תגובה: בניית טאבון ביתי בגינה
סולי,
טילתי עם הילד בטיילת באילת ופתאום עלה באפנו ריח פיצה.... שניה עברה והילד אומר אבא אני רוצה פיצה. זו הסיטואציה מה אתה עושה?
קונה ולא משנה מה, או דוחה אותו כי התנור הוא תנור מפח ולא מלבנים...........
אסף,
אני אוהב לבנות לבד כמו הרבה חברים כאן ואני מאוד אוהב ומעריך את אלו הדומים לי, שחוקרים שואלים חושבים מתכננים ומוציאים לפועל.
אין סיפוק רב יתר מהפיכת סקיצה על דף למוצר מוגמר שמשרת אותך. הביקורת היתה לגיטימית ונגעה רק לבניית התנור ומשום מה גלש הדיון לפיצות.
לא היתה לי שום כוונה לפגוע או לדבר סרה באיש ואם פגעתי במישהו אני מתנצל מעומק ליבי.
ולסיפא,
בביקור האחרון אצל הרופא הוא אמר לי להשתדל להימנע ככל האפשר מפיצות, כי פיצות זה אמנם טעים אבל בכלל לא בריא.
מאז עברתי לטום יאם, נאם טאם ונאם טוק.....
בריאות לכולכם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ביוקר?
מוכרים מבצעים ברשתות 2 ב-29:90.. לפעמים נמוך יותר.
זה היה ביחס למעדנות ..
בכל מקרה. אין לי מושג. זאת הפיצה הראשונה שקניתי קפואה מהסופר אחרי .. לפחות 5 שנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
זאת הפיצה הראשונה שקניתי קפואה מהסופר אחרי .. לפחות 5 שנים.
אתה רוצה לחשוף כאן שאתה אוכל משהו שלא עשוי מבשר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
זה היה ביחס למעדנות ..
המחירים זהים.. וזו דווקא פחות טעימה לילדים. וגם קטנה יותר.
זה יישמע כמו כפירה בדיון הזה, אבל המעדנות לאחר השינוי זה לא הדראק הסינטטי הקפוא של פעם.
אני לא מודע לדקויות … וטרם אזרנו אומץ להכין ולאכול את זאת … משמשת כבק אפ בעיקר …
האש יוצאת נמוכה מתמיד, למרות שהבלון מלא והמבער נקי,
אני חושד שהחיישן טרמוקפל (שסוגר את זרימת הגז אם אין אש) מזייף ומגביל את זרימת הגז,
תופעה מוכרת ?
רעיונות לפתרון אם ניתן לבד (ואם לא)?
כיוונים אחרים ?
...אני רעב ותיכף שבת...
תודה !
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
יש לך ווסת אחר לבדוק מולו? בטאבון שלי (מה שמוכרים בדיוטי ב200) הייתה לי בעיה זהה. בסוף זה היה בווסת. זה גם הדבר השני שבדקתי - הראשון היה לחבר לבלון אחר.
כואב את כאבך.
מתנצל עם רוכב על השירשור.
אצלנו, פיצה תוצרת בית היא להיט. לפחות פעם בחודש ארוחת השישי היא ערב פיצות וכולם עפים על הפיצות.
עד עכשיו את הפיצות הייתי מכין על מנגל גז של גרנד הול שכולל גם מבער אינפרא אחורי + אבן פיצה מסיבית. התוצאה הייתה מצויינת קראסט מידת האפייה וכו'. פיצה הייתה מוכנה בלוש ארבע דקות .
בימים אלו מסיימים בניית מטבח חוץ (אני וחבר בנינו ביחד) וכחלק מהשידרוג המנגל גז והעגלה (עגלת נירוסטה מחופה בעץ - מעין מטבח חוץ) למכירה ונרכש מנגל גז חדש של שאולי גרילס.
במנגל החדש אין לו מכסה מסיבי ומקומר וגדול (משבו סימלי וקטן) ואין מבער אינפרא אחורי - אז כנראה שהמנגל החדש לא יוכל לשמש עוד כמעין טאבון לפיצה.
אז, כנראה שארכוש טאבון נפרד חדש (או שאמצאה משהו טוב יד2) - כאמור השימוש העיקרי אחת לחודש בממוצע יהיה לפיצות אבל אם כבר יהיה טאבון אז אתנסה גם בבישול ואפייה של דברים אחרים בטאבון
מתלבט איזה טאבון - יש בנוי וכבד :
https://www.shtichmus.com/product-pa...BoClWQQAvD_BwE
ויש את הקטנים יותר הניידים כביכול כמו אוני ורוקבוס.
הנטייה ללכת על הקטנים בעיקר משיקולי עלות/תועלת בצרכים שהגדרתי.
דעתכם?
אם הולך על הקטנים יותר מה עדיף אוני או רוקבוקס? הדיעות והביקורות ברשת וביוטיוב נוטות לכיוון הרוקבוקס (שניהם אותו מחיר כ- 2,400 ש"ח).
נ.ב.
המנגל + העגלה למכירה - מחיר מיוחד מובטח לחברי ג'יפולוג
https://www.yad2.co.il/s/c/32kf2pro
בדוק גם אצל
https://makorhahom.co.il/product-cat...9%d7%aa%d7%99/
אישית אם היד משגת הייתי הולך על משהו גדול יותר מהקטנים...
יש לי חבר שהוא טכנאי גז ומתעסק עם טאבונים .
הוא רכש לפני כחודש מספר טאבונים מקצועיים מבעל עסק שסגר .
הטאבונים מקצועיים ואיכותיים במחירים ממש טובים ( הרבה פחות מ-5000 ש"ח שהוזכרו ) .
תתקשר אליו ותבדוק - אילן כהן - 052-2580777 , נמצא בפתח תקוה .
אילן