לאילן
Printable View
״יצאת דביל״ ולא סתם דביל.
נאמר בהקשר לזה שהחלק שאילן התרברב שקנה בזול בצרפת נמכר באותו המחיר כולל מעמ כאן בישראל.
זיו, אמרתי ואני חוזר ואומר, או שיש לך בעיה חמורה בהבנת הנקרא או שפשוט כהרגלך אינך קורא את כל השרשור אבל מגיב כאילו כן קראת.
לא האפשרות הראשונה ולא השניה ראויות לתגובה רצינית.
זה קורה לך כל הזמן ואתה תורם אגב כך להטעיית הקוראים ולרדידות המידע כפי שאילן עושה.
חבל.
אגב ״חטפתי״ רק מאילן את הכינוי מעכר וממך סופרלטיבים חסרי משמעות ממישהו שלא מבין בכלל את הדיון
אני לא מצליח להבין מה רוצים כאן בשרשור מבועז.
הבחור הקדיש הרבה מאוד זמן להלחם באחד ממעוזי הבירוקרטיה ובהחלט הביא לשיפור משמעותי בכל הקשור ליבוא אישי של חלפים.
איך הפכתם אותו לאיש הרע כאן?
הוא טען (בצדק, לדעתי) שההשוואה שאילן הראה לא ממש נכונה והוא חוטף את האש....
ממתי יבוא במזוודה הוא הפרמטר? יבוא במזוודה הוא אופציה נהדרת למי שמסתובב עם המזוודה הזו בעולם.
הוא לא פרמטר בהשוואה לייבוא חוקי מול מחירי יבואן.
סער לא רוצים שום דבר מבועז, בועז איש יקר.
הסגנון שלו בכתיבה הביא עליו את האש. באמת חבל. לא פעם ראשונה ובטח לא אחרונה. לא יודע אם זה סגנון הכתיבה שלו או סתם בשביל להביא רייטינג, לא פעם ראשונה ובטח לא מתאים.
בועז הזכרת לי משהו.
לפני הרבה שנים עבר החוק הרע הזה של הנהיגה הספורטיבית. היה לי מעט זמן פנוי ובכל זאת השקעתי ממנו בסיוע לכל מיני - העמותות ההתאחדויות, ספורטאים והרשות- בתרגום, בעזרה טכנית, הבנת החוקים והתאמה שלהם שלא יהיה רע ומגביל מדי. בבחינת אם זה מה שנגזר עלינו לפחות ננסה שיהיה קל לבליעה.
ואיכשהו- לא יודע למה - כנראה דרכתי למישהו על האצבע - התחילו להאשים אותי כאן בפורום וגם במקומות אחרים שאני עושה את זה מתוך אינטרסים... שאני מרוויח מזה.... דואג לחברים שלי.... ועוד ועוד. ברמה של התקפות יומיומיות מכמה אנשים ועוד הרבה מלכחי פינכה - בכל המדיות שהיו אז.
אז אמרתי יאללה כוסאומו לא צריך את החרא הזה. ופשוט נטשתי. לחלוטין. איבדתי עניין.
אז אני מבין אותך.
והנה אני מפרגן. אני יודע שאתה משקיע המון זמן ומרץ בלעזור לאנשים לייבא חלפים. ואני יודע שזה בלי תמורה פרט לרצון באמת לעזור.
אז נו... אחד קרא לך מעאכר. נו. ביג פאקינג דיל
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
גם בספורט המוטורי הייתי. עד 1996.
מעורב מאוד באופן הכי אקטיבי שאפשר.
עברתי את מה שאתה רק שאז גם הפסדתי איזה 100 אלף שח על הדרך וגם ספגתי המון לכלוכים.
אז נמאס לי, כינסתי את כל המעורבים בענף בבית העם בנורדיה והעברתי את המפתחות הלאה לקבוצה שהם עצם בחרו ומאז אין לי יותר עניין בספורט המוטורי.
אני לא נמצא איפה שיש כפויי טובה ולא מנסה להעביר את הזקנה את הכביש בכח.
יש לי חיים מלאים גם בלי כל הטוב הזה…
בחייאת בועז,
כל מי שפגש אותך, מסביב למדורה או בעזרה באלף הדברים שאתה מעורב בהם בלי לבקש כלום, לא חושב שאתה מעאכר.
ואולי דווקא בגלל זה לא התייחסנו בכלל לטיזינג המיותר הזה.
והנפיחה הזו ששוחררה כאן, במקום לתת לה להתפזר ברוח, סגרת אותה בחדר.
יאללה,
פתח את החלון ותמשיך הלאה.
בועז,
כולם כאן מכירים, כולם כאן מוקירים.
אל תכניס לך לראש מחשבות אחרות.
נשלח מהנייד
חברים תודה לכם.
