שנה או שנתיים זה כלום...לדעתי קשור בהחלט לקביעת מרווחים לא אופטימליים בנעילה. ככל שהמרווח מעבר למינימום נוצר עומס גזירה על הפינים, זה יכול לעבוד תקופה אבל יכשל טרם זמנו. זמנו - lifetime...
טל.
Printable View
לגבי נער- לא!
במוסכים מי שיכוון את הדיפ' יהיה המכונאי הותיק (בהרבה מוסכים- פנסיונר), או הבעלים.
לגבי החלק השני. זה נכון לכל דבר, ותיאורטית אין אף עבודה, כולל פחחות וצבע שאי אפשר לעשות. כל אחד ישים את הגבול שלו איפשהו.
בתקופה בה הייתי מטפל לבד, כיוון דיפרנציאל היה בדיוק מסוג העבודות שעשיתי עם הבעלים של המוסך שנתן לי לעבוד אצלו. למה? כי העבודה על הג'יפ (שהוא גם יומיומי) היא רק חלק קטן מהתחביב. ולמרות שאני נוהג בלנדרובר, תתפלאו, בכלל לא יוצא לי להתעסק במכונאות.
- - - Updated - - -
אתה לא תלמד אותי!!! לפחות עד שתחזיר את המפתח מומנט!!!
;) ;) ;)
הוא נקרא שוב לתקלה חוזרת...לא סתם מתמהמה, תאמין לי הוא עובד קשה!
[emoji6]
חוזר לדיון הותיק הזה עם ההחלטה המחודשת לנעילה קדמית והתובנה הוותיקה שלאף אחד אין נעילה לדיפ' הקדמי שלי חוץ מ ARB שזה ברירת המחדל אבל המחיר....
אם למישהו יש מידע על נעילה מתאימה לסרן קדמי של ההיילקס 2008 - דיפ' 8" שאני לא יודע מה ההבדל בינו לבין החדשים יותר או לטאקומה מאותה שנה - תנו לי את הטיפ..
אסף.
אאל"ט בקטלוג ARB זה בדיוק אוטו מק"טים לסרן 8 אינץ' קלאמשל קדמי בהיילקס ויגו, רבו, קרוזר 120, 150, טאקומה ופוראנר.
אז מה השאלה?
היי.
אצלי בהיילקס 2022 מותקנת נעילה חשמלית נשלטת.
https://sdhqoffroad.com/products/e-l...sEuP-mvqloWrEL
לביא
השאלה מה יש בשוק חוץ מהנעילות היקרות. כל השאר - לפחות לגבי המפיצים בארץ - רק בקטלוג.
(עדכון - מתברר שבעליאקספרס יש HF. )
אסף.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...904d43a5f5.jpg
איטון e-locker כמו של לביא, יש יבוא או שרות בארץ?
גם צעד ישראלי מציגים באתר נעילה ל 120 / 150 . בפעם הקודמת כשביקשתי לוודא שמתאים גם לויגו זה לא היה כן החלטי וממילא לא היה מלאי בלי צפי למלאי חדש.
אז אחרי החג אני אנסה לברר איתם שוב מתוך תקווה שיש מלאי ומישהו יוכל לוודא את ההתאמה לויגו..
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9920ccb240.jpg
אז לאחר שהייתי קצת נודניק והתקשרתימלברר כמה פעמים קיבלתי מהם תשובה שאכן זו אותה נעילה ל120 150 ולויגו.
אבל... אין במלאי. כמה צפוי.
אני ממתין למלאי שצפוי להגיע, לא תהיה נעילה לטיול סוכות.
אסף.
על איזה מותג מדובר?
איזשהו צ'יינה טאון כזה או אחר.
(אם ו) כשיגיע למלאי אני אברר יותר טוב.
אסף.
במצב דומה עם הג׳ימני, הייתי בטוח שתהיה חשמלית סבירה כמו איטון ואחרי סבב בדיקות מה יש בארץ, באוסטרליה ובאירופה הכל היה בסוף סיני .
לאור בעיות ההתאמה שהנעילות האלה מגיעות בפועל ( חסר שימס , תכרסם פה ושם וכדומה ) איכות ייצור של המתכות , סיפורי אמינות ושבירות הלכתי על הביוקר של arb
2 נעילות , היה לי פחות כואב על המחיר של המדחס
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני שואל את עצמי האם המותג ש'צעד' משווקים נחשב טוב, אמין - מה הנסיון שיש איתם.
והאם אפשר להסיק מהניסיון המצטבר גם על המנה הבאה או שבצ'יינה כמו צ'יינה - כל מנת ייצור אחרת.
אסף.
הבעיה היא כמובן שיש בשוק 2 סוגי משתמשים
אלה שנתקלו בבעיות עם הנעילה הסינית
ואלה שעדיין לא
מציע לברר אצל מתקינים. הסתפקתי באחד
Sent from my iPhone using Tapatalk
מזה בדיוק אני חושש. ודיפרנציאל כן יכול לתקוע אותי לא רק בשטח אלא גם בכביש.
מנגד, ברירת המחדל - ARB - יקרה.
(מדחס כבר יש לי)
אסף.
אין אלטרנטיביות ל arb שהן לא מדבקה? HF, TRE? אין שום תו תקן?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
פוסט ישן טוען שיש TRE
קובץ מצורף 148614