בהצלחה ! :>
נפגש בדרום :P
Printable View
צביעת מכסה קידמי והתחלת הכנת הפגוש
שלום...
לפי דעתי אתה עלול להיתקל בבעיות קירור מן הסתם! כיוון שהרדיאטור אצלך מורכב בצורה הפוכה , ומה שכן משנה זה שהמאווררים בנויים בצורה שישאבו אוויר דרך הרדיאטור ולא להזרימו דרך הרדיאטור וכיוון שתוך כדי נסיעה תווצר אצלך זרימת אוויר באופן טבעי לחלוטין מכיוון חזית הרכב לאחורית הרכב... אז יווצר אצלך מצב שהמאווררים עובדים לשאוב את האוויר מהכיוון ההפוך של נסיעת הרכב , ואז האוויר שיעבור דרך הרדיאטור ( אם בכלל יעבור) יהיה דליל מדי וכך לא תהיה לך מערכת קירור מספיק יעילה...
גם אם חשבת להפוך את כיוון הסיבובים של המאווררים (הפיכת שני קטבי החשמל) אני לא חושב שזה יעזור כי צורתם האירודינמית בנויה לצורך הזרמה אוויר לכיוון אחד קבוע מראש...
אני מציע לך להפוך את הרדיאטור בזה שהמאוורים יהיו בצד אחורי ולא מצד קדמי (מנוע!) וגם שיהיה קונס אוויר יעודי למאווררים...
בהצלחה בכל אשר תעשה.
קצת תמונות של התקדמות
לי עכשיו קיים גלגל 165/55/15 ואני רוצה להגדיל כמה שיותר כי החלק האחורי שלי מאוד נמוך ואני רוצה שיהיה לבאגי אווירות נורמאלית
אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי איפה אני יכול להשיג צמיגים (בעדיפות רק צמיג שיולבש על הגאנט הקיים) או גלגלים (להחליף גאנט).
אשמח לתשובה כי זה בערך הדבר היחיד שנשאר לי בשביל שהיא תיסע.
מחשבה מענינת - להגדיל גלגל "כמה שיותר" בשביל מרווח גחון ועבירות.
ומה עם הציריות המסכנות שתטחן אותן כל יומיים כי המומנט שהגלגלים יפעילו עליהן, יקרע אותן לגזרים?
אם יש לך ציריות מיוחדות מכרומולי, מילא, למרות שאם הציריות לא ייגמרו, הגיר ילך.
תעצור ותחשוב לפני שתיכנס להשקעות מיותרות.
לאחר זמן מה עדכון של המצב העכשווי
חסר לי מעבר צינורות של כלוב הבטיחות באזור הדלת.
חייבת להיות הגנה באזור זה,ממש מלווה את קו הכסא.
יתכן שרק לא נראה בתמונה ?
איזה מידת צמיגים זאת?
נסיעת הבכורה
קישור:
http://www.facebook.com/#/video/vide...1185144&ref=mf
למה אתה לא מעלה תמונות/סרטונים בלי שיהיה צורך להירשם לדראעקבוק?
זה הלינק לסרטון יפה שצלמתי :
http://www.youtube.com/watch?v=egJImoPShOU
תצפו
קודם כל תתחדש !
אבל אנחנו דורשים סרטון יותר מעניין :P
מה לא רע בסרטון הזה??
בשעה טובה, מברוק!
:D
בעיקרון אתה יכול לבצע דונאט עם כל רכב הנעה אחורית על משטח חצץ
סרטון מעניין זה סרטון שימחיש לנו את איכות הבניה והנהג, למשל צילום במקביל לכביש כמו שנהוג בארה"ב
או איזה סיבוב מעניין, קפיצה גם יכולה לבוא בחשבון...
יש משהו חדש?
ארי.