לא נעלבתי ברמה שהייתי זקוק לחיזוקים ואין לי ציפיה לתודות. הפרגונים האישיים אפילו מביכים אותי.
מה שקומם אותי שנזרקה לעברי המילה מעכר ואף אחד מאלו שקיבל ממני עזרה בעבר ( ויש לא מעט כאלו שאנחנו אפילו לא מכירים אישית) לא מחה עליה.
שקרים כאלו שמדביקים למישהו יכולים בקלות לתפוס. יש מספיק אנשים שלא מכירים אותי אישית ועלולים לחשוב שיש לי איזה עניין אישי או טובת הנאה מהנושא הזה.
גם להשקיע זמני ונסיוני לטובת החברים וגם לקבל תואר מבזה כזה לא מתאים לי בכלל.
אז בבקשה אין צורך לפייס או להודות לי. די לי שתדאגו שבשמי לא ידבקו תארים לא נכונים.
לסיכום השרשור-
מתנצל אם מישהו נפגע מהסגנון שלי.
אני מגיע טעון על אילן לא מהיום.
אני חולק על הסגנון שלו לא מהיום במה שקשור להצגת הבעיות ביבוא.
אני כועס עליו שניצל את במת הפורום לטובת קידום אתרים מתחרים שהוא הקים כך שבאתי מאוד מבושל.
אני עדיין חושב שאילן טועה לחלוטין בהצגת הנושא והבנתו אבל בהחלט היה מקום לתגובות פחות מזלזלות מצידי ועל כך התנצלותי.
בועז
מנהלים,
אפשר להחליף את המילה במשהו אחר באידיש "מענטש" ?
בועז אני מצטרף אליך לגבי הכותרת והגישה הפטאלית בהעלאת השרשור...
והחתימה שמפנה לקבוצת ווטסאפ שלא באחר היא ניצול של הפלטפורמה.
ומבלי להתייחס לשמות ספציפיים. יש תגובות של חלק מהכותבים שאני פשוט לא קורא מראש.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
ומי ששם לינק לאתר של אדתו שעובקת במשהו .. זה לא ניצול של הפלטפורמה ?
חלס. שחררו.
בועז איש נחמד מאד מקרוב. באמת. אני מכיר אותו מאז התחלת המילניום.
את אילן לא הכרתי לדעתי ( ואולי כן ).
אבל כולם פה נחמדים וכולנו עוף מוזר כיום .. דינוזאורים עם גישה של פעם.
תנשמו.
תטיילו. אפילו עם סובארו.
זהו שלא.
היו כאן גם שרשורים שגולשים הציגו את עצמם ואת מקצועם.
כשיש פרסום מסחרי הוא צריך להיות מתואם עם המנהלים.
שיש פרסום שמפנה לאתר/פלטפורמה אחרת בנושאים מקבילים במקום שימוש בפורום.... לדעתי זה לא במקום.
הפורום פתוח לצפיה לכל אחד וללא הרשמה. אפשר לקרוא ליהנות ואף לקבל מידע.
מי שנרשם גם יכול להיות פעיל.
ומי שמפנה החוצה?
נ.ב.
מעדיף דאסטר על וולוו
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
הייתי היום באופקים. הוולוו היחידה שמצאתי שם היתה משאית אשפה.
לעומת זאת היה דיון מעניין בין הספר ללקוח שחיכה בתור על ההבדלים בין ג׳יפ סקודה לג׳יפ פ'גו. מה שהם הסכימו בלי ויכוח זה שהם לא חוזרים לפרייבטים ...
[emoji1751]
חייב לציין שלמדתי הרבה מהשרשור, אכן כן השתנו דברים בארץ, יש חסמי יבוא אבל קמו יזמים ונותנים תחרות, כבוד!
הייתי בקשר עם סביון בימים האחרונים לגבי חלקים לפורשה ויגואר חייב להגיד שהתרשמתי, באמת יש תחליף.
עדיין יש חלק שהייתי צריך להזמין מרוק אוטו ליגואר, רק מיכל מים ככה שלא צופה בעיות ובטח לא שלחתי בפדאקס...
לגבי קבוצת ה WK שמפריע לחלקכם, תתפלאו אבל יש אנשים שלא כאן שצריכים עזרה, למי שלא יודע אין לי WK יותר. הקבוצה היא קבוצה מסייעת לאנשים בדיוק בדברים שאנחנו דנים כאן. מי שמפריע לו שישתה מים.
ודבר אחרון אני בפירוש לא מעדיף דאסטר :D
אם היו אומרים לי שיש לי אופציה לוולוו חדשה מהחברה, או דאסטר חדשה מהחברה- ללא ספק ולוו.
(אני יכול לקנות יותר דיפנדרים במה שאקבל עליה :) ).