מצב הקפיצים שלך באמת נראה בכי רע
זה נראה בתמונות כאילו כבר לא נשאר לך מהלך מתלה ואני לא מאמין ש זה יתאזן עם תוסיף משקל כי מקדימה כבר אין לך מה להוסיף וגם אם תוסיף כננת עדיין השאקלים עומדים ממש לא טוב ולדעתי אפילו משהו ישבר שם בכל נסיעה לשטח
Printable View
מצב הקפיצים שלך באמת נראה בכי רע
זה נראה בתמונות כאילו כבר לא נשאר לך מהלך מתלה ואני לא מאמין ש זה יתאזן עם תוסיף משקל כי מקדימה כבר אין לך מה להוסיף וגם אם תוסיף כננת עדיין השאקלים עומדים ממש לא טוב ולדעתי אפילו משהו ישבר שם בכל נסיעה לשטח
מיכה,
1.הבומרנגים מאחורה הפוכים.
2. הזזת את התושבת הקיצוניות?
אני האפוך את הבומרנגים וגם את המשולשים (צריך קצת עובדה עם הדיסק אבל לא חושב שזה יפגע בחוזק באופן משמעותי, לגרד כמה מ"מ כדי ששאקל לא יפגע בתושבת הגה)
התושבות שאקל (שש) הקדמית שלי מאורכות, האחוריות הפוכות.
נראה לי שאם אני אחזיר את זה למצב הקודם זה יסתדר, לא?
לא, זה יגרום לקשת עוד יותר גבוהה.
כמה הארכת מקדימה, ומאחורה הפכת ב180 מעלות?
ואל תשנה בנתיים שומדבר במשולשים הקדמיים, בטח שלא עם דיסק
כן, מאחורה הפכתי ב180 מעלות. מקדימה אני לא יודע, אני אבדוק בהזדמנות.
1. אל תשאיר את המיכל פתוח בשמש לכמה ימים. המים שיתעבו על הדפנות עם רדת הטל בלילה יגרמו לחלודה. היא תתחיל לסתום לך את מסנני הדלק כל יומיים, לקח לי מספיק זמן להפתר ממנה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
2. למיטב ידיעתי אסור לרתך מיכל בנזין גם כשהוא מלא מים, אלא רק מים זורמים, שמונעים הצטברות של בועות באזור הריתוך. תקנו אותי אם אני טועה.
3. אם סיבת החור היא מכה ולא ריקבון לדעתי גם דבק אפוקסי יעשה את העבודה, אבל באופן הרבה יותר פשוט ובטיחותי.
בשביל לרתך מיכל בנזין- שטיפה בהרבה מים, ולאחר מכן שופכים פנימה אציטון, מנערים ושופכים אותו החוצה (זה מסיר את כל שאריות השומנים/ דלק וגם את שאריות המים). אח"כ שטיפה נוספת במים ויבוש- אפשר להשתמש ב"פן" ביתי.
אסף.
תודה על הטיפים. אני לא ארתך את המיכל בסופו של דבר.
אני אשתמש בדבק, לא זוכר את השם שלו, שנראה כמו פלסטלינה ואחר כך מתקשה מאוד.
מיכה אתה בטח מתכוון לאפוקסי , אתה יודע מה אני לפעמים ממש לא מבין אותך
השקעת כל כך הרבה זמן , מאמץ וכסף בפרוייקט אז עוד פעם אתה מחפש קיצור דרך?
תחשוב ששוב יהיה לך שם חור והאפוקסי לא יתפוס אז ישפך לך דלק ואיפה זה יקרה לך?
בדיוק אחרי שמילאת מיכל מלא ויצאת לטיול .
השקעתי מאמצים וכספים רבים תשקיע עוד קצת .
אני אבדוק את המיכל בלחץ לפני שאחזיר אותו למקום.
מה אתה ממליץ ברוך? לרתך? על הדבק הזה רשום שהוא מיועד לתיקון מיכלי דלק וכדומה. חבר אפילו השתמש בו על מנת להטליא רדיאטור. אני לא מבין את הביג דיל.
אם המיכל ידלוף לאחר התיקון אז כבר אפנה לאיש מקצוע או שאקנה מיכל אחר (כנראה של סופה)
ציטוט:
אני אשתמש בדבק, לא זוכר את השם שלו, שנראה כמו פלסטלינה ואחר כך מתקשה מאוד.
בזה הרגע חתמת על התקיעה הראשונה שלך בשטח, במקום ובזמן הכי לא נוחים. BEEN THERE DONE THAT
שכח מזה. אם המיכל תקין, ורק נוצר בו חור כתוצאה מפגיעה מכנית, תלחים/תרתך WHATEVER .
אם החור נוצר מריקבון תחליף מיכל. אין לך אופציה.
לדעתי החור נוצר עקב פגיעה מכאנית, זה מתאים גם למימדי החור ולצורתו. אני אצלם תמונות בקרוב.
למה הדבק/חומר איטום הזה לא מתאים? הוא אמור להיות כמו פלדה ומיועד לסתימת חורים שכאלה.
"אמור" זו מילת המפתח. הוא יתפרק, במוקדם או במאוחר. קבל את זה כעובדה.
לא יקרה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
לא מתאים
באסה שמיכל סופה לא מתאים. מילא.
טוב יש לי זמן לחשוב על זה עד יום ראשון הבא. אני בנתיים בחופשה :-D
Why are you so against epoxy repair?
IF the prep work is done properly and there is no tust and the hole is small
it will last the lifetime of the vehicle
I done it years ago...sand down the entire area(to bare metal), clean with accetone, apply epoxy(the gasoline safe kind, as in epoxy designed for gas tank repair)
let dry, paint area with anti rust paint
Its all in the prep.......everytime
גם אני ביצעתי תיקון מיכל דלק (המיכל משנת 58) עם אפוקסי ייעודי בשנת 95, אחרי שיוף יסודי, וצביעה אח"כ.
עד 2001 המיכל לא נזל, וגם היום, על אף שהוא מפורק - הוא נראה שלם.
הדבר היחיד שאני לא יודע איך האפוקסי יתנהג הוא אם מיכל הדלק יקבל מכה, ואם במקרה כזה האפוקסי לא יתקלף.
דבר אחר-
השרשור הזה הוא כבר מזמן לא "בעייה בהתקנה של גשר הגיר", אלאל משהו יותר כמו "'חוויות' ובעיות בהרכבת CJ".
רציתי לבקש שינוי שם השירשור אבל לא יצא לי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
אני כבר מבולבל. להטליא עם הדבק או לא?
אתה מהיום באינטרנט, מיכה?
תמיד יהיו לך לפחות שתי תשובות סותרות. אתה ילד גדול, תקבל החלטה.