D-T532
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
יש מלא סוגי בוכנות מסוגים שונים וכוחות שונים ואורכים שונים אבל... לתכנון תושבת שאני צריך ועם הנתונים שאני צריך הבוכנה הכי זולה שאני מצאתי (וחיפשתי) עולה 100 כולל מע"מ לבוכנה + 50 ש"ח משלוח מה שאומר 250 ש"ח.
וחוץ מזה, אין לחץ, הוזמן מדוד עלי ויגיע גם אם זה יקח עוד שבועיים-שלוש.
לא יודע מה התכנון, אבל בוכנה כזאת החזיקה אצלי דלת שחף של האנטר (ארגז של אחת החברות הגדולות, לא זוכר איזה, הוא כבר נמכר. המנגנון היה סופר פשוט, תושבת על המשקוף ותושבת על הדלת. ללא זרועות ומנופים, כשמה שמייצר עצירה הוא הגובה של תושבת הדלת, שמביא את הבוכנה מעבר לנקודת האפס. שתי בוכנות לדלת).
אני יודע שהן היו זולות כי כשהיה צריך להחליף, חסכתי לעבודה את המאתיים שח הללו.
אבל כאמור, כל תכנון מצריך את הבוכנה שלו. ממתין לעדכונים (ותמונות כמובן).
בזמנו היה מחסן ברזל בנווה ימין ברחוב התמר אם אני זוכר נכון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
צריך עוד לבנות תושבות לבוכנות ובנושא זה, איפה באיזור כפ"ס קונים מטר פרופיל 90 מעלות, 40X40X4 מ"מ?
אם עמודים של מדפי פח מהסוג הישן (אלו עם חורים כל 5 ס"מ בערך) מתאימים לך, אתה יודע את הכתובת [emoji846]
יש אצל סיטונאי חשמל זוית מחורצת במידות שאתה צריך, צלע אחת מחורצת וצלע אחת מלאה.
יש ברעננה את ישיר לדעתי
שתף אותנו איזה רכיבי חשמל שווה להזמין שיהיה
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
שני פרופילים נתרמו ע"י חברי האתר ובכנות מהדוד עלי. הכל ממתין שהגמד יחזור לגן ולי יהיה זמן.
רכיבי חשמל לא מעניינים במיוחד, לוחות פיוזים, סופיות, מתגים וכו.
הוזמן גם רדיו בסיסי עם בלוטות' (כי בנוכחי בלוטות' לא עובד) וחיבור למצלמת רוורס ועוד כל מיני שטויות קטנות.
שהכל יגיע אתחיל לחשוב איך למשוך חשמל אחורה ואם להשקיע ב-2 מצברים או לשאר עם הסטאפ של מצבר אחדשעבד סה"כ לא רע בפאגרו ואולי להוסיף מצבר בעתיד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
אז מזל שקראת לו "האינסטלטור" ולא "הפרוקטולוג"...
ליאור
אתמול סיימתי תקופה במקום העבודה לקראת מעבר לחברה חדשה ב-1.2. שבוע וקצת חופש בין העבודות היו אמורים לתת בוסט רציני לשדרוג האינסטלטור לרכב טיולים. אבל תודות לקורונה וממשלת ישראל איתי בבית נמצא הזאטוט מה שהפך ימים שלמים שעתיים בלחץ אחהצ בחלק מהשבוע.
היום נכנסתי למערה והתחלתי לייצר תושבות לבוכנות שהגיעו מסין.
לא הספקתי המון רק לייצר תושבת אחת ולבדוק איך היא יושבת.
חוץ מזה התחלתי סקר שוק לגבי מיגון גחון שהמיגון של ARB ו-RIVAL הרוסית מובילים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...62920e1a4f.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3d8d89945b.jpg