לפי מה שרואים בסרט ישנה בעיה גדולה עם הציריות כאשר קצת דוחפים לקצה בברונקו משופרים, בנהיגה איטית מבוקרת עם נהג טוב העסק עובד
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Printable View
לפי מה שרואים בסרט ישנה בעיה גדולה עם הציריות כאשר קצת דוחפים לקצה בברונקו משופרים, בנהיגה איטית מבוקרת עם נהג טוב העסק עובד
אסף ודרור - טעויות של מתחילים. לפאר ולרומם רכב שבא לכם עליו, לא חבל?
תסתכלו על המקצוענים שדואגים לדחוף חזק מתלה קדמי בעייתי, מוטות נשברים, מנוע לא אמין...
ככה מצניחים מחיר לעוד שנתיים.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
הם נוקטים בטקטיקה הדו-שלבית, לפאר ולרומם בשנים הראשונות, ולאחר שיווצר מלאי מספיק בשוק, לעבור להשמצות וגינויים על מנת להפיל את המחיר.
השאלה היא אם מרוב מחמאות לברונקו הם לא יפילו את המחיר של היילקסים וסופות.
זה משולב. תכנית רב שנתית. חומש ראשון - פמפום ברונקו, ריסוק שוק הסופות. צבירת סטוקים של סופות בזול בחצר של דרור. חומש שני - ניפוץ שוק הברונקו, הפיכת כל הסופות לאספנות וטפטופן לשוק כאסימונים חסרי תחליף (NFT) לצורך מימון רכישת הברונקואים במטבעות וירטואלים שנכרו בינתיים באמצעות האנרגיה ממנועי הארבע ליטר האגדיים של הסופות.
כן, ברלי עד כדי כך מתוחכם!
ברונקו שמונקו.
יש פה ידיעה הרבה יותר מרעישה-
אסף, דרור ונמרוד (?) יצאו ביחד למסע מדברי ושלושתם חזרו כדי לספר על זה.
נחמיה שטרסלר היה אומר על זה- שלא יעבדו עליכם. כל הבבלת בפורום היה פייק!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
בדיוק הבלונדינית וההוא העלו ראש בראש ברונקו סטנדרטי על 35 מול רנגלר סטנדרטי עם 35.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לדעתי, המתלה הקידמי לא מתאים לזחילת סלעים רצינית. חלש ועדין מידי (התמונה מהסרט, לאחר השבירה)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...671eeed8e7.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
הנהג שם כנראה נכנס לרשימת חיסול של פורד, על כל ברונקו שהוא עלה זה נגמר בשבר מיידי במתלה, ולא רק בסירטון הזה, סתם נהג גרוע או נאחס אני במקומו הייתי יורד למחתרת, פרסומת רעה בגללו למותג.
היי
לדעתי זה בהחלט התקדמות שיש עוד יצרן שמייצר ג’יפ עם הילוך כוח סוף סוף
ונותן לרכוש ממנו ישירות רכב עם תוספות שטח! זה מעולה לעומת כל השאר חוץ מרנגלר שעושים לתוספת של שטח טובה
בסרטון של litebrite מה שאני אוהב לראות שאני עוקב אחריהם שנים וגם אחרי trailrecon שהם עושים השוואה ומציינים בצורה מאוד נכונה שכל רכב לטיולים צריך לחזק ולהחליף למחוזק ואני חושב שזה מעולה שכבר ראו שצריך לטפל בחיזוק …
עד כמה שאני יודע כל רכב שטח לסלעים או לא משנה מה למסלולים בינוני ומעלה מתחילים לחזק הכל …
אני תכלס לא חושב שברונקו זה מתחרה לרוביקון בסלעים אלא רק בדיונות
ו80/90 אחוז מהמסלולים בארץ הברונקו ייגהץ בקלות נקווה שיימכר בכמות שתשפיע על השוק לטובת כל מי שתלוי בשוק יד2
Sent from my iPad using Tapatalk
החיבור התחתון של ההולם הקדמי -נשערןרייה. המשך לבדיוק אותו חיבור שיש בדגמים אחרים של פורד. כשמחליפים בולמים הופכים את הברגים בגלל זה.
הצליל הזה של פעמון מתפצח.... או מוטות היגוי שנכלבים ומתעקמים.... זו הסיבה שרכב מתלה נפרד לא מגביהים יותר מ 2" ואם כן אז מנמיכים את הדיפ הקדמי.
אז כאמור זה לא רכב לאקסטרים. זה רכב לטיולים. גם בעבירות קשה.
אגב... ממש כמו שהיילקס עם יותר מ 33 והגבהה של יותר מ 3" מתחיל לפצח פעמונים ולשבור מוטות היגוי אם לא מנמיכים דיפרנציאל.
אבל כאן הסטנדרט זה 33 או 35. בלי שיפורים. סטנדרטי מהחנות.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
חחח
בארץ רכב אקסטרים ל 3 וחצי מסלולים שיש לנו יש מספיק רוביקונים בשביל זה
לשאר המסלולים הוא יהיה מספק - צר להודיע אבל הרכבים עם סרן חי מאחורה ומשולשים מקדימה זה כבר קונצנזוס ולדעתי אופציה לא רעה בכלל
ב 2 סוגי הרכבים אתה מחזק כל תקופה ויש סיבה שמבחינה חוקית ברוב העולם השיפורים נעצרים ב2 וחצי אינצ
רוצה יותר תקנה עגלה ותגרור את הבאגי
Sent from my iPad using Tapatalk
צודק,
בלי קשר, הנהג הזה גרוע, לפי איך שנוהג. ישבור כל רכב.
רנגלר עם מכלולים סטנדרטיים יסבול לא פחות ואף יותר עם 37.
אמריקאים טיפוסיים.. קיבלת 35 מהמפעל, עם נק׳ תורפה שאובחנה, ויש לה כבר מענה, אז בכוח מנסה להגדיל בשקל תשעים ל-37?
בשביל מה?
ההבדל בעבירות זניח, והעומס גדול בהרבה.