תגובה: בעד או נגד ריבולברים
הריבולבר נפתח (והבולם מגביל את המהלך) ועדיין זה לא הספיק, והגלגל עלה באויר. אתה מצפה שהריבולבר יוציא פלופלור קטן וידחף את הג'יפ קדימה?
כבר אמרתי קודם. אתה מחפש להצדיק את עצמך בכל מחיר, ולא מחפש את האמת. אם היה מעניין אותך באמת היית פשוט מרכיב, ויודע את התשובה.
אני פורש, לפחות עד שתחזור לפה עם נסיון על הריבולברים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ערן,
דרופקיט ורבולברים דומים בזה ששניהם מגדילים מהלך מתלה שבחלקו כמעט נטול יתרון אחיזה אבל שונים מאד בהתנהגות האקטיבית.
שניהם יכולים להגדיל יציבות במישור אבל בדרופקיט אתה לא מייצר נקודת חופש במערכת כמו ברבולבר, מפרק שיכול ונפתח גם כשאתה לא רוצה שהוא יפתח.
" שבחלקו כמעט נטול יתרון אחיזה" - הטעות היא בתפיסה תוך התעלמות ממשקל הסרן + הצמיגים ג'נטים שלא לדבר על כאלה עם "33 - 35" .
אז עדיפה היא חוסר האחיזה כלל עם משולשים והנפות גלגל לכל עבר .... O.K
" להגדיל יציבות במישור" - ? :confused: :rolleyes: בוא , נעזוב .....
"שניהם יכולים להגדיל יציבות במישור אבל בדרופקיט אתה לא מייצר נקודת חופש במערכת כמו ברבולבר,
מפרק שיכול ונפתח גם כשאתה לא רוצה שהוא יפתח." - המפרק הזה בריבולבר יפתח רק כאשר כל מהלך הקפיץ מוצה עד תום .
כנ"ל דרופקיט , הקפיץ סיים את מהלכו ואז הסרן יצנח כלפי מטה (אם למשל מדובר בקפיצה באויר של הרכב ) או ילחץ ע"י הגלגל הנגדי כשתהיה
דרישה למהלך . הקפיץ ייצא ממקומו ויתועל חזרה כשיסגר . גם בדרופקיט , אין ולא יכולה להיות לך שליטה על הפתיחה !
שחר .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
riko
אשר , אתה מצליח להפליא אותי . אפילו מאד ....
מה זה הסירטון הזה בכלל ? הוא לא משקף דבר וחצי דבר בכל מה שקשור לריבולבר , אז למה לרוץ ולהשליך את זה על הריבולבר ?
הרי יושב לך שם איזה קקמייקה לא נהג כן ? על האוטו צמיגי :confused: , נו אתה רציני ....? :rolleyes: ועוד מלאי אויר (הוא אפילו לא טרח להוריד)
בא בחצי קמ"ש , נו... , עזוב .... פתאום כל שאר הפרמטרים האלמנטריים נעלמים מעיינך ?
אומנם לערן לא היו על הרכב ריבולברים אבל וזה אבל גדול , אני לא חושב שיש עוד מישהו שצפה בפעולתם בכל תוואי של שטח
מקרוב , זמן רב יותר ממנו , כולל אותי .
שחר .
לצפות בריוולברים מהצד , נו באמת ! , גם אני צופה בקופצים לגובה - אז!
כל העיניין הוא , שהריוולברים נבנו למטרה אחת - נסיעה במהירות זחילה על סלעים כאשר מהלכי המתלה עוזרים לדחיפה הקטנה שלעיתים עוזרת .
הם לא נבנו לכל שאר הדברים האחרים .
עזבו כל אחד באמונתו
אני יורד מהשירשור
בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
riko
לצפות בריוולברים מהצד , נו באמת ! , גם אני צופה בקופצים לגובה - אז!
כל העיניין הוא , שהריוולברים נבנו למטרה אחת - נסיעה במהירות זחילה על סלעים כאשר מהלכי המתלה עוזרים לדחיפה הקטנה שלעיתים עוזרת .
הם לא נבנו לכל שאר הדברים האחרים .
עזבו כל אחד באמונתו
אני יורד מהשירשור
בהצלחה
בדיוק נמרץ-זחילה
נשלח בטעות, אפשר למחוק את ההודעה הזאת
דרך אגב ריקו בסירטון הראשון ששמת האופן בו הורכבו הריבולברים(בתושבת הפנימית לכל קפיץ) נראה לי מאד מעניין, גם אני נתקלתי בסירטונים כאלו בארה״ב שמרכיבים את הריבולברים ככה (נראה לי הרבה יותר בטיחותי ללא שום חופשים או בעיות פרונט , וגם החשש מדיונות נראה לי די מתבטל באופן הזה)! מישהו מכיר, יכול להעיד על חסרונות יתרונות?לגבי הסירטון השני ששמת , אני לא הייתי טורח בכלל לשים אותו אין שם שום קשר לנסיעת שטח, אבל במקרה יש לג׳יפ גם ריבולברים- לא מעיד על כלום !!!! וממש לא דוגמא!
לא שמתם לב שהגיפ בסרטון השני ללא נעילות , ואנחנו מדברים על התועלת של ריבולברים לאחר שהרכב נעול וכתוספת
לשיפור אחיזה בטווחי שטח רחבים יותר ולא כתחליף לנעילות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דידו
מנסיון- ריבולברים -מצריך התנהגות כביש זהירה בפניות
בשטח- עושה רק טוב
כרגע עובד על שילוב של הנ"ל עם הפחתת קפיצי עלים בולמי קוילאובר ארוכי מהלך מוט אנטי-רפ
ושינוי עיגון קפיצי העלים כדי לאפשר פיתול
כל זה יחד אמור לתת תשובה כוללת גם לנושא הפחתת המשקל וגם להתנגדות העלה לפיתול בנקודה הקבועה
O.K
נוסה!
ללקק את הסרנים...
הסליל של הקוילאובר מדביק את הגלגלים לקרקע שלא לדבר על שיפור בנוחות הנסיעה..
קוילאובר ורבולבר ? תעלה תמונה שנראה :